- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Geçmiş olsun. Neyin var acaba. Boyun fıtığı falan mı ki.Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Dün sabahtan akşama kadar Koydeydikçoğu yerde telefon cekmedigi için hiç yazamadım buraya
Tabi o yoğunlukta farkında olmadan yine kollarimi zorlamisimyeğenim de devamli kucak isteyince daha beter oldu ve en Son eve dönerken kollarım fena ağrıdı hatta ilk dönem tuttuğu gibi çığlık attırdı
Çok şükür bu sabah biraz daha iyi ama hala kollarimi zor kullanıyorum
Şu bayram geçsin tekrar doktora gidecegimmecbur tekrar MR çekilecek
Bugün Son bir iki ziyaretimiz kaldı ( eşimin amcası ve ablasına gideceğiz ) birde Annemin Teyzesini ziyaret edeceğiz bakım evinde ♡
Geçmiş olsun. Neyin var acaba. Boyun fıtığı falan mı ki.
Maşallah kızına. Anne kıymeti biliyor.Boyun fıtığı da ameliyatlik boyutta var ama 1 seneden biraz daha fazla oldu omuzlardaki liflerdemi ne yırtılma olmuştu
Doktor geçmesi çok uzun sürer hiç yormayacaksin kollarını ağır tasimayacaksin dedi ama hala tam olarak iyilesmedi sanırım çünkü biraz iş yaptığımda hemen yine ağrıları tutuyor
2 gündür de yeğenim Halacigim diye bana sarılıp kucak istiyor bende o An dayanamayıp kucağıma alıyorum birde gittiğimiz misafirliklerde de ufak da olsa yardım ettim
Büyük kızım yapma ben yaparım dedim ama sırf ona da kalsın istemedim bütün işler ( kizkardesim yinede sağ olsun hep kendini yaydihani o büyüdü tek yapsin hesabı )
Geçmiş olsun. Yaz günü çekilir gibi değil hakikaten.Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Dünden beri kafamı kaldiramiyordum
Bayramın ilk iki günü ( özellikle ikinci gün ) resmen sıcaktan bunalinca soğuk sulara abandim ve kacinilmaz Son ; yaz günü Grip
Dün sabah kahvaltıdan sonra zorla da olsa Annemin bakım evindeki Teyzesini ziyaret ettik sonra da zaten daha beter olup kafayı kaldiramadim
Sıcak su içip duruyorum biraz iyi gelir diye birde birazdan sıcak bir duş alırım ki şu mikrobu iyice atayım vücuttan
Geçmiş olsun. Yaz günü çekilir gibi değil hakikaten.
Teyze ne yaptı. Alıştı mı bakımevine.
İyi geceler kızlar ♥
Yeni döndüm evime, yazamadım turdayken.
Yarın yeniden tatile İzmire gidiyoruz yine yazamayacağım ama cuma bildirimi kesin yapacağım.
Karadeniz turunda ufak tefek kaçamaklar oldu, ama abartmadım. Eve gelir gelmez hemen tartıldım +1 kg gösterdi, 2 gündür lavaboya çıkamadım hava değişiminden ondan dolayıdır diye düşünüyorum. Neyse tatil bitince yeniden sağlam bir detoks bekliyor beni.
Herkesi öpüyorum, geçmiş bayramınızı kutluyorum
Günaydın kızlar. Ben de artı görünüyorum maalesef. Ama kilo değil eminim.
İlacı bıraktım ama gelen giden yok. Tüm gece ateş basması yaşadım. Hormonlarla oynamanın sonucu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?