Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Geçmiş olsun. Neyin var acaba. Boyun fıtığı falan mı ki.

Geçmiş olsun. Neyin var acaba. Boyun fıtığı falan mı ki.

Boyun fıtığı da ameliyatlik boyutta var ama 1 seneden biraz daha fazla oldu omuzlardaki liflerdemi ne yırtılma olmuştu
Doktor geçmesi çok uzun sürer hiç yormayacaksin kollarını ağır tasimayacaksin dedi ama hala tam olarak iyilesmedi sanırım çünkü biraz iş yaptığımda hemen yine ağrıları tutuyor

2 gündür de yeğenim Halacigim diye bana sarılıp kucak istiyor bende o An dayanamayıp kucağıma alıyorum birde gittiğimiz misafirliklerde de ufak da olsa yardım ettim
Büyük kızım yapma ben yaparım dedim ama sırf ona da kalsın istemedim bütün işler ( kizkardesim yinede sağ olsun hep kendini yaydi hani o büyüdü tek yapsin hesabı )

İyi geceler herkese. Menüm ve sporlarım gelsin.
1.00 x 1 Adet Domates 14 kcal
1.00 x 1 Adet Salatalık 11 kcal
1.00 x 1 Adet (50gr) Kırmızı Bi̇ber 19 kcal
4.00 x 1 Adet Cevi̇z 108 kcal
5.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersi̇z) 15 kcal
1.00 x 100gr Büyük Eri̇k 110 kcal
0.50 x 1 Avuç Fıstık 75 kcal
0.50 x 1 Avuç (40gr) Sarı Leblebi̇ 78 kcal
6.00 x 100gr Kavun 204 kcal
0.50 x 100gr Mi̇hali̇ç Peyni̇r 180 kcal
10.00 x 1 Adet Si̇yah Zeyti̇n 80 kcal
0.50 x 1 Porsi̇yon (200gr) Nohut Yemeği̇ (Etsi̇z) 125 kcal
1.00 x 1 Porsi̇yon (200gr) Kuru Fasulye (Etsi̇z) 240 kcal
1.00 x 1 Porsi̇yon (200gr) Nohutlu Bulgur Pi̇lavı 228 kcal
Toplam 1487 kcal
1.00 x 1 Saat Yüzmek 450 kcal
1.00 x 1 Saat Yürümek/Yürüyüş (Hafi̇f Tempo) 200 kcal

Maşallah kızına. Anne kıymeti biliyor.
Git bakalım doktora. Ne diyecek. İnşallah çözümü kolay bir şeydir.

Yarın eve dönüyorum çok şükür. Yetti bana tatil. Denize de doydum artık.
Menülerim düzene girecek. Unsuz çorba et aramak için gezmeyeceğim. Herşeyde un ya da galeta unu vardı ya. Saçma sapan yedim durdum.
İlaç ta etki etti. Minnak bir göbeğim var. Bıraktım bu sabah almayı bakalım. Herkes şikayet etmiş. Cuma görürüm etkisini.

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Dünden beri kafamı kaldiramiyordum
Bayramın ilk iki günü ( özellikle ikinci gün ) resmen sıcaktan bunalinca soğuk sulara abandim ve kacinilmaz Son ; yaz günü Grip

Dün sabah kahvaltıdan sonra zorla da olsa Annemin bakım evindeki Teyzesini ziyaret ettik sonra da zaten daha beter olup kafayı kaldiramadim
Sıcak su içip duruyorum biraz iyi gelir diye birde birazdan sıcak bir duş alırım ki şu mikrobu iyice atayım vücuttan

Geçmiş olsun. Yaz günü çekilir gibi değil hakikaten.
Teyze ne yaptı. Alıştı mı bakımevine.

3.00 x 100gr Kavun 102 kcal
1.00 x 1 Adet Armut 70 kcal
1.00 x 1 Porsi̇yon Mıhlama 225 kcal
1.00 x 1 Adet Domates 14 kcal
1.00 x 1 Adet Yeşi̇l Bi̇ber 12 kcal
10.00 x 1 Adet Sele Zeyti̇n 50 kcal
1.00 x 1 Adet Salatalık 11 kcal
5.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersi̇z) 15 kcal
1.00 x 1 Porsi̇yon Çi̇kolata 200 kcal
2.00 x 1 Porsi̇yon Sebzeli̇ Bulgur Pi̇lavı 400 kcal
2.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) 136 kcal
2.00 x 1 Li̇tre Su 0 kcal
Toplam 1235 kcal

Geçmiş olsun. Yaz günü çekilir gibi değil hakikaten.
Teyze ne yaptı. Alıştı mı bakımevine.

Sağ olsun canım sorma valla çekilir dert değil yaz günü biraz hava almaya çıkayım dedim ama okadar halsizdim ki kimildamadan 1 saat zor durdum sonra doğru eve attık kendimizi sıcak duş biraz rahatlattı ama hala inanılmaz gözlerim yanıyor ve kafayı yastığa koydukca uyuyorum

Teyzemiz bakım evinde hiç sıkıntı yasatmamis gittiğinden beri ve özellikle erkek hemsirelerden biriyle güzel anlasiyormus ama inatla odadan çıkmayı bahçeye inmeyi istemiyormus
Hala kafa yerine geldiğinde gideceğim ümidi var sanırım birde bizim onu oraya gondermemize bozulmuş sanırım çünkü gittiğimizde bizimle hiç konuşmadı Bayan Hemşire ilaçlarında etkisi var üzülmeyin evde bakilabilecek bir durumu yok dedi
Eşimle çok az sohbet etti sonra ona da yüz çevirdi

He bakım evi gercekten cok temiz ve sıcak bir ortam ♡ alisanlar çok memnun hallerinden hatta tam yemek saatine deng geldik de onuda gördük ( çorbası, makarnası, kıymalı patlıcan yemeği, yoğurt ve meyve )
Arada bizlerde eli boş gitmeyelim dedi eşim sağ olsun ♡♡♡♡
Köyden bir kaç kişi daha hesapta bugün ziyaretine gideceklerdi artik yarın arar hem onu sorarım hemde bakarım Teyze ne alemde

İyi geceler kızlar
Yeni döndüm evime, yazamadım turdayken.
Yarın yeniden tatile İzmire gidiyoruz yine yazamayacağım ama cuma bildirimi kesin yapacağım.
Karadeniz turunda ufak tefek kaçamaklar oldu, ama abartmadım. Eve gelir gelmez hemen tartıldım +1 kg gösterdi, 2 gündür lavaboya çıkamadım hava değişiminden ondan dolayıdır diye düşünüyorum. Neyse tatil bitince yeniden sağlam bir detoks bekliyor beni.
Herkesi öpüyorum, geçmiş bayramınızı kutluyorum

Simdiden hayırlı yolculuklar canım dediğin gibi yol yorgunlugudur o artı bol su ve yeşil çay iç canım aynen cuma bildirim yapmayı sakin unutma ♡♡♡
Tekrar iyi eğlenceler

Günaydın kızlar. Ben de artı görünüyorum maalesef. Ama kilo değil eminim.
İlacı bıraktım ama gelen giden yok. Tüm gece ateş basması yaşadım. Hormonlarla oynamanın sonucu.

Günaydın canım
Canım tarçınlı bir şeyler tüketme oda geciktirirmis bol su iç istersen en azından ödemi atarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…