Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Menü aslında fena değil özellikle alışveriş yapmam lazım dedikten sonra daha beter bir şey bekliyordum güzel hatta

Erken kutlama bakımından fazla kaçırma derim ancak
Yok yok başladım artık öyle kötü menü vermem elimden geldiğince güzel menü veririm oynakbaşım
İki duble içicem başka da içmem.zaten bir ay izin yok benim herife ful mesai yapcak ,o yüzden bi daha zor içeriz

Oh ben test kitabında üzerime düşeni yaptım bugunluk bir tek matematik bölümünün yarısı kaldı onuda artık bir zahmet ablası halletsin

Benimki hala dönmedi işten kızlar zaten uyudu bende bir kayıt kahvesi yapayım kendime ♡ Su kahve manyakligim ne olacak bilmem bütün gün kahveyle yasayabilirim

ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. Behzat amirimi nasıl buldun ?
Ben hasretle beklediğim için hiç yadirgamadan benimsedim ama kimisi harunun yokluğu çok belli diyor..

Behzat dişin da favorim baskan

Behzati ben de cok severim sıkı takipcisiydim ama yeni sezonu izleyemiyorum uyeligim yok

Hos geldin cnm

Slm Kizlar

Bugun gunibirlik servisinde calistim ve yalnizdim. Bir ara cok yigilinca destek istedim ama oglenden sonra kimse gelmedi. Hic bos kalmadim dogru duzgun oturmadim bile. Hala ayaklarimin alti aciyor.

Dun de menu vermeyi unuttum
Cok yorgunum resim olarak atayim. Orucluydum zaten biri sahur digeri iftar resmi

Bugunde sahura kalkamadim ama yinede niyetlendim iftar yemegimde budur. Simdi 1-2 bardak cay icerim

Tesekkur ederim cnm
Yeni sistem iyi gidiyor cok sukur hemen adapte oldum ama ilk 2-3 gun sivi alim kurallarina alismam zor oldu. Su an bir sikinti yok

Tesekkur ederim cnm
Biraz anlatsana bana hasibecim nasıl bir diyet bu?
Baş ağrısı bu ara bende de var havalardan sanırım dikkat et toprağım geçmiş olsun

Nikini kisaltman işe yaramadı bak sobelendin bende diyordum mali kilo verdi ne güzel almadı demekki buralara uğramıyor, bende çok kilo aldım aynı anda başladık desene hadi bismillah kazamiz mübarek olsun

Nikini kisaltman işe yaramadı bak sobelendin bende diyordum mali kilo verdi ne güzel almadı demekki buralara uğramıyor, bende çok kilo aldım aynı anda başladık desene hadi bismillah kazamiz mübarek olsun
Uzun geliyodu ondan kısalttım adımı
Aldım valla balon gibi bi iniyo bi şişiyo allah kahretmesin
Olsun buna da şükür.verdik gene veririz be kilo dediğin ne ki

+1

Ohh miss afiyet olsun.
Hasibecim sen ucretsiz izin kullanmiyackmiydin ? Öyle hatırlıyorum ..
Biraz anlatsana bana hasibecim nasıl bir diyet bu?

Baş ağrısı bu ara bende de var havalardan sanırım dikkat et toprağım geçmiş olsun

Sağol kuzum .. havalardanmi neden anlamadım.. sabahta hafif ağrıyla uyandım umarım ilerlemez..
Sana da geçmiş olsun..
Uzun geliyodu ondan kısalttım adımı
Aldım valla balon gibi bi iniyo bi şişiyo allah kahretmesin
Olsun buna da şükür.verdik gene veririz be kilo dediğin ne ki

Yeşil mercimek yapayım bende ..
Görünce özlediğimi farkettim

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Çok şükür erkenden uyanabildim
Bugün yine gorunmeyebilirim Arkadaşın Tekirdağ'da yaşayan Annesine gideceğiz bir iş için Eşi ( bizimkinin şu anki patronu ) çok yoğun olduğu için bir türlü fırsat bulup da hatunu goturemiyor, oda geçenlerde bana rica etmişti bende tabiki dedim Annecigi sağ olsun beni kendi evlatlarindan ayirmaz ve her fırsatta bizi de davet eder kızlarını topladiginda

Büyük kız nasılsa daha okula baslamadigi için bir gün kardeşini idare edecek ♡ 2 saatlik yol nasılsa günü birlik gider işini de hallederiz dedik

Kolay gelsin canım .
Şoför Nebahat işbaşında yine
Arada cee cöö dersin

Günaydın kızlar. Öğleden sonra ablamlar ve komşular gelecek. Gelen herkes kilo vermeye çalışıyor. Menüyü basit ve sağlıklı tutayım dedim.
Tavuklu nohutlu pirinç pilavı
Salata, turşu, ayran
Çayla da fındıklı revani, kurabiye, tuzlu gevrek.
Eskiden olsa kaç çeşit yapardım. Karar aldık gezmelerde en fazla 3 çeşit yapıyoruz.

Günaydın arkadaşlar. Dün akşam ben de ders çalıştım mecburen. Kızıma çarpanlara ayırmayı anlattım. Menümü yazamadım tabii.

Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim beyaz peynir, 5 adet yeşil zeytin, salata, 1 çavdar unlu krep

Öğlen yarım kase mercimek çorbası, 1 küçük elma, 3 adet ceviz

Ara 1 tane orta boy armut, 2 ceviz

Akşam dünden kalan 1 tabak kuru fasulye, 6 yk bulgur pilavı, salata, 3 yk yoğurt, 1 avuç kabak çekirdeği

2 litreye yakın su
45+15 dakika yürüyüş, 15 mekik, 20 yarım mekik, 15 ayak kaldırma, 40 saniye plunk

Günaydın gençlik. dün biraz diyet kaçtı ama memnunum yine. o kadar kalorili beslenip birden düşürünce ataklarım oldu. çarpıntı titreme gibi.
kaçamaklarım
yarım paket form bisküvi(4 taneydi snaırım. bunu işte yedim)
eve gelince oğlanla meyve(1,5 meyve diyebilirim)
1 top bitter dondurma (akşam yemekten sonra avm gittik. orda çarpıntım başladı yedim o zaman)

şöyle bakınca dondurma hariç sıkıntı yok gibi olmuş. bugün daha da oturacak inş. sabah 600 gr eksi çıktım. demek ki yolum doğru.

Kızımla ben de hayvan barınağına gidelim diye çıktık, geç kalmışız biz de kedi ve köpeklerin bol olduğu bir yere gidip elimizdeki bütün mamayı payettik. Çok güzel geldi, huzur verdi.

bizim çiftlik var eşim de hayvanları çok seviyor. ben çok korkuyorum. bir türlü atamıyorum o korkuyu. bizde evdeki yemekleri hiç ziyan etmeyiz. hepsini poşetleyip çiftliğe götürürüz. köpekler resmen yolumuzu gözlüyorlar.
tavuklar, civciv, ördek besliyor eşim.

30 bardakmi

Ben de kendim için fena iciciyim derdim

eşim içer yenoş 30. bir de 3 şeker atar iyi obez olmuyor .

afiyet olsun. sen Antepli misin yoksa?? yuvalama deyince Antep gelir de ondan sordum.
ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. ve ben Anttepliyiz de

Allah kabul etsin. tabakların çok hoş görünüyor. insanı diyete sevk ediyor desem hiç yalan olmaz afiyet olsun..

her şişmanın kaderinde var bu
3 ay zayıflar 9 ayda alır geri gelirim yani

iyi gezmeler
sen dikkat ediyorlar deyince salata kuru meyve kuru yemiş bekledim. nmenüyü görünce ben şok
revani bile başlı başına kalori bombası yeme sakın

Yemem ki. O kurabiye vs çocuklara zaten. Ben pilav ayran salata. Tatlı da bölüşüp yerler bizimkiler. Mini porsiyon yaparlar. En kilolumuz 65 kilo şu an.

Yemem ki. O kurabiye vs çocuklara zaten. Ben pilav ayran salata. Tatlı da bölüşüp yerler bizimkiler. Mini porsiyon yaparlar. En kilolumuz 65 kilo şu an.
amannnn sen de dikkat ediyorlar deyince baya baya tospik bekledim kendim gibi
afiyet olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…