- 25 Mayıs 2009
- 1.678
- 3.970
- 333
- 33
evet çiniliye evimize çok yakın 15 dakka yürüme mesafesi bundan sonra sabahları hep gideceğim daha iyi oluyorAa Çiniliye mi gidiyorsun yoksa? Ben oraya gidiyordum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet çiniliye evimize çok yakın 15 dakka yürüme mesafesi bundan sonra sabahları hep gideceğim daha iyi oluyorAa Çiniliye mi gidiyorsun yoksa? Ben oraya gidiyordum.
konunu okumadan ben sana hak veririm canım benim.Sağ ol bitanem fedakarlık değil de birinin taşın altına elini sokması gerekiyordu. Büyük abim Antalya da...ondan yardım istemişler tabi senin evde olsun diyememişler bir pansiyon falan ayarla demişler o da olmaz evim dururken ne pansiyonu demeyince pansiyon bakiyormus.Bunu duyunca tel açtım abime bak ben de Bursadayim benim ev müsait dedim...bizimkiler beni tercih etti tabi....o şekilde gelişti olaylar...bu yüzden eşimin ailesine gitme isteği bozuldu.. adam da bana bozuldu...bir haftadır elimi tutmadan kı....nı dönüp uyuyor yüzüme bir şey diyemiyor tabi...ben anlamam mi...ben de bir şey demiyorum...çocuklarım yüzünden İstanbul'daki akrabalarının nişanına da gidemedi...patladı patlayacak... çocuklar gitmek istemedi düğüne napim onları bırakıp düğüne mı gideyim...kendi çocukları benim evde misafir olsa ben akrabamin dugunüne mi gidelim derdim...konu bile etmem...ama benimki bunu da sorun etti...birkaç gün hiç konuşmadı benle....güya dünyanin en iyi kocası diye geçinir...geçiniz efendim geçiniz...iyi koca yok...biz hep alttan aldığımız için geçiniyoruz .. Ahhh Yenoşum ahhh...BDV lik kadınım da bakma dost var düşman var.. herkesle paylaşilmiyor.
Tubişim çok teşekkür ederim bitanem. Ben de seni çok seviyorum. Antepteki gibi sımsıkı sariyorum.konunu okumadan ben sana hak veririm canım benim.
boşver hiç takma. evlat gelince hiçbir yere gidemezdin tabi ki..
seviliyorsun
Çoook teşekkürler ablacımMutlulukla,huzurla oturun yeni eviniz de canım..
Demek memleket he
Aklıma nazım hikmet geldi bir de çınar ağacı
Olsun cankuşum biz keyifle okuyoruzSabah nasıl da dertlenmisim arkadaşları bulunca. Kızlar kusuruma bakmayın nolur. Genelde ben kızarım günlük dertler diyetlerin önüne geçiyor ...mesajlarınız diyetlerimizle ilgili olsun diye...bu seferlik böyle oldu insanız işte...ama tek tek menulerinize bakıyorum. Sanki seçilmiş de gelmişsiniz maşallahiniz var. Çok bilinçli ve azimlisiniz. Az kaldı ben de aranıza katilacagim düzenli menü paylaşacağım.
Azminiz gayretiniz bol olsun. Sizlerle birlikte olmak çok güzel.
Kıskanıyoruz haberiniz olsunTubişim çok teşekkür ederim bitanem. Ben de seni çok seviyorum. Antepteki gibi sımsıkı sariyorum.
konunu okumadan ben sana hak veririm canım benim.
boşver hiç takma. evlat gelince hiçbir yere gidemezdin tabi ki..
seviliyorsun
Ben biraz çok yedim bugün. Sabah tartıda az eksi gördüm hemen ağzımı doldurdumbugünkü menümü yazayım sabah kepekli tost
öğlen peynirli salata yiyeceğim arada bir nektari biraz ceviz akşam salata ve çorba ile tamamlmayı düşünüyorum :)
Börülce salatası atılırmı hiç kız çok severim iyi yapmışsın yiyerek.Hem bence kilo falan yapmaz o boşuna sıkıntı yapmaKızlar dünden kalan börülceyi bana bıraktı bizimkiler. Ya atacaktım ya yiyecektir. Menüye ek oldu cuma öncesi. Sarımsaklı limonlu diye dondurucuya da koyamadım. Sabah ta yola çıkıyoruz. 2x sporla yakmam lazım.
Doldurmak sorun değilde neyle doldurdun onu de bakimBen biraz çok yedim bugün. Sabah tartıda az eksi gördüm hemen ağzımı doldurdum
Menüyü tamamlamıştım kafamda. Ondan mutsuz oldum yiyince.Börülce salatası atılırmı hiç kız çok severim iyi yapmışsın yiyerek.Hem bence kilo falan yapmaz o boşuna sıkıntı yapma
Abecim canın sıkılmasın ama bugün olmadı bence... öğretmen torpilli geçemeyeceğim ...zaten imocilerden belli sen de pişmansin. Önümüzdeki menülere bakalım ...İyi aksamlar kızlar... sabah yumurta peynir zeytin 1 dilim kepek ekmegi araöğün 1 kahve 1 avuç badem 1 hurma 1 lokmacık kek aksam 2 kase çorba 6 adet yaprak sarma 1 dilim kepek ekmeği 2 litre su