- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Aynen katılıyorum. Ben özellikle kritik edilsin menüler diyorum. Kendimize gelelim.Kızlar bayram bitti hadi bir iki gün de kendinize gelme süresi diyelim ama artık yeter nerde bu millet
Valla şu hasta halimle ben bile bakıyorum buralara
Spora başlamak istiyorum kızlar ama şuanda senelik iznime ayrılacağım sanırım bir kaç gün sonra artık netleşecek sonrasında başlayacağım ekime az kaldı o zamana kadar 69 olurum inşallah
Kaptanim nasılsın, kg verme sureci nasil gidiyor. Tam okuyamadim hastasin galiba sende gecmis olsunİnşallah azimle devam eder dahasini da görürsün canım ♡♡♡♡
Bende bir toparlanayim hemen sabahları yürüyüşe başlıyorumyat yat sıkıldım valla kaç gündür
Kıyamam ya hala toparlanamadın dimi umarım çabucak geçerİnşallah azimle devam eder dahasini da görürsün canım ♡♡♡♡
Bende bir toparlanayim hemen sabahları yürüyüşe başlıyorumyat yat sıkıldım valla kaç gündür
Merhaba kızlar bugünkü menümü vereyim sabah 1 yumurta omlet domates biber
Öğle 2 kase tarhana çorbası ekmek yok
Ara : işyerinde kek getirmişler bir dilim kek çay
Akşam et sote
Ben bugün su içemedim pek birde kilomu sabah tartmayı unutmuşum artık yarın bakacağım bu aralar yediklerimden içtiklerinden memnun değilim biraz a kemerini sıkmamgerek
Kaptanim nasılsın, kg verme sureci nasil gidiyor. Tam okuyamadim hastasin galiba sende gecmis olsun
Iyi geceler kızlar... Bugünku menum
Sabah yumurta peynir 1 galeta
Araogun nescafe badem 1 hurma
Aksam 1 lahmacun salata
6.5 km yürüyüş
Kıyamam ya hala toparlanamadın dimi umarım çabucak geçer
Slm kizlar
Bugun o kadar yogundukki sirt agrisindan mahvoldum resmen. Kani aliyorum, ignenin ucunu degistirip yeni pamuk aliyorum hoopp o arada yeni hasta oturmus oluyor. Tupunu aliyorum ismini dogruluyorum kani alip tekrar igne ve pamuk yenilerken yeni hasta oturuyor. Kafami kaldirip hastalarin suratina bakacak vaktim bile olmadi.
Cikistada carsida dolastim biraz tayin icin rayic belgesi aldim zabita mudurlugunden. Marketlere ugradim. Bir daha carsiya cikamazsam diye esnaf arkadaslarla vedalastim helallestim. Kotu oldum ayy bi ara aglayasim geldi.
Gelelim kiloya
Cuma: 103.9
Bugun 105.1
Dun aksam fark ettim ayaklarimin ustu sismis hamilelik zamanim gibi. Dunde adet oldum. Birde cumadan beri kollarimda kirmizi halka seklinde lekeler cikiyor. Dermatolojiye gittim alerji dedi ilac verdi ama gecince icmedim. Sabah tekrar vardi kizarikliklar. Vucudum bir seye tepki veriyor ama neye tam olarak anlamis degilim. Ogleden sonra kizarikliklar sonuyor ama yinede bugun ilaci almaya baslicam.
Dun kahvaltida 2 dlm ekmek peynir domates salatalik 1 haslama yumurta. Kahvaltiyi gec yaptigim icin oglen kahve ve 4 ceviz yedim. Aksam sehriye corba bulgurlu kabak yogurt
Bugun kahvaltida yarim zeytinli acma(esim birakti erken cikmak zorunda kaldim kahvalti yapamadim) ogle mercimek corba kiymali patlican yemegi yogurt ara sade kahve aksam taze fasulye kavurmasi ve yogurt
30 agustosta facede bir grupla yeni bir sisteme baslicam insallah o zaman duzene girerim. 30una kadar salmicam tabiki dikkat edicem. Bu arada gece ilac icmeyi unuttum yine su an hafif kizarikliklarim var. Bu aksam alarm kurcam artik unutmayayim diyeSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Çok şükür bugün biraz daha iyiyimbirazdan da güzelce sıcak bir duş alıp kahvaltimi da yaptıktan sonra gidip kızın Üniversite Kaydını tamamlayacagiz
Ufakligi Anneme bırakırım büyük ihtimalle hem kuzeniyle oynasinlar hemde akşam nasılsa çaya gelecekler o zaman getirirleronlarında bugün Son günü yarın dönüş yapacaklar bari fırsat varken biraz daha vakit gecirsinler
Menü gayet iyi ama dediğin gibi su yokneyse bugün itibariyle duzenlersin ♡
Sağ Olsun canımşükür bugün daha iyiyim ama bayramın 3.cü gününden beri çok ağır Grip geciriyordum hayatımda ilk defa böyle oldum ( resmen öksürünce nefesim kesilip baygınlık yaşıyordum ara ara ama şükür dün hiç bayilmadim )
Gayet güzel bir menü canımYürüyüş de harika ♡♡♡♡ Tebrikler
İnşallah bir kaç güne hiç bir şeyim kalmaz
Çok geçmiş olsun canım ♡ Sende stresten Kilo veremiyorsun benim gibi
İnşallah sende toparlanır tekrar 2li hanelerin görürsün ♡ Aman gözünü seveyim çok daha fazlasını görmeden biraz daha kasgerçi şu anda reglde etkiliyordur ama en azından bol sıvı tüket ♡
Merak ettim sistemi.Gunaydin kizlar
30 agustosta facede bir grupla yeni bir sisteme baslicam insallah o zaman duzene girerim. 30una kadar salmicam tabiki dikkat edicem. Bu arada gece ilac icmeyi unuttum yine su an hafif kizarikliklarim var. Bu aksam alarm kurcam artik unutmayayim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?