• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Eşin tek gitseydi olmazmıydı. Tabiki sen haklısın abla senede bir görebiliyorsun ,kısıtlı zamanı da öyle harcamak istemezsin... dediğin gibi en iyi koca bile menfaat işin içine girince değişiyor görmezden gel mutlu kal 😉😍😘
👍👍

Eşin tek gitseydi olmazmıydı. Tabiki sen haklısın abla senede bir görebiliyorsun ,kısıtlı zamanı da öyle harcamak istemezsin... dediğin gibi en iyi koca bile menfaat işin içine girince değişiyor görmezden gel mutlu kal 😉😍😘
Canım ben de dedim sen git diye... özellikle sosyal medyada çocuklarla foto paylaştım görsünler kirilmasinlar diye...eşimin takıntısı yanında karısı olmadan düğüne gidilmezmiş ..eşim surat astigi için teyzesini arayıp kusura bakma gelemiyoruz demedim...arayacak düğünden sonra inşallah ziyaretinize geleceğiz diyecektim...aslında eşimin hiç gönlünü alasim da gelmiyor.. ne hali varsa görsün...

Ne demişler "koca iyi olsa ismi koca olmazdı " böyle biseydi galiba 🙄
Üzülme sen bu hengame bitince gönlünü alır istediği yere gidersiniz o da anlar belki yaptığının gereksiz trip olduğunu ...
...
Valla haklısın...koca işte... kurban olsunlar kadınların asil, ince ruhlarına...

Canım ben de dedim sen git diye... özellikle sosyal medyada çocuklarla foto paylaştım görsünler kirilmasinlar diye...eşimin takıntısı yanında karısı olmadan düğüne gidilmezmiş ..eşim surat astigi için teyzesini arayıp kusura bakma gelemiyoruz demedim...arayacak düğünden sonra inşallah ziyaretinize geleceğiz diyecektim...aslında eşimin hiç gönlünü alasim da gelmiyor.. ne hali varsa görsün...
Zaten gönlü alınması gereken sensin, senin evladın ama eşinin teyzesi yani hangisi memnun edilmeli?

Bu sorunun cevabını çok merak ediyorum ben de... Koca derdi çok germesin sevdiklerimi....
Bebeğim bildiğim kadarıyla anaevindesin öyle değil mi
Evet bebişim harbi ana evindeyim babam yeni evi kabullenmiyor bura annenizin evi benim evime de gidin diyor :KK70: annemler de yeni ev aldı taşındı ama babamın aklı hala kendi babasının evinde ;)

Evet bebişim harbi ana evindeyim babam yeni evi kabullenmiyor bura annenizin evi benim evime de gidin diyor :KK70: annemler de yeni ev aldı taşındı ama babamın aklı hala kendi babasının evinde :KK66:
Hayırlı olsun güle güle otursunlar. Zamanla sever baban da...alışkanlıklar biz büyükler için zor ...:oops:

Meryemcim seni gaza getirmeyelim... ufak çaplı ayaklanma cikaricaz ayaküstü şimdi 😁

Sen en doğru hareketi yaparsın zaten...
Kadınlar hassas ilgiye muhtaç bla bla lanse edilse de erkeklerin zaman zaman bebek gibi olma potansiyeli çok yuksek...

Sen yine de tüm yoğunluğun bitince hediyeni alıp gidersiniz eşinle düğün sahibine tebriğe..

Ama bu arada sen dibine kadar haklısın 👍😊😘

Meryemcim seni gaza getirmeyelim... ufak çaplı ayaklanma cikaricaz ayaküstü şimdi 😁

Sen en doğru hareketi yaparsın zaten...
Kadınlar hassas ilgiye muhtaç bla bla lanse edilse de erkeklerin zaman zaman bebek gibi olma potansiyeli çok yuksek...

Sen yine de tüm yoğunluğun bitince hediyeni alıp gidersiniz eşinle düğün sahibine tebriğe..

Ama bu arada sen dibine kadar haklısın 👍😊😘
Yenoşum bir haftadır kimseyle konuşmadım içim içimi yemiş fark etmeden. Teşekkür ederim lilimle sana.... :KK15: dediğin gibi yapmayı düşünüyorum.

herkes vücut ölçülerini vermiş neden veriyoruz bunları bende vereyim ne zamana kadar vermemiz gerekiyor
Canım motivasyon amaçlı ölçülerimizi alıyoruz, listeyi ben tutuyorum, 1 ay sonra yeniden ölçü alıp farkı göreceğiz. Ölçülerini aldığında beni de etiketlersen görmüş olurum :KK28:

Bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz 💐💐ben de henüz tanımıyorum bir cogunuzu ..
Sık uğramaya çalışıp beslenme deneyimlerinizden mezun olmama kilomu korumama ragmen faydalanmak isterim 😉
Hoşbulduk, hedefinize ulaşmanız çook güzel :KK200: Bize de mezun olmak kısmet olur inşaallah..

Canım motivasyon amaçlı ölçülerimizi alıyoruz, listeyi ben tutuyorum, 1 ay sonra yeniden ölçü alıp farkı göreceğiz. Ölçülerini aldığında beni de etiketlersen görmüş olurum :KK28:

Çok iyi fikir .. biz de yapmıştık geçen yillarda ..
Hatta uzmanlar der ki tartıdan daha etkili ve doğru sonuç imiş beden olculeri..

Back