Birkaç bisküvi yağ falan yapmaz ama yinede yeme onları bakim yoğurt meyve falan ye sağlıklı sağlıklı.Merhaba arkadaşlar dünkü menümü verecektim de kayda değer birler yiyemediğim için yazmadım bugünde biraz kapalı bisküvilerden yedim yemek salata v.s canım istemiyor hiç sanırım regl olduğum için artık inşallah bunlar bana yağ olarak geri dönmez
Primolut n nin en kötü etkisi o tatlım çok fena ağrı yapar. Ağrı eşiğim benimde yüksektir amabuda baba bi acı öyle diyimDün menü falan gözüm görmedi ağrıdan. Nihayet geciken arkadaş geldi ama karnım belim felaket ağrıdı. İlaç hak getire. Yorumlar doğruymuş. Ağrı eşiği çok yüksek insanım bir de. Ona rağmen kıvrandım. Lohusa gibi yatıyorum şimdi.
Annen ve kardeşin hasta olduğunun farkında değillermi niye gönül koyuyolarki.Kendine dikkat et oralarda bariSelamın aleyküm kizlaarrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Gece bölük pörçük uyudum resmenhala deli gibi uykum var ama kuzunun yuzmesi var ve sonrasında da bahçeye gideceğiz ( erkek kardeşim çarşamba dönüyor gitmeden ille birlikte gidelim dedi )
Aslında hiç havada da değilim ( gece yine iki kere bayilacak gibi oldum ) ama şimdi geliyoruz desek Annemde bozulur hani her zaman kardeşin gelmiyor hesabı birde tek araba sigmazlar benim arabayı da almaz Annem ya bir şey olursa diye
Neyse eşim hamagi kurarım yatarsin dediolmadı hava makinesini de yanımda götürür saati geldikçe baglanirim yine şükür bugün her ne kadar uykum olsa da başım da agrisada belki temiz hava iyi gelir ♡
Ben bu haftasonu işin ucunu kacırmış olabilir miyim
Sabah yumurta peynir zeytin 2 kasık kuymak
Araöğün yok
Aksam dondurma karpuz çorba 1 galeta 2 kaşık pilav
Araöğün yapmadıgımda akşamın ucu kaçıyor bu hafta ne oldu bana
Ekmek yemektense galeta yemeyi tercih ediyorum bu aralar bende anlamadım. 2 gundür sacma sapan yemenin sonucunu bugun +1 olarak almış bulunuyorum neyse yapacak bir şey yok cezamı çekeceğimAksam öğünü olmamış evet..
Hem doyurucu değil hem sağlıklı olmamış ..
Galeta yerine tb ekmek neden tercih etmiyorsun .. beslenme programınmı öyle bilemeden soruyorum ..
Ekmek yemektense galeta yemeyi tercih ediyorum bu aralar bende anlamadım. 2 gundür sacma sapan yemenin sonucunu bugun +1 olarak almış bulunuyorum neyse yapacak bir şey yok cezamı çekeceğim
Hadi insallah minik minik ver kocaman kocaman alCumaya var daha gider +1 telaslanma ...
Galetanin daha sık aciktirdigi söylenir için de şeker oranı yüksek olduğu için..
Annen ve kardeşin hasta olduğunun farkında değillermi niye gönül koyuyolarki.Kendine dikkat et oralarda bari
oynakbasi34 geçmiş olsun canım ..
Daha iyisindir umarım
Elhan napon ,nasıl geçti , nişan yaptinizmi ?
Cumaya var daha gider +1 telaslanma ...
Galetanin daha sık aciktirdigi söylenir için de şeker oranı yüksek olduğu için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?