- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Yarım mekik 100 adet, leg rises 50 adet yapabiliyorum. Plank en fazla 5 adet yaptım. Yukarıdaki programı 30 gün uygulayabilirsek kilo verdikçe fit bir vücuda da ulaşabiliriz. Tam mekik zorlayabilir belki.
Ay maşallah. Okullu olmuş.Selam kızlar 🖐
Bugün kızımın okulunun ilk günüydü, Yarım gün gönderdim, sabahtan biraz ateşliydi, sonra da halsizleşti, işe gitmedim, kızımla evdeyiz şimdi.
Ne mutfakta ki işim bitiyor ne çamaşırlarla işim bitiyor, bir yandan işyeri, bir yandan ev bir yandan çocukAllahım sana geliyorum
Selam kızlar 🖐
Bugün kızımın okulunun ilk günüydü, Yarım gün gönderdim, sabahtan biraz ateşliydi, sonra da halsizleşti, işe gitmedim, kızımla evdeyiz şimdi.
Ne mutfakta ki işim bitiyor ne çamaşırlarla işim bitiyor, bir yandan işyeri, bir yandan ev bir yandan çocukAllahım sana geliyorum
Gecmis olsun cnmSelam kızlar 🖐
Geçmiş olsun. Ayrıca hayırlı olsun.Selam kızlar 🖐
Elleme yapsınAl benden de okadar
Halim olmadığı için biraz safsaklanayim dedim ama büyük kız rahat vermediHadi yatma bugün temizlik yapıyoruz diye evi kaldırdı
Millet kızına toz aldırma benim deli temizlik manyağı kesildi başımaBundan sonra her pazartesi dip köşe temizlik yapıyoruz bak sen yattikca daha kötü oluyorsun dedi ♡♡♡♡
Neyse onun zoruyla da olsa mutfağa girdim temizligimi yaptım hatta aksamlik da bahcemizden toplayıp buzluga attığım barbunyadan ateşe koydum
Geçmiş olsun. Ayrıca hayırlı olsun.
Bir bakmışsın okula başlamış bir de bakmışsın ehliyeti alıp arabaya el koymuş. Büyümüş.
Elleme yapsın. Keyfini çıkar.
Benimki de hamarat aparatifler, kekler, pastalar amamutfak berbat. Diyetime düşman. Dün kakaolu kekten yemedim. Komşulara dağıttım. Bugün geldim yine kek kokmuş ev. Çikolata sosunu da yaptı gözümün önünde. Sonra karnı ağrıyınca bana bırakıp gitti. Sosu içim eriyerek döktüm.
Sonra reglim yakın galiba gözüm döndü çatalı batırıverdim.
Yarın da arkadaşın daveti var. Diyete başlarken bitti.
Haftaya sil baştan.
Kolay gelsin. Spor iyi gelmez mi. İnsan vücudundan stresin gittiğini hissediyor.Bugün ben de yoğunum. Dünkü spor iyi geldi. Gece uykumu aydırdı ama 6 saat uyku da yetti sanırım.Hepimize özellikle diyet yapanlara güzel bir gün olsun.
Selamlar çıtırlar.
Kaptan maşallah kızına. Evde pişince yememek çok zor. İrade gücü istiyor.
Hasibe iyi gidiyorsun. Takipteyim seni. Bir de vakit bulup az spor yapsan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?