Oh tanıdın neysekiAnam mutfağa bir girdim ancak çıktım ama her yer mis gibi oldu ve oglenlik kuzulara da yemek yaptım
Bir arkadaş da bugün aradığında doktora gideceğini söyleyince hiç stres yapma ben senin kuzuyu da alırım dedim ♡
Ha bir eksik Ha bir fazla ne fark eder
Ama baya efor sarf ettim resmen sirp ıslak oldum
Harikasın canım ben inanıyorum bu liste dışına cikmayacaksin ♡♡♡♡
Bende diyorum bana bir yerden tanıdık geldi Hadi bakalım hepimizin gaza mübarek olsun bu sefer geri gelmemek üzere gonderecegiz o kiloları
Aaaa benim ufakliga sor Annem 19 yaşında der çünkü hep derim geceleri saymıyorum banane 19um diye Sonuçta uyurken geçen süre saylanmaz
Eminim yol şişliği de vardır
Bol suyla atarsın fazlaliği
Canım bende her gün olmasa da elimden geleni yapmaya çalışıyorum pisiciklere ♡♡♡ Benim arkadaşım 7/24 hem evdeki 3 kedisine hemde disardakilere yetmeye çalışıyor
Bizim burda belediye gönüllü kedi besleyenlere hayvan sever kartı cikarttiranlara ücretsiz mama veriyor istersen bir araştır belki sizin belediyenin de vardır öyle bir durumu ( Beyaz Masadan bilgi alabilirsin )
Bu arada benim arkadasin evdeki kedileri herşey yiyor Taze fasulye de dahil hatta bir tanesi her gün mutlaka haşlanmış yumurta verene kadar miyavliyor
Valla ben takımı okurken YENA iyiki sobelemiş benizayıflamaya nerden başlicağımı bilemiyodum çünkü.çok teşekkür ederim oynakbaşım