• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

İşte bizde bak planlayalim hatta hazirlayalim yiyecegimiz şeyleri :KK66:
Valla ben eskisi gibi misafirliğe giderken bile yanımda götürmeyi düşünüyorum :KK66: çünkü şunu anladım henüz dengelemeyi tam beceremiyorum sanırım :KK43: hani dengeledigimi sanıp farkında olmadan kaçırdım demekki geçmişte ki tekrar verdiklerimi geri aldım :KK43:
Kendime deli gibi kızıyorum ama 3 gündür kötü olunca kendi kendime hiç kendine boşuna kızma almak nasıl elindeyse yine verebilirsin diye motive etmeye çalışıyorum :KK66:
Büyük kızım da diyor Anne birbirimizi uyaralim yoksa miy miy vereceğiz sonra da bıkkınlık gelecek :KK66:

Yok yok tatmayalim artık :KK66: valla dışarda zayıf hatunlari gördükçe kendime len bunlar kadın da sen nesin diyorum :KK70:
Özellikle ben şu sağlığım için hiç bir şekilde kaçamak yapmadan devam etmem lazım yoksa nah görürüm 2leri :KK43:
Bak seneye 40 olacağım ve hala siskoyum :KK43:
Bugun parka giderken mahalleden bir abla gördüm hatun 65 yaşında torun torba sahibi ve yeminler 38 beden bile yoktur ama hala her sabah erkenden spora gidiyormuş :KK43: ben popisi kaldırıp spora gidemiyorum bu ara belim ağrıyor diye ama cidden parkta kulaklığı takip son ses muzikle yürümek istiyorum ama önce bir 10 kg vermem lazım ki eskidi gibi hızlı yürüyüş yapabileyim :KK66:

Banucum ilk etapta hızlı tempoda değil de yavaş yavas yürü ..
Zayiflamaktan öte insanın kendini iyi hissetmesini sağlıyor yürüyüş ve insülin direncine de hep yürüyüş onerilir...
Kendini zorlarsan yürümeye alışırsın zamanla...
Bak tatil nasilsa rahat rahat çıkabilirsin.
20 dakikayla baslayip arttirirsin zamanla ...

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar.
Birazdan yola çıkıyoruz.
Kilom
pazar 63.1
Cum 61.8
Eksi 1.3 kg.
Çok çok güzel tebrik ederim 🤗 👏
Ne kadar verdin dila
22 temmuzda 74 ile başladım, geçen cuma 71.600 çıkmıştım. Yani 11 günde 2.800 vermişim 👊
Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar :KK66:
Rabbim şu mübarek günün hürmetine gonlumuzden geçenleri hayırlı olarak nasip eder inşallah ♡ Aminnnn

Umarım bugün herkes bol bol eksi görür ♡

Sanada Günaydın canım :KK66:
Tebrikler 800 gram gitmiş geçen haftaya göre :KK66: Yakında 6li rakamları da göreceksin eminim ♡
Aslında geçen cuma 71.600 çıkmıştım ama regl dönemi beni 72 çıkarttı hep 😕 neysek dün sabah tartıldığımda 71.200 gördüm ✌

Banucum ilk etapta hızlı tempoda değil de yavaş yavas yürü ..
Zayiflamaktan öte insanın kendini iyi hissetmesini sağlıyor yürüyüş ve insülin direncine de hep yürüyüş onerilir...
Kendini zorlarsan yürümeye alışırsın zamanla...
Bak tatil nasilsa rahat rahat çıkabilirsin.
20 dakikayla baslayip arttirirsin zamanla ...

Haklısın aslında ;) zayiflamayi beklemek süreci uzatacak ;)
Sabah erkenden cikabilirsem süper olur ( bir ara öyle yapıyordum da nasıl enerjik hissediyordum kendimi tüm gün ♡ )
Aslında bu aralar çok geç yatıyorum birazda oda etkiliyor :( büyük kız arkadaşlarıyla kapı önüne inince içim rahat etmiyor o eve girene kadar bekliyorum ya uyku düzeni bozuluyor ister istemez ama artık onuda düzene sokayim ki sabah erkenden yürüyüş için kalkabileyim ;)

Bugün dolabimi bir gözden gecireyim de yürüyüş için esortmanim var mı düzgün ;) olmadı hemen haftasonu en gec alayım ve başlayayım tekrar ufak ufak ;)

Bu arada bende tartildim ve tahmin ettiğim gibi artı çıktım :(
Hala davul gibi karnım ama ödem olduğuna emin olduğum için çokta takilmiyorum ;)

Yine 119.2 kg çıktım :( 1 kilodan fazla arti çıktım ama bunuda hallederim ben ;)

Gunaydin kizlar gecen hafta 68.8
Guncel 67.9

Eklentiler

• 20190802_085417.jpg
    20190802_085417.jpg
    102,7 KB · Görüntüleme: 31
günaydın hatunlar..
güzel bildirimler gelmiş hep tebrik ederim. eylülde ben de geliyorum :D
yine tontişe bağladım çünkü.
başım 10 kilomla dertte 3 ay da verip 9 ayda alıyorum :D neyse ki vücudum insaflıymış da 3 ayda verdiğini 9 ayda alıyor.
napam ya koruyamıyorum olmiyyyyy

Bizi hep bu fit anneler mafetti zaten ne vardı annelerin hepsi balık etli olsa 3 cocuk dogurdum sonuç 75 kilo oysaki evlendigimde 52 kiloydum soyleyince ben utandım tamam sustum onlar haklı ben haksızım🤭
Uahahahahaahah çok güldüm çok haklısın gerçekten

Günaydın arkadaşlar benim tahminim oldu bir haftadır kabızım ilk salı günü bildirmiştim size ben 56,4düm o zamn
şuan 57yim 12 gündür ne makrna ne pilav ne ekmek yiyiyorum bir dilim bile ekmek yok tartıya çıktım ve 57yi gördüm ağlıcaaaaammmm bana herkes senin kilon iyi neden zayıflamak istiyorsun diyor işte bundan kabızlık sorunum var tuvaletimi yapamadığım için yediklerim gitmiyor ve kilo alıyorum şimdi ben ağlamıyım da kim ağlasın bıktım bu kabızlıktannnnn

Sorma gitsin. Menülerim iyiydi. En son dondurma yemeseydim 😳
Kahvaltı rafadan yumurta, bir dilim tb ekmeği, bir kaşık fıstık ezmesi, 7 yeşil zeytin, kahve.
Öğlen yemeği bir tabak haşlanmış karnabahar üzerine yoğurt.
Akşam 3 köfte, bir büyük kaşık humus, 2 dilim ekmek
Veee bir çubuk dondurma 😭
Ah ah ne pis boğazım.
Allah seni napmasın bütün gün diyete uyup bi çubuk dondurma yedin diyemi bukadar üzüldün.Bende gelsin böreklerrr gitsin çöreklerr neler hayal ettim :KK70::KK70::KK70:Kız insanız olur öyle şeyler bi çubukcuk dondurma çeker öyle arada can bişi olmaz :sus:

Günaydın arkadaşlar benim tahminim oldu bir haftadır kabızım ilk salı günü bildirmiştim size ben 56,4düm o zamn
şuan 57yim 12 gündür ne makrna ne pilav ne ekmek yiyiyorum bir dilim bile ekmek yok tartıya çıktım ve 57yi gördüm ağlıcaaaaammmm bana herkes senin kilon iyi neden zayıflamak istiyorsun diyor işte bundan kabızlık sorunum var tuvaletimi yapamadığım için yediklerim gitmiyor ve kilo alıyorum şimdi ben ağlamıyım da kim ağlasın bıktım bu kabızlıktannnnn
Kronik kabız olan biri olarak ben iyi anlarım seni.:KK35:Zaten ekmek pilav makarna yemiyoruz diye oluyo o.Kefir içmeyi dene çok iyi geliyor :KK66:

Back