• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Anam mutfağa bir girdim ancak çıktım :KK70: ama her yer mis gibi oldu ve oglenlik kuzulara da yemek yaptım :KK66:
Bir arkadaş da bugün aradığında doktora gideceğini söyleyince hiç stres yapma ben senin kuzuyu da alırım dedim ♡
Ha bir eksik Ha bir fazla ne fark eder :KK66:

Ama baya efor sarf ettim resmen sirp ıslak oldum :KK70:

Harikasın canım ben inanıyorum bu liste dışına cikmayacaksin ♡♡♡♡

Bende diyorum bana bir yerden tanıdık geldi :KK70: Hadi bakalım hepimizin gaza mübarek olsun :KK66: bu sefer geri gelmemek üzere gonderecegiz o kiloları :KK66:

Aaaa benim ufakliga sor Annem 19 yaşında der :KK70: çünkü hep derim geceleri saymıyorum banane 19um diye :KK70: Sonuçta uyurken geçen süre saylanmaz :KK70: :KK70: :KK70:

Eminim yol şişliği de vardır :KK66:
Bol suyla atarsın fazlaliği :KK66:

Canım bende her gün olmasa da elimden geleni yapmaya çalışıyorum pisiciklere ♡♡♡ Benim arkadaşım 7/24 hem evdeki 3 kedisine hemde disardakilere yetmeye çalışıyor :KK66:
Bizim burda belediye gönüllü kedi besleyenlere hayvan sever kartı cikarttiranlara ücretsiz mama veriyor :KK66: istersen bir araştır belki sizin belediyenin de vardır öyle bir durumu ( Beyaz Masadan bilgi alabilirsin )

Bu arada benim arkadasin evdeki kedileri herşey yiyor :KK70: Taze fasulye de dahil hatta bir tanesi her gün mutlaka haşlanmış yumurta verene kadar miyavliyor :KK70: :KK70: :KK70:
Oh tanıdın neyseki😅
Valla ben takımı okurken YENA YENA iyiki sobelemiş beni💖💖zayıflamaya nerden başlicağımı bilemiyodum çünkü.çok teşekkür ederim oynakbaşım😍😍

hayırlı uğurlu olsun cnm.
demiştim ya doktora tedaviye başladım diye. 2 kişi aynı anda alıyor birini muayene ederken diğeri sekreterine bilgilerini veriyor. neyse o sırada muayene olan kız da bu tür bir bölüm okuyordu. dr kız gittikten sonra dedi ki ne güzel bölümler var ya.. bizim zamımızda yoktu. keşke ben de onu okusaydım diye :KK70:
gastronomiydi sanıırm. benim oğlumda bebklikten beri tencere tava oynuyordu ama şimdi yemek yapma tarif sormaya geçti :KK70: 6 yaşında ama çok ilgili. bende oğlumdan bu bölümü bekliyorum .
tekrar hayırlı uğurlu olsun Rabbim pişman etmesin inş..

Aminnn canım ♡ İnşallah sende evladının çok güzel yerlere geldiğini görürsün ;)
Valla hevesi varsa kesinlikle yönlendir ;) eskidenmis o erkek adam yemek yapmazlar ;)
Benim eşim de evlendikten sonra merak sarmıştı hala Annesi der bekarken hiç yapmadı diye ama şimdi et yemeklerini falan o yapınca hoşuna gidiyor ♡

Benimki 2 yıllık kazandı ama yatay geçişle gastronomi bölümüne geçip 4 yıla tamamlamak istiyor ♡

Oh tanıdın neyseki😅
Valla ben takımı okurken YENA YENA iyiki sobelemiş beni💖💖zayıflamaya nerden başlicağımı bilemiyodum çünkü.çok teşekkür ederim oynakbaşım😍😍

Rica ederim ben teşekkür ederim bizi tercih ettiğin için ♡♡♡

Aminnn canım ♡ İnşallah sende evladının çok güzel yerlere geldiğini görürsün :KK66:
Valla hevesi varsa kesinlikle yönlendir :KK66: eskidenmis o erkek adam yemek yapmazlar :KK66:
Benim eşim de evlendikten sonra merak sarmıştı hala Annesi der bekarken hiç yapmadı diye ama şimdi et yemeklerini falan o yapınca hoşuna gidiyor ♡

Benimki 2 yıllık kazandı ama yatay geçişle gastronomi bölümüne geçip 4 yıla tamamlamak istiyor ♡

Yaa estağfurullah tercih etmek ne demek:oops::oops:

Aminnn canım ♡ İnşallah sende evladının çok güzel yerlere geldiğini görürsün :KK66:
Valla hevesi varsa kesinlikle yönlendir :KK66: eskidenmis o erkek adam yemek yapmazlar :KK66:

Rabbim gönlüne göre versin inş.. tebrik ederim tekrardan..

Anam mutfağa bir girdim ancak çıktım :KK70: ama her yer mis gibi oldu ve oglenlik kuzulara da yemek yaptım :KK66:
Bir arkadaş da bugün aradığında doktora gideceğini söyleyince hiç stres yapma ben senin kuzuyu da alırım dedim ♡
Ha bir eksik Ha bir fazla ne fark eder :KK66:

Ama baya efor sarf ettim resmen sirp ıslak oldum :KK70:

Harikasın canım ben inanıyorum bu liste dışına cikmayacaksin ♡♡♡♡

Bende diyorum bana bir yerden tanıdık geldi :KK70: Hadi bakalım hepimizin gaza mübarek olsun :KK66: bu sefer geri gelmemek üzere gonderecegiz o kiloları :KK66:

Aaaa benim ufakliga sor Annem 19 yaşında der :KK70: çünkü hep derim geceleri saymıyorum banane 19um diye :KK70: Sonuçta uyurken geçen süre saylanmaz :KK70: :KK70: :KK70:

Eminim yol şişliği de vardır :KK66:
Bol suyla atarsın fazlaliği :KK66:

Canım bende her gün olmasa da elimden geleni yapmaya çalışıyorum pisiciklere ♡♡♡ Benim arkadaşım 7/24 hem evdeki 3 kedisine hemde disardakilere yetmeye çalışıyor :KK66:
Bizim burda belediye gönüllü kedi besleyenlere hayvan sever kartı cikarttiranlara ücretsiz mama veriyor :KK66: istersen bir araştır belki sizin belediyenin de vardır öyle bir durumu ( Beyaz Masadan bilgi alabilirsin )

Bu arada benim arkadasin evdeki kedileri herşey yiyor :KK70: Taze fasulye de dahil hatta bir tanesi her gün mutlaka haşlanmış yumurta verene kadar miyavliyor :KK70: :KK70: :KK70:
Kızımla ben de hayvan barınağına gidelim diye çıktık, geç kalmışız biz de kedi ve köpeklerin bol olduğu bir yere gidip elimizdeki bütün mamayı payettik. Çok güzel geldi, huzur verdi.

Kızlar iyi akşamlar. Menüm bu. Saçma sapan oldu farkındayım. Kınamak serbest. 😅
1.50 x 100gr Büyük Eri̇k 165 kcal
10.00 x 1 Adet (2gr) Badem (Kavrulmuş) 120 kcal
3.00 x 100gr Sade Pi̇ri̇nç Pi̇lavı 519 kcal
1.50 x 100gr Yörsan Yoğurt (Tam Yağlı) 129 kcal
10.00 x 1 Adet Fındık 90 kcal
4.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersi̇z) 12 kcal
Toplam 1035 kcal
0.50 x 1 Saat Yürümek/Yürüyüş (Hafi̇f Tempo) 100 kcal
Toplam 100 kcal

Kızımla ben de hayvan barınağına gidelim diye çıktık, geç kalmışız biz de kedi ve köpeklerin bol olduğu bir yere gidip elimizdeki bütün mamayı payettik. Çok güzel geldi, huzur verdi.
Oy ne güzel. 1 öğün bile olsa karnı doydu yavruların.herkes 1 öğün verse aç hayvan kalmaz. Hani biz de fakir olmayız can besleyerek.
Tavuk haşladım ben de. Çiğ vermeyi gönlüm kabul etmedi. Parazit falan kaparlar diye korkuyorum.

Toplam 1035 kcal
Toplam 100 kcal

Ben bişey anlamadım menunden ..😄
Yemek nerede?
Pilav dişin da tabii ☺️

Şekersiz çayın kalori değeri olmamasi gerek ...:KK64:

Ben bişey anlamadım menunden ..😄
Yemek nerede?
Pilav dişin da tabii ☺️

Şekersiz çayın kalori değeri olmamasi gerek ...:KK64:
Etli sebze yemeği vardı akşama yemedim. Bütün gün midem bir hoştu. Pilav yoğurt yetti.
Varmış yena ya. Öyle yazıyor hesaplama programında. Ne bileyim.

Öylesine basım agiriyorki :KK43:

Ben de bugün ham yaptıklarımı yazayım ..

Kahvaltı:
iki haşlanmış yumurta
Peynir
İki yeşil biber

Ara:
Filtre kahve
İki incir

Öğle:
3 köfte
Ayran

Akşam:
Dünden kalan tavuk
Yoğurt

30 dk. Yüruyus
Kendimi iyi hissedersem dağ boyutun da ütü birikti onu halledicem güzel bir film acip..
Bir de oğlanın dolabını düzeltmemiz lazım yeni kitap defter yerlestirmesi var ..

Bir de gün için de bir sürü çay ve kahve tüketildi ..

Son düzenleme:
Etli sebze yemeği vardı akşama yemedim. Bütün gün midem bir hoştu. Pilav yoğurt yetti.
Varmış yena ya. Öyle yazıyor hesaplama programında. Ne bileyim.

Screenshot_2019-09-09-19-11-22-156_com.android.chrome.png

Bunu buldum ..
Kimi kaynak bir fincan şekersiz çay 3kcal diyor ..

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı akşamlar ;)

Benim misafirler baya oldu gideli ama ben hemen oturup kitaplarimizi da kapladim ki aklımdan çıksın ;)
Ufaklık dün parkta bisiklet sürmeyi öğrendi tabi o zevke varınca tutturdu ille park diye :D Baktı benden yüz bulamadı ablasina yapıştı :D onunda iyi saatine deng gelince onlarda parka çıktı ;)

Ablası tamam diyince nasıl sevinçten balkondan bağırıyor en iyi abla benim ablam çok seviyorum onu diye :D

Rabbim gönlüne göre versin inş.. tebrik ederim tekrardan..

Aminnn canım cümlesinin ♡♡♡♡

Ne güzel bir şey yapmışsınız ♡♡♡♡♡ Rabbim sizlerden razı olsun ;) Aminnnn

Toplam 1035 kcal
Toplam 100 kcal

Valla bu kadarla kalabildiysen helal olsun ;) sporda var daha ne olsun ama tabi biraz daha çeşitli beslenirsin bundan sonra eminim ♡

Öylesine basım agiriyorki :KK43:

Ben de bugün ham yaptıklarımı yazayım ..

Kahvaltı:
iki haşlanmış yumurta
Peynir
İki yeşil biber

Ara:
Filtre kahve
İki incir

Öğle:
3 köfte
Ayran

Akşam:
Dünden kalan tavuk
Yoğurt

30 dk. Yüruyus
Kendimi iyi hissedersem dağ boyutun da ütü birikti onu halledicem güzel bir film acip..
Bir de oğlanın dolabını düzeltmemiz lazım yeni kitap defter yerlestirmesi var ..

Bir de gün için de bir sürü çay ve kahve tüketildi ..

Çok geçmiş olsun canım ;)
Umarım başın geçer de rahat rahat kalan isleri bitirirsin ♡

Menü harika bu arada ;)

Ne izlesem acaba bugün ..
Çukur yeni bölüm baslamadi sanırım ..

Şöyle aksiyonlu bir film olsa iyi olur
O gazla hızlı hızlı utulerim😁

Valla hazır eşim yokken ben Zalim İstanbulun yeni sezon bölümünü izleyeyim diyorum tabi kızlar rahat verise :D

Bi menü vereyim.istediğim gibi olmadı kendim için alışveriş yapmam lazım.uydurma bişeyler yapabildim anca
Kahvaltı 10.30
İki haşlnmış yumurtanın beyazı (çok haşlamışım sarısı yeşile dönmüştü o yüzden yemedim)
İki yk ayıklanmış yeşil zeytin
İri bi dilim peynir
Bi domates

17.00 bi küçük dilim kavun
Yarım avuç beyaz leblebi

Akşam 19.30
Üç kepçe yuvalama çorbası
Su 2 ltyi geçti
30 dk normal yürüyüş

Eşimle bi duble bişey içiyoz ,çarşamba doğum gününde çalışcak biz de bugünden kutlayalım dedik🙈
oynakbasi34 oynakbasi34

Bi menü vereyim.istediğim gibi olmadı kendim için alışveriş yapmam lazım.uydurma bişeyler yapabildim anca
Kahvaltı 10.30
İki haşlnmış yumurtanın beyazı (çok haşlamışım sarısı yeşile dönmüştü o yüzden yemedim)
İki yk ayıklanmış yeşil zeytin
İri bi dilim peynir
Bi domates

17.00 bi küçük dilim kavun
Yarım avuç beyaz leblebi

Akşam 19.30
Üç kepçe yuvalama çorbası
Su 2 ltyi geçti
30 dk normal yürüyüş

Eşimle bi duble bişey içiyoz ,çarşamba doğum gününde çalışcak biz de bugünden kutlayalım dedik🙈
oynakbasi34 oynakbasi34

Menü aslında fena değil özellikle alışveriş yapmam lazım dedikten sonra daha beter bir şey bekliyordum :D güzel hatta ;)

Erken kutlama bakımından fazla kaçırma derim ancak :D

Malum bugün kitaplar verildi ( anında hepsini kapladim tabiki ♡ cidden çok severim kitap kaplamayi :D

Kızın yazın bitirdiği test kitabının kontrolünü ben hala bitiremedim :D Tembel Veli ilan ettim kendimi bu sene :D

Bir yandan da aklimdayken sizlere ne yediğimı de yazayım gerçi biraz saçma oldu ama neyse :(

Sabah; 08.00de
1 haşlanmış yumurta

Ara 10.30 da
1 şekersiz Nescafe

Ara 12.30 da
1 bardak süt

Öğlen 15:00de
6 kaşık yeşil mercimek ( ekmeksiz )

Ara 17:00de
1 şekersiz Nescafe daha :(

Akşam 20:00de
1 peynirli Sandviç