• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Salça yapmak hoşuma gitti. Sadece suyu iyice uçmaya başladığında fokur fokur (devamlı karıştırsam da) fokurdayıp etrafa sıçraması olmasa. Komşum olsaydın kesin 1 tabak verirdim :KK52:. Geçenlerde alt komşumdan çilek reçeli kokusu geldi. Hemen getirdi sağ olsun ama ben korkuma yapmıyorum evde. Çocuklar pek yemiyor, kim yiyor bil bakalım :KK48:
Sağol arkadasım. Yemiş kadar oldum.
Gerçekten salça pis iş. Büyük bahçe olacak kazanda kaynatıp kavanozlayacaksın.
Ben Eylül de çıkan son çileklerden yaparım reçelimi. Bu hafta yapmam lazım. Allah tatlı ile aram yok. Bir aşure bir baklava severim.Kendim yaparsam yerim onları da. Kek kurabiye Sütlü tatlı falan hiç aramam yani. Oradan kurtarıyoruz zaten.

Cuma günü pizza yaptım. Nasıl severim oysa. Kaç dilim yerdim normalde. 2.dilimi zor yedim. O hamur beni bütün gece rahatsız etti. Pişman oldum yediğime. Bir yandan da sevindim. Ben un bağımlısıyım normalde. Hafif romatizma rahatsızlığım var. Bir makalede hazır unun eklemde sıvı tutulumu ve ağrıya yol açtığını okudum. Ne kaybedersin dedim ve başladım unsuz haftalar yapmaya. Hem kilo hem eklem ağrısı açısından da fayda gördüm çok şükür.

Ben de kendimi tanıtayım.adım pınar.eski nickim malipina.kıbrısta yaşıyorum.34 yaşındayım evliyim çocuğum yok.daha önce takımlardaydım 42 kilo verdim.ama malesef bazı psikolojik sebeplerle aşırı yemeye tekrar başladım ve verdiğimi geri aldım.iki gün önce 99.4tüm.uçak yolculuğundan mı nedir şu an 100.4üm:olamaz:.eski kiloma dönmeye 6 kilo kalmış:KK35:

Canımsın tubam...kilo nedir ki hiç takılma...salcamiz var çok şükür :21: Dört kilom var başladım başlayacağım diyene kadar oldu beş kilo...diyet boyunca yiyemeyecegim ne varsa yedim...olanlar oldu tabi...bugün ciddi olarak ben de başladım ...seni le tesadüf oldu...hatta şu an yuruyusteyim...bir yandan spor bir yandan ayağıma sıkıyor gibi nikotin molası verdim...öğleden sonra başlıyor dersim...14.00 da göz doktoru randevum var bı de... gözüme bakım yaptırayim bir yıl beni idare etsin...seneye Allah kerim...bizim taraflarda hayat böyle işte...kacamaksiz bir hafta diliyorum ikimize ve bütün arkadaşlara...çok öpüyorum tubişim :KK36::KK200::KK60:
Spora başlanmış. 👏👏Tatil fena ya. Ben bu yaz sıkı tutmasam kesin çok kilo alırdım.Dört bir yanım çeşitti çünkü. İrade savaşı verdim resmen. İlk kez yazın kilo veriyorum ömrümde. İnşallah hepimiz yollar geri almayız artık.

Kızlar kedisi olan var mı aramızda. Sokak kedilerim var benim beslediğim. Mama alıyorum ama pek nazlılar. Kuru mamaya arada burun kıvırıyorlar. Tavuk derisi taşlık ve ciğeri çiğ yerler mi. Pişirip veriyorum normalde. Ama yoruldum yav çok kalabalık arkadaşlar.

Ben de kendimi tanıtayım.adım pınar.eski nickim malipina.kıbrısta yaşıyorum.34 yaşındayım evliyim çocuğum yok.daha önce takımlardaydım 42 kilo verdim.ama malesef bazı psikolojik sebeplerle aşırı yemeye tekrar başladım ve verdiğimi geri aldım.iki gün önce 99.4tüm.uçak yolculuğundan mı nedir şu an 100.4üm:olamaz:.eski kiloma dönmeye 6 kilo kalmış:KK35:
Şimdii olumlama yapalım. 6 kiloluk avantajını var yeni yolunda önünde. Bunu fırsat olarak gör. Yeni alınmış 3-5 kilon kolayca verilir ilk haftalarda. Bir de bol hareket dedin mi çok hızlı sonuç alırsın. Ama en önemlisi kendini hazır hissediyor musun. Hazırsan ilk aşama bitmiş demektir zaten. Bence yaparsın.

Şimdii olumlama yapalım. 6 kiloluk avantajını var yeni yolunda önünde. Bunu fırsat olarak gör. Yeni alınmış 3-5 kilon kolayca verilir ilk haftalarda. Bir de bol hareket dedin mi çok hızlı sonuç alırsın. Ama en önemlisi kendini hazır hissediyor musun. Hazırsan ilk aşama bitmiş demektir zaten. Bence yaparsın.
Yaa iyi tarafından bakayım dimi doğru söylüyosun😍 çok teşeklür ederim😍
Hazırım kendimi hazır hissediyorum.Allahın izniyle bu sabah başladım sağlıklı beslenmeye.inşallah azmim devam eder:KK37:

Yaa iyi tarafından bakayım dimi doğru söylüyosun😍 çok teşeklür ederim😍
Hazırım kendimi hazır hissediyorum.Allahın izniyle bu sabah başladım sağlıklı beslenmeye.inşallah azmim devam eder:KK37:
Kesinlikle yaparsın malicim ..
Hayırlı olsun yeni başlangıcın .
Çok zevkli , eğlenceli geçsin sürecin ❤️

Hiç moralini bozma tekrar verirsin.
Verilen kiloları benim alma sebebim günlük kalori alımımı çok aşağı düşürüp diyeti bıraktıktan sonra normal beslenmeye dönmek. Vücut düşük kaloriye alışıyormuş maalesef. Ben de 14 kilodan 12'sini geri aldım. Aynı hatayı tekrar yapmayacağım.
Hep beraber kilolara veda edeceğiz. :KK36:
Kızlar kedisi olan var mı aramızda. Sokak kedilerim var benim beslediğim. Mama alıyorum ama pek nazlılar. Kuru mamaya arada burun kıvırıyorlar. Tavuk derisi taşlık ve ciğeri çiğ yerler mi. Pişirip veriyorum normalde. Ama yoruldum yav çok kalabalık arkadaşlar.
Hem kedim var hem de mesleğim kedilerle de ilgili.
Sokak kedisini yavruyken almıştık evimize ama eve uyum sağlayamadı biz de ona uyum sağlayamadık. Gerçekten çok asiler. 1,5 sene aradan sonra da İran kedimiz oldu. 7 aydır bizde ve çok sakin, uyumlu . Maması dışında bir şey yemezken ben onu yoğurda alıştırdım istemeden de olsa. Şimdi yemek yerken gözümün içine bakıyor, dayanamıyorum. Süt ve ürünleri zararlı aslında ama alıştı bir kere.

Hiç moralini bozma tekrar verirsin.
Verilen kiloları benim alma sebebim günlük kalori alımımı çok aşağı düşürüp diyeti bıraktıktan sonra normal beslenmeye dönmek. Vücut düşük kaloriye alışıyormuş maalesef. Ben de 14 kilodan 12'sini geri aldım. Aynı hatayı tekrar yapmayacağım.
Hep beraber kilolara veda edeceğiz. :KK36:

Hem kedim var hem de mesleğim kedilerle de ilgili.
Sokak kedisini yavruyken almıştık evimize ama eve uyum sağlayamadı biz de ona uyum sağlayamadık. Gerçekten çok asiler. 1,5 sene aradan sonra da İran kedimiz oldu. 7 aydır bizde ve çok sakin, uyumlu . Maması dışında bir şey yemezken ben onu yoğurda alıştırdım istemeden de olsa. Şimdi yemek yerken gözümün içine bakıyor, dayanamıyorum. Süt ve ürünleri zararlı aslında ama alıştı bir kere.
Sende de aynı durum olmuş yaa.ben de çalışmaya başlayınca çok az yemeye başlamıştım ama bilerek yaptığım bişey değildi, bi de aşırı tempolu bi işti ,üstüne yürüyüş de yapıyodum öğle arasında bile, eridim gittim o dönem resmen, işten çıkınca az biraz toparladım.kışın bi yakınımı kaybettim. ne olduysa ondan sonra oldu zaten şiştim🙈

Anam mutfağa bir girdim ancak çıktım :D ama her yer mis gibi oldu ve oglenlik kuzulara da yemek yaptım ;)
Bir arkadaş da bugün aradığında doktora gideceğini söyleyince hiç stres yapma ben senin kuzuyu da alırım dedim ♡
Ha bir eksik Ha bir fazla ne fark eder ;)

Ama baya efor sarf ettim resmen sirp ıslak oldum :D

Günaydın gençllik..
eğer yalan olmazsa., inş. başarabilirsem bugün diyete başladım :KK66:
hemen günük menümü vereyim (daha çok gaza gelmek ve kaçamak yapmamk için :KK70: )

sabah
2 tane burgu peynir
1 çay kaşığı ev salçası (@Elhan :KK70:)
5 tane zeytin
1 Dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta

ara
nescafe şekersiz

öğlen
1 tane z.yağlı biber dolması
2 kepçe mercimek çorbası

ara
1 şeftali

ara
nescafe şekersiz

akşam
4 et köfte
köz domates-salatalık

2-3 litre su içerim
şekersiz çay içerim
inş. başarırım :KK70:
hee 1 saatte yürürüm.

Harikasın canım ben inanıyorum bu liste dışına cikmayacaksin ♡♡♡♡

Evet daha önce 7. Takımda listeliydim kuzu.belki hatırlarsın malipina ben😅
İnşallah gene yapabilirim yine zayıf olmak istiyorum :KK22:

Bende diyorum bana bir yerden tanıdık geldi :D Hadi bakalım hepimizin gaza mübarek olsun ;) bu sefer geri gelmemek üzere gonderecegiz o kiloları ;)

@malii yaşım 42 canım. Ama görsen 18.deeermişiiim.😂😂😜

Aaaa benim ufakliga sor Annem 19 yaşında der :D çünkü hep derim geceleri saymıyorum banane 19um diye :D Sonuçta uyurken geçen süre saylanmaz :D :D :D

Eminim yol şişliği de vardır ;)
Bol suyla atarsın fazlaliği ;)

Canım bende her gün olmasa da elimden geleni yapmaya çalışıyorum pisiciklere ♡♡♡ Benim arkadaşım 7/24 hem evdeki 3 kedisine hemde disardakilere yetmeye çalışıyor ;)
Bizim burda belediye gönüllü kedi besleyenlere hayvan sever kartı cikarttiranlara ücretsiz mama veriyor ;) istersen bir araştır belki sizin belediyenin de vardır öyle bir durumu ( Beyaz Masadan bilgi alabilirsin )

Bu arada benim arkadasin evdeki kedileri herşey yiyor :D Taze fasulye de dahil hatta bir tanesi her gün mutlaka haşlanmış yumurta verene kadar miyavliyor :D :D :D

Anam mutfağa bir girdim ancak çıktım :KK70: ama her yer mis gibi oldu ve oglenlik kuzulara da yemek yaptım :KK66:
Bir arkadaş da bugün aradığında doktora gideceğini söyleyince hiç stres yapma ben senin kuzuyu da alırım dedim ♡
Ha bir eksik Ha bir fazla ne fark eder :KK66:

Ama baya efor sarf ettim resmen sirp ıslak oldum :KK70:

Harikasın canım ben inanıyorum bu liste dışına cikmayacaksin ♡♡♡♡

Bende diyorum bana bir yerden tanıdık geldi :KK70: Hadi bakalım hepimizin gaza mübarek olsun :KK66: bu sefer geri gelmemek üzere gonderecegiz o kiloları :KK66:

Aaaa benim ufakliga sor Annem 19 yaşında der :KK70: çünkü hep derim geceleri saymıyorum banane 19um diye :KK70: Sonuçta uyurken geçen süre saylanmaz :KK70: :KK70: :KK70:

Eminim yol şişliği de vardır :KK66:
Bol suyla atarsın fazlaliği :KK66:

Canım bende her gün olmasa da elimden geleni yapmaya çalışıyorum pisiciklere ♡♡♡ Benim arkadaşım 7/24 hem evdeki 3 kedisine hemde disardakilere yetmeye çalışıyor :KK66:
Bizim burda belediye gönüllü kedi besleyenlere hayvan sever kartı cikarttiranlara ücretsiz mama veriyor :KK66: istersen bir araştır belki sizin belediyenin de vardır öyle bir durumu ( Beyaz Masadan bilgi alabilirsin )

Bu arada benim arkadasin evdeki kedileri herşey yiyor :KK70: Taze fasulye de dahil hatta bir tanesi her gün mutlaka haşlanmış yumurta verene kadar miyavliyor :KK70: :KK70: :KK70:
saol cnm. beyza ne yaptı yerleşti mi???
ben aralarda yoktum ya kaçırdım oraları..

saol cnm. beyza ne yaptı yerleşti mi???
ben aralarda yoktum ya kaçırdım oraları..

Çok şükür ;) Aşçılık seçti ve İstanbulda ;) Şehir dışına yazmak istemedi kardeşi çok ağladı gitmesin banane diye :D birde yurda vereceğiniz parayi burada özel okulun bir kısmını öderim dedim ;) Beykent Üniversitesinde 75% burslu ♡

Çok şükür :KK66: Aşçılık seçti ve İstanbulda :KK66: Şehir dışına yazmak istemedi kardeşi çok ağladı gitmesin banane diye :KK70: birde yurda vereceğiniz parayi burada özel okulun bir kısmını öderim dedim :KK66: Beykent Üniversitesinde 75% burslu ♡

hayırlı uğurlu olsun cnm.
demiştim ya doktora tedaviye başladım diye. 2 kişi aynı anda alıyor birini muayene ederken diğeri sekreterine bilgilerini veriyor. neyse o sırada muayene olan kız da bu tür bir bölüm okuyordu. dr kız gittikten sonra dedi ki ne güzel bölümler var ya.. bizim zamımızda yoktu. keşke ben de onu okusaydım diye :D
gastronomiydi sanıırm. benim oğlumda bebklikten beri tencere tava oynuyordu ama şimdi yemek yapma tarif sormaya geçti :D 6 yaşında ama çok ilgili. bende oğlumdan bu bölümü bekliyorum .
tekrar hayırlı uğurlu olsun Rabbim pişman etmesin inş..

Back