Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

İf ne demek? Cahil kaldım.

İf ne demek? Cahil kaldım.
Intermittent Fasting Diyeti Nasıl Yapılır?
Plana başlamadan önce, kişiler için uygun diyet olduğundan emin olmak için bir profesyonelle konuşmak önemlidir. Kadınlar, belirli Intermittent fasting diyeti uygulamalarında hormon dengeleri için sağlıklı olup olmadığına dikkat ederek karar almalıdır. Ayrıca, adrenal yorgunluk veya bağırsak sağlık sorunu olanlar dikkatli bir şekilde ilerlemelidir. (2)

IF diyeti yapmak için 6 popüler yol vardır;

• 16/8 Yöntem: Her gün 16 saat aç kalınabilir.
  • 5: 2 Diyet: Haftada 2 gün aç kalınabilir.
  • Ye-Dur-Yeme: Haftada bir veya iki gün 24 saat aç kalınabilir.
  • Savaşçı yöntemi: Gündüzleri aç, geceleri dengeli ve büyük porsiyon bir yemek yenilir.
  • Spontan Yemek Atlama: Uygun olunduğunda öğün atlanır.

Çok değişik ve karışık bir diyet türüymüş. Sağlık açısından tehlikeli gibi geldi bana bilemedim.

Çok değişik ve karışık bir diyet türüymüş. Sağlık açısından tehlikeli gibi geldi bana bilemedim.

Yok aslında ben kısaca yazdım hiç karışık ya da sağlıksız değil. Ramazan orucu gibi düşün. Geceri yemek yiyoruz gündüz aç kalıyoruz 16-18 saat. Bunda da gece aç kalıyosun gündüz 8 saat yemek yiyosun. Burda maksat mideyi mümkün olduğu kadar boş bırakmak. Ben ilk yöntemi yapıyorum diğerlerini denemedim.

Böyle ise gayet güzel ben çok aç kalınıyor sandım çözemedim

Böyle ise gayet güzel ben çok aç kalınıyor sandım çözemedim
6 yöntemi var biri dediğim gibi 8 saat yemek 16 saat açlık diğerlerinde 24 saat aç kalma da var ama bana göre fazla belki mide alıştıktan sonra olabilir. Ya da 5:2 olan tarzı var. 5 gün normal beslenip 2 gün 500 calorinin altında beslenmek gibi . Herkes kendine uygun olanı seçebilir. Ben kalori hesabı yapmadığım için bana bi diyet kolay geliyo.

Bugün hiç iyi degildimmm çok üzgünüm nedendir bilmiyorum 10 gündür çok sıkı tuttugum diyetimi bugün saçmalamış olarak bozdum umarım yarın sabah yeniden motive olabilirim
Olur böyle şeyler sıkma canını, önemli olan senin ruh durumun. Kafana taktığın şey her neyse dilerim bir an önce çözüme kavuşur

Olur böyle şeyler sıkma canını, önemli olan senin ruh durumun. Kafana taktığın şey her neyse dilerim bir an önce çözüme kavuşur
Kafama taktığım bir şey yok aslında cuma 74.6 idim kaçamak yapmadığım halde aksam karpuz yedim sadece bu sabah 75.4 çıktım çok bozuldum ve gun boyunca hırsımı alamadım

Ben ilk gün menümü vereyim o zaman.
Sabah bir haşlanmış yumurta domates salatalık biber
1 dilim peynir 3 adet zeytin şekersiz çay
ara şekersiz çay
Öğle domates salatalık 2 büyük biber 1 tk bal çay (işyerinde böyle oldu )
Ara 16.00
Yarım dilim çavdar ekmeği üzerine domates soslu turşu 1 salatalık
Akşam
Et sote 3 yk pilav ayran salata
2 dilim karpuz 1 közde Mısır
3.5 litre su
Spor yok ama aktif bir gündü 9780 adım atmışım kat 25 çıkılmış

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı geceler

Misafirlerimi ugurladim
Bol sohbeti ve keyifli bir aksam oldu hatta hazır kuzen gelmişken birde üniversite tercihlerine bir kaç tane daha ekledik onun yönlendirmesiyle ( bu gece Son zaten )

Sağ olsun 100 % burs tutan 3 üniversite daha buldu da ekledik

Bu arada komşunun bilmiş kızı bir daha geldi oyuncağını unutmuş onu almaya geldi sonra da dur sende otur demedigimiz halde ay ben kalmam burada çok kalabalık diyip çıktı gitti
Hepimiz tepkisine koptuk

Çok güldüm kaptanım daha 6 yaşındayken bukadar bilmişlerse ilerde düşünemiyorum

Sorma tam komedi cicim ama tabi önceden kardeş isteyen benim ufaklık bi aksam itibaren tövbe kardes istemiyorum demeye başladı

Hoşbulduk arkadaşlar sağolun
1 saat spor yaptım. bantta tırmanış ve hafif koşu. Eş zamanlı kol çalıştım ağırlıklarla.
Yarından itibaren menü spor ve su düzenli yazarım.

Helal valla bol eksi olarak döner eminim ♡

Bence gayet güzel bir menü olmuş ♡ Tebrikler acikmadiysan daha da süper

İf'i bende inceledim ve bende denesem mi diyorum Daha doğrusu bir iki gün denedim ama sonra daha sonuç alıp alamayacagimi görmeden yine eskiye döndüm eşimle yemek yiyoruz diye aslında devamlı yapılırsa eminim faydası olur

Rabbim hakkında hayırlısını nasip eder inşallah ♡♡♡♡
Bütün dualarımız babaciginla

Bugün hiç iyi degildimmm çok üzgünüm nedendir bilmiyorum 10 gündür çok sıkı tuttugum diyetimi bugün saçmalamış olarak bozdum umarım yarın sabah yeniden motive olabilirim

Hiç Moral bozmak yok yarın sabah hiç bir şey yok gibi devam inşallah

Merhabalar arkadaşlar ben de takımınıza katılmaya geldim buraya yönlendirildim
Ben 150 boy 57 kg doğum yaptım derken bi toparlandım 52 lere kadar düştüm sonra tekrar aynı kiloya döndüm yemeyi çok seviyorum 50 olmak istiyorum

Aramıza hoşgeldin canım İnşallah birlikte hedefe de ulasiriz çok fazla kilon yok zaten çabucak hedefe ulasirsin

Gayet güzel bir menü canım tebrikler
Baya da yürümüşsün daha ne olsun ♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…