• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar yaa canım çok sıkıldı 3 gündür tartı gram oynamadı, o kadar dikkat ediyorum sporumu da ihmal etmiyorum ama gram vermemiş olmak çok canımı sıktı. Regl de oldum bugün 3.gün hala kiloda artı gösterir mi ya? :KK14:
Bende diyete ilk basladigimda kilom çok direnmisti gitmemek için iki hafta sonra inmeye baslamisti üstelik 103 idim 96 da uzun zaman kaldığımı bilirim sakin vazgeçme şuan vücut kendini kıtlık için korumaya aldı
Sonra 93 te durakladi, sonra 88 de, 85 te ve 81 de yol uzun

Aman ha sakın yeme bırakma, ilk zamanlar olur böyle bak işyerinde başka bir arkadaşta benimle başladı diyete o da sıkı tutmasına rağmen o da tartıda eksi görememiş, ilk zamanların etkisi diyorum ben buna bilimsel bi açıklamam yok ama yine bırakmamak lazım gör bak bi kaç güne pıt pıt gidecekler fazlalar :KK49::KK49:
bende diyorum yapıştı herhalde gitmeyecek :-)

Hadi bakalım 1 ay sonra ne olacak ölçüler :KK66:
Bende dünden beri mezuremi arıyorum kim bilir nereye tiktim :KK70: Neyse bugün çıktığımda yenisini alacağım boşa zaman kaybetmeyeyim :KK66:

Canım ben regl dönemi 3 kg arti çıktığımı da bilirim :KK43: Senin eminim bittiği An birden eksi göreceksin pes etmek yok :KK66:

Valla helal olsun cidden menü çok güzel :KK66: hele akşama bayıldım ♡
Eee adım sayısı da cok güzel daha ne olsun :KK66:

Ne olduğunu bilmiyorum ama hemen netten bakayım :KK66: alışverişe çıktığımda en azından bulmaya çalışırım ♡

Bol bol eksi görürsün inşallah :KK66:
inşallah bakalım bugün ne olucak :-)

Kızlar yarın tatilin ilk etabı başlıyor. Bol bol yüzüp dikkat edeceğim inşallah.
Kaptan kızın 19 muş maşallah. Benim çocuklar tedaviyle geç oldu. Şimdiye üni yi bitirmiş çocuğum olacaktı amaa hala ilkokul bebeleriyle uğraşıyorum. 😂
Ben olsam ben de yollardım tatile. İzin vermekle iyi yapmışsın.

Ölçülerimizi haftalık almamız gerekmez mi? Benim diyetisyen haftalık alıyordu ölçümlerimi
Bizde haftada seni uğraştıracak kadar gelişme olur mu ki dilacım.keşke olsa. Benim ölçüler öyle hızlı ve belirgin değişmiyor mesela.

bugün için dünden maydonozlu limonu su yaptım onu içicem kahvaltı yapmadım bugün canım istemedi dün kendime unsuz şekersiz yulaflı kurabiye yapmıştım olmazsa ondan yerim kahveyle kahvaltı niyetine hiç eksilmiyorum ben tartıda hayır o kadar ekmek yiyen ben 10 gündüğr ağzıma lokma ekmek koymadım nasıl olurda eksilmem
Kurabiye tarifini yazar mısın rica etsem.
Bence hepimizde ödem var. Ne yapsam geçmedi benim de hala. Spor da yapıyorum. O kadar ter atıyorum. Nafile.

Kızlar yaa canım çok sıkıldı 3 gündür tartı gram oynamadı, o kadar dikkat ediyorum sporumu da ihmal etmiyorum ama gram vermemiş olmak çok canımı sıktı. Regl de oldum bugün 3.gün hala kiloda artı gösterir mi ya? :KK14:
o kadar SIK tartilmayiniz en iyisi... ben eskiden her gün tartilirdim - eksi gördügüm halde beklentim daha büyük oldugu icin hüsran ugrardim. cuma tartisi birde pazartesi kontrol tartisi var bunlar kafi aslinda.. Tartiya takili kalmiyalim asil olan güzel, sekilli bir vücuda sahip olmak... 36 bedene girdikten sonra 55 yada 60 kilo pek fark etmez.. kas yag kütlesi meselesi bir yerde.
aynı sorun bende de var ama sen regl olmuşssun regl olduğunda eksilmeyebilirsin
regl tartilmaya calisin bende bu hatayi hep tekrar ediyorum ama inanin sadece moral bozuyor.

Ölçülerimizi de takip edeceğiz, ben excell yapıcam her hafta ölçülerimizi de karşılatırıcaz :KK28:
haftada 1 oynama olmaz..2 haftada 1 yada 1 ayda bir gercekten cm olarak eksilmeyi görüp motive olabiliriz..
Ölçülerimizi haftalık almamız gerekmez mi? Benim diyetisyen haftalık alıyordu ölçümlerimi
spor salonunda bir zayiflama kampina katilmistim yillar öncesi.. ve 2 haftada 1 gibi bir zaman süresinde ölcüm yapiyordu
Bu akşam ben de İzmire gidiyorum 3 günlük tatile, bol bol yüzüp gırtlağımı tutacağım :confused:
iyi tatiller dilerim:21::KK76::KK49:

Günaydinlar güzel Takimim :21:

Ölcülerim @DilaBg
Kilo=94 :mad::KK12:
Boy=1.62
Üst Bacak=34
Sag üst Bacak=71
Bel (en ince yeri)=84
Karin=102
Kalca=122

Gögüs=105

gercekten Kilonuza o kadar cok takilmayin.. eski ölcülerime baktim ki yillardir kilo al ver icerisinde oldugum icin... hemen hemen ayni ölcülerde oldugumda ama kilomun 87 oldugu günlerde olmus.. o yüzden sirf kilo sadece bir Rakamdir.. o zamandir bu yana degisen.. daha cok spor yapmam hareket etmem ve dedigim gibi.. bir 2-3 kiloluk bir ödemim var sanirim :KK12:
bu ölcüm isi iyi oldu.. biraz ayrintili yaptim.. cünkü hangi Bölge ne kadar incelmis takip etmeyi seviyorum... en kolay nerenizden veriyorsunuz.. en zor neresi böyle ortaya cikiyor... ve kollarimdan cok müzdaripim o yüzden her zaman ölcmeye calisirim. Yarin Cuma Listedeki arkadaslar umarim güzel yüzdeleri vardir :halay:

Kızlar günümü planladım.
1.50 x 1 Bardak (200ml) Yörsan Ayran 111 kcal
6.00 x 1 Di̇li̇m (150gr) Karpuz 276 kcal
0.50 x 100gr Mi̇hali̇ç Peyni̇ri̇ 174 kcal
5.00 x 1 Adet Si̇yah Zeyti̇n 40 kcal
1.00 x 1 Avuç Fıstık 150 kcal
1.50 x 1 Porsi̇yon (180gr) Menemen 335 kcal
1.00 x 1 Fi̇ncan Türk Kahvesi̇ (Şekerli̇) 23 kcal
Toplam 1109 kcal
1.00 x 1 Adet 30 Dk Pi̇lates 150 kcal
1.00 x 1 Saat Yürümek/Yürüyüş (Hafi̇f Tempo) 200 kcal
Toplam 350 kcal

Kurabiye tarifini yazar mısın rica etsem.
Bence hepimizde ödem var. Ne yapsam geçmedi benim de hala. Spor da yapıyorum. O kadar ter atıyorum. Nafile.
2 yk pudra şekeri
3 yk tahin
2 yk tereyağ karıştırıyoruz güzelce ardından 2 su bardağı yulaf ve kuru üzüm avuç içi kadar olsa yeterli hepsini karıştırıp buzdolabına koyuyoruz 1 saat bekliyor ardından elimizle gelişi güzel şekil verip yağlı kağıt üzerine koyup önceden ısıtılmış fırında 15 dakikada pişiyor fırını kapatıyorum ben az daha durdumu alıyorum hemen dağılan kıyır kıyır biraz masum atıştırlmalık oluyor

Günaydinlar güzel Takimim :21:

Ölcülerim @DilaBg
Kilo=94 :mad::KK12:
Boy=1.62
Üst Bacak=34
Sag üst Bacak=71
Bel (en ince yeri)=84
Karin=102
Kalca=122

Gögüs=105

gercekten Kilonuza o kadar cok takilmayin.. eski ölcülerime baktim ki yillardir kilo al ver icerisinde oldugum icin... hemen hemen ayni ölcülerde oldugumda ama kilomun 87 oldugu günlerde olmus.. o yüzden sirf kilo sadece bir Rakamdir.. o zamandir bu yana degisen.. daha cok spor yapmam hareket etmem ve dedigim gibi.. bir 2-3 kiloluk bir ödemim var sanirim :KK12:
bu ölcüm isi iyi oldu.. biraz ayrintili yaptim.. cünkü hangi Bölge ne kadar incelmis takip etmeyi seviyorum... en kolay nerenizden veriyorsunuz.. en zor neresi böyle ortaya cikiyor... ve kollarimdan cok müzdaripim o yüzden her zaman ölcmeye calisirim. Yarin Cuma Listedeki arkadaslar umarim güzel yüzdeleri vardir :halay:
Üst bacak yazdığın acaba kol ölçün mü? :110:
Bende çok detaylı aldım ölçülerimi özellikle karın bölgem almış başını gidiyor, aşağı göremiyorum:halay:

Back