Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

İyi akşamlar kızlar. Menümü ekledim.
Pazartesi tartısında kilo artışım yok şükür.
İşlerden spor yapacak enerjim kalmıyor yalnız.
4.00 x 100gr Kavun 136 kcal
1.00 x 100gr Ev Yapımı Lor 100 kcal
0.50 x 100gr Mi̇hali̇ç Peyni̇r 180 kcal
4.00 x 1 Adet Sele Zeyti̇n 20 kcal
0.75 x 1 Porsi̇yon (100gr) Kısır 122 kcal
1.00 x 1 Porsi̇yon (180gr) Menemen 223 kcal
4.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersi̇z) 12 kcal
1.00 x 1 Fi̇ncan Türk Kahvesi̇ (Şekerli̇) 23 kcal
Toplam 816 kcal

Kızlar bayram bitti hadi bir iki gün de kendinize gelme süresi diyelim ama artık yeter nerde bu millet

Valla şu hasta halimle ben bile bakıyorum buralara
Aynen katılıyorum. Ben özellikle kritik edilsin menüler diyorum. Kendimize gelelim.

Bugün kalorimi düşük tuttum. Spor yapamadığım günler böyle yapmaya çalışacağım.
Aslında proteine dayalı beslenme yapmak istiyordum ama tatilde tiksinti geldi bana. Kaldığımız yerde sebze yemekleri bile etli çıktı hep. (kesin ne var bunda diyen olur. Zeytinyağlı hastasıyım yazayım.) Arada otel dışında yemeye çıktık. Şimdi canım et görmek istemiyor. Hep ot yiyesim var bir süre.

Büyük kızım evi temizlerken ben yine köşe minderi gibi dinleniyorum

Sabah beri bol bol sıcak birşeyler içmeye gayret ettim sağ olsun büyük kız taşıyıp durdu

Sabah zorla da olsa 2 haşlanmış yumurta ve bir kupa ballı süt yiyip içtim
Aralarda bol ıhlamur ve kahve
Öğleden sonra 3 - 4 çatal kızın hatırına makarna yedim ( kendi tabagindaki makarnayı ille ye diye tutturdu
Akşamlar da sırf çorba içmek istiyorum Tarhana ♡♡♡♡

Eşim yarım saate gelir nasılsa

Merhaba kızlar nasılsınız umarım iyisinizdir şahsen benim haşatım çıkmış durumda bayram sonrası iş yeri yoğun geçiyor akşamları oğlumla vkit geçiriyorum kendime yarattığım tek zaman yemek yemek oda sınırlı böyle akşamları yazabiliyprum bazen sorun olur mu qcaba

Spora başlamak istiyorum kızlar ama şuanda senelik iznime ayrılacağım sanırım bir kaç gün sonra artık netleşecek sonrasında başlayacağım ekime az kaldı o zamana kadar 69 olurum inşallah

İnşallah azimle devam eder dahasini da görürsün canım ♡♡♡♡
Bende bir toparlanayim hemen sabahları yürüyüşe başlıyorum yat yat sıkıldım valla kaç gündür

Merhaba kızlar bugünkü menümü vereyim sabah 1 yumurta omlet domates biber
Öğle 2 kase tarhana çorbası ekmek yok
Ara : işyerinde kek getirmişler bir dilim kek çay
Akşam et sote
Ben bugün su içemedim pek birde kilomu sabah tartmayı unutmuşum artık yarın bakacağım bu aralar yediklerimden içtiklerinden memnun değilim biraz a kemerini sıkmamgerek

İnşallah azimle devam eder dahasini da görürsün canım ♡♡♡♡
Bende bir toparlanayim hemen sabahları yürüyüşe başlıyorum yat yat sıkıldım valla kaç gündür
Kaptanim nasılsın, kg verme sureci nasil gidiyor. Tam okuyamadim hastasin galiba sende gecmis olsun

Slm kizlar

Bugun o kadar yogundukki sirt agrisindan mahvoldum resmen. Kani aliyorum, ignenin ucunu degistirip yeni pamuk aliyorum hoopp o arada yeni hasta oturmus oluyor. Tupunu aliyorum ismini dogruluyorum kani alip tekrar igne ve pamuk yenilerken yeni hasta oturuyor. Kafami kaldirip hastalarin suratina bakacak vaktim bile olmadi.

Cikistada carsida dolastim biraz tayin icin rayic belgesi aldim zabita mudurlugunden. Marketlere ugradim. Bir daha carsiya cikamazsam diye esnaf arkadaslarla vedalastim helallestim. Kotu oldum ayy bi ara aglayasim geldi.

Gelelim kiloya
Cuma: 103.9
Bugun 105.1

Dun aksam fark ettim ayaklarimin ustu sismis hamilelik zamanim gibi. Dunde adet oldum. Birde cumadan beri kollarimda kirmizi halka seklinde lekeler cikiyor. Dermatolojiye gittim alerji dedi ilac verdi ama gecince icmedim. Sabah tekrar vardi kizarikliklar. Vucudum bir seye tepki veriyor ama neye tam olarak anlamis degilim. Ogleden sonra kizarikliklar sonuyor ama yinede bugun ilaci almaya baslicam.

Dun kahvaltida 2 dlm ekmek peynir domates salatalik 1 haslama yumurta. Kahvaltiyi gec yaptigim icin oglen kahve ve 4 ceviz yedim. Aksam sehriye corba bulgurlu kabak yogurt

Bugun kahvaltida yarim zeytinli acma(esim birakti erken cikmak zorunda kaldim kahvalti yapamadim) ogle mercimek corba kiymali patlican yemegi yogurt ara sade kahve aksam taze fasulye kavurmasi ve yogurt

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Çok şükür bugün biraz daha iyiyim birazdan da güzelce sıcak bir duş alıp kahvaltimi da yaptıktan sonra gidip kızın Üniversite Kaydını tamamlayacagiz

Ufakligi Anneme bırakırım büyük ihtimalle hem kuzeniyle oynasinlar hemde akşam nasılsa çaya gelecekler o zaman getirirler onlarında bugün Son günü yarın dönüş yapacaklar bari fırsat varken biraz daha vakit gecirsinler

Menü gayet iyi ama dediğin gibi su yok neyse bugün itibariyle duzenlersin ♡

Kaptanim nasılsın, kg verme sureci nasil gidiyor. Tam okuyamadim hastasin galiba sende gecmis olsun

Sağ Olsun canım şükür bugün daha iyiyim ama bayramın 3.cü gününden beri çok ağır Grip geciriyordum hayatımda ilk defa böyle oldum ( resmen öksürünce nefesim kesilip baygınlık yaşıyordum ara ara ama şükür dün hiç bayilmadim )

Iyi geceler kızlar... Bugünku menum
Sabah yumurta peynir 1 galeta
Araogun nescafe badem 1 hurma
Aksam 1 lahmacun salata
6.5 km yürüyüş

Gayet güzel bir menü canım Yürüyüş de harika ♡♡♡♡ Tebrikler

Kıyamam ya hala toparlanamadın dimi umarım çabucak geçer

İnşallah bir kaç güne hiç bir şeyim kalmaz

Çok geçmiş olsun canım ♡ Sende stresten Kilo veremiyorsun benim gibi
İnşallah sende toparlanır tekrar 2li hanelerin görürsün ♡ Aman gözünü seveyim çok daha fazlasını görmeden biraz daha kas gerçi şu anda reglde etkiliyordur ama en azından bol sıvı tüket ♡

Gunaydin kizlar

30 agustosta facede bir grupla yeni bir sisteme baslicam insallah o zaman duzene girerim. 30una kadar salmicam tabiki dikkat edicem. Bu arada gece ilac icmeyi unuttum yine su an hafif kizarikliklarim var. Bu aksam alarm kurcam artik unutmayayim diye

Merak ettim sistemi.

Günaydın Arkadaşlar

Cuma günü bildirim yapamadım kızım ile ilgileniyordum sürekli ve unutmuşum çok ama çok üzgünüm
oynakbasi34 kaptanım sana özelden numaramı yazayım mesaj çok iyi fikir.

Umarım herkes iyidir

Ben dün döndüm tatilden veee sabah tartıldım hala sabit 69 kilodayım bu yüzden çok çok mutluyum. Tatilde ister istemez kaçamaklarım oldu ama bir o kadar da aktiftim, sürekli yürüdüm ve sürekli yüzdüm, ee tabi kızımın peşinden koşmak da ekstra efor sarf ettirdi

Bugün yeni bir detoks programına başladım, 1 eylüle kadar 4 kilo daha vermem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…