• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

İyi akşamlar kızlar. Menümü yazayım
2.00 x 1 Adet Domates 28 kcal
2.00 x 1 Adet Salatalık 22 kcal
3.00 x 1 Adet Yeşi̇l Bi̇ber 36 kcal
0.75 x 100gr Mi̇hali̇ç Peyni̇r 270 kcal
2.00 x 100gr Kavun 68 kcal
2.00 x 1 Fi̇ncan Türk Kahvesi̇ (Şekerli̇) 46 kcal
1.00 x 1 Porsi̇yon Sebzeli̇ Bulgur Pi̇lavı 200 kcal
0.50 x 1 Porsi̇yon (200gr) Zeyti̇nyağlı Barbunya Pi̇laki̇ 133 kcal
1.00 x 1 Adet Burger Ki̇ng Sundae Karamelli̇ Dondurma 255 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) 68 kcal
Toplam 1126 kcal
1.00 x 1 Saat Yürümek/Yürüyüş (Hafi̇f Tempo) 200 kcal
Toplam 200 kcal

Selamlar çıtırlar. 💞💞
Hastane işlerimiz vardı bugün onları hallettik. Kızlarla alışverişe çıktık. Kaçamak yaptım dondurma yedim. Nasıııııl güzel geldi. Sabah ta artı çıkınca yedim valla. 1 saat yürüdüm üstüne suçluluk duygusu. 🤗
Ohh ne güzel yapmışsınız valla kızlarla ♥️
Dondurmayı telafi etmişsin, kendini kendine affettirmişsin işte daha ne ✌️😁

Dukan birasının tadı inanılmaz midemi bulandırdı ben bunu hayatta içemem. Bitki çaylarını seven biriyim aslında ama yine de içemem.
Aslında soğuk soğuk iyi oluyor. Zamanla alışıyor insan. Ama zorlama midene zarar verirsin. Hoppa

Sabah yarım şeftali, küçük parça kavun, 1 anjelika erik, 3 yk yoğurt
Ara: 1,5 dilim beyaz peynir, domates, salatalık
Öğlen 3 yk mantar sote, ince dilim pastanın yarısı
Akşam 1 porsiyon alabalık fırında, 6 yk mercimek salatası, domates, salatalık, 1 parça karpuz, yarım şeftali

40 dakika tempolu yürüyüş, 300 zıplama yapıldı.
Birazdan 20 dakika pilates, 50 mekik, 5 plank yaparım.
Önceden yazınca yapmaya mecbur hissediyorum kendimi, zorlayıcı oluyor.

Slm kizlar
Kizlari yatirdim ama uyumadilar bende kahve yaptim kendime. Sonra camasir katlayip biberleri dogrucam yarina kalmasin disarida beklediler 1 gece.
Bugun de acil muayenede calistim. Arkam yer gormedi :KK48:

Mercimekten sonra favori çorbam yarma çorbası. Ancak içine hafiften iri parçalar halinde patlıcan, biber, domates ile haşlanmış nohut, fasulye ve yarma konulunca çok güzel oluyor. 😀

Bunlari sadece salcali suyla mi yapiyorsun. Yarmali yogurtlu corba ben de yapiyorum ama un da koyuyordum icine.

Ben unlu çorbalara siyez unu ya da çavdar unu kullanıyorum, sağlıklı karbonhidrata da ihtiyacımız var. Hatta daha az önce yarın için yayla çorbası yaptım, un olarak siyez unu, pirinç yerine de siyez bulguru kullandım. Tavsiye ederim 🤗
Onun dışında harika bir antibiyotik özellikli çorba tarifim var bi yerden almıştım tarifi

Malzemeler
  • 3 büyük domates
  • 2 adet sivri biber
  • Yarım çay bardağı saf zeytinyağı
  • 1 tutam maydanoz
  • 1 tutam kereviz sapı
  • 2 diş sarımsak
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 6-7 bardak sıcak su
  • Tel şehriye
  • Yarım limon
Hazırlanışı
Domatesleri rendeleyelim ve sivri biberleri ince kıyıp saf zeytinyağında çevirelim. 1 yemek kaşığı salçayı, ince kıyılmış sarımsak ve kereviz saplarını ekleyip sıcak suyunu katalım. 3 dakika kadar kaynatıp daha sonra tel şehriyeyi, limon ve kıyılmış maydanozu, son olarak tuzunu ekleyelim. Bir iki dakika kaynatıp kapatalım. Afiyet olsun.

Sagol cnm
Bu mevsimde kereviz bulmam zor olur ama mevsimi geldiginde yapmak isterim.
Benim yeni baslayacagim programda 40 gun biyunca ne olursa olsun sifir un kullanilacak. Patates pismis havuc pirinc makarna irmik sehriye bunlar yasak

Bir yerden baslacanim meyve stokuna ...Kayısı, kiraz vişneyi kaçırdın ama çilek bulabilirsin pazarda. Çilekleri ikiye bölüp at... bütünler zor oluyor blendrda. Şeftali, armut, böğürtlen, ahududu, siyah erik tam mevsimi.
Spor enfes... akşam yediğin bir dilim pizza olmasaydı keşke...bir daha yeme canım.
Boşanmış güçlü kadınlara hayranım...ben de boşandım ... Sağlıkla büyüt yavrularını...
oynakbasi34 oynakbasi34 canım harika bir menü planlamişsin...gerçekleşmesi için dua ediyorum...

Cilek vardi bu hafta onumuzdeki hafta cilek seftali ve erik alayim bende 😉

Kızlar evde bugün eşim işi vardı çıktı kitaba yeşil çaya devam hadi bakalım herkes hupletsin :))

Domatesleri yıkayıp 6 şar 7 şer posetledim canım iki senedir yapıyorum buzlu olarak suyun altına tutunca kabukları kolayca soyuluyor yine buzlu halde doğrayıp tencereye atıyorum tabiki şişe kadar lezzetli olmuyor ama idare ediyor, buzunun çözülmesini beklersen berbat oluyor hepsi tek püf noktası buzlu doğramak

Bende domatesleri cigden soyup yemeklik kup kup dogruyorum. Sonra 1 sb seklinde buz dolabi posetine yerlestirip dondurucuya atiyorum. Yemeklere buzu cozulmeden atiyorum ayni yazin oldugu gibi oluyor tadi ☺

Son düzenleme:
Slm kizlar
Kizlari yatirdim ama uyumadilar bebde kahve yaptim kendime. Sonra camasir katlayip biberleri dogrucam yarina kalmasin disarida beklediler 1 gece.
Bugun de acil muayenede calistim. Arkam yer gormedi :KK48:

Bunlari sadece salcali suyla mi yapiyorsun. Yarmali yogurtlu corba ben de yapiyorum ama un da koyuyordum icine.
7

Sagol cnm
Bu mevsimde kereviz bulmam zor olur ama mevsimi geldiginde yapmak isterim.
Benim yeni baslayacagim programda 40 gun biyunca ne olursa olsun sifir un kullanilacak. Patates pismis havuc pirinc makarna irmik sehriye bunlar yasak

Cilek vardi bu hafta onumuzdeki hafta cilek seftali ve erik alayim bende 😉

Bende domatesleri cigden soyup yemeklik kup kup dogruyorum. Sonra 1 sb seklinde buz dolabi posetine yerlestirip dondurucuya atiyorum. Yemeklere buzu cozulmeden atiyorum ayni yazin oldugu gibi oluyor tadi ☺
Ben un eklemiyorum. Normalde konuluyor.
Yoğurt yumurta ile yapılan yayla çorbası gibi kaynatıp içine diğer malzemeleri koyuyoruz. Naneli tereyağını da kaselere koyduktan sonra üstüne döküyoruz. Ben azıcık kırmızı biber atıyorum. Yarın yapayım ben de.

Ben un eklemiyorum. Normalde konuluyor.
Yoğurt yumurta ile yapılan yayla çorbası gibi kaynatıp içine diğer malzemeleri koyuyoruz. Naneli tereyağını da kaselere koyduktan sonra üstüne döküyoruz. Ben azıcık kırmızı biber atıyorum. Yarın yapayım ben de.
Tamam cnm sagol.
Sanada afiyet olsun simdiden ☺

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Şükür kavusturana ♡
Bir günüm de aksiyonu geçsin be :D :D :D
Aksam üzere tam elime telefonu aldım buraya yazacaktım ki Annem aradı babam hasta diye :(
Hadi herkes tabi toplandı hastaneye gidecek diye :( adamcağız 2 gündür hafif ishalmis tabi Annem onemseyip demiyor bile :( tabi sonra ateşi yükselip daha kötü olunca açılır oldu :(
Salgın varmış Babamı bulmuş ;)
Gece 01.20da ancak evime girebilir sonra da hemen kendimi yatağa attım ;)

Şükür en Son daha iyidi ♡ Serumu yiyince kendine geldi tabi tahlilleri de akıllı doktor her defasında tek tek yapınca baya uzun sürdü :( ulen yap hepsini birden madem ne birini yapıp bu fena değil ama birde bilmemne tahlilline de bakalım diyorsa artık :(

Neyse umarım bir daha kötü olmaz da ilaçlarını içince toparlar ;)

Günümüze şükür ne diyelim ♡

Bugün çok keyifsizim, dokunsan ağlayacak gibiyim, çok hassasım, sanırım biraz yoruldum sürekli koşturmaktan..
Dün işyerinde işverenler ile atıştık, iki patron var ikisiyle de birbirimize girdik çok sinirlendim, büyük kapıştık çünkü..
Sanırım yalnız olduğumdan bunaldım çok, annemi kardeşlerimi özlüyorum. Dün aradım gelin dedim, haftasonu ablam, kız kardeşim ve annem gelmek için ayarlamaya çalışıyorlar, onlar istanbuldalar ben 3 senedir Ankarada yalnız yaşıyorum, kızımla beraber.. Ailenin uzakta olması çok zor :KK43:

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ;) herkesin sınavı farklı işte :(
Bir yerden baslacanim meyve stokuna ...Kayısı, kiraz vişneyi kaçırdın ama çilek bulabilirsin pazarda. Çilekleri ikiye bölüp at... bütünler zor oluyor blendrda. Şeftali, armut, böğürtlen, ahududu, siyah erik tam mevsimi.
Spor enfes... akşam yediğin bir dilim pizza olmasaydı keşke...bir daha yeme canım.
Boşanmış güçlü kadınlara hayranım...ben de boşandım ... Sağlıkla büyüt yavrularını...
oynakbasi34 oynakbasi34 canım harika bir menü planlamişsin...gerçekleşmesi için dua ediyorum...

Çoğu uydu sadece aksam yiyeceğim oda gelince çok acikmistim sadece 1 kase çorba içip yattım o saatte ;)

Günaydın kızlar :KK36:
Son iki gün kaldı... Kervan yolda düzülür sözünü bir kenara atıp şimdiden hazırlıklari tamamlamak lazım. Eksiklerimi gözden geçirdim.
Hurma
Kuru üzüm
Leblebi
Çiğ fındık
Çiğ badem
Ceviz
Yer fıstığı
Gün kurusu kayısı
Chia( evde var ama yarım)
Kinoa( az var)
Dolaba atmalik kırmızı biber
Bitki çayları var idare eder bir ay
Peynirlerimi haftalık alırım
Pazar günü ilk menumle listedeyim inşallah.... kaptanim oynakbasi34 oynakbasi34 deneme sürem olacak mı listeye girdiğimde...
sonundaoldu sonundaoldu Lilimam Lilimam bana eşlik edeceksiniz di mi.... mavimli mavimli ve zukkum zukkum keşke siz de bir sürprizle gelseniz.:KK50:

Son iki gün kaldı... Kervan yolda düzülür sözünü bir kenara atıp şimdiden hazırlıklari tamamlamak lazım. Eksiklerimi gözden geçirdim.
Hurma
Kuru üzüm
Leblebi
Çiğ fındık
Çiğ badem
Ceviz
Yer fıstığı
Gün kurusu kayısı
Kinoa( az var)
Pazar günü ilk menumle listedeyim inşallah.... kaptanim oynakbasi34 oynakbasi34 deneme sürem olacak mı listeye girdiğimde...
sonundaoldu sonundaoldu Lilimam Lilimam bana eşlik edeceksiniz di mi.... mavimli mavimli ve zukkum zukkum keşke siz de bir sürprizle gelseniz.:KK50:

hayırlı olsun tatlım. ben de pazartesi başlama niyetindeyim ama liste işine tam karar veremedim. çünkü dün ben doktra gittim bebek için. eşimden ve benden bir takım testler istedi. bir yola girdik bakalım. o yüzden adapte olana kadar listeye girmem sanıyorum. sonrası Allah kerim :KK66:

ben de çavdar ekme alırım bugün.
peyniirm var salçam var :D
yoğurt mayalamam lazım.
ben kuruyemiş çok sevmiyorum. o yüzden form bisküvilerden alırım.
meyve alırım.
biraz da sebze aldım mı tamamdır.

Günaydın,

Dün ki menümü yazayım;

Sabah : Kalkar kalkmaz 1 yemek kaşığı zeytinyağı+limon 1 saat sonra 6 adet siyah zeytin, 1yk lor peyniri, yeşillik
Sabah ara : 1 kupa yeşil çay
Öğle : Soslu Kabak spagetti 1 porsiyon
Öğle ara : 2 adet mürdüm eriği
Arada 1 adet hurma, 1 adet gün kurusu
Akşam : 1 kase siyezli yayla çorbası

Toplam alınan kalori 560 kcal

Su 4 litre civarı , spor yok.
Dün akşam kızımın veli toplantısı vardı epey uzun sürdü zumbaya gidemedim, reglimin ilk günü olduğu için yürüyüş yapacak halim de pek yoktu.

Günaydın kızlar. Yarın için neler yapıyoruz.
Bugün ağır spor yapmıyorum, ödemi engellemek için.
Tatlı, tuzlu yok.
Kızım kaç gündür kek yapalım diyor yarına attım. Yapınca dayanamıyorum.
Dukan birası yaptım ama tansiyonum oynuyor gibi geldi, yarıda kesebilirim bakalım.
Yarına 66,5'un altına inebilirsem çok güzel olacak. :KK33:

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

Şükür kavusturana ♡
Bir günüm de aksiyonu geçsin be :KK70: :KK70: :KK70:
Aksam üzere tam elime telefonu aldım buraya yazacaktım ki Annem aradı babam hasta diye :KK43:
Hadi herkes tabi toplandı hastaneye gidecek diye :KK43: adamcağız 2 gündür hafif ishalmis tabi Annem onemseyip demiyor bile :KK43: tabi sonra ateşi yükselip daha kötü olunca açılır oldu :KK43:
Salgın varmış Babamı bulmuş :KK66:
Gece 01.20da ancak evime girebilir sonra da hemen kendimi yatağa attım :KK66:

Şükür en Son daha iyidi ♡ Serumu yiyince kendine geldi tabi tahlilleri de akıllı doktor her defasında tek tek yapınca baya uzun sürdü :KK43: ulen yap hepsini birden madem ne birini yapıp bu fena değil ama birde bilmemne tahlilline de bakalım diyorsa artık :KK43:

Neyse umarım bir daha kötü olmaz da ilaçlarını içince toparlar :KK66:

Günümüze şükür ne diyelim ♡
Geçmiş olsun kaptan. Acil şifalar diliyorum.
Günaydın,

Dün ki menümü yazayım;

Sabah : Kalkar kalkmaz 1 yemek kaşığı zeytinyağı+limon 1 saat sonra 6 adet siyah zeytin, 1yk lor peyniri, yeşillik
Sabah ara : 1 kupa yeşil çay
Öğle : Soslu Kabak spagetti 1 porsiyon
Öğle ara : 2 adet mürdüm eriği
Arada 1 adet hurma, 1 adet gün kurusu
Akşam : 1 kase siyezli yayla çorbası

Toplam alınan kalori 560 kcal

Su 4 litre civarı , spor yok.
Dün akşam kızımın veli toplantısı vardı epey uzun sürdü zumbaya gidemedim, reglimin ilk günü olduğu için yürüyüş yapacak halim de pek yoktu.
Çok az olmamış mı?
Diyetisyenim bana 1000 kalorinin altına inersen ömür boyu öyle beslenmek zorunda kalırsın demişti.

Geçmiş olsun kaptan. Acil şifalar diliyorum.

Çok az olmamış mı?
Diyetisyenim bana 1000 kalorinin altına inersen ömür boyu öyle beslenmek zorunda kalırsın demişti.
Ben normal diyet programına uyunca kilo alanlardanım, normalde de sağlıklı ve az beslenen biriyim ama tatlı bağımlısıydım o yüzden kilo aldım, bir de kullandığım bazı ilaçlar yüzünden bu kadar şiştim. Hayatımda 55 bile görmeyen 50 kiloluk biriydim öyle yemek yiyemezdim :KK45:
2 farklı diyetisyene gittim ikisinin de verdiği listeler ile ilginç şekilde kilo aldım birebir uygulamama rağmen, çünkü en iyi insan kendi vücudunu kendi tanır. Dediğin gibi az yemeye alışıksan o kalori üstüne çıkınca kilo alıyorsun, ben de hep az yiyen olduğumdan diyetisyen listeleri bile bana fazla geliyordu. Tatlıyı bıraktım 1.5 aydır şekeri, unu hayatımdan çıkardım, tatlı krizlerimde hurma yiyorum ona da sınır koyuyorum max 1 adet yiyorum. 1000 kalori altına düşmezsem kilo veremiyorum..

Hurma
Kuru üzüm
Leblebi
Çiğ fındık
Çiğ badem
Ceviz
Yer fıstığı
Gün kurusu kayısı
Kinoa( az var)

Sen mezun olalı ne kadar olmuştu canım ;) gerçi mezun olan mezun olduğu kilodaysa yada altindaysa yanlış hatırlamıyorsam direk listeye girebiliyor ;) tekrar karar defterine hemen bakıp emin olalım ;)

hayırlı olsun tatlım. ben de pazartesi başlama niyetindeyim ama liste işine tam karar veremedim. çünkü dün ben doktra gittim bebek için. eşimden ve benden bir takım testler istedi. bir yola girdik bakalım. o yüzden adapte olana kadar listeye girmem sanıyorum. sonrası Allah kerim :KK66:

ben de çavdar ekme alırım bugün.
peyniirm var salçam var :KK70:
yoğurt mayalamam lazım.
ben kuruyemiş çok sevmiyorum. o yüzden form bisküvilerden alırım.
meyve alırım.
biraz da sebze aldım mı tamamdır.

Senide tekrar listede görmek isterim ♡

kaptan geçmiş olsun.. acil şifalar diliyorum..

Allah razı olsun canım ;) şimdi biraz daha iyimiş uyuyor ama yinede tabi kafama takılıyor ;)
Sonuçta arada ne kadar gicik da etseler insan Anne babaya kiyamiyor :D

Back