• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar ;)
Rabbim şu mübarek günün hürmetine gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak nasip etsin. ....Aminnnn

Umarım herkes çok güzel rakamlar görür tartida ;)

Günaydın.
***8. TAKIM 637. ETAP***

Usagisan ( 79.6 / / / % )
DilaBG ( 68 / / / % )
ABE3 ( 72.1 / / / % )
Colombre ( 60.6 / / / % )
esraas ( 81.2 / / / % )

8. Takım Ortalaması; %

A ben yokum listede. :110::silah:
Beni unuttun mu kaptanım.
Geçen hafta 67,5 bu hafta 66.3
:rolleyes:.

Ilahi kızlar çok alemsiniz bisküvi yedim diye ceza mı istenir insanız sonuçta arada boyle küçük kacamaklar olacaktır çünkü çok sıkı diyetlerin sonunda insanda doyumsuzluk oluyor ve daha cok tatlıya düşülüyor sınırı bilmek koşuluyla bence sakıncası yok
Normalde o kadar sıkmıyorum ama tartı günü öncesi ağır spor ve tatlı tuzludan kaçınıyorum.

Günaydın kızlar, Zafer bayramımız kutlu mutlu olsun En Büyük TÜRKİYE

Sabah tartım 67,200 çıktı oynakbasi34 oynakbasi34

Geçen hafta 68 / Bu hafta 67,200 : -800 gr

Hedefim 65 olmaktı bu hafta ama regl olduğumdan yeterince spor da yapamadım hala şişliğim var o yüzden hedefe ulaşamadım.

Bugün 3 günlük kabak detoksuna başladım, 65 hala göremediğim için inanılmaz mutsuzum.

Dün ki menüm;

Sabah : Sek quark + chia tohumu
Sabah ara : 1 kupa rezene çayı
Öğle : 6 yk kinoalı bulgur pilavı + 2 yk light yoğurt
Öğle ara : 2 adet fıstıklı hurma topları + salatalık
Akşam : 1 porsiyon et ızgaralı salata

Toplam alınan kalori : 830 kcal
Su 4 litre civarı :KK52:

Günaydın kızlar, Zafer bayramımız kutlu mutlu olsun En Büyük TÜRKİYE

Sabah tartım 67,200 çıktı oynakbasi34 oynakbasi34

Geçen hafta 68 / Bu hafta 67,200 : -800 gr

Hedefim 65 olmaktı bu hafta ama regl olduğumdan yeterince spor da yapamadım hala şişliğim var o yüzden hedefe ulaşamadım.

Bugün 3 günlük kabak detoksuna başladım, 65 hala göremediğim için inanılmaz mutsuzum.
Moralini bozma. Farklı yöntemler deneyebilirsin. Dukan birası da etkili. Kabak diyeti iyiymiş ama herkese iyi gelmeyebilir. Vücudun başka şekilde tepki veriyordur belki.

Moralini bozma. Farklı yöntemler deneyebilirsin. Dukan birası da etkili. Kabak diyeti iyiymiş ama herkese iyi gelmeyebilir. Vücudun başka şekilde tepki veriyordur belki.
Şuan regl dönemimdeyim ve çok yoğun günümdeyim en az 500 gram fark ettirmiştir tartıda. Dukan birasını sevemedim ben, zaten her gün yeşil çay içiyorum, maden suyu da içiyorum eee bol bol limonda tüketiyorum yeşil çay ile beraber :KK48: parçalı dukan birası gibi oluyor :) 3 gün sonra reglim bitince ak ile kara çıkar ortaya bakalım.

Ilahi kızlar çok alemsiniz bisküvi yedim diye ceza mı istenir insanız sonuçta arada boyle küçük kacamaklar olacaktır çünkü çok sıkı diyetlerin sonunda insanda doyumsuzluk oluyor ve daha cok tatlıya düşülüyor sınırı bilmek koşuluyla bence sakıncası yok
Abe ne dersin kizanim... Sakincasini bu kadar yağ biriktirmekle gördük işte...damlaya damlaya bu hale geldik...Arada bir minik kaçamaklar olur tabi ama bunun iyi bir şey olmadığını söyleyelim beynimize...canı cekmesin her gördüğünde....
Zafer Bayramımız kutlu olsun. En Büyük TÜRKİYE

slm kızlar

ben geçen hafta bildirim yapmayı unutmuştum

bugün: 104.6

hafta içi 105.3ü gördüğüm oldu ama geçen haftaki kilomu bilmediğim için net fark alamadım

bugün 1. seviyenin ilk günü bismillah diyip başladım inşallah sonuna kadar tamamlamak nasip olur.

sıvı alım kuralları beni alışıncaya kadar zorlucak gibi görünüyor. yemekle beraber ve yemekten sonra 2 saat sıvı alımı yasak. normalde yemekle su içer yemekten sonra 1 sb su içer, sofrayı kaldırıncda çay kahve vs sıcak birşeyler içerdim :KK43:

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı akşamlar :KK66:

Birazdan kvye gideceğiz ailecek :KK66: Eşim de bizi orda bırakıp ablasina geçecek ( yeğeni bu ara biraz Annesini ve babasını üzüyor onuda çok sevdiği için bir gidip kulağını çekecek :KK70: )
Biz de o ara kahve içeriz kvye birazda sohbet ederiz dedik :KK66:

Yarın da kuzumun doğum günü ♡♡♡♡ kutlama yapmayı düşünmüyorum ama ona şöyle keyifli bir gün sözü verdim :KK66: tabi kacamaksiz :KK66: hem kırtasiye alışverişini de çok seviyor onuda aradan çıkarırım :KK66:

Artık ondan sonra da kendime % 100 sartlanirim :KK66: dışarda şu sıkıntı olur diye hiç içmiyorum :KK43: bugün bile ancak 1 litre içtim :KK66:

Maalesef her ailede af edersin bir enayi ( bizde de ben :KK70: ) bulunuyor :KK43:
Heee maddi yönden bana zararları yok ama maşallah manevi yönden ömrümü yediler :KK70:
Kizinca bende umursamayacagim ne halleri varsa görsünler diyorum hatta bazen Sehirdisina kaçmayı bile düşünüyorum ama sonra yine kiyamiyorum :KK66:
Boşver Allah öbür tarafta karşılığını verir inşallah. ..Aminnnn

6 ay olmuş sonuçta mezun olalı o yüzden diledigin anda artı da olsan donebilirsin listeye :KK66:

Ohhh sefası olsun ♡ Ben Annemle tatili dusunemem :KK70: Hatun birsey almaya kalksam hemen ne gerek var deli eder :KK70:

Canım o işi sana devredeyim :KK66: eti senin kemiği benim hesabı :KK70:
Benim ceza kesebilmem için kendim çok düzgün spor yapmam lazım ki söz hakkım olsun :KK66:
Kaptanım yediklerinin cezasını cuma günü tartilarinda görürler...ben uyaririm nazım geçenleri ...diretenlere kabul etmeyenlere bir daha bir şey demem...Bakıyorsun hatuna hafta boyu kaçamak yapıyor bı de eksi görüp seviniyor...o zaman kuduruyorum işte...böyle duruma düşmek de var...herkes kendini biliyor...bana yaramıyor kaçamak ...napim

Abe ne dersin kizanim... Sakincasini bu kadar yağ biriktirmekle gördük işte...damlaya damlaya bu hale geldik...Arada bir minik kaçamaklar olur tabi ama bunun iyi bir şey olmadığını söyleyelim beynimize...canı cekmesin her gördüğünde....
Zafer Bayramımız kutlu olsun. En Büyük TÜRKİYE
Elhancım yazdıklarıma bakarsan ne demek istedigimi anlarsın aslinda , arada olur nefsi koreltmek lazım sınırı bilmek koşuluyla daja sonra buyük kaçamaklar olmaması için

***8. TAKIM 637. ETAP***
Usagisan ( 79.6 / 78.8 / 0.8 / % 1 )
DilaBG ( 68 / 67.2 /0.8 / %1,18 )
ABE3 ( 72.1 / 71.5 / 0.6 / 0.81 % )
Colombre ( 60.6 / 61.2 / + 0.6 / - 0.98% )
esraas ( 81.2 / / / % ) 1. Kez bildirim yapmadı
antiaging (67,5/66,3/1,2/%1,78) Üye 14. TAKIMDAN transfer oldu

8. Takım Ortalaması; 0.632 %

Back