• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kahvaltı 2 krep, peynirli 2 yumurta, 1 avuç siyah üzüm, 6 adet yeşil zeytin, salata

Ara 1 dilim peynir, 1 krep, salata, 1 avuç siyah üzüm

Akşam 3 tavuk nagıt, 4 yk pirinç pilavı, 1 küçük kase buzlu domates çorbası, dilim kesme dondurma
30 dakika yürüyüş, 200 zıplama

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı geceler ;)

Gece uyuyamadim tabi birde karga kahvaltısını etmeden havuza kuzumu götürünce iyice sersemledim ;)
Eve gelince kahvaltı faslı sonrası az temizlik yaptık kizlarla hatta birde ufak kuzumun alınan defterlerini kapladim ( sağ olsun öğretmen önceden attı listemizi marketlerde uygun varken alalım diye )
Okullar açılınca da artık sadece kitaplarla ugrasirim daha çabuk biter ;)

Ben biraz gelenekselciyim :D Sevmiyorum şu hazır kapları :D Hala hepsini eski usûl tek tek kapladim hatta 2 sene öncesine kadar yegenlerinkinide ben kaplıyordum ama baktım hatun beceriği halde bana kakaliyor kusura bakma ugrasamam dedim :D Şimdi o hazırlarken kullanıyor iki senedir zor gelince :D

Daha sonra bir 10 dakika koltukta keyif yapayım derken uyumusum saat 20.00e kadar :D

Slm kizlar
Bugunku menum
10.00 sade turk kahvesi
12.20 kapya biber yesil biber kasar peyniri taze sogan maydanoz dereotu ve 3 yumurta ile omlet, 9 zeytin, domates, salatalik, 1 avuc ici cig badem(resimde yok)
15.00 sade filtre kahve
18.40 mercimek corbasi bulgurlu patlican(cok koymusum onume alinca fark ettim yarisini geri doktum tencereye) yogurt
22.00 cay

20190831_185228.jpg 20190831_122335.jpg

Günaydın kızlar.
Sağlıklı pazar kahvaltımı yaptım.
kalori saymayacağım bir kaç gün. spora ve bol su içmeye devam. Dün 1.5 saat yürüdüm. Bugün yine leslie yaparım büyük ihtimal.
Ölçülerimi aldım. Yine aynı. Haydi çok kilo gitmedi o kadar spora incelme de mi olmaz.
Benim kas çalışmam lazım anladım artık iyice. Kardiyo işe yaramıyor besbelli. Okullar açılsın bir fitness merkezi araştırayım.

Merhaba kızlar. Bugün şekersiz 21 gün diyetine başladım. İlkinde 9 gün yapabildim. Bu kez daha azimliyim.
Kahvaltım: peynirli 2 yumurtalı omlet, 6 adet yeşil zeytin, 12 adet fındık, 1 nektarin (günde 1 meyve hakkım var), salata yedim.
Arada biber, patlıcan ve kabaktan şakşuka,
akşam yemeğinde ise mercimek salatası ve domatesli biberli bulgur pilavı yapacağım.
Bugün salça yapımı işim var sadece 500 zıplama ve 100 mekik tamamlayabilirim. .

Merhaba kızlar. Bugün şekersiz 21 gün diyetine başladım. İlkinde 9 gün yapabildim. Bu kez daha azimliyim.
Kahvaltım: peynirli 2 yumurtalı omlet, 6 adet yeşil zeytin, 12 adet fındık, 1 nektarin (günde 1 meyve hakkım var), salata yedim.
Arada biber, patlıcan ve kabaktan şakşuka,
akşam yemeğinde ise mercimek salatası ve domatesli biberli bulgur pilavı yapacağım.
Bugün salça yapımı işim var sadece 500 zıplama ve 100 mekik tamamlayabilirim. .
Ay süper. Keşke hiç tüketmesek şekeri. Herşeyin içinde hazır gıdalarda.

Bugünkü menüm:
Kahvaltı: 3 dilim diyet börek (semizotu,rendelenmiş patates,yumurta,lor peyniri 2 yemek kaşığı sıvıyağla yaptım) ,2 parça ceviz ,yarım dilim karpuz
Ara: Yarım salkım siyah üzüm, 2 bardacık
Akşam: 1 kase şehriyeli tavuk çorbası, omlet, turşu ,1 erik
Ara: Sütlü nescafe
Su:2 lt
Spor : yok :olamaz:

Gunaydin :KK68:
Gece telefon elimde uyuyakalmisim mesajimi gonderememisim. Simdi gonderiyorum :KK48:

Bugunku menumu vereyim

10.00 sade turk kahvesi
12.30 mantarli kasarli omlet, domates, salatalik, yarim kapya biber, ceviz
15.00 sade filtre kahve
18.30 bulgurlu patlican yemegi salata yogurt
22.00 cay
20190901_184902.jpg 20190901_123626.jpg

Iyi gidiyor sivi kurallarina alistim gibi.

Aksam uzeri sag kasigim agrimaya basladi hala agriyor yrn gostericem dr a. Bi ultrason baktircam daha oncede bir kac kez olmustu boyle.

3 gundurde iyi sinavdan geciyorum. Ilk gun karsi komsum sicak sicak pişi verdi 0 verdim yesin diye. Zeynep aldi agzima sokmaya calisiyor sen de ye diye. Yemicem annecim git kendin ye dedim biraz ugrasti benle.
Ikinci gun sigara boregi yaptim yemedim annemle simit tarifi gordum olsada yesek dedim laf gelisi annemde yoldan geldigi icin cantasinda varmis dayadi agzima. Dedim yok yemem.
Bugun kizlara meryeme dondurma yedirdim aksamda cayin yanina N**** (Siyahi) ve biskrem koydum yemedim.
Bence yediklerimiz kpadar geri cevirdiklerimizi paylasmakta motivasyonumuzu arttirir. 😉

Selamın aleyküm kızlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Bana ne oluyor anlamıyorum :( bu ara aksilikler peş peşe geliyor :(
Sabah deli gibi bir baş ağrısı ile uyandım ve kızı havuza bile eşim tek götürmekzorunda kaldı ;)
Tam öğlen başım geçiyor derken bu sefer de şekerim mi yükseldi anlamadım kafamı kaldıramaz hale geldim :( paso uyuyukladim hatta evdekiler de defalarca dürtüklediler hadi uyan kendine gel diye ama yok :( şekerli de pek tuketmiyorum ama şu şeker ilacimi unutuyorum ;)

Bunlar hep kilodan farkındayım ve kendime de çok kiziyorum bir türlü şu kilolardan kurtulamiyorum diye :(

Bugün kesinlikle gram şekerli tuketmeden ilacimi da içerek devam edeceğim hatta telefonuma hatirlatma kuracağım yoksa böyle kalitesiz hayat nereye kadar ;)

Aydınlık bir güne ve haftaya merhaba. Sağlıklı, sıhhatli ve huzurlu bir hafta dilerim.
Kontrol tartım 66.3 kg, cuma günü tartısıyla aynı.
Bugün tekrardan dukan birası yapacağım. Gün aşırı 2 defa yetiyor bana. Fazlası tansiyonumu oynatıyor.

Back