• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Arkadaşım fitness tek çare. Ben de neredeyse her sporu yaptım. Ağırlık çalışmak gerek kas ve proporsiyon için. 6 ayda mükemmel sonuçlar alınıyor. Ama ben bayan eğitmen istediğimden yerimde sayıyorum.

Evet ağırlık şart.. onu düzenli yapmadım işte .. bir de yaş ve beslenme şekli ile alakalı tabii bir de yıllarca obez yaşayan biri için zor bir gelişme ..
Artık vazgeçtim zaten sağlıklı ve hafif olayım da varsın yumuşak olayım diyorum 😀 kedi ciğer olayı 😃
Ciddenmi bende doğma büyüme Bucalıyım:KK37: Tüm ömrüm orda geçti 3.5 sene önce Bahçelievlere taşındık Bozyaka Ssk ile Üçyol arasında biyerdeyim. Hala alışamadım ama bu mahalleye yol soruyolar fransız kalıyorum :KK23:

Hadi ya ne tesadüf 🙂
Öncesinde Bornova son 10 yıldır bucadayim. Zor alıştım bucaya ama seviyorum artık..
Yolun düşerse kahve arası yaparız😉😍

Katılıyorum bende istagramda bi kızdan görüp denemiştim çok güzel oluyor fıstık ezmeli hurma. Birde hurma şöyle güzel tombul tatlı bir hurmaysa tatlı aratmıyor.
Birde yanında sert filtre kahve net iki saat tok tutuyor😍

Sağolun kızlar. Allah evlatlarımızı bize bizi onlara bağışlasın inşallah.
Leslie burn body fat 3 mil e bir bakın. Gerçekten diğerlerine göre etkili geldi bana.

Amin 🙏

Linkini kopyalayabilirmisin

Leslie burn body fat 3 mil e bir bakın. Gerçekten diğerlerine göre etkili geldi bana.
Bu video bende vardı bi ara yapıyodum ama yarım kiloluk bilek ağırlığı kullanarak.Sen bunu 1.5 kg larlamı yapıyosun :KK45:

Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. üzüldüm gitmene ama haklısın. Lütfen arada uğra.
Tabi ki uğrarım güzel arkadaşım...hep aklimdasiniz ❤️
Evet ağırlık şart.. onu düzenli yapmadım işte .. bir de yaş ve beslenme şekli ile alakalı tabii bir de yıllarca obez yaşayan biri için zor bir gelişme ..
Artık vazgeçtim zaten sağlıklı ve hafif olayım da varsın yumuşak olayım diyorum 😀 kedi ciğer olayı 😃

Hadi ya ne tesadüf 🙂
Öncesinde Bornova son 10 yıldır bucadayim. Zor alıştım bucaya ama seviyorum artık..
Yolun düşerse kahve arası yaparız😉😍
Kıskandım ya... müthiş gelesim geldi yenam ya... :mad:
Canımın içi 😍❤❤

Afiyet olsun kuzum
Ve Allah kabul etsin

Sagol cnm

Evet taze börülce salatası mevsimi geçmeden hevesimi alayım dedimdi severmisin börülceyi. Hayır hiç konuşmamıştık. İzmir'de yaşıyorum sen neredesin :KK24:

Bir izmirli daha bulduk :KK48: ben de evka 2 de oturuyordum universiteden sonra diyerbakira atandim ordanda sakaryaya geldim es durumu :KK39:

Ben de ara ara yapiyordum onu

Aynen. Hatta arttırmayı düşünüyorum. Zamanla hafif geliyor.
Ayy valla çok imrendim benim patates kollarım uzun süre telefon bile tutsam ağrıyor. Ama işleyen demir ışıldar demişler değilmi çalıştırdıkça güçlencekler ben ihmal ediyorum. Bende başlayayım bugün kollarım için dumbellara :KK51:

Selamın aleyküm kızlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı günler ;)

Ancak fırsat buldum yazmaya ;)
Dün akşam arkadaşa düğüne eşlik etme sözü vermiştim ya tabi arabayla gittik ve normalde hiç trafik olmayan saatte deli gibi trafik oldu :( 20 dakika olan yolu biz gittik 2.5 saatte :(
Dönüşte de trafik olacak korkusuna yarım saat ancak durduk sonra yine dönüş yoluna çıktık ;)
Gece 12 ye geliyordu eve geldim tabi okadar trafikle bogusunca baygın düştüm :D

Benim akıllı koca da balığa çıktı hesapta ve sabah 3de baktım telefon açıyor aşkım anahtarimi almamisim kapıyı acarmisin diye :D Hayır bir tane balık bile yok birde uykumu kaçırıyor :D
Sabaha karşı uyuyunca tabi geç uyandım sonra kahvaltı mutfak faslı derken ancak fırsatım oldu ;)

Back