- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
***8. TAKIM 637. ETAP***
Usagisan ( 79.6 / / / % )
DilaBG ( 68 / / / % )
ABE3 ( 72.1 / / / % )
Colombre ( 60.6 / / / % )
esraas ( 81.2 / / / % )
8. Takım Ortalaması; %
Normalde o kadar sıkmıyorum ama tartı günü öncesi ağır spor ve tatlı tuzludan kaçınıyorum.Ilahi kızlar çok alemsiniz bisküvi yedim diye ceza mı istenir insanız sonuçta arada boyle küçük kacamaklar olacaktır çünkü çok sıkı diyetlerin sonunda insanda doyumsuzluk oluyor ve daha cok tatlıya düşülüyor sınırı bilmek koşuluyla bence sakıncası yok
Moralini bozma. Farklı yöntemler deneyebilirsin. Dukan birası da etkili. Kabak diyeti iyiymiş ama herkese iyi gelmeyebilir. Vücudun başka şekilde tepki veriyordur belki.Günaydın kızlar, Zafer bayramımız kutlu mutlu olsun
Sabah tartım 67,200 çıktıoynakbasi34
Geçen hafta 68 / Bu hafta 67,200 : -800 gr
Hedefim 65 olmaktı bu hafta ama regl olduğumdan yeterince spor da yapamadım hala şişliğim var o yüzden hedefe ulaşamadım.
Bugün 3 günlük kabak detoksuna başladım, 65 hala göremediğim için inanılmaz mutsuzum.
Şuan regl dönemimdeyim ve çok yoğun günümdeyim en az 500 gram fark ettirmiştir tartıda. Dukan birasını sevemedim ben, zaten her gün yeşil çay içiyorum, maden suyu da içiyorum eee bol bol limonda tüketiyorum yeşil çay ile beraberMoralini bozma. Farklı yöntemler deneyebilirsin. Dukan birası da etkili. Kabak diyeti iyiymiş ama herkese iyi gelmeyebilir. Vücudun başka şekilde tepki veriyordur belki.
Abe ne dersin kizanim... Sakincasini bu kadar yağ biriktirmekle gördük işte...damlaya damlaya bu hale geldik...Arada bir minik kaçamaklar olur tabi ama bunun iyi bir şey olmadığını söyleyelim beynimize...canı cekmesin her gördüğünde....Ilahi kızlar çok alemsiniz bisküvi yedim diye ceza mı istenir insanız sonuçta arada boyle küçük kacamaklar olacaktır çünkü çok sıkı diyetlerin sonunda insanda doyumsuzluk oluyor ve daha cok tatlıya düşülüyor sınırı bilmek koşuluyla bence sakıncası yok
Kaptanım yediklerinin cezasını cuma günü tartilarinda görürler...ben uyaririm nazım geçenleri ...diretenlere kabul etmeyenlere bir daha bir şey demem...Bakıyorsun hatuna hafta boyu kaçamak yapıyor bı de eksi görüp seviniyor...o zaman kuduruyorum işte...böyle duruma düşmek de var...herkes kendini biliyor...bana yaramıyor kaçamak ...napimSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı akşamlar
Birazdan kvye gideceğiz ailecekEşim de bizi orda bırakıp ablasina geçecek ( yeğeni bu ara biraz Annesini ve babasını üzüyor onuda çok sevdiği için bir gidip kulağını çekecek )
Biz de o ara kahve içeriz kvye birazda sohbet ederiz dedik
Yarın da kuzumun doğum günü ♡♡♡♡ kutlama yapmayı düşünmüyorum ama ona şöyle keyifli bir gün sözü verdimtabi kacamaksiz hem kırtasiye alışverişini de çok seviyor onuda aradan çıkarırım
Artık ondan sonra da kendime % 100 sartlanirimdışarda şu sıkıntı olur diye hiç içmiyorum bugün bile ancak 1 litre içtim
Maalesef her ailede af edersin bir enayi ( bizde de ben) bulunuyor
Heee maddi yönden bana zararları yok ama maşallah manevi yönden ömrümü yediler
Kizinca bende umursamayacagim ne halleri varsa görsünler diyorum hatta bazen Sehirdisina kaçmayı bile düşünüyorum ama sonra yine kiyamiyorum
Boşver Allah öbür tarafta karşılığını verir inşallah. ..Aminnnn
6 ay olmuş sonuçta mezun olalı o yüzden diledigin anda artı da olsan donebilirsin listeye
Ohhh sefası olsun ♡ Ben Annemle tatili dusunememHatun birsey almaya kalksam hemen ne gerek var deli eder
Canım o işi sana devredeyimeti senin kemiği benim hesabı
Benim ceza kesebilmem için kendim çok düzgün spor yapmam lazım ki söz hakkım olsun
Elhancım yazdıklarıma bakarsan ne demek istedigimi anlarsın aslinda , arada olur nefsi koreltmek lazım sınırı bilmek koşuluyla daja sonra buyük kaçamaklar olmaması içinAbe ne dersin kizanim... Sakincasini bu kadar yağ biriktirmekle gördük işte...damlaya damlaya bu hale geldik...Arada bir minik kaçamaklar olur tabi ama bunun iyi bir şey olmadığını söyleyelim beynimize...canı cekmesin her gördüğünde....
Zafer Bayramımız kutlu olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?