- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Sağol kuzum çok teşekkür ederim , seni görmek çok güzel
Sağol canım benim aminKuzum Rabbim yeni evinizde agiz tadı ve sağlıkla oturmayı nasip etsin ...Aminnnn
CanımsınEmekli olup gobek salan Gazman modundayim
Şükür günümüze ne diyelim
Sende dön artık kız ozlettin kendini ♡♡♡♡
Hayır varlığın bile motivasyon olur bize
Sorma gitsin. Menülerim iyiydi. En son dondurma yemeseydimDoldurmak sorun değilde neyle doldurdun onu de bakim
Sorma gitsin. Menülerimy iydi. En son dondurma yemeseydim
Canım ya 81,4 çıktım bu sabah. Son dönemde geç saatlerde yediğim abur cubur kiloları. Hemen 75e geri dönmem gerekiyor. Son dönem kiloları hemen gider dedim gitmiyor vallahi. Yaş ilerledikçe kilo vermek zorlaşıyor. Sen nasılsın kaç kilodasın?Elhan ablam bende seni öpüyorum kocaman
mavimli canım nbr kac kılosun suan?
@YENA ablam ıst cok sıcak balkon sımdı bırazcık esmeye başladı
oynakbasi34 Banu abla sen nasılsın,
Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz ❤
Lilimam canım yeni evin hayırlı olsun
Anjıo hamilelik nasıl gidiyor canım
Eylül de kızım yarım gün anaokuluna baslıyo
Bayramdan sonra daha sık ugrarım buraya unuttugum arkadaşlar varsa affedin
Aslında öyle sorbe de yapıyorum çok güzel de oluyor. En güzeli öyle haklısın. Dedim ya tamamen pisboğazlık.O zaman 3 gün dondurma yeme ki vicdanın rahatlasin canımyada evde kendin meyveyi püre yapıp sorbe tarzı dondurup ye canım hem daha masum ♡
Bana diyetisyenim meyveli activya veriyordu hatırlarsanız bende onu dondurup yiyordumnorman dondurmanın çok daha masumu ♡
Ben planların kadınıyım zatenmavimli sen de sabahtan planla tüm günü. Daha az kaçamak riski oluyor. Ne yiyeceğim diye düşünmüyorsun. Hem kalori hesabı da otomatik oluyor.
Aslında öyle sorbe de yapıyorum çok güzel de oluyor. En güzeli öyle haklısın. Dedim ya tamamen pisboğazlık.
Ben planların kadınıyım zatenama bu şehir beni altüst etti herşey yeni ve meraktan görünce tadasım geliyor. Hiç görmediğim çikolatalar, atıştırmalıklar, ıvır zıvırlar. Ah ah.
Ne kadar verdin dilaGünaydın kızlar
Güncel kilom 71.200 kg
Günaydın kızlar
Güncel kilom 71.200 kg
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar.
Birazdan yola çıkıyoruz.
Kilom
pazar 63.1
Cum 61.8
Eksi 1.3 kg.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?