Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sana tavsiyem kettlebal filan almadan,.... evde su siseleri veya agirligi belli olan seylerle basla baktin ki hafta 4-5 3 haftadir yapiyorsun o zaman kettleball alabilirsin ki zamanla onunda kg atirmalisin bunuda göz onunda bulundurun bence....ben spor salonuna kayitliyim ama düzenli gitmiyorum....gene basliycam insallah... evde elliptic... kettlebal..pilates top, cember hatta trampolin bile var iste ama en önemlisi beslenme + spor ve bunu istikrarli bir sekilde yapsam simdiye kadar ohoo
Maral Allah tan beslenme konusunda iradeliyim. Yemem dedim mi yemem. Ama çok fazla aile ve arkadaş aktivitelerimiz var. Geneli yemekli. Bu durum çok zorluyor beni. İnsanları bilirsiniz bu konuda herkes kendinde yorum hakkı buluyor.
Çok haklısın, bende seninle aynı dertteyim, o yüzden kendimi nadasa aldım, kimseyle görüşmemeye çalışıyorum, sana da tavsiye ederim, başka türlü diyete sadık kalınamıyor
Sabah kahvaltı yapamadım midem bulanıyordu sadece 1 bardak yeşil çay içtim. Öğle : terbiyeli köfte yarım porsiyon, Yarım porsiyon bulgur pilavı (300 kcal) Öğle atıştırması : 1 adet salatalık, 15 adet kuru üzüm (23 kcal) Akşam : 1 porsiyon yoğurtlu semiz otu salatası, 1 adet elma, 2 adet ceviz (153 kcal) Akşam atıştırması : 1 kase yoğurt limonlu pul biberli (73 kcal)
Spor : 1 buçuk saat tempolu yürüyüş (400 kcal) su 3.5 litre civarı.
Bugün kalori düşük oldu çok yiyemedim ama sağlıklı kapattım şükür
Maral Allah tan beslenme konusunda iradeliyim. Yemem dedim mi yemem. Ama çok fazla aile ve arkadaş aktivitelerimiz var. Geneli yemekli. Bu durum çok zorluyor beni. İnsanları bilirsiniz bu konuda herkes kendinde yorum hakkı buluyor.
Beslenme konusu 1-2 hafta filesiz devam edersem oturmaya basliyor...bana fazla yedirecek sosyal ortamlardan ya kaciyorum yada denge..ertesi gün yada o gpn sporunu arttir... diger ögünü hafif gecir yada biliyorsun aksam lahmacunlar kebablar havada ucacak 1 gün öncesi ve kahvaltiyi hafif tut..yürüyüs 30 dk yapiyorsan 60 dk oldu bitti gitti.
ya sorma bunlar yillardir biriken seyler TRX bandlari aldigim gibi duruyor ki öyle hevesle almistim böyle sayinca gercekten evde dahi yeterince herey var spor yapmak icin...biraz plan proje ve hersey düzene girecektir eminim...o yüzden zaten buraya katildim bir baski bir kontrol olusmasi acisindan Takimla birlikte..ilerlemek cok daha mantikli olacaktir benim icin..
Dila ikramları yemiyorum diye ölüm orucu tutuyormuş muamelesi görüyorum. Oysa sağlıksız ve faydasız besinleri hayatımdan çıkarmaya çalışıyorum. Çok katı da değilim bu konuda. Nefse zulmetme amacım yok. Malum yaş ta ilerliyor. Kendime bakmam lazım. Akşam yemeğin hafif olmuş çok güzel. Kademeli olarak sabahtan akşama ben de hafifletmek isterim böyle.
Beslenme konusu 1-2 hafta filesiz devam edersem oturmaya basliyor...bana fazla yedirecek sosyal ortamlardan ya kaciyorum yada denge..ertesi gün yada o gpn sporunu arttir... diger ögünü hafif gecir yada biliyorsun aksam lahmacunlar kebablar havada ucacak 1 gün öncesi ve kahvaltiyi hafif tut..yürüyüs 30 dk yapiyorsan 60 dk oldu bitti gitti.
ya sorma bunlar yillardir biriken seyler TRX bandlari aldigim gibi duruyor ki öyle hevesle almistim böyle sayinca gercekten evde dahi yeterince herey var spor yapmak icin...biraz plan proje ve hersey düzene girecektir eminim...o yüzden zaten buraya katildim bir baski bir kontrol olusmasi acisindan Takimla birlikte..ilerlemek cok daha mantikli olacaktir benim icin..
Güzel bir sinerji oluşunca insan sırf burası için, yarışmada birincilik getirmek için bile diyet yapıyor ben 2016 da 3 ayda 14 kilo falan vermiştim burada da takımdaydım çok keyifliydi
Dila ikramları yemiyorum diye ölüm orucu tutuyormuş muamelesi görüyorum. Oysa sağlıksız ve faydasız besinleri hayatımdan çıkarmaya çalışıyorum. Çok katı da değilim bu konuda. Nefse zulmetme amacım yok. Malum yaş ta ilerliyor. Kendime bakmam lazım. Akşam yemeğin hafif olmuş çok güzel. Kademeli olarak sabahtan akşama ben de hafifletmek isterim böyle.
Selam kızlar verimsiz bir gün ile başladım malese diyet ok ama spor yok . İf yapmaya başladım yavaştan sabah 10 da kahvaltı akşam 6 dan önce son yemeğimi yedim arada yediklerim de var ama yüksek kalorili ve if programına uymayan şeyler değil.
Cumartesi temizlik yaptim koltuklari vs de yikadim cok yoruldum. Pazar gunu annemi garaja birakip duzceye gectik. Aksam gec vakitte donduk. Sabah ise git gel derken anca gelebildim.
Karga kahvaltisini etmeden kuzu havuza getirdim o arada sizlere de bakayım dedim ♡
İnşallah bugün itibariyle çok sıkı tutacağım sonuçta bu gobekle ayrılma zamanı geldi de geçiyor
Aramıza hoşgeldin canım İnşallah sende çabucak hedefine ulasirsin Bakma buranın şu ara sakin olduğuna emin ol çok motive olacaksın yeni gelen arkadaşlarda var eskilerde yakında tatilden döner
Menü bence abartılı değil ama tabi sen memnun değilsen daha iyisini de yapabilirsin ♡
Babacigina da cok geçmiş olsun ♡ Rabbim inşallah tez zamanda şifa verir de sadece parmakla kalır
Aminnnnn inşallah Dün gece 2 seçenek daha ekledi ama içimden bir ses ilk tercihi tutacak diyor Rabbim tum ogrencilerin hakkında hayırlısını versin ...Aminnn
Maşallah kuzulara Rabbim analı babalı buyutsun ♡ Yine 90lardan 75e dusebilmek de büyük başarı Devamı da gelecek eminim ♡
cnm çok geçmiş olsun Rabbim bol bol şifa versin inş. aynen dediğin gibi hesaplar hiçbir zaman olan şeye uymuyor.
ben de depresifim birazcık. hamile kalamıyorum arkadaşlarımın hepsi hamile yaaa.. hem de ay korunmayı bıraktık bu ay dedikleri anda. bu işi biz beceremiyoruz dedim eşime neyse tabi hayırlısı Allah'dan. Rabbim evlaıdma uzun sağlıklı ömürler versin inş. bir de baya kilo aldm. ama hiç başlayasım da yok diyete öyle garip hallerdeyim. psikoloğa başladım 1 kere gidebildim. kadın aradı izne çıkacağım bir hafta erteleyelim dedi tamam dedim. üstüne 3 hafta da rapor aldı. hiç etik değil yani yaptığı. rahatsız olduğunu pek sanmıyorum. çünkü iznin üstüne denk gelmesi falan değişik.
yeni gelen arkadaşlar hoş geldinzi sağlıkla kalıcı kilolar verirsiniz inş. tek kişilik dev kadromuza da tebrik ediyorum. @Lilimam kuzucum bir ses et hele nerdesin neler yaparsın özledim valla. Elhan sosyal medyalardan takipteyim seni biliyorum canım heee kaptanım geçmiş olsun bu arada. diyetini asla salma.. benim oğlanda okulun yüzmesine gidiyor nisandan beri acaba öğrenmiş midir?? ben sorunca cevap vermiyyyy sıpa. ıh mıh edip kaçıyor. yüzme hocasını da bilmiyorum ki sorayım. ders arasında yapıyorlar anaokulunda. haftada 2 saat. biz Gaziantepteyiz biliyorsun sülalece yüzme yok oğlumun fotolarını görünce mutlu oluyorum. bitti mi bitmedi ehliyet alamıyorum ben yaaaa. yazılıyı geçtim. direksiyonda 4! kere kaldım. stresten panik oldum. hatta sonuncu da kalınca oh beee kurtuldum dedim. kurs hocaları 4 hak daha alabilirsin yazılın emeğin boşa gitmesin dedi ama asla dedim. stresten perişan oluyorum her sınavda dedim bıraktım. park etmeye gelince bacaklarım titriyor engel olamıyorum ve hep parkta kalıyordum. ama benim için lüks değil de ihtiyaç. çünkü eşim evde olmuyor %90 ben de oğlanı okula götür işe gel alış veriş yap farklı bir iş oluyor yağmur yağıyor rezil oluyoruz çocukla. taksiler de yakın mesafeye surat ediyor. neyse bu arada araba paramı biriktiriyorum. belki de arabayı alınca öğrenirim ne yazdım di mi? daldan dala daldan dala, dal dal dal! oldu
Bulamiyorum canım çok geçmiş olsun babana , nasıl durumu şu an ?
@oynakbasi34 banucum sizin de tercihleriniz hayırlı olsun, umarım gonlundeki bir bölüm olur.. Sınav kadar tercih dönemi de aşırı stresli ve zor çok iyi bilirim
@mavimli iş yukunmu arttı canım o yüzden mi fazla göremiyorum seni gerçi ben de ugrayamiyorum nedense.. Bu arada aldığın kilolar için hemen start verip başla.. ne zorluklarla emekle gitti kilolar unutma
Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz. Eylülde- misafirlerim gittikten sonra- sizlerle yarışmayı bekleyen bir ablaniz olduğunu unutmayın. Geçen şubatta mezun oldum takımdan. Tatil girince bir de Antebe gidince bıraktım kendimi. Kilo alsam da umursamiyorum burada bizimle ilgilenen arkadaşlar var sağ olsunlar. Sizler de hiç korkmayın azimli olun bir de devamsızlık yapmayın bütün yağlarinizdan kurtulacaksiniz. Yukarıdaki tüm mesajları okudum. Kaptan , Tuğbacim, Yenosum , Asibecim İşilduru( kız adını unuttum Meral duymasın) öpüyorum bolcana. Yeni bacilarima da sevgilerimi gönderiyorum. Ne iyi ettiniz de geldiniz.
Tesekkur ederim kizlar Babam bugun yine dr gitmis. Enf. Doktoru renkli dopler usg istemis bakalim ne cikacak sonucu. Sanirim antibiyotik takibiyle tekrar degerlendirip durumuna gore amputasyon karari verecekler.
Selam kızlar verimsiz bir gün ile başladım malese diyet ok ama spor yok . İf yapmaya başladım yavaştan sabah 10 da kahvaltı akşam 6 dan önce son yemeğimi yedim arada yediklerim de var ama yüksek kalorili ve if programına uymayan şeyler değil.
Cumartesi temizlik yaptim koltuklari vs de yikadim cok yoruldum. Pazar gunu annemi garaja birakip duzceye gectik. Aksam gec vakitte donduk. Sabah ise git gel derken anca gelebildim.
Tesekkur ederim kizlar Babam bugun yine dr gitmis. Enf. Doktoru renkli dopler usg istemis bakalim ne cikacak sonucu. Sanirim antibiyotik takibiyle tekrar degerlendirip durumuna gore amputasyon karari verecekler.
Geçmiş olsun canım. Alintilardan babanın hastalığını duydum. Sanırım öncelerde bahsettin. Eski mesajları okumam lazim. Allah güzel haberlerini almayı nasip etsin.
Bana da çok uygun. Daha önce bir ay denedim resmen ilaç gibi geldi keşke devam edebilseydim . Benim için en önemlisi herşeyi yasak etmemiz gerekmiyor . Herşeyden kararında yenilebilen bir diyet.