Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

konunu okumadan ben sana hak veririm canım benim.
boşver hiç takma. evlat gelince hiçbir yere gidemezdin tabi ki..
seviliyorsun

Sabah nasıl da dertlenmisim arkadaşları bulunca. Kızlar kusuruma bakmayın nolur. Genelde ben kızarım günlük dertler diyetlerin önüne geçiyor ...mesajlarınız diyetlerimizle ilgili olsun diye...bu seferlik böyle oldu insanız işte...ama tek tek menulerinize bakıyorum. Sanki seçilmiş de gelmişsiniz maşallahiniz var. Çok bilinçli ve azimlisiniz. Az kaldı ben de aranıza katilacagim düzenli menü paylaşacağım.
Azminiz gayretiniz bol olsun. Sizlerle birlikte olmak çok güzel.

konunu okumadan ben sana hak veririm canım benim.
boşver hiç takma. evlat gelince hiçbir yere gidemezdin tabi ki..
seviliyorsun
Tubişim çok teşekkür ederim bitanem. Ben de seni çok seviyorum. Antepteki gibi sımsıkı sariyorum.

Mutlulukla,huzurla oturun yeni eviniz de canım..

Demek memleket he

Aklıma nazım hikmet geldi bir de çınar ağacı
Çoook teşekkürler ablacım
Olsun cankuşum biz keyifle okuyoruz
Tubişim çok teşekkür ederim bitanem. Ben de seni çok seviyorum. Antepteki gibi sımsıkı sariyorum.
Kıskanıyoruz haberiniz olsun

bugünkü menümü yazayım sabah kepekli tost
öğlen peynirli salata yiyeceğim arada bir nektari biraz ceviz akşam salata ve çorba ile tamamlmayı düşünüyorum :)
Ben biraz çok yedim bugün. Sabah tartıda az eksi gördüm hemen ağzımı doldurdum

Bugünkü menüm:
Kahvaltı:Sebzeli krep,2 dilim beyaz peynir,salatalık
Ara:1 küçük kase yoğurt
Ara:1 sütlü kahve,1 avuç çiğ kuruyemiş
Ara:Biriki salatalık
Akşam:1 tabak yoğurtlu semizotu
Ara:1 kare şekersiz bitter çikolata
Spor: jillian michaels beginner shred level 1
Su:2 lt

Börülce salatası atılırmı hiç kız çok severim iyi yapmışsın yiyerek.Hem bence kilo falan yapmaz o boşuna sıkıntı yapma

Börülce salatası atılırmı hiç kız çok severim iyi yapmışsın yiyerek.Hem bence kilo falan yapmaz o boşuna sıkıntı yapma
Menüyü tamamlamıştım kafamda. Ondan mutsuz oldum yiyince.
Ama bir spor yaptım ki kesin gitmiştir onun kalorisi.
30 dk pilates. Geçişsiz kas odaklı çalıştım.
1 saat yürüyüş. O da yüksek eğimde dağ tırmanışı modunda. Eğimsiz de aralıklı koşu ve jogging yaptım. Üstüme bir kova su dökülmüş gibiydim. Duş soda ve çay keyfi. Sabaha eksi çıkma umuduyla.

İyi aksamlar kızlar... sabah yumurta peynir zeytin 1 dilim kepek ekmegi araöğün 1 kahve 1 avuç badem 1 hurma 1 lokmacık kek aksam 2 kase çorba 6 adet yaprak sarma 1 dilim kepek ekmeği 2 litre su
Abecim canın sıkılmasın ama bugün olmadı bence... öğretmen torpilli geçemeyeceğim ...zaten imocilerden belli sen de pişmansin. Önümüzdeki menülere bakalım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…