- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaşla alakalı o birazda Elhancım. Gençler dünyayı yiyip üstüne bide kilo verebiliyorlar biz 2 çatal bişi yesek bi haftalık emeğimiz boşa gider üstüne bide artı çıkarız. Geçen gün tvde Aleyna Tilki'yi gördüm diyorki ''Bu yaz 10 günlüğüne balık etli olmak istedim ve kilo aldım. Yaşım küçük olduğu için de hemen zayıfladım. '' Gelde kudurmaKaptanım yediklerinin cezasını cuma günü tartilarinda görürler...ben uyaririm nazım geçenleri ...diretenlere kabul etmeyenlere bir daha bir şey demem...Bakıyorsun hatuna hafta boyu kaçamak yapıyor bı de eksi görüp seviniyor...o zaman kuduruyorum işte...böyle duruma düşmek de var...herkes kendini biliyor...bana yaramıyor kaçamak ...napim
Kesinlikle haklısın canım...Yaşla alakalı o birazda Elhancım. Gençler dünyayı yiyip üstüne bide kilo verebiliyorlar biz 2 çatal bişi yesek bi haftalık emeğimiz boşa gider üstüne bide artı çıkarız. Geçen gün tvde Aleyna Tilki'yi gördüm diyorki ''Bu yaz 10 günlüğüne balık etli olmak istedim ve kilo aldım. Yaşım küçük olduğu için de hemen zayıfladım. '' Gelde kudurma
Ay inşallah ya. Dikkat spor 1 ayda 1 kaçamak ve artı. Moralim bozuldu. Ama pes etmek yok.ağırlıkla 3 mil leslie yaptım kötü sonucun üstüne. 30 dk da yürüdüm.Şimdilik listemi böyle ama esra ugrasà duzenlerim bana özelden dün mesaj atmıştı bu ara biraz müsaade istedi yoğunluğu var diye mesaj atarsın kilonun demiştim ama şimdilik böyle kalsin ♡ yinede gayet güzel ama haftaya daha güzel olacak inşallah ♡♡♡♡
Umarım yolundadır.oynakbasi34 kaptanim listenizi paylasmak icin son 3 dakika , her sey yolunda mi, benim paylasmami ister misiniz?
Umarım yolundadır.
İyi hadi kaptanım. Halolmuş sonunda. Bu telefonların elektronik aletlerin en lazım olduğu zaman bozulma gibi adetleri var.Yanıma özellikle powerbank aldım ama yanıma aldigim kablosu bozulmuş sanırım şarjetmedi tabi telefon da kapandı
Eşim hayırdır ne panik yaptın dedi dedim takım bildirimi kaldı falan tabi ben baya bir yandan ugrastim şarj edebilmek için hatta benimki en Son kalayı bastı len kuran hatasımı ne panik yaptın diye
Eve gelip görene kadar baya gerildim ama sonra derin bir nefes aldım ♡♡♡♡
En güzeli. Keşke canımız hiç yemek falan istemesede çubuk kraker gibi olsakMerhaba kızlar. Bugün ne yiyeceğimi bilemiyorum. Kahvaltıda krep, peynirli omlet, zeytin, üzüm salata yedim. Şimdi de salata üzüm, peynir yiyorum. Canım pek yemek istemiyor.
Bizde seni merak ettik doğrusu kaptanım. Son dakika kazığı atmış sana şarj aletiYanıma özellikle powerbank aldım ama yanıma aldigim kablosu bozulmuş sanırım şarjetmedi tabi telefon da kapandı
Eşim hayırdır ne panik yaptın dedi dedim takım bildirimi kaldı falan tabi ben baya bir yandan ugrastim şarj edebilmek için hatta benimki en Son kalayı bastı len kuran hatasımı ne panik yaptın diye
Eve gelip görene kadar baya gerildim ama sonra derin bir nefes aldım ♡♡♡♡