amannnn sen de dikkat ediyorlar deyince baya baya tospik bekledim kendim gibi
afiyet olsun..
Gunaydın ben dun aksam menü vermemisim tabi daldım kitap kaplama islerine
Sabah kasar peynirli yumurta 1 dilim ekmek
Araögün nescafe 1 avuç antepfıstığı 1 günkurusu
Ögle 4 adet minik yaprak sarması 1 parça haşlanmış et
Aksam sütlü yulaf ezmesi yarım muz
Günaydın kızlar. Öğleden sonra ablamlar ve komşular gelecek. Gelen herkes kilo vermeye çalışıyor. Menüyü basit ve sağlıklı tutayım dedim.
Tavuklu nohutlu pirinç pilavı
Salata, turşu, ayran
Çayla da fındıklı revani, kurabiye, tuzlu gevrek.
Eskiden olsa kaç çeşit yapardım. Karar aldık gezmelerde en fazla 3 çeşit yapıyoruz.
Günaydın arkadaşlar. Dün akşam ben de ders çalıştım mecburen.Kızıma çarpanlara ayırmayı anlattım. Menümü yazamadım tabii.
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim beyaz peynir, 5 adet yeşil zeytin, salata, 1 çavdar unlu krep
Öğlen yarım kase mercimek çorbası, 1 küçük elma, 3 adet ceviz
Ara 1 tane orta boy armut, 2 ceviz
Akşam dünden kalan 1 tabak kuru fasulye, 6 yk bulgur pilavı, salata, 3 yk yoğurt, 1 avuç kabak çekirdeği
2 litreye yakın su
45+15 dakika yürüyüş, 15 mekik, 20 yarım mekik, 15 ayak kaldırma, 40 saniye plunk
Günaydın gençlik. dün biraz diyet kaçtıama memnunum yine. o kadar kalorili beslenip birden düşürünce ataklarım oldu. çarpıntı titreme gibi.
kaçamaklarım
yarım paket form bisküvi(4 taneydi snaırım. bunu işte yedim)
eve gelince oğlanla meyve(1,5 meyve diyebilirim)
1 top bitter dondurma (akşam yemekten sonra avm gittik. orda çarpıntım başladı yedim o zaman)
şöyle bakınca dondurma hariç sıkıntı yok gibi olmuş. bugün daha da oturacak inş. sabah 600 gr eksi çıktım. demek ki yolum doğru.
bizim çiftlik var eşim de hayvanları çok seviyor. ben çok korkuyorum. bir türlü atamıyorum o korkuyu. bizde evdeki yemekleri hiç ziyan etmeyiz. hepsini poşetleyip çiftliğe götürürüz. köpekler resmen yolumuzu gözlüyorlar.
tavuklar, civciv, ördek besliyor eşim.
eşim içer yenoş 30. bir de 3 şeker atariyi obez olmuyor .
afiyet olsun. sen Antepli misin yoksa?? yuvalama deyince Antep gelir de ondan sordum.
@Elhan ve ben Anttepliyiz de
Allah kabul etsin. tabakların çok hoş görünüyor. insanı diyete sevk ediyor desem hiç yalan olmazafiyet olsun..
her şişmanın kaderinde var bu
3 ay zayıflar 9 ayda alır geri gelirim yani
iyi gezmeler
sen dikkat ediyorlar deyince salata kuru meyve kuru yemiş bekledim. nmenüyü görünce ben şok
revani bile başlı başına kalori bombası yeme sakın
Yemem ki. O kurabiye vs çocuklara zaten. Ben pilav ayran salata. Tatlı da bölüşüp yerler bizimkiler. Mini porsiyon yaparlar. En kilolumuz 65 kilo şu an.
Kitap kaplama günüydü tüm evlerde dün
Oy oy oy
İyi oturmalar ,bol muhabbetler size
Kaçıncı sınıf kızın ?
Bu arada tebrik ederim düzenli spor yapıyorsun
O titreme ne kötü dimi .
Karbonhidrat fazla tukettigim zaman oluyor bende..
Yediklerini yazsan ya sende
Asıl soru peki kaç kilosun ?
Ne şanslı yiyip kilo alamayan insan sınıfı ..
Sen yine de tavuğu ayranı bol tutup pilavı minimuma indirirsin biliyorum
Eki Görüntüle 2305954
Az biraz yumurta kokusu olsada arada değişiklik için yapılıp bir güzel afiyetle yenir.. Bulut ekmek..
Domates ve sert peynirle çok beğendim ben tavsiye ederim..
aslında karbon yemedim ama çok kötü oldum. sanırım ilk günümdü ondan. dün yazmıştım unuttum iyi mi
aslında karbon yemedim ama çok kötü oldum. sanırım ilk günümdü ondan. dün yazmıştım unuttum iyi mi
o zor soruya cevap veriyorum tam 71 oldum (utanma smile)
neyse aldığım gibi veririm inş.
afiyet olsun sana da canım.
heeee hatay çok yakın. çok severim mutfağınıda. işte var bir hataylı arkadaş arada birşeyler getiriyor. el lezzeti de çok iyi.
sonundaoldu sizin orda ev yapımı nar ekşisi ne kadar .?
30 lira aldım ben kilosunu. Ev yapımıdır umarım..
Peynir sipariş ettim Diyarbakır'dan bir de nar eksisi ,sumak , mahlep .
Çalıştığım firma doğu bağlantılı bir kaç ille calisiyoruz o yüzden önerilen yerlerden yöresel gıda temin edebiliyorum...
10 kilo almışsın . Çok fazla değilmiş yılbaşına kadar gider merak etme..
cnm 70 falan diyorlar. günahlarını almayım da çok sanmıyorum ev yapımı olduğunu. baya zahmetli zaten yapımı.
antep peyniri de ünlüdür. çok severim. ama onu evde kaynatmak gerekiyor. ya da güzel salamura yapmak. çiğ sütten oluyor çünkü
mezun olurken 64 kiloydum. o bana yeterdi aslında. ama işte önce diyet modundan çıkamadım 62 oldum. sonra da yavaş yavaş aldım.
zaten benim başım hep 10 kiloyla dertte
inş veririm bakalım tatlım.
Yaaa kandirildim desene .. ben de ucuz buldum diye seviniyorum
Zahmetli olduğunu biliyorum iskenderunlu gelin var bizim o anlatır nasıl yapıldığını ..
Neyse artık almış oldum ..is ilişkisi olmasaydi parasını iade ederdim ..
Verirsin tabii ki ..
Aklım da 60 la mezun oldugun kalmış nedense
Hataylıyım canım ama antep yemeklerini de severizGünaydın gençlik. dün biraz diyet kaçtıama memnunum yine. o kadar kalorili beslenip birden düşürünce ataklarım oldu. çarpıntı titreme gibi.
kaçamaklarım
yarım paket form bisküvi(4 taneydi snaırım. bunu işte yedim)
eve gelince oğlanla meyve(1,5 meyve diyebilirim)
1 top bitter dondurma (akşam yemekten sonra avm gittik. orda çarpıntım başladı yedim o zaman)
şöyle bakınca dondurma hariç sıkıntı yok gibi olmuş. bugün daha da oturacak inş. sabah 600 gr eksi çıktım. demek ki yolum doğru.
bizim çiftlik var eşim de hayvanları çok seviyor. ben çok korkuyorum. bir türlü atamıyorum o korkuyu. bizde evdeki yemekleri hiç ziyan etmeyiz. hepsini poşetleyip çiftliğe götürürüz. köpekler resmen yolumuzu gözlüyorlar.
tavuklar, civciv, ördek besliyor eşim.
eşim içer yenoş 30. bir de 3 şeker atariyi obez olmuyor .
afiyet olsun. sen Antepli misin yoksa?? yuvalama deyince Antep gelir de ondan sordum.
@Elhan ve ben Anttepliyiz de
Allah kabul etsin. tabakların çok hoş görünüyor. insanı diyete sevk ediyor desem hiç yalan olmazafiyet olsun..
her şişmanın kaderinde var bu
3 ay zayıflar 9 ayda alır geri gelirim yani
iyi gezmeler
sen dikkat ediyorlar deyince salata kuru meyve kuru yemiş bekledim. nmenüyü görünce ben şok
revani bile başlı başına kalori bombası yeme sakın
Hee kardeş mutfağız biz
Kızım 8. sınıfta . Biz kitap kaplamadık. Biraz çevreciyim ben . Kitaplar nasıl olsa 1 senelik. Eskisi gibi kardeşler kullanmıyor. Poşet, ambalaj kağıdı vs. kullanımını minimuma indirmeye çalışıyoruz. Deterjanımı kendim yapıyorum. Yoğurdumu mayalıyorum. Bir ara peynir de yapıyordum (şirden mayasıyla) . Pazara giderken alışveriş poşetlerimi götürürüm. Pazarcılar alem zorla poşetleriyle vermeye çalışıyorlar.Kitap kaplama günüydü tüm evlerde dün
Oy oy oy
İyi oturmalar ,bol muhabbetler size
Kaçıncı sınıf kızın ?
Bu arada tebrik ederim düzenli spor yapıyorsun
O titreme ne kötü dimi .
Karbonhidrat fazla tukettigim zaman oluyor bende..
Yediklerini yazsan ya sende
Asıl soru peki kaç kilosun ?
Ne şanslı yiyip kilo alamayan insan sınıfı ..
Sen yine de tavuğu ayranı bol tutup pilavı minimuma indirirsin biliyorum
sonundaoldu senin oğlan kaç yasinda ?,krese gidiyor dimi okula değil
Hataylıyım canım ama antep yemeklerini de severiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?