• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bende aynı dusunuyorum 60 olmadan almicam :)
Sende aramiza tekrar hoşgeldin..bende eskilerdenim ama geçen hafta tekrar katildim buraya....1 sene ara vermiştim kizimin düğünü ve bazi yaşadiğim stresslerden dolayi 1 sene içinde tekrar 10 kilo aldim...sen kaç kilosun ..ben 68...hedefim inşallah 57 olacak

Sende aramiza tekrar hoşgeldin..bende eskilerdenim ama geçen hafta tekrar katildim buraya....1 sene ara vermiştim kizimin düğünü ve bazi yaşadiğim stresslerden dolayi 1 sene içinde tekrar 10 kilo aldim...sen kaç kilosun ..ben 68...hedefim inşallah 57 olacak
Ayni sayiliriz bende 67.2 ciktım bu sabah. Hedefim 55 ama 57 de gayet yeterli suanki durumuma gore :)

Ayyy 74'e değil 72 'ye kadar çıktım. Kabus gibiydi. Hiçbir elbisem olmadı. Şimdi büyükleri birkaç hafta giyip küçüklere atlamak çok güzel. :KK71:. Darısı hepimizin başına olsun.
Dün arkadaşa geçmiş olsuna gidince tiramisunun tadına baktım maalesef. :oops:. Şekersiz 21 günü yine başaramadım.
O kadar çok çeldirici var ki çok zor.

Ayyy 74'e değil 72 'ye kadar çıktım. Kabus gibiydi. Hiçbir elbisem olmadı. Şimdi büyükleri birkaç hafta giyip küçüklere atlamak çok güzel. :KK71:. Darısı hepimizin başına olsun.
Dün arkadaşa geçmiş olsuna gidince tiramisunun tadına baktım maalesef. :oops:. Şekersiz 21 günü yine başaramadım.
O kadar çok çeldirici var ki çok zor.
Senin adina cok sevindim...bizim icin her kaybolan 1 kilo cok değerli

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Şükür kavusturana ;)

Cumartesi gecesi eşim ve 2 arkadaşla malum balığa gitmiştik ;) Gerçi pek bir sey tutamadık ( tuttugumuz 4 tane istavriti de biz gidecegimize yakın grup halinde balığa gelen gençlere hediye ettik :D )
Sabah 04.30 da eve dönüp yatınca pazar 12 de uyandım :D

Dün de öğlen Kız kardeşimin Kv sinin Camide senesi için mevlute gittik sonra da yine babam ateslendi :( inatla doktora gitmedi ama şükür ateşi geç saatte düstü ;)

Bugün de sabah banka işlerinden sonra şu malum Spiral sorununu hallettim ;) sonra da sağlık ocağına ilaç yazdiramadim gidince 4de ancak eve geldim :(

Resmen geberiyorum ağrıdan :( spiralin ipi kopunca biraz zorladı hatun ve baya canım yandı :( şu anda bile hala belden aşağısı fena ağrıyor :( Rahimde yara olunca daha hashaslasti sanırım yoksa pek ağrı olmazmış çıkarırken ;)

Yine kosturmalı 2 gün geçirdim valla biktim artık sadece kendime odaklanmak istiyorum :( Gerci şimdi bir müddet rahatım yapılacak iş kalmadı ;)

Merhabalar ben bi aralar bu takımdaydım simdi yeniden katılmak istiyorum oynakbasi34 oynakbasi34

Tekrar aramıza hoşgeldin ozaman ♡
Sen izne kaçıncı etapta ayrıldım bir bakayım ;) ona göre senide yakında listeye dahil ederiz artık ;)

Tekrar aramıza hoşgeldin ozaman ♡
Sen izne kaçıncı etapta ayrıldım bir bakayım :KK66: ona göre senide yakında listeye dahil ederiz artık :KK66:
Benim kullanıcı adim farklıydı degistirdim baya oldu ben ayrılalı zaten :) hosbuldum

Şükür kavusturana ;)

Cumartesi gecesi eşim ve 2 arkadaşla malum balığa gitmiştik ;) Gerçi pek bir sey tutamadık ( tuttugumuz 4 tane istavriti de biz gidecegimize yakın grup halinde balığa gelen gençlere hediye ettik :D )
Sabah 04.30 da eve dönüp yatınca pazar 12 de uyandım :D

Dün de öğlen Kız kardeşimin Kv sinin Camide senesi için mevlute gittik sonra da yine babam ateslendi :( inatla doktora gitmedi ama şükür ateşi geç saatte düstü ;)

Bugün de sabah banka işlerinden sonra şu malum Spiral sorununu hallettim ;) sonra da sağlık ocağına ilaç yazdiramadim gidince 4de ancak eve geldim :(

Resmen geberiyorum ağrıdan :( spiralin ipi kopunca biraz zorladı hatun ve baya canım yandı :( şu anda bile hala belden aşağısı fena ağrıyor :( Rahimde yara olunca daha hashaslasti sanırım yoksa pek ağrı olmazmış çıkarırken ;)

Yine kosturmalı 2 gün geçirdim valla biktim artık sadece kendime odaklanmak istiyorum :( Gerci şimdi bir müddet rahatım yapılacak iş kalmadı ;)
Kadınlık zor zanaat ya. Çok geçmiş olsun.

Şükür kavusturana :KK66:

Cumartesi gecesi eşim ve 2 arkadaşla malum balığa gitmiştik :KK66: Gerçi pek bir sey tutamadık ( tuttugumuz 4 tane istavriti de biz gidecegimize yakın grup halinde balığa gelen gençlere hediye ettik :KK70: )
Sabah 04.30 da eve dönüp yatınca pazar 12 de uyandım :KK70:

Dün de öğlen Kız kardeşimin Kv sinin Camide senesi için mevlute gittik sonra da yine babam ateslendi :KK43: inatla doktora gitmedi ama şükür ateşi geç saatte düstü :KK66:

Bugün de sabah banka işlerinden sonra şu malum Spiral sorununu hallettim :KK66: sonra da sağlık ocağına ilaç yazdiramadim gidince 4de ancak eve geldim :KK43:

Resmen geberiyorum ağrıdan :KK43: spiralin ipi kopunca biraz zorladı hatun ve baya canım yandı :KK43: şu anda bile hala belden aşağısı fena ağrıyor :KK43: Rahimde yara olunca daha hashaslasti sanırım yoksa pek ağrı olmazmış çıkarırken :KK66:

Yine kosturmalı 2 gün geçirdim valla biktim artık sadece kendime odaklanmak istiyorum :KK43: Gerci şimdi bir müddet rahatım yapılacak iş kalmadı :KK66:
Gecmiş olsu canlm..cok kötü olmuş...ben inşallah kurtulacağim bu gibi sıkıntilardan..kisirlaştirma ameliyati olcam ...daha cocuk düşünmüyorum zaten..ama burda cok pahali 700-800 euro civarina...Türkiyede nekadar aceba fiyatini bilen yazarsa sevinirim

Back