Merhaba ☺
Bu günüde nuhtesem sabah yürüyüşü ardından 30dak serin yüzmeyle baslayip,sonrasinda rutin kahvaltimi yaptim ve nihayet kahvemide içip afyonumu patlatip günün temposuna basladım,saat 14,00gibi acıktıgimda kocaman bir kase tavuklu sezar salata yedim ihtiyacim olan besinler icinde mevcut, tekrar hayat temposuna dönup saat 18,00 de finess salona gitmeden önce bir kupa Atom ictim (
- 1yemek kaşığı bal.
- Yarım su bardağı süt.
- 1 adet muz.
- 1 yemek kaşığı Antep fıstığı
- Yarım bardak elma suyu)
- Yarım bardak havuç suyu.
- 5 adet çilek.
- 1 adet kivi.)icerigi mevsime gore degisir Ve salonda 2 saat gecirip 700 kj harcadim
- Evde saat21,00 civari yogurt corbasi icip gunun beslenme sayfasini kapadim, bu gun dermaroller gunum birazdan baya bi canimi yakip
uyuyacagim iyi geceler
Kaç kilosun yarışmak çok iyi gelecek bakalım kim önce ulaşacak
82 kiloyum boyum 1. 73 iki ay öncesine kadar 74 kiloydum bir anda aldım zaten şuan izindeyim ama takipteyim. Hedefim 60 benimde.Kaç kilosun yarışmak çok iyi gelecek bakalım kim önce ulaşacak
Çok mantıklı. İnsan süper gaza gelir üstelik 5 kilo gidince.Çok sıkı diyetteyim, sırf kaçamak olmasın diye kimseyle görüşmüyorum, arkadaşlar falan çağırıyor dışarı çıkmıyorum düşünİlk 1 ayı sıfır kaçamaksız ve -5 kg olarak atlatmam lazım sonra bünyem alışıyor istesem de kaçamak yapamıyorum.
Madem yarışıyoruz menüleri yarıştıralımbugün süt muz sabah kahvaltım
öğlen yemeği: sebze yemeği yaklaşık olarak 10 kaşık falandır yanına pul biberli yoğurt
akşam tonbalıklı salata yiyeceğim arada badem veya galeta yerim karar vermedim henüz
Canım ben izine ayrıldım o yüzden pek göremiyorsun. Son bir iki aydır da işte yoğunluk artmıştı. Eylülde İstanbula geleceğim biraz tatil iyi gelecek. Belki mide botoksu olabilirim İstanbula gelince. Düşünüyorum gerçekten.Mutlu haftalar
@HasibeG canım çok geçmiş olsun babana , nasıl durumu şu an ?
oynakbasi34 banucum sizin de tercihleriniz hayırlı olsun, umarım gonlundeki bir bölüm olur..
Sınav kadar tercih dönemi de aşırı stresli ve zor çok iyi bilirim
mavimli iş yukunmu arttı canım o yüzden mi fazla göremiyorum seni gerçi ben de ugrayamiyorum nedense..
Bu arada aldığın kilolar için hemen start verip başla.. ne zorluklarla emekle gitti kilolar unutma
Cuma gunu bildiriyoruz canim.arkadaşlar pazartesi mi kilo bildiriö, yapıyoruz ben dün katıldım ya yine de bugün sabah tartıldım
arkadaşlar pazartesi mi kilo bildiriö, yapıyoruz ben dün katıldım ya yine de bugün sabah tartıldım
ayy ben bu kiloya bi düşsem var ya seviinçten bir kuzu çevirir yerimSizinle kocaman toynaklarımı paylaştımBu sabah kilo 56.4 dü
sen kaç kilodasın canım hedefinb kaç ama benimde boyum kısa bu benim için çok birde bende anadan kalma bir kalçaayy ben bu kiloya bi düşsem var ya seviinçten bir kuzu çevirir yerim
Anladım o zamn bende sabah tartımı atayım becerebilirsem cuma da atarım
Sizinle kocaman toynaklarımı paylaştımBu sabah kilo 56.4 dü
Cok alemsinizYaman bile yeterli canım
Her zaman resim yüklemek zor olabiliyor malum internet arada kafayı yiyebiliyor
Kız ben bu kiloya inmis olsam değil kuzu kocayi bile yerim
İnanılmaz ama ben evlenirken 52 kgdum ve eşim çok zayifsin ölümü gör ye ye diye beni yerdi65 kg falan olunca Heh şimdi öldü derken hamilelik depresyon ilaclar derken bir daha hiç eksi yüzü görmedim uzun seneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?