- 15 Eylül 2013
- 1.792
- 3.021
- 408
- 35
Ben şuan 71,500 kg 1.62 boyundayım, hedefim 55 kgsen kaç kilodasın canım hedefinb kaç ama benimde boyum kısa bu benim için çok birde bende anadan kalma bir kalça
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben şuan 71,500 kg 1.62 boyundayım, hedefim 55 kgsen kaç kilodasın canım hedefinb kaç ama benimde boyum kısa bu benim için çok birde bende anadan kalma bir kalça
Ahh ahh ben de öyleydim klasik türk annesi sözü "ben evlendiğimde 48 kiloydum" derlerdi de gülerdim vallahi doğruymuş Ben de evlendiğimde 54 kiloydum doğum vs derken 88 gördüm.Yaman bile yeterli canım
Her zaman resim yüklemek zor olabiliyor malum internet arada kafayı yiyebiliyor
Kız ben bu kiloya inmis olsam değil kuzu kocayi bile yerim
İnanılmaz ama ben evlenirken 52 kgdum ve eşim çok zayifsin ölümü gör ye ye diye beni yerdi 65 kg falan olunca Heh şimdi öldü derken hamilelik depresyon ilaclar derken bir daha hiç eksi yüzü görmedim uzun seneler
Cok alemsinizben hic 50 li kilolar gormedim gormeden olursem gozum acik mefta olucam
Günaydın kızlar. Hayırlı güzel bir gün olsun inşallah.
Ben 59 kilo ile evlendim. 23 yıllık evliyim. Gebelikler harici hep aynı kilolardayım. Dikkat ediyorum tabii. Yoksa çok müsait yapım var kilo almaya.
Ahh ahh ben de öyleydim klasik türk annesi sözü "ben evlendiğimde 48 kiloydum" derlerdi de gülerdim vallahi doğruymuş Ben de evlendiğimde 54 kiloydum doğum vs derken 88 gördüm.
Ayyy hadi inşallah gitsin kilolarrBen şuan 71,500 kg 1.62 boyundayım, hedefim 55 kg
hadi ya bende doğumdan sonra 62 filan olmuştum bence istedikten sonra olur mesela başladığında kaç kiloydun şuan kaç kilosunYaman bile yeterli canım
Her zaman resim yüklemek zor olabiliyor malum internet arada kafayı yiyebiliyor
Kız ben bu kiloya inmis olsam değil kuzu kocayi bile yerim
İnanılmaz ama ben evlenirken 52 kgdum ve eşim çok zayifsin ölümü gör ye ye diye beni yerdi 65 kg falan olunca Heh şimdi öldü derken hamilelik depresyon ilaclar derken bir daha hiç eksi yüzü görmedim uzun seneler
Süper hadi bakalım bende bu sabah kepekli tost ekmeği beyaz peynirli domatesli öğlen ton balıklı salata işyerinde anca bu kadar dün akşam yemek yapamadım akşam çorba salata ekmek yok ara öğünde galeta 2 tane ve 1 bardak ayran yapacağımMadem yarışıyoruz menüleri yarıştıralım
Kahvaltı bir dilim çavdar ekmeği, bir kaşık tulum peyniri, 7-8 siyah zeytin ve filtre kahve
Öğlen 3 gibi aynısını yedim çünkü evde yemek yoktu yanında bir kokteyl içtim.
Akşam filtre kahve.
ay işte böyle orantısız olunca belli egzersizler yapmak gerekiyor, benim de belim ince ama basenim aşırı var popom küçücük kalıyor, bir de lanet olası göbek28 yaşındadyım boyum 164 kilom 85 kilolarımı inanılmaz orantısız alıyorum mesela belim ince göbeğim var ama basen inanılmaz var ve kollarım kalın aslında 2 hafta sonra yarışa katılmak uzun değil mi ya neyse bekliyeceğiz o zamana kadar 2-3 kilo versek süper olur
hadi ya bende doğumdan sonra 62 filan olmuştum bence istedikten sonra olur mesela başladığında kaç kiloydun şuan kaç kilosun
28 yaşındadyım boyum 164 kilom 85 kilolarımı inanılmaz orantısız alıyorum mesela belim ince göbeğim var ama basen inanılmaz var ve kollarım kalın aslında 2 hafta sonra yarışa katılmak uzun değil mi ya neyse bekliyeceğiz o zamana kadar 2-3 kilo versek süper olur
Uyanır uyanmaz 2 bardak su kuralı koyalım mı kaptan.Benim rekor kilom 124.5 kgdu
Bir ara 86ya kadar düştüm ama sonra tekrar 120yi görmüştüm en Son 117ye indim bakalım bu cuma ne göreceğim Birde su suyu düzenli icebilirsem daha çabuk gidecek ♡
Emin ol zaman su gibi akıp gidiyor ve bir bakmissin listeye girmissin ♡♡♡♡
Allah bağışlasın büyütmüşsün kızları Kahvaltın harika olmuş.Kahvaltımı çok sağlam yaptım.
Domates salatalık biber peynir zeytin ceviz karpuz ve bal yedim. Doyana kadar sınırsız yiyorum. Bal ve ceviz hariç.
Semt pazarına gittim. Mis gibi sebze meyveler. Kadınların kendi bahçelerinden getirdiği ilaçsız ürünler var.
Arnavut biberi aldım turşu yapmak için. Kışın çok seviyorum kısır VS yanında yemeyi.
Aldıklarımı yerleştirdim. Evimi sabah toplamıştım.şimdi çay keyfi yapacağım.
İki kızım var. Biri lise diğeri ilkokulda. Akşama onlarla park yürüyüş falan yaparız. Araya sıkıştırırsam pilates yapayım diyorum.
Maşallah çok güzel kilolar vermişsiniz. Yaş ilerledikçe daha zor gidiyor kilolar. İşin sırrı bol hareket. Ben kuş kadar da yesem hareketsizsem vermiyorum kilo. Anca kas kaybım oluyor.Günaydın takımın yeni şekerleri....takıma girdiğimde biraz yabancılık çeker oldum. Yeni yeni isimler ne güzel.
Minnacık bir grup kalmıştık çoğu arkadaş izne ayrıldı. Sizler mutlaka kendinizi tanıtmışsinizdir.Onlari not almayinca kafam karmakarışık oluyor. Lilimam bu yüzden benimle çok eğlenir cadı...Umarım zamanla kazirim hafızaya. Bazılarını da tam öğreniyorum ceeeee deyip gidiyorlar o yüzden zaman veriyorum kendime. Kalıcı oluncaya kadar bekliyorum.
Birazcık kendimden bahsedeyim. Kasımda 8. takıma gelmiştim daha öncesinde (Eylül) 3.takimdaydim 20 kilo ile mezun oldum. Öncesinde de 2 kilo vermiştim. Geçen yaz 82.4 ile başladığım yolculuk 60.2 ile son bulmuştu. Karatay diyetini kendime uygun getirerek kilo verdim. Boyum 1.60 yaş 50..Gaziantepliyim. Bursa/ Gemlik'te yaşıyorum. İki oğlum var 22 ve 21 yaşlarında. Edebiyat öğretmeniyim üç yıl sonra emekli olabilirim. Bana ismim Meryem' le hitap edebilirsiniz. Sevgiler saygılar sunarım.
Kahvaltımı çok sağlam yaptım.
Domates salatalık biber peynir zeytin ceviz karpuz ve bal yedim. Doyana kadar sınırsız yiyorum. Bal ve ceviz hariç.
Semt pazarına gittim. Mis gibi sebze meyveler. Kadınların kendi bahçelerinden getirdiği ilaçsız ürünler var.
Arnavut biberi aldım turşu yapmak için. Kışın çok seviyorum kısır VS yanında yemeyi.
Aldıklarımı yerleştirdim. Evimi sabah toplamıştım.şimdi çay keyfi yapacağım.
İki kızım var. Biri lise diğeri ilkokulda. Akşama onlarla park yürüyüş falan yaparız. Araya sıkıştırırsam pilates yapayım diyorum.
Uyanır uyanmaz 2 bardak su kuralı koyalım mı kaptan.
Yemeklerden 10 dk önce de 1 bardak.
Ne dersiniz.
aslında baya bir vermişsin yani verebilirsin yine de su çok önemli ama ben buna inanıyorum benim elimde hep bir ardak oluyor hiç atmıyorum suyumuBenim rekor kilom 124.5 kgdu
Bir ara 86ya kadar düştüm ama sonra tekrar 120yi görmüştüm en Son 117ye indim bakalım bu cuma ne göreceğim Birde su suyu düzenli icebilirsem daha çabuk gidecek ♡
Emin ol zaman su gibi akıp gidiyor ve bir bakmissin listeye girmissin ♡♡♡♡
Eveeet ben geldimSüper hadi bakalım bende bu sabah kepekli tost ekmeği beyaz peynirli domatesli öğlen ton balıklı salata işyerinde anca bu kadar dün akşam yemek yapamadım akşam çorba salata ekmek yok ara öğünde galeta 2 tane ve 1 bardak ayran yapacağım
Meyve bir çok diyette istenmeyen konumda fruktoz yüzünden. Ben aşırı seviyorum meyveyi. Çok yemem ama çeşit severim. Yazın insan hepsinden almak istiyor. Ben kesinlikle azaltmalıyım. Tatlı yemeyip meyveden alıyorum kiloyu.Ohhh ne güzel hem organik hem tazecik afiyet olsun ♡
Bende öğlen biraz karpuz yedim yemez olaydım anında şekerim fırladı resmen uyumusum bir yarım saat de olsa )
Ben maalesef meyve yedigimde çoğu zaman öyle oluyor ama hem can istiyor hemde meyveye de ihtiyaç var
Kesinlikle bana uyar canım en azından günde 1 litre o bahaneler garanti içmiş oluruz