Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ayy evde yok yok ne kadar güzelll bir an önce onları kullanacak şevkinde gelsin inşallah

Maral Allah tan beslenme konusunda iradeliyim. Yemem dedim mi yemem. Ama çok fazla aile ve arkadaş aktivitelerimiz var. Geneli yemekli. Bu durum çok zorluyor beni. İnsanları bilirsiniz bu konuda herkes kendinde yorum hakkı buluyor.
Çok haklısın, bende seninle aynı dertteyim, o yüzden kendimi nadasa aldım, kimseyle görüşmemeye çalışıyorum, sana da tavsiye ederim, başka türlü diyete sadık kalınamıyor

Günümü bitirdim. Hemen paylaşıyorum

Sabah kahvaltı yapamadım midem bulanıyordu sadece 1 bardak yeşil çay içtim.
Öğle : terbiyeli köfte yarım porsiyon, Yarım porsiyon bulgur pilavı (300 kcal)
Öğle atıştırması : 1 adet salatalık, 15 adet kuru üzüm (23 kcal)
Akşam : 1 porsiyon yoğurtlu semiz otu salatası, 1 adet elma, 2 adet ceviz (153 kcal)
Akşam atıştırması : 1 kase yoğurt limonlu pul biberli (73 kcal)

Spor : 1 buçuk saat tempolu yürüyüş (400 kcal) su 3.5 litre civarı.

Bugün kalori düşük oldu çok yiyemedim ama sağlıklı kapattım şükür

Maral Allah tan beslenme konusunda iradeliyim. Yemem dedim mi yemem. Ama çok fazla aile ve arkadaş aktivitelerimiz var. Geneli yemekli. Bu durum çok zorluyor beni. İnsanları bilirsiniz bu konuda herkes kendinde yorum hakkı buluyor.

Beslenme konusu 1-2 hafta filesiz devam edersem oturmaya basliyor...bana fazla yedirecek sosyal ortamlardan ya kaciyorum yada denge..ertesi gün yada o gpn sporunu arttir... diger ögünü hafif gecir yada biliyorsun aksam lahmacunlar kebablar havada ucacak 1 gün öncesi ve kahvaltiyi hafif tut..yürüyüs 30 dk yapiyorsan 60 dk oldu bitti gitti.

Ayy evde yok yok ne kadar güzelll bir an önce onları kullanacak şevkinde gelsin inşallah
ya sorma bunlar yillardir biriken seyler TRX bandlari aldigim gibi duruyor ki öyle hevesle almistim
böyle sayinca gercekten evde dahi yeterince herey var spor yapmak icin...biraz plan proje ve hersey düzene girecektir eminim...o yüzden zaten buraya katildim bir baski bir kontrol olusmasi acisindan Takimla birlikte..ilerlemek cok daha mantikli olacaktir benim icin..

Dila ikramları yemiyorum diye ölüm orucu tutuyormuş muamelesi görüyorum. Oysa sağlıksız ve faydasız besinleri hayatımdan çıkarmaya çalışıyorum. Çok katı da değilim bu konuda. Nefse zulmetme amacım yok. Malum yaş ta ilerliyor. Kendime bakmam lazım.
Akşam yemeğin hafif olmuş çok güzel. Kademeli olarak sabahtan akşama ben de hafifletmek isterim böyle.

Güzel bir sinerji oluşunca insan sırf burası için, yarışmada birincilik getirmek için bile diyet yapıyor ben 2016 da 3 ayda 14 kilo falan vermiştim burada da takımdaydım çok keyifliydi

Toplum baskısı hayatımızın her alanında var galiba sağlıklı beslenmeye alışmamız lazım

Slm kizlar

Cumartesi temizlik yaptim koltuklari vs de yikadim cok yoruldum. Pazar gunu annemi garaja birakip duzceye gectik. Aksam gec vakitte donduk. Sabah ise git gel derken anca gelebildim.

Tesekkur ederim kizlar
Babam bugun yine dr gitmis. Enf. Doktoru renkli dopler usg istemis bakalim ne cikacak sonucu. Sanirim antibiyotik takibiyle tekrar degerlendirip durumuna gore amputasyon karari verecekler.

Ben de if yapmak istiyorum. Genelde de akşamları bir şey yemem zaten. Bana çok uygun.

Merhaba. Babanıza Allah şifa versin. Çok geçmiş olsun.

Geçmiş olsun canım. Alintilardan babanın hastalığını duydum. Sanırım öncelerde bahsettin. Eski mesajları okumam lazim. Allah güzel haberlerini almayı nasip etsin.

Ben de if yapmak istiyorum. Genelde de akşamları bir şey yemem zaten. Bana çok uygun.
Bana da çok uygun. Daha önce bir ay denedim resmen ilaç gibi geldi keşke devam edebilseydim . Benim için en önemlisi herşeyi yasak etmemiz gerekmiyor . Herşeyden kararında yenilebilen bir diyet.

Geçmiş olsun umarım bir an önce sağlığına kavuşur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…