• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Yarım mekik 100 adet, leg rises 50 adet yapabiliyorum. Plank en fazla 5 adet yaptım. Yukarıdaki programı 30 gün uygulayabilirsek kilo verdikçe fit bir vücuda da ulaşabiliriz. Tam mekik zorlayabilir belki.

Harikasın canım ;) kesinlikle karşılığını alacaksın ♡♡♡♡

Selam kızlar 🖐️
Bugün kızımın okulunun ilk günüydü, Yarım gün gönderdim, sabahtan biraz ateşliydi, sonra da halsizleşti, işe gitmedim, kızımla evdeyiz şimdi.
Ne mutfakta ki işim bitiyor ne çamaşırlarla işim bitiyor, bir yandan işyeri, bir yandan ev bir yandan çocuk 🤪 Allahım sana geliyorum 😂

Selam kızlar 🖐
Bugün kızımın okulunun ilk günüydü, Yarım gün gönderdim, sabahtan biraz ateşliydi, sonra da halsizleşti, işe gitmedim, kızımla evdeyiz şimdi.
Ne mutfakta ki işim bitiyor ne çamaşırlarla işim bitiyor, bir yandan işyeri, bir yandan ev bir yandan çocuk 🤪 Allahım sana geliyorum 😂
Ay maşallah. Okullu olmuş.
Geçmiş olsun kuzuya. Sağlık olsun Dila iş biter mi hiç.

Ben de bugün mutfaktan çıkmadım neredeyse. Turşu yaptım yine. Allah yemek nasip etsin inşallah. Yoruldum spor yapamayacağım. Menümü de yazayım gelmişken.
Kahvaltı karpuz az kavun lor
Ara fıstık
Akşam taze fasulye cacık turşu.
Gece çay içerim en fazla.

Selam kızlar 🖐

Al benden de okadar :D
Halim olmadığı için biraz safsaklanayim dedim ama büyük kız rahat vermedi :D Hadi yatma bugün temizlik yapıyoruz diye evi kaldırdı :D
Millet kızına toz aldırma benim deli temizlik manyağı kesildi başıma :D Bundan sonra her pazartesi dip köşe temizlik yapıyoruz bak sen yattikca daha kötü oluyorsun dedi ♡♡♡♡

Neyse onun zoruyla da olsa mutfağa girdim temizligimi yaptım hatta aksamlik da bahcemizden toplayıp buzluga attığım barbunyadan ateşe koydum ;)

Selam kızlar 🖐
Gecmis olsun cnm
Hepimizin isi oyle valla kostur dur
Bizimde carsamba gunu kura cekilecek persembe cuma 2 gun uyum egitimi vereceklermis

Slm kizlar
Bugunku menumu vereyim
09.00 cay (arkadaslar kahvalti yaparken ben cay ictim ama ac karnina bos bos cay icinde midem bulandi)
10.00 filtre kahve(nerde calisacagim belli olmadigi icin kahvemi evden yapip goturdum nescafenin termos bardagi vardi ama baya sogumustu sicak icemedim)
12.45 domates salatalik 9 zeytin 1 kapya biber ceviz 3 haslama yumurta (resim cekemedim vaktim dar diye hemen yedim)
15.00 cay
18.40 yogurt bulgur pilavi taze fasulye
Gecede turk kahvesi icerim
20190902_184726.jpg

Selam kızlar 🖐
Geçmiş olsun. Ayrıca hayırlı olsun.
Bir bakmışsın okula başlamış bir de bakmışsın ehliyeti alıp arabaya el koymuş. Büyümüş :KK57:.
Al benden de okadar :KK70:
Halim olmadığı için biraz safsaklanayim dedim ama büyük kız rahat vermedi :KK70: Hadi yatma bugün temizlik yapıyoruz diye evi kaldırdı :KK70:
Millet kızına toz aldırma benim deli temizlik manyağı kesildi başıma :KK70: Bundan sonra her pazartesi dip köşe temizlik yapıyoruz bak sen yattikca daha kötü oluyorsun dedi ♡♡♡♡

Neyse onun zoruyla da olsa mutfağa girdim temizligimi yaptım hatta aksamlik da bahcemizden toplayıp buzluga attığım barbunyadan ateşe koydum :KK66:
Elleme yapsın :KK70:. Keyfini çıkar.
Benimki de hamarat aparatifler, kekler, pastalar ama :KK15:mutfak berbat. Diyetime düşman. Dün kakaolu kekten yemedim. Komşulara dağıttım. Bugün geldim yine kek kokmuş ev. Çikolata sosunu da yaptı gözümün önünde. Sonra karnı ağrıyınca bana bırakıp gitti. Sosu içim eriyerek döktüm.
Sonra reglim yakın galiba gözüm döndü çatalı batırıverdim.
Yarın da arkadaşın daveti var. Diyete başlarken bitti.
Haftaya sil baştan.

Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, salatalık, domates, 10 adet yeşil zeytin

Öğlen 3 yk mercimek salatası, 3 yk şakşuka, 1 nektarin

Ara 10 badem, 3 kuru kayısı, limonlu yeşil çay

Akşam 4 yk bulgur pilavı, 3 yk et sote, salatalık, domates, 1 avuç kabak çekirdeği, 1 çatal çikolatalı kek

2 litre su
40 dakika tempolu yürüyüş
Bugün programın ilk günündeki hareketleri yapıp bitiriyorum. 15 mekik, 5 yarım mekik, 5 alt karın çalışması, 10 plank

Geçmiş olsun. Ayrıca hayırlı olsun.
Bir bakmışsın okula başlamış bir de bakmışsın ehliyeti alıp arabaya el koymuş. Büyümüş :KK57:.

Elleme yapsın :KK70:. Keyfini çıkar.
Benimki de hamarat aparatifler, kekler, pastalar ama :KK15:mutfak berbat. Diyetime düşman. Dün kakaolu kekten yemedim. Komşulara dağıttım. Bugün geldim yine kek kokmuş ev. Çikolata sosunu da yaptı gözümün önünde. Sonra karnı ağrıyınca bana bırakıp gitti. Sosu içim eriyerek döktüm.
Sonra reglim yakın galiba gözüm döndü çatalı batırıverdim.
Yarın da arkadaşın daveti var. Diyete başlarken bitti.
Haftaya sil baştan.

Ay sorma benimki de bütün gün bunu mu yapsam bunu mu yapsam diye dolanıyor :D
Biraz evvel Masterchef de Tiramisu yaptılar Allahtan malzeme eksikti de yapamadi :D
Babası da yarin yaparsın demez mi :( Len siz benim sonum olacaksınız dedim gülüyor eşim sen yeme benim canım istedi hem maksat kız öğrensin demezmi :D bu aşçılık bitmez :D askerlik misali :D

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Çok şükür bugün biraz daha dinç uyandım ;) bağırsaklar çalışsın diye güzelce sıcak suyum içtim ;) yumurta hasliyorum birazdan kahvaltimi güzelce yaparım inşallah ;)

Şu meşhur dukan birasini da yapacağım birazdan ;) Gece cidden yatarken dua ettim Rabbim bana güç kuvvet ver sağlığım için iadeli davranabileyim diye ;) inşallah daha sağlam durabilirim de eskisi gibi güzel güzel kiloları gonderirrim ♡♡♡

Herkese kacamaksiz güzel bir gün diliyorum ♡♡♡

Gunaydın kızlar, dun cok yogundum maalesef bildirim yapamadım tempo degisince menüde sacmaladım...
Kahvaltı yapmadan dışarı çıktım öglene eve geldim patates kizartması vardı onu yedim biraz
Ögleden sonra Turk kahvesi badem yedim
Aksam mercimek corbası biraz haşlama et 1 dilim ekmek sonrada yarım haşlanmış mısır

Bugün ben de yoğunum. Dünkü spor iyi geldi. Gece uykumu aydırdı ama 6 saat uyku da yetti sanırım. :KK36: Hepimize özellikle diyet yapanlara güzel bir gün olsun.
Kolay gelsin. Spor iyi gelmez mi. İnsan vücudundan stresin gittiğini hissediyor.

Ben de yrn meryeme dogum gunu yapicam. Aksamdan pastami yaparim. Dun seker hamurlu kurabiye yaptim tek tek posetledim bayatlamaz. Cocuklara verecegim supriz hediye cantalarini hazirladim. Su an baska ne yaparim bilmiyorum bi keskek yapacagim kesin onuda yarin sabah koyar pisiririm. Bana yasakli degil keskek erken piserse aksam yemegi olarak ondan yerim. Yrn yine buyuk bir sinav beni bekliyor. Dun aksam kurabiye ve abur cuburlardan kazasiz yirttik sukur

Selamlar çıtırlar.
Kaptan maşallah kızına. Evde pişince yememek çok zor. İrade gücü istiyor.
Hasibe iyi gidiyorsun. Takipteyim seni. Bir de vakit bulup az spor yapsan.

Sorma her gun en az yarim saat yuruyun diyorlar ama bi firsat bulup yapamiyorum. Aslindan insan ugrassa o firsati olusturur ama... bakalim insallah ona da baslicam en kisa zamanda

Back