- 25 Mayıs 2009
- 1.678
- 3.970
- 333
- 33
O işte benimde en büyük yanlışım malesef olsun üzülme yarın dengelersinBen biraz çok yedim bugün. Sabah tartıda az eksi gördüm hemen ağzımı doldurdum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O işte benimde en büyük yanlışım malesef olsun üzülme yarın dengelersinBen biraz çok yedim bugün. Sabah tartıda az eksi gördüm hemen ağzımı doldurdum
2 litre su içtim oradan da mı kurtaramam torpil yok mu aşkolsun ben ögrencilerime bu kadar katı degilim gidiş yollarından bile not veriyorum. Ben unutmazsam her sabah tartilıyorum bu hafta olmadı zaten farkındayım neyse onümüzdeki maclara bakacagızAbecim canın sıkılmasın ama bugün olmadı bence... öğretmen torpilli geçemeyeceğim ...zaten imocilerden belli sen de pişmansin. Önümüzdeki menülere bakalım ...
Kalori bazında sorun görünmüyor.İyi aksamlar kızlar... sabah yumurta peynir zeytin 1 dilim kepek ekmegi araöğün 1 kahve 1 avuç badem 1 hurma 1 lokmacık kek aksam 2 kase çorba 6 adet yaprak sarma 1 dilim kepek ekmeği 2 litre su
Bizi hep bu fit anneler mafetti zaten ne vardı annelerin hepsi balık etli olsa 3 cocuk dogurdum sonuç 75 kilo oysaki evlendigimde 52 kiloydum soyleyince ben utandım tamam sustum onlar haklı ben haksızımYine spor yapamadığım bir gün ama oğlumla dışarı çıktık nasıl koştum nasıl koştum caddebostan sahildeyiz anneleri gördüm hepsi dal gibi daha çok hırslandım valla kendi halimden utandım
Aynı fikirdeyim 2 ögun yemeye calisinca aksama doymak bilmiyorum bunu farkettim kabak aldım yarın insallah ilk isim az yağda pisirip yogurtla ogle yemegi yapacagım aksamada biraz meyve biraz corba yeter diye düsünüyorumKalori bazında sorun görünmüyor.
Çorba bakliyatlıysa ekmek fazla. Sarma pirinçliyse extra olmuş. Öğle yemeğinde 1 porsiyon yeseydin keşke. Bana sorsan ben hastasıyım 1 tencere yerim 1 günde. Sen bana uyma.
Benim canım bugün neler çekti bir bilsen. Kahvaltıda kızarmış ekmek, kahvenin yanında çikolata, öğlen 1 tabak incir, akşam çıtır baget ekmek. Yemek çok güzel ama aynada sağlıklı ve fit görünmek daha güzel. Korumaya geçince dikkatlice ne istersek yeriz inşallah.
Meyveyi kahvaltıdan sonra öneriyorlar ama sebebini araştırmadım.iki öğün herkesin harcı değil. Ben doğum kilolarını 3 öğün artı arayla vermiştim. Ama sabah akşam spor yapmıştım.Aynı fikirdeyim 2 ögun yemeye calisinca aksama doymak bilmiyorum bunu farkettim kabak aldım yarın insallah ilk isim az yağda pisirip yogurtla ogle yemegi yapacagım aksamada biraz meyve biraz corba yeter diye düsünüyorum
Sabah ve arada bişi yokta akşam yemeği sadece karbonhidratlardan oluşmuş.Biraz sebze ve proteinde eklemeye çalış mesela ekmeği çıkarıp biraz yoğurt döksen sarmalara daha dengeli bi menü olurduİyi aksamlar kızlar... sabah yumurta peynir zeytin 1 dilim kepek ekmegi araöğün 1 kahve 1 avuç badem 1 hurma 1 lokmacık kek aksam 2 kase çorba 6 adet yaprak sarma 1 dilim kepek ekmeği 2 litre su
Ay amin hadi inş eksiler görürüz yarınHerkese iyi geceler tatlı rüyalar.
Sabaha bol eksiler görelim inşallah. Görmesek te azimle görene kadar devam.
Bu takım başaracak ben hepinize inanıyorum.
Canım bu deneme sürecinde verdiğin kilolar listeye girdiğinde düşülecek.... Mezuniyetine yani hedefine daha çabuk ulaşacaksin gayreti elden bırakma tamam mı...gidiş yolları derken matematikçi misin? Kimya , fizik de olabilir2 litre su içtim oradan da mı kurtaramam torpil yok mu aşkolsun ben ögrencilerime bu kadar katı degilim gidiş yollarından bile not veriyorum. Ben unutmazsam her sabah tartilıyorum bu hafta olmadı zaten farkındayım neyse onümüzdeki maclara bakacagız
Yokkk Türkçeciyim bizde de dil bilgisi varya bu kadar eziyete tabiki gitsin kilolar amaç o zaten insallah takımıda birinci yaptık mı oldu bu iş gideyimde kosayım bari çok kızdınız banaCanım bu deneme sürecinde verdiğin kilolar listeye girdiğinde düşülecek.... Mezuniyetine yani hedefine daha çabuk ulaşacaksin gayreti elden bırakma tamam mı...gidiş yolları derken matematikçi misin? Kimya , fizik de olabilir
Su içmeye devam...
Abecim kardeş branş sayılırız.Yokkk Türkçeciyim bizde de dil bilgisi varya bu kadar eziyete tabiki gitsin kilolar amaç o zaten insallah takımıda birinci yaptık mı oldu bu iş gideyimde kosayım bari çok kızdınız bana
Kızları şu an tanıma aşamasındayım Asibecim. Ruh hallerini çözeyim merdane işi tamamdır.
Henüz Meryem ablacim aşamasına gelmediler. ( Az önce Gemlik'te deprem sarsıntısı yaşadım)
Neyse geçti.... kalabalık ortamı seviyorum iyi ki gelmişler. Genelde hep diyet konuşuyorlar en çok sevdiğim.
Lilimam @sonundaoldu YENA mavimli @zukkum Su perisi86 @Zarpy ISILDURU
Uzaklara kalp ve öpücük gönderiyorum alınca haber edin.
Tatlım belin nasıl oldu iyisin değil mi? Hep yuregimizdesin unutma... Bayramdan sonra gümbür gümbür sarsacagiz burayı inşallah. Yeni gelenlerimiz de pek tatlılar ...alıştım iyice. Hem de sık sık yazıyorlar sağ olsunlar... bakmadan duramıyorumElhan ablam bende seni öpüyorum kocaman
mavimli canım nbr kac kılosun suan?
YENA ablam ıst cok sıcak balkon sımdı bırazcık esmeye başladı
oynakbasi34 Banu abla sen nasılsın,
Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz ❤
Lilimam canım yeni evin hayırlı olsun
Anjıo hamilelik nasıl gidiyor canım
Eylül de kızım yarım gün anaokuluna baslıyo
Bayramdan sonra daha sık ugrarım buraya unuttugum arkadaşlar varsa affedin
Kaptanım yarın sabah kilomu ölçemeyeceğimi için bu sabah ölçtüğümü yarın sabah bildirsem olur mu? Zaten pek bişey değişeceğini sanmıyorum
Ben bu ara kahveyimi cok tukettim anlamiyorum yoksa sıcaklarmi etkiliyor dünden beri ayağa kalkınca gözlerim kararıyor kısa bir süre sonra geçiyor ...
bugünkü menümü yazayım sabah kepekli tost
öğlen peynirli salata yiyeceğim arada bir nektari biraz ceviz akşam salata ve çorba ile tamamlmayı düşünüyorum :)
Sabah nasıl da dertlenmisim arkadaşları bulunca. Kızlar kusuruma bakmayın nolur. Genelde ben kızarım günlük dertler diyetlerin önüne geçiyor ...mesajlarınız diyetlerimizle ilgili olsun diye...bu seferlik böyle oldu insanız işte...ama tek tek menulerinize bakıyorum. Sanki seçilmiş de gelmişsiniz maşallahiniz var. Çok bilinçli ve azimlisiniz. Az kaldı ben de aranıza katilacagim düzenli menü paylaşacağım.
Azminiz gayretiniz bol olsun. Sizlerle birlikte olmak çok güzel.
Bugünkü menüm:
Kahvaltı:Sebzeli krep,2 dilim beyaz peynir,salatalık
Ara:1 küçük kase yoğurt
Ara:1 sütlü kahve,1 avuç çiğ kuruyemiş
Ara:Biriki salatalık
Akşam:1 tabak yoğurtlu semizotu
Ara:1 kare şekersiz bitter çikolata
Spor: jillian michaels beginner shred level 1
Su:2 lt
İyi aksamlar kızlar... sabah yumurta peynir zeytin 1 dilim kepek ekmegi araöğün 1 kahve 1 avuç badem 1 hurma 1 lokmacık kek aksam 2 kase çorba 6 adet yaprak sarma 1 dilim kepek ekmeği 2 litre su
mavimli sen de sabahtan planla tüm günü. Daha az kaçamak riski oluyor. Ne yiyeceğim diye düşünmüyorsun. Hem kalori hesabı da otomatik oluyor.
Elhan ablam bende seni öpüyorum kocaman
Sağol kuzum çok teşekkür ederim , seni görmek çok güzelElhan ablam bende seni öpüyorum kocaman