• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bu sabah tartı biraz ağırlaşmış :KK70:. Pizzanın marifeti sanırım. Hemen tekrar meyve ve yoğurt yedim, attım kendimi dışarı. Birazdan da çavdar ekmeği alıp peynir, domates, salatalık yiyeceğim.
O zaman ben de bugün plandaki menümü yazayım.
Öğlen mantar sote, domates, salatalık
Ara 4 kuru kayısı, 2 ceviz, yeşil çay
Akşama balık var çok özlemişim. Yanına da mercimek salatam olur. :super:

Günaydın Arkadaşlar..
Dün ki menümü paylaşayım;

Sabah : İncirli Chia pudingi
Sabah ara : 1 fincan adaçayı
Öğle : 1 parça tavuk baget, 6 yk kinoalı bulgur pilavı, mevsim salata
Öğle ara : Activia sade, 1 adet mürdüm eriği , 1 şişe maden suyu
Akşam : 5 yk Zeytinyağlı sebze yemeği (fasülye+kabak+havuç karışımı)
Akşam ara : 1 adet gün kurusu, 2 adet tuzsuz yer fıstığı

Aldığım kalori 720 kcal

Spor : 1.5 saat tempolu yürüyüş
Su 4 litre civarı

Dün akşamdan dukan birasını yaptım içicem bakalım 15 gün boyunca faydasını görürüm umarım :dua:
Bugün regl oldum nihayet, en azından cumaya kadar az da olsa şişkinlik iner diye düşünüyorum.

oynakbasi34 oynakbasi34 Kaptanım, yeşil çayı fazla tüketiyorsun, yeşil çayı fazla tüketirsen tansiyonun düşer, çarpıntı yapar, demir vitamini eksikliğine sebep olur ve böbrekleri yorar, madem dukan birası yaptın, diğer yeşil çay öğünlerin yerine rezene ve adaçayını tercih edebilirsin. Ama günde 2-3 bardaktan fazla bitki çayı içmenin söylediğim zararları var, benden tavsiye sadece dukan çayı içip, yeşil çayı koyduğun diğer öğünlerde kefir vs tüketebilirsin :KK200:

Bugün çok keyifsizim, dokunsan ağlayacak gibiyim, çok hassasım, sanırım biraz yoruldum sürekli koşturmaktan..
Dün işyerinde işverenler ile atıştık, iki patron var ikisiyle de birbirimize girdik çok sinirlendim, büyük kapıştık çünkü..
Sanırım yalnız olduğumdan bunaldım çok, annemi kardeşlerimi özlüyorum. Dün aradım gelin dedim, haftasonu ablam, kız kardeşim ve annem gelmek için ayarlamaya çalışıyorlar, onlar istanbuldalar ben 3 senedir Ankarada yalnız yaşıyorum, kızımla beraber.. Ailenin uzakta olması çok zor :KK43:

Bugün çok keyifsizim, dokunsan ağlayacak gibiyim, çok hassasım, sanırım biraz yoruldum sürekli koşturmaktan..
Dün işyerinde işverenler ile atıştık, iki patron var ikisiyle de birbirimize girdik çok sinirlendim, büyük kapıştık çünkü..
Sanırım yalnız olduğumdan bunaldım çok, annemi kardeşlerimi özlüyorum. Dün aradım gelin dedim, haftasonu ablam, kız kardeşim ve annem gelmek için ayarlamaya çalışıyorlar, onlar istanbuldalar ben 3 senedir Ankarada yalnız yaşıyorum, kızımla beraber.. Ailenin uzakta olması çok zor :KK43:
Çok üzüldüm. Kafana takma diyeceğim ama zor tabii. İşyeri önemli ama bence patronlar o kadar da önemli değil. Parayı onlar veriyor ama işi de bizler yapıyoruz sonuçta. Biz olmasak onların bir anlamı yok. Huzurlu bir ortam yaratamıyorlarsa ve bağlılık sağlayamıyorlarsa bence kendileri kaybeder. Ailenin ziyarete gelmesi çok iyi gelecektir. Sevindim. Benim de kız kardeşim ailesiyle gelebilir. Bekliyorum.
Yalnız ebeveyn olmak da yaşamak da zor.
Ben de 12 yaşında kız 18 yaşında erkek çocuk annesiyim. Evliyken de ben boşandıktan sonra da ben büyüttüm. :KK9:
Bir ortak noktamız daha var. :KK5:

Çok üzüldüm. Kafana takma diyeceğim ama zor tabii. İşyeri önemli ama bence patronlar o kadar da önemli değil. Parayı onlar veriyor ama işi de bizler yapıyoruz sonuçta. Biz olmasak onların bir anlamı yok. Huzurlu bir ortam yaratamıyorlarsa ve bağlılık sağlayamıyorlarsa bence kendileri kaybeder. Ailenin ziyarete gelmesi çok iyi gelecektir. Sevindim. Benim de kız kardeşim ailesiyle gelebilir. Bekliyorum.
Ben de 12 yaşında kız 18 yaşında erkek çocuk annesiyim. Evliyken de ben boşandıktan sonra da ben büyüttüm. :KK9:
İşte parayı onlar verdikleri için, yalakalık yapalım, her dediklerini sorgusuz sualsiz kabul edelim vs vs istiyorlar, ben yaptığım işi akıl ve hak süzgecinden geçirmeden yapmam, dün de böyle bir iş oldu, yapacaksın dediler yapmıcam dedim derken büyük tartıştık, müdür olduğum için çok üstüme de gelemiyorlar, bugün zar zor geldim işe hiç istemedim, ama o dedikleri haksızlığı da yapmadım, yapmıcam da. Kovulmaktan asla korkmadım korkmam da, hak herşeyden önemli benim nezdimde.

Allah bağışlasın güzel çocuklarını, yalnız büyütmek çok zor, her şeylerine koşmak.. Evet bir ortak noktamız daha çıktı :KK200:Allah yardımcın olsun :dua:
Ben yakında yeniden evleniyorum ikinci evlilik olacak, bakalım inşaallah bunda yüzümüz güler :KK200:

İşte parayı onlar verdikleri için, yalakalık yapalım, her dediklerini sorgusuz sualsiz kabul edelim vs vs istiyorlar, ben yaptığım işi akıl ve hak süzgecinden geçirmeden yapmam, dün de böyle bir iş oldu, yapacaksın dediler yapmıcam dedim derken büyük tartıştık, müdür olduğum için çok üstüme de gelemiyorlar, bugün zar zor geldim işe hiç istemedim, ama o dedikleri haksızlığı da yapmadım, yapmıcam da. Kovulmaktan asla korkmadım korkmam da, hak herşeyden önemli benim nezdimde.

Allah bağışlasın güzel çocuklarını, yalnız büyütmek çok zor, her şeylerine koşmak.. Evet bir ortak noktamız daha çıktı :KK200:Allah yardımcın olsun :dua:
Ben yakında yeniden evleniyorum ikinci evlilik olacak, bakalım inşaallah bunda yüzümüz güler :KK200:
Hayırlı olsun . Umarım çok mutlu olursun. :super:

uykum vaaarrrrrrr

kızlar daha yatmadı acıkmışlar bir şeyler atıştırıyorlar (yediler şimdi yatırıyorum)

çamaşır toplucam sonra yenisini sercem

pazarlıkları yerleştircem. pazardan etli yeşil biber aldım onları doğrayıp dondurucuya atcam ama o işi anca yrn yaparım

bana unsuz patatessiz ve havuçsuz pirinçsiz çorba tarifi versenize ne yapabilirim mercimek dışında

sağol cnm
benim kv iyidir Allah razı olsun birbirimize hiç gelinlik kvlik yapmadık şimdiye kadar

ayyy iyi dedin kız bende atsam ya meyve dondurucuya hiç aklıma gelmedi ya
bir de izmire gittiğimde ikeadan küçük kilitli saklama poşetlerinden almıştım meyve atarsam diye
Bir yerden baslacanim meyve stokuna ...Kayısı, kiraz vişneyi kaçırdın ama çilek bulabilirsin pazarda. Çilekleri ikiye bölüp at... bütünler zor oluyor blendrda. Şeftali, armut, böğürtlen, ahududu, siyah erik tam mevsimi.
Sporu bu saatte yapınca uykum kaçtı tabii ki.
25 dakika pilates, 100 adet mekik, 5 adet plank yaptım.
40 dakika tempolu yürüyüş, 600 zıplama önceden vardı.

Sabah klasik kahvaltım:
6 adet yeşil zeytin, peynirli omlet, 3 adet ceviz, yeşillik, domates, salatalık, nektarin

Öğlen:
2 yk etli patlıcan yemeği, 2 yk bulgur pilavı

Ara:3 kuru kayısı, 10 badem

Akşam:
yarım küçük muz, 1 dilim karışık pizza, 5 yk mercimek salatası
2 litre su
Spor enfes... akşam yediğin bir dilim pizza olmasaydı keşke...bir daha yeme canım.
Boşanmış güçlü kadınlara hayranım...ben de boşandım ... Sağlıkla büyüt yavrularını...
oynakbasi34 oynakbasi34 canım harika bir menü planlamişsin...gerçekleşmesi için dua ediyorum...

Bir yerden baslacanim meyve stokuna ...Kayısı, kiraz vişneyi kaçırdın ama çilek bulabilirsin pazarda. Çilekleri ikiye bölüp at... bütünler zor oluyor blendrda. Şeftali, armut, böğürtlen, ahududu, siyah erik tam mevsimi.
Spor enfes... akşam yediğin bir dilim pizza olmasaydı keşke...bir daha yeme canım.
Boşanmış güçlü kadınlara hayranım...ben de boşandım ... Sağlıkla büyüt yavrularını...
oynakbasi34 oynakbasi34 canım harika bir menü planlamişsin...gerçekleşmesi için dua ediyorum...
Teşekkür ederim. Her şeyin hayırlısı olsun hepimiz için. :KK36:

Sabahtan başlıyorum akşama kadar 2 saatte bir 100 zıplama yapıyorum. Menüsküs problemim olduğu halde çok rahatsız etmedi. Hafta içi öğlenleri yemekten önce 3,5-4 km civarı yürüyüşüm var. Akşama da televizyon izlerken pilatese başlıyorum (keyfim yerindeyse tabi bazen tansiyonum oynuyor) arkası geliyor zaten sonra da uyku gelmiyor.
Dün gece 12'den sonra yattım, sabah 6,15'de uyandım neden ya 7 değil .:KK34:

Afiyet olsun canım. İyiyiz şükür... harika bir etkinlik hem yeşil çay hem kitap...huzurun dibine vurmuşsun bacım. :kahve::KK200:
Kızlar evde bugün eşim işi vardı çıktı kitaba yeşil çaya devam hadi bakalım herkes hupletsin :))
Ooo hamarat hatun :KK66: Ben bu sene biraz gevşek davrandı domates konusunda :KK66:
Kışlık taze fasulye, bamya, iç bakla ve bezelye var buluta :KK66:
Bir ara aksam pazarindan kasayla domates alıp konserve yapacağım :KK66:
Eşim bir tek domatesi buzuluktan sevmiyor kokuyor diyip duruyor :KK66: geçen sene 20 kavanoz domates suyu 10 kavanoz da menmenlik yapmıştım sanırım :KK66: bu sene biraz daha fazla yapmaya çalışacağım :KK66:
Millet yıkayıp bütün halde de atiyormus ama onu denemek istemedim hoş olmaz diye :KK66:

Meyve olarak da sadece biraz ahududu, limon ve portakal var :KK66: ama bir ara nektari birde kirmizi erik atmayı düşünüyorum :KK66: erikten eşime hoşaf yaparım kışın :KK66: nektari de olmadı senin gibi smoothie yaparsam diye hazır olsun :KK66:
Domatesleri yıkayıp 6 şar 7 şer posetledim canım iki senedir yapıyorum buzlu olarak suyun altına tutunca kabukları kolayca soyuluyor yine buzlu halde doğrayıp tencereye atıyorum tabiki şişe kadar lezzetli olmuyor ama idare ediyor, buzunun çözülmesini beklersen berbat oluyor hepsi tek püf noktası buzlu doğramak

Kızlar evde bugün eşim işi vardı çıktı kitaba yeşil çaya devam hadi bakalım herkes hupletsin :))

Domatesleri yıkayıp 6 şar 7 şer posetledim canım iki senedir yapıyorum buzlu olarak suyun altına tutunca kabukları kolayca soyuluyor yine buzlu halde doğrayıp tencereye atıyorum tabiki şişe kadar lezzetli olmuyor ama idare ediyor, buzunun çözülmesini beklersen berbat oluyor hepsi tek püf noktası buzlu doğramak
İyiymiş çerileri bu şekilde yapayım bakalım...
Herkese mutlu Çarşambalar canolar :KK68:
Sana da tatlım. :KK200: Karışık bitki çayı yaptım ben de...
Listeye girmeden ufaktan alistiriyorum kendimi diyete. Karışık söğüş sebze pişiriyorum kabak, patlıcan, kırmızı biber... Yoğurtla tüketeceğim inşallah tabi bol pul biberli. Tencere yemeği devrini kapattım dün itibariyle. :KK76:@Lilimam duydun mu kız :halay:yulafli, çiğ sebzeli dönem başladı bizim mutfakta.

Bugün arkadaşımın doğum günüymüş. İncecik bir dilim pasta yiyebilmek için 1 dilim ekmekten vazgeçtim. Olur mu?
Olmaz tabi ki....daha önünde çok olacak doğum günleri, kutlamalar, günler, buluşmalar....hayır demeye baslarsan sen de etrafındakiler de alışır böyle gidersin....İstediğini giymek istiyorsan yemeyeceksin kuzum....sanki yedim de ne olacak sanki...

Olmaz tabi ki....daha önünde çok olacak doğum günleri, kutlamalar, günler, buluşmalar....hayır demeye baslarsan sen de etrafındakiler de alışır böyle gidersin....İstediğini giymek istiyorsan yemeyeceksin kuzum....sanki yedim de ne olacak sanki...
Çok az yedim o da rahatsız etti zaten. :kusmuk:

Çok az yedim o da rahatsız etti zaten. :kusmuk:
Ah canım belliydi...az yediğin iyi olmuş. Güzel görünmek kendimizi iyi hissetmek uğruna tatlılardan cisslardan bu süreçte uzak durmak bizim için en hayırlısı... ,

Back