• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Merhaba ☺
Bu günüde nuhtesem sabah yürüyüşü ardından 30dak serin yüzmeyle baslayip,sonrasinda rutin kahvaltimi yaptim ve nihayet kahvemide içip afyonumu patlatip günün temposuna basladım,saat 14,00gibi acıktıgimda kocaman bir kase tavuklu sezar salata yedim ihtiyacim olan besinler icinde mevcut, tekrar hayat temposuna dönup saat 18,00 de finess salona gitmeden önce bir kupa Atom ictim (
  1. 1yemek kaşığı bal.
  2. Yarım su bardağı süt.
  3. 1 adet muz.
  4. 1 yemek kaşığı Antep fıstığı
  5. Yarım bardak elma suyu)
  6. Yarım bardak havuç suyu.
  7. 5 adet çilek.
  8. 1 adet kivi.)icerigi mevsime gore degisir Ve salonda 2 saat gecirip 700 kj harcadim
  9. Evde saat21,00 civari yogurt corbasi icip gunun beslenme sayfasini kapadim, bu gun dermaroller gunum birazdan baya bi canimi yakip😣uyuyacagim😊 iyi geceler🌼👍

Merhaba ☺
Bu günüde nuhtesem sabah yürüyüşü ardından 30dak serin yüzmeyle baslayip,sonrasinda rutin kahvaltimi yaptim ve nihayet kahvemide içip afyonumu patlatip günün temposuna basladım,saat 14,00gibi acıktıgimda kocaman bir kase tavuklu sezar salata yedim ihtiyacim olan besinler icinde mevcut, tekrar hayat temposuna dönup saat 18,00 de finess salona gitmeden önce bir kupa Atom ictim (
  1. 1yemek kaşığı bal.
  2. Yarım su bardağı süt.
  3. 1 adet muz.
  4. 1 yemek kaşığı Antep fıstığı
  5. Yarım bardak elma suyu)
  6. Yarım bardak havuç suyu.
  7. 5 adet çilek.
  8. 1 adet kivi.)icerigi mevsime gore degisir Ve salonda 2 saat gecirip 700 kj harcadim
  9. Evde saat21,00 civari yogurt corbasi icip gunun beslenme sayfasini kapadim, bu gun dermaroller gunum birazdan baya bi canimi yakip😣uyuyacagim😊 iyi geceler🌼👍

Afiyet olsun canım ;) hakikaten Atom olmuş baya tok tutar ;)

Çok sıkı diyetteyim, sırf kaçamak olmasın diye kimseyle görüşmüyorum, arkadaşlar falan çağırıyor dışarı çıkmıyorum düşün :rolleyes: İlk 1 ayı sıfır kaçamaksız ve -5 kg olarak atlatmam lazım sonra bünyem alışıyor istesem de kaçamak yapamıyorum.
Çok mantıklı. İnsan süper gaza gelir üstelik 5 kilo gidince.

bugün süt muz sabah kahvaltım
öğlen yemeği: sebze yemeği yaklaşık olarak 10 kaşık falandır yanına pul biberli yoğurt
akşam tonbalıklı salata yiyeceğim arada badem veya galeta yerim karar vermedim henüz
Madem yarışıyoruz menüleri yarıştıralım 😂
Kahvaltı bir dilim çavdar ekmeği, bir kaşık tulum peyniri, 7-8 siyah zeytin ve filtre kahve
Öğlen 3 gibi aynısını yedim çünkü evde yemek yoktu 🙄 yanında bir kokteyl içtim.
Akşam filtre kahve.

Mutlu haftalar😘

@HasibeG canım çok geçmiş olsun babana , nasıl durumu şu an ?

oynakbasi34 oynakbasi34 banucum sizin de tercihleriniz hayırlı olsun, umarım gonlundeki bir bölüm olur..
Sınav kadar tercih dönemi de aşırı stresli ve zor çok iyi bilirim 😊

mavimli mavimli iş yukunmu arttı canım o yüzden mi fazla göremiyorum seni gerçi ben de ugrayamiyorum nedense..
Bu arada aldığın kilolar için hemen start verip başla.. ne zorluklarla emekle gitti kilolar unutma 😘
Canım ben izine ayrıldım o yüzden pek göremiyorsun. Son bir iki aydır da işte yoğunluk artmıştı. Eylülde İstanbula geleceğim biraz tatil iyi gelecek. Belki mide botoksu olabilirim İstanbula gelince. Düşünüyorum gerçekten.

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Erkenden yine eşimi işe gönderip sıcak suyumla güne başladım ;)
Şöyle güzel bir kahvaltı yaparım kızlarla birazdan ♡

arkadaşlar pazartesi mi kilo bildiriö, yapıyoruz ben dün katıldım ya yine de bugün sabah tartıldım

Arkadaş yazmış ama ben de tekrar yazayım ;)
Zorunlu olan bildirimimiz cuma ;) Biz haftasonu kaçamak riskini yok etmek adına birde pazartesi günü kontrol tartisi yapıyoruz ;) hani buraya hesap vereceğiz diye kaçamak yaparken iki kere düşünürüz hesabı ♡

Sizinle kocaman toynaklarımı paylaştım 🤪 Bu sabah kilo 56.4 dü 🤣

Eklentiler

• 00CCD06D-F3DD-46A7-ADCA-79E76B6AF8BE.jpeg
    00CCD06D-F3DD-46A7-ADCA-79E76B6AF8BE.jpeg
    102,5 KB · Görüntüleme: 30
Anladım o zamn bende sabah tartımı atayım becerebilirsem cuma da atarım

Yaman bile yeterli canım ;)
Her zaman resim yüklemek zor olabiliyor malum internet arada kafayı yiyebiliyor :D

Sizinle kocaman toynaklarımı paylaştım 🤪 Bu sabah kilo 56.4 dü 🤣

Kız ben bu kiloya inmis olsam değil kuzu kocayi bile yerim :D :D :D
İnanılmaz ama ben evlenirken 52 kgdum ve eşim çok zayifsin ölümü gör ye ye diye beni yerdi :D 65 kg falan olunca Heh şimdi öldü derken hamilelik depresyon ilaclar derken bir daha hiç eksi yüzü görmedim uzun seneler :(

Yaman bile yeterli canım :KK66:
Her zaman resim yüklemek zor olabiliyor malum internet arada kafayı yiyebiliyor :KK70:

Kız ben bu kiloya inmis olsam değil kuzu kocayi bile yerim :KK70: :KK70: :KK70:
İnanılmaz ama ben evlenirken 52 kgdum ve eşim çok zayifsin ölümü gör ye ye diye beni yerdi :KK70: 65 kg falan olunca Heh şimdi öldü derken hamilelik depresyon ilaclar derken bir daha hiç eksi yüzü görmedim uzun seneler :KK43:
Cok alemsiniz:-)ben hic 50 li kilolar gormedim gormeden olursem gozum acik mefta olucam:kızgın:

Back