Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bugünkü menüm.
Sabah: 2 dilim diyet unsuz börek, 2 yumurta, zeytin, salatalık, domates
Akşam: 5 kuzu şiş, köz patlıcan biber yoğurtlu bir kaşık, 1 kaşıkta deniz börülcesi salatası.
Ara öğünler: 1 bardak kahveli süt, 1 bardacık, yarım armut, 1 minik elma, birkaç siyah taze üzüm, biriki ceviz(hepsi birden değil gün boyu ara ara atıştırdım)
Spor: 8 bin adım
Su: 2 lt

Birkaç bisküvi yağ falan yapmaz ama yinede yeme onları bakim yoğurt meyve falan ye sağlıklı sağlıklı.

Selamın aleyküm kizlaarrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Gece bölük pörçük uyudum resmen hala deli gibi uykum var ama kuzunun yuzmesi var ve sonrasında da bahçeye gideceğiz ( erkek kardeşim çarşamba dönüyor gitmeden ille birlikte gidelim dedi )
Aslında hiç havada da değilim ( gece yine iki kere bayilacak gibi oldum ) ama şimdi geliyoruz desek Annemde bozulur hani her zaman kardeşin gelmiyor hesabı birde tek araba sigmazlar benim arabayı da almaz Annem ya bir şey olursa diye

Neyse eşim hamagi kurarım yatarsin dedi olmadı hava makinesini de yanımda götürür saati geldikçe baglanirim yine şükür bugün her ne kadar uykum olsa da başım da agrisada belki temiz hava iyi gelir ♡

Primolut n nin en kötü etkisi o tatlım çok fena ağrı yapar. Ağrı eşiğim benimde yüksektir amabuda baba bi acı öyle diyim Yakınında bi poliklinik falan varsa bi iğne yaptır bitek o işe yarıyo rahat edersin.

Annen ve kardeşin hasta olduğunun farkında değillermi niye gönül koyuyolarki.Kendine dikkat et oralarda bari

Bugünkü menümü aktarıyorum :)
Sabah 1 dilim ekmek
1 yumurta domates salatalık yedim
Öğlen yemeğinde lahmacun yedim diyetisyenim bir keresinde bana lahmacun yiyebilirsin demişyi çalıştığım için açıkçası dünde çok işim vardı yemek yapamadım ve getiremedim işe
Akşam çorba salata yapacağım yine

Aksam öğünü olmamış evet..

Hem doyurucu değil hem sağlıklı olmamış ..
Galeta yerine tb ekmek neden tercih etmiyorsun .. beslenme programınmı öyle bilemeden soruyorum ..

Aksam öğünü olmamış evet..

Hem doyurucu değil hem sağlıklı olmamış ..
Galeta yerine tb ekmek neden tercih etmiyorsun .. beslenme programınmı öyle bilemeden soruyorum ..
Ekmek yemektense galeta yemeyi tercih ediyorum bu aralar bende anlamadım. 2 gundür sacma sapan yemenin sonucunu bugun +1 olarak almış bulunuyorum neyse yapacak bir şey yok cezamı çekeceğim

Ekmek yemektense galeta yemeyi tercih ediyorum bu aralar bende anlamadım. 2 gundür sacma sapan yemenin sonucunu bugun +1 olarak almış bulunuyorum neyse yapacak bir şey yok cezamı çekeceğim

Cumaya var daha gider +1 telaslanma ...
Galetanin daha sık aciktirdigi söylenir için de şeker oranı yüksek olduğu için..

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Dünü de atlattım
Sabah eşim havuza giderken beni goturmedi 1 saatte olsa dinlen evde diye onlar döndüklerinde de bahçeye gittik Annemlerle
Kizkardesim olacak erkenden gitmiş erkek kardeşimi de alıp ( ben desem erken gidelim diye hemen çocuklar kalkamaz o saate der )

Tabi bahçede hiç bir şey yapmadım sadece oturdum ve temiz hava aldım tabi hava makinesini yanımda götürmedim

Genel olarak cok keyifli geçti ama 2 kere baygınlık geçirdim yine gerçi çok şükür eskisi kadar sık olmadı birde çok fazla öksürük tutunca nefessiz kaldığımda oluyor

Çok şükür bugün daha iyiyim ♡ bol bol sıcak sıvı tüketmeye çalışıyorum

Annen ve kardeşin hasta olduğunun farkında değillermi niye gönül koyuyolarki.Kendine dikkat et oralarda bari

Erkek kardeşim Almanyada yaşıyor ya sayılı gün burada 3 sene önce geldi en Son ve seneye Allah kerim gelip gelmeyeceği belli değil o yüzden hadi neyse dedim

Sağ Olsun benim kız da bütün işlere el attı

oynakbasi34 geçmiş olsun canım ..
Daha iyisindir umarım

ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. napon ,nasıl geçti , nişan yaptinizmi ?

Şükür bugün daha iyiyim daha da iyi olacak inşallah ♡♡♡

Cumaya var daha gider +1 telaslanma ...
Galetanin daha sık aciktirdigi söylenir için de şeker oranı yüksek olduğu için..

Aynen bende bir ara diyetisyen vermişti de aman verme bir daha daha çok acikiyorum birde gelip geçip yiyor insan bir taneden bir şey olmaz hesabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…