Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Abecim canın sıkılmasın ama bugün olmadı bence... öğretmen torpilli geçemeyeceğim ...zaten imocilerden belli sen de pişmansin. Önümüzdeki menülere bakalım ...
2 litre su içtim oradan da mı kurtaramam torpil yok mu aşkolsun ben ögrencilerime bu kadar katı degilim gidiş yollarından bile not veriyorum. Ben unutmazsam her sabah tartilıyorum bu hafta olmadı zaten farkındayım neyse onümüzdeki maclara bakacagız

İyi aksamlar kızlar... sabah yumurta peynir zeytin 1 dilim kepek ekmegi araöğün 1 kahve 1 avuç badem 1 hurma 1 lokmacık kek aksam 2 kase çorba 6 adet yaprak sarma 1 dilim kepek ekmeği 2 litre su
Kalori bazında sorun görünmüyor.
Çorba bakliyatlıysa ekmek fazla. Sarma pirinçliyse extra olmuş. Öğle yemeğinde 1 porsiyon yeseydin keşke. Bana sorsan ben hastasıyım 1 tencere yerim 1 günde. Sen bana uyma.
Benim canım bugün neler çekti bir bilsen. Kahvaltıda kızarmış ekmek, kahvenin yanında çikolata, öğlen 1 tabak incir, akşam çıtır baget ekmek. Yemek çok güzel ama aynada sağlıklı ve fit görünmek daha güzel. Korumaya geçince dikkatlice ne istersek yeriz inşallah.

Yine spor yapamadığım bir gün ama oğlumla dışarı çıktık nasıl koştum nasıl koştum caddebostan sahildeyiz anneleri gördüm hepsi dal gibi daha çok hırslandım valla kendi halimden utandım
Bizi hep bu fit anneler mafetti zaten ne vardı annelerin hepsi balık etli olsa 3 cocuk dogurdum sonuç 75 kilo oysaki evlendigimde 52 kiloydum soyleyince ben utandım tamam sustum onlar haklı ben haksızım

Aynı fikirdeyim 2 ögun yemeye calisinca aksama doymak bilmiyorum bunu farkettim kabak aldım yarın insallah ilk isim az yağda pisirip yogurtla ogle yemegi yapacagım aksamada biraz meyve biraz corba yeter diye düsünüyorum

Aynı fikirdeyim 2 ögun yemeye calisinca aksama doymak bilmiyorum bunu farkettim kabak aldım yarın insallah ilk isim az yağda pisirip yogurtla ogle yemegi yapacagım aksamada biraz meyve biraz corba yeter diye düsünüyorum
Meyveyi kahvaltıdan sonra öneriyorlar ama sebebini araştırmadım.iki öğün herkesin harcı değil. Ben doğum kilolarını 3 öğün artı arayla vermiştim. Ama sabah akşam spor yapmıştım.
Akşam çorba salata ya da cacık falan ye en iyisi. Su 2 litre süper zaten.bence olacak.

İyi aksamlar kızlar... sabah yumurta peynir zeytin 1 dilim kepek ekmegi araöğün 1 kahve 1 avuç badem 1 hurma 1 lokmacık kek aksam 2 kase çorba 6 adet yaprak sarma 1 dilim kepek ekmeği 2 litre su
Sabah ve arada bişi yokta akşam yemeği sadece karbonhidratlardan oluşmuş.Biraz sebze ve proteinde eklemeye çalış mesela ekmeği çıkarıp biraz yoğurt döksen sarmalara daha dengeli bi menü olurdu

Canım bu deneme sürecinde verdiğin kilolar listeye girdiğinde düşülecek.... Mezuniyetine yani hedefine daha çabuk ulaşacaksin gayreti elden bırakma tamam mı...gidiş yolları derken matematikçi misin? Kimya , fizik de olabilir
Su içmeye devam...

Yokkk Türkçeciyim bizde de dil bilgisi varya bu kadar eziyete tabiki gitsin kilolar amaç o zaten insallah takımıda birinci yaptık mı oldu bu iş gideyimde kosayım bari çok kızdınız bana

Yokkk Türkçeciyim bizde de dil bilgisi varya bu kadar eziyete tabiki gitsin kilolar amaç o zaten insallah takımıda birinci yaptık mı oldu bu iş gideyimde kosayım bari çok kızdınız bana
Abecim kardeş branş sayılırız.
Koşmak mi dedin harikasın o karbonhidratlarla baş etmenin en güzel yolu...hadi kolay gelsin yarın bakalım nasıl sonuç gelecek. Bı de yeşil çay iç odemler gitsin bı güzel.

ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. ablam bende seni öpüyorum kocaman
mavimli canım nbr kac kılosun suan?
YENA ablam ıst cok sıcak balkon sımdı bırazcık esmeye başladı
oynakbasi34 Banu abla sen nasılsın,
Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz
Lilimam canım yeni evin hayırlı olsun
Anjıo hamilelik nasıl gidiyor canım

Eylül de kızım yarım gün anaokuluna baslıyo
Bayramdan sonra daha sık ugrarım buraya unuttugum arkadaşlar varsa affedin

Tatlım belin nasıl oldu iyisin değil mi? Hep yuregimizdesin unutma... Bayramdan sonra gümbür gümbür sarsacagiz burayı inşallah. Yeni gelenlerimiz de pek tatlılar ...alıştım iyice. Hem de sık sık yazıyorlar sağ olsunlar... bakmadan duramıyorum

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı geceler

Şükür kavuşturana ♡
Öğlen kızı parka çıkardım hem kendim az da olsa yürüyüş yapmış olurum hemde evde otur otur sıkıldı
Annem de geldi hatta sonradan bir komşumuz da eşlik etti

Bir ara Parkta olay çıktı resmen 5 - 6 kişilik bir grup motosikletli bir çocuğu ensesinden tutup parkın arka kısmına doğru zorla götürüyorlardı
Önce kızıma sen burda otur diyip müdahale edecektim ama açıkçası bıçak falan vardır diye bir An çekindim çünkü çocuğu hepsi bir olup fena dövmeye başladılar
Tabi benim hiç bir şey yapmadan durma olmazdı hemen 155i arayıp ihbar ettim
Hatta telefondaki memurlar da tartistim resmen ulen neresi olduğunu söylüyorum hala bana sokak adı soruyor En sonunda ona da hanımefendi zaten o mahallede belediye tesisinin yanındaki park diyorum olay bitecek hala ekip gondereceksiniz dedim

Dayak atanların arkadaşlarından biri o An yanımdan geciyormus ve fark edip diğerlerine uzatmaya bak millet polisi çağırıyor dedi sanırım ve anında çocuğu bırakıp Parktan çıktilar ( ben öyle sandım hatta kızdım telefondaki kadın anlasaydi çocuk daHa az dayak yerdi en azından diye )
Meğer parkın çıkışında ekipler bunları direk yakalamış ( onuda bir arkadaşım görmüş de söyledi ) Direk sormuşlar siz biraz önce olay cikaran genclermisiniz diye ( parkta 7/24 kamera sistemi var sanırım ordan buldular )
Hemen ekip arabasına koyup goturmusler ♡♡♡♡ Valla duyunca sevindim çünkü çocuğa çok üzüldüm o An

Kaptanım yarın sabah kilomu ölçemeyeceğimi için bu sabah ölçtüğümü yarın sabah bildirsem olur mu? Zaten pek bişey değişeceğini sanmıyorum

Cuma sabahı bildirim yapamayacaklar persembeden de bildirebilir yada dediğin gibi tartım şansı yoksa da perşembe tartılır cuma yazilabilir

Ben bu ara kahveyimi cok tukettim anlamiyorum yoksa sıcaklarmi etkiliyor dünden beri ayağa kalkınca gözlerim kararıyor kısa bir süre sonra geçiyor ...

Çok geçmiş olsun canım havalarda çok etkiliyor bu ara bazı şeyleri
Ben 3 gündür ayyas gibiyim Şeker oynuyor sanırım yada hap yetersiz geliyor
Kafamı kaldiramiyorum ve ne yaparsam yapayım duzelmiyor Pazartesitekrar doktora kan vereceğim inşallah diyordu zaten olurda yetersiz gelirse bir ilaç daha vereceğim sana diye

bugünkü menümü yazayım sabah kepekli tost
öğlen peynirli salata yiyeceğim arada bir nektari biraz ceviz akşam salata ve çorba ile tamamlmayı düşünüyorum :)

Tebrikler canım harika

Senin gibi birine nasıl kiyiyor bu enişte ya ♡♡♡♡ Ne güzel senin sayende hayır duası alıyordu oda hem evlatlar gelince insan her anını bir arada geçirmek ister
Neyse atsın bakalım tribini nasılsa bayramdan sonra baş başa kalınca yine aşkı depresir ♡♡♡♡ fıstık gibi bir hatunu üzmez daha fazla hem havalarda sıcak boşver az ötede yatsın benimki gece dediği An tepikleyesim geliyor vicik vicik hayır zaten sıcak ama hala inatla yorgan ortunuyor hatta ilk senelerde benide ortuyordu da kavga ediyordum len git öte beni niye ortuyorsun diye

Muthissin canım valla menu harika ♡♡♡♡

Menü abartılı değil aslında ama sarma yenice ekmek olmasaydı tam süper olurdu ) Gerci sen dengelersin onu yarın

mavimli sen de sabahtan planla tüm günü. Daha az kaçamak riski oluyor. Ne yiyeceğim diye düşünmüyorsun. Hem kalori hesabı da otomatik oluyor.

Ben şu alisverisimi bir yapabilirsem ( maaş yarın yatacakmis ) kesinlikle bende o şekilde yapacağım herşeyi hatta hazırlayıp da bırakacağım öyle en azından tam aciktim dediğinde hiç vakit kaybetmeden elini uzatıp dolaptan alir insan ♡♡♡
Öbür türlü dur pişeçek yada dur hazırlayan kadar midemi bastirsin derken bazen farklı şeyler de yenilebiliyor

Çok şükür canım iyi diyelim iyi olalım
Şu havalardan mıdır nedir bu ara şekerim Asena gibi birde bu gece yedigimdenmidir nedir fena halde gaz yaptı 9 aylık modunda dolaniyorum

Seni gördüm daha iyi oldum ♡♡♡

Bugün yediklerimi de yazayim;

Sabah pek bir şey kalmamıştı evde bende ne yesem ne yesem diye düşünürken bayat ekmeği evde kalan Son 2 yumurtaya bulayip yağsız tavada pisirdim
Utanarak 3 dilim yedim demek zorundayım

Ara 10.30da
1 limonlu naneli yeşil çay

Öğlen bir şey yemedim kendime kizinca

Ara 15.30da
1 şekersiz Nescafe

Akşam 19.00da
1 kase tel şehriye çorbası
1 tabak iç bakla
1 büyük kase cacık

Gün içinde 2 litre su icildi ama şimdi 50p ml daha içerim

Sağol kuzum çok teşekkür ederim , seni görmek çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…