Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydın arkadaşlar.
Kaptan geçmiş olsun babana. Yaz günü zor Allah kolaylık versin. Bol sıvı alırsa atlatır inşallah.
Dila Allah ferahlık versin sana da inşallah. İnsanlarla uğraşmak zor. Hele doğru ve dürüstsen daha da zor.
Elhan haydi bakalım. Örnek listeler göreceğiz senden inşallah.
Ben hala artıda görünüyorum maalesef. En azından şu artıyı atsam yarına kadar.

saol cnm. adapte olursam inş girerim belki. burda istişare ederiz birlikte
tabi cnm ana baba başka.
benim eşim abisiyle ortak iş yapmıştı. anlatmıştım hatırlarsanız. sonra ayrılırken 3 borç eşim 1 borç abiye.
3 mal abiye 1 mal eşime kalmıştı. babası da abiden taraf olmuştu. halbuki eşim her gece abrtmıyorum hastaneye taşırdı babasını. köyün yolları çok tehlikeli yolda uyuya uyuya resmen giderdi. babam da babam derdi. babasının da benim gibi panik atağı vardı. yani ölümcül değil.
sildim dedi babamı. ölse umursamam dedi. o kadar netti. ama 2 gün önce yine hastalandı eşim neyse gideyim dedi ve yoğun bakımda. inan yine eşim en çok ilgieniyor. ve 9 kardeşler!
vicdanı olana anne baba nolursa olsun başka işte.

Sağol canım
Beslenme şeklini bi değiştirmeyi dene istersen, vücut rutine bağlamış olabilir.

Tubişim kuruyemişleri yulaf ezmesi ile tüketiyorum genelde. Yoğurt karıştırınca 5 , 6 saat garanti aciktirmiyor. İhtiyaç hissettiğimde spor sonrası avuç içini geçmeyecek şekilde yiyorum bazen de... Kayınpederin için acil şifalar dilerim. Bebek için de duacinim.Mujde vereceğin günü sabırsızlıkla bekliyorum. İnşallah çalışmalar hayırla sonuçlansin.

Geçmiş olsun canım.... Tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah. Şubat'ta 60.2 ile mezun olmuştum. Bugün 64.6 geldim. Hedef 56 düşünüyorum ama gittiği kadar dayanacağim hatta buharlaşip yok olmak istiyorum.
Colombocum kızlar benim listeyi pek begenmezlerdi baştan söyleyim. Hayal kırıklığı olmasın...
Allah ana babalarimiza sağlık iyilik versin kalplerinden adaleti vicdani almasın...

Teşekkür ederim cnm. servise almışlar şükür. ölüm haberleri beni çok sarsıyor kaç yaşında olursa olsun. yoğun bakımları da hiç sevmem. kendi babam da ve kayın vallidemde birebir yaşadım. Allah herkese bol bol şifa versin inşAllah.
kuruyemiş çok sağlıklı aslında sen iyisini yapıyorsun. ben de olmuyor ya bir de bence bana yarıyor
bebk için de çok soal cnm. tüm dualarına amin diyorum.
seviyorum seni

Geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.

Bugün kahvenin yanında 1 yulaflı bisküvi kaçamağım oldu.
Kırk katır mı kırk satır mı yap tercihini....
Hadi pastayı affettik ....puskevit nereden geldi aklına....bitterin yok muydu bacım....alisirsan önüne gecemeyiz. Merdane totosuna geldi haberin olsun...

Kaçamaklar için grup ek spor belirliyordu. Cezamı keserseniz yarına yapayım.
Burada ceza yok maalesef yüreği pammuk gibi bir kaptanımız var...kıyamaz üyelerine...beni dert sahibi yaptı...kendi kendimce kızar otururum.

Yemeyi içmeyi kestim erkenden, spor da yapmayacağım.
Sabah peynirli omlet, 6 yeşil zeytin, 2 ceviz, yeşillik, domates, salatalık, nektarin

Öğlen yarım kase ıspanak yemeği, domates, salatalık
Ara sade Türk kahvesi, 1 yulaflı bisküvi

Akşam 1 tabak fırında patlıcan kebap, yarım kase buzlu domates çorbası, ince dilim karpuz, 2 yk yoğurt, 1 tatlı kaşığı keten tohumu

45 dakika yürüyüş, 200 zıplama

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı akşamlar

Birazdan kvye gideceğiz ailecek Eşim de bizi orda bırakıp ablasina geçecek ( yeğeni bu ara biraz Annesini ve babasını üzüyor onuda çok sevdiği için bir gidip kulağını çekecek )
Biz de o ara kahve içeriz kvye birazda sohbet ederiz dedik

Yarın da kuzumun doğum günü ♡♡♡♡ kutlama yapmayı düşünmüyorum ama ona şöyle keyifli bir gün sözü verdim tabi kacamaksiz hem kırtasiye alışverişini de çok seviyor onuda aradan çıkarırım

Artık ondan sonra da kendime % 100 sartlanirim dışarda şu sıkıntı olur diye hiç içmiyorum bugün bile ancak 1 litre içtim

Maalesef her ailede af edersin bir enayi ( bizde de ben ) bulunuyor
Heee maddi yönden bana zararları yok ama maşallah manevi yönden ömrümü yediler
Kizinca bende umursamayacagim ne halleri varsa görsünler diyorum hatta bazen Sehirdisina kaçmayı bile düşünüyorum ama sonra yine kiyamiyorum
Boşver Allah öbür tarafta karşılığını verir inşallah. ..Aminnnn

6 ay olmuş sonuçta mezun olalı o yüzden diledigin anda artı da olsan donebilirsin listeye

Kv ve esim bu aksam duzceye gidecek tatilde esim findigi toplayayim dedi. Kizlarla yalniz kalcam. Yarin da nasip olursa annem gelecek izmirden. Tatilde kiz kiza takilicaz

Ohhh sefası olsun ♡ Ben Annemle tatili dusunemem Hatun birsey almaya kalksam hemen ne gerek var deli eder

Burada ceza yok maalesef yüreği pammuk gibi bir kaptanımız var...kıyamaz üyelerine...beni dert sahibi yaptı...kendi kendimce kızar otururum.

Canım o işi sana devredeyim eti senin kemiği benim hesabı
Benim ceza kesebilmem için kendim çok düzgün spor yapmam lazım ki söz hakkım olsun

3 mil leslie yaptım geldim.
Kaçamak cezası iyiymiş. Ben dün dondurma sonrası 1 saat yürüyüp direkt kesmiştim cezamı.
Yarın bruncha davetliyiz. İnşallah çok artı çıkmam da moralsiz gitmem.
Arkadaşlar geldiler. Sadece çayda eşlik ettim. Hiç bir şey yemedim yanında. Bir ekip daha gelecek. Bol bol salata meze tarzı hazırlarım bu sefer. Az az yerim günlük kalorimi aşmadan.

Ben de dünkü mısır için 10 dakika zumba cezası vermiştim. Bugünkü bisküvi için 10 şınav yapayıyorum. Ahh çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…