Unutmuşum demekki den sonra kalbim duruyordu üzüntüdenki sonrasıyla kendime geldim
Aynen ablişko birleşelim valla hepinizi ayrı ayrı çooook özledim. Ben de kocaman öptüm
sonundaoldu ve takım merhabaaaa
Ben bayram sonrasına kadar pek gelemem bebişim evimde değilim memleket tatil derken yoğunum yaaani
Ama hepinizi çok özledim nekadar çok arkadaş gelmiş yokluğumda, hepiniz hoşgeldiniz
@Elhan abla Işılduru adını söylememişti Işıl diyebilirsiniz demişti
YENA ablaaa beni neden hiç etiketlemiyorsun
Hepinizi seviyorum gençlik öptüm
:)Bu kadar ilgili olmaniz güzel, burda görevim kendi edinim ve birebir tecrubelerim ile arastirmalarimi denkleyerek cikan neticeyi bildirmektir, ayrica aciklamalarimdaki ayrintilari nasil degerlendireceginiz sizin bilgi kaynaklarinizla alakali zira sagliksiz hicbir gidanin vucuduma karismasina izin vermem ki 15 grm lık emin oldugunuz bir cukulata motivasyonunuzu 3e katlar zarari ise sizin su anda aklima verdiginiz zarardan azdir:)Bu hesabınız doğru değil, ortalama aktiflikte biri günde 1500 kalori yakar, ve günde 1500 kalori alan biri kilo veremez. 1 kilo harcanan 7000 kaloriye isabet eder. Ayrıca kendinizi çikolata benzeri şekerli transyağlı sağlıksız yiyeceklerle şımartmak ile diyet olamaz maalesef. Haftada 1500 gram verilebilmesi için haftada 10500 kalori yakılması gerekir. Bu da alınan kalorinin harcanan kaloriden daha düşük olması gerektiğini gösterir.
Çok üzgünüm bildikleriniz yanlış ve insanları yanlış yönlendiriyorsunuz, başarılar dilerim size de.:)Bu kadar ilgili olmaniz güzel, burda görevim kendi edinim ve birebir tecrubelerim ile arastirmalarimi denkleyerek cikan neticeyi bildirmektir, ayrica aciklamalarimdaki ayrintilari nasil degerlendireceginiz sizin bilgi kaynaklarinizla alakali zira sagliksiz hicbir gidanin vucuduma karismasina izin vermem ki 15 grm lık emin oldugunuz bir cukulata motivasyonunuzu 3e katlar zarari ise sizin su anda aklima verdiginiz zarardan azdir:)
Gelelim cetvelimize:) 75 kiloluk bir birey hic spor yapmasa dahi gunde 2500 yada 3000 kalori harcar.ve zayiflamamak icin almasi gereken kaloride budur, 1500 kalorilik bir diyet gunde en az eksi 1000 kalori demektir bu haftada 7000 bin kalori yapar ve bu da aslinda1500 gr yaktirir (kas degil yağ) çünkü diyetimizi karma gidalardan olusturursak zarar gormeyiz.sizin 10,000 tezinize gelince, tum bunlarin yaninda kuvvetli gunluk spor eksi kaloriye en az 4 bin kalori ekler ve haftalik zayiflama 3kg civari olur fakat bu cok masakatli bir sistemdir, siz yinede dediklerinizde diretirseniz onu bilemem, benim hastalarim bu sistemle uzun yillardir sagligina kavustu, sloganimiz disiplin, kendine iyi davranmak, motivasyonu yuksek tutmak. Sizde kendi sisteminizde basariya ulastiysaniz hic sorun yok bildiginiz yoldan gidin neticede biz kilo sorununu aşip saglikla formda kalmaya calisanlariz, ben Mezomorf oldugum icin daha cok ugrasiyorum o kadar!guzel gunler diliyorum
Yarışmaya hatırladığım kadarıyla biz yeni katılanlar 2 hafta sonra katılabiliyoruz amaBen bu hafta yarışa katılabiliyor muyum merak ettim arkadaşlar listelerle kim ilgileniyor yeni oldugum icin pek bilgim yok sonuçta amaç kilo vermenin yanında yarışmaya katkıda bulunabilmekte önemli
Çok üzgünüm bildikleriniz yanlış ve insanları yanlış yönlendiriyorsunuz, başarılar dilerim size de.
hosgeldiniz... kesinlikle kendi vücut agirliginizla calisan sinav cekmek gibi hareketler yada elinize 5 tl damacanalarla güzel bir spor yaparbilirsiniz... eger basiniz dönmezse sabahlari ac karnina 30 dk bir cardio (yürüyüs, bisiklet) ve agirlik calisin eger ikisini bir arada yapmak isterseniz... ilk önce agirlik calisin sonra cardio.. tüm hocalar bu siralamayi tavsiye ediyorlar...bol eksiler dilerimSelamlar herkese.
Davet üzerine aranızdayım herkes için de uygunsa.
Kilom dün sabah itibariyle 63.1
Boy 165
Yaş 42.
Hedefim 58.
Amacım öncelikli kilo vermek olsa da ben yağ kütlemi azaltmak, bol spor yapmak, kas kütlemi arttırmak istiyorum.
Sizler hangi sporları yapıyorsunuz.
Teşekkürler. Fitness ı salonda yapmak istiyorum ama istediğim gibi bir yer bulamadım. Giyilebilir ağırlıklar almayı istiyorum. El için aldım. Kettlebell düşünüyorum bir de. Araştırma aşamasındayım.hosgeldiniz... kesinlikle kendi vücut agirliginizla calisan sinav cekmek gibi hareketler yada elinize 5 tl damacanalarla güzel bir spor yaparbilirsiniz... eger basiniz dönmezse sabahlari ac karnina 30 dk bir cardio (yürüyüs, bisiklet) ve agirlik calisin eger ikisini bir arada yapmak isterseniz... ilk önce agirlik calisin sonra cardio.. tüm hocalar bu siralamayi tavsiye ediyorlar...bol eksiler dilerim
Geçmiş olsun kaptanım.Keşke bi kas gevşetici falan alsaydın uyumadan gecede uyutmamış seni inş yakında düzelir
Günaydın herkese güzel bi hafta dilerim. Sabah sırt ağrısıyla uyandım ve diyetr başlayacağım diye haftasonu baya sınırsız yemiştim. Tabi bana artı olarak döndü ama önemli deil. Şu an kilom 98,6 . Bu arada intermitten fasting diyeti yapıyorum yani yapacağım. Bir kez yaptım baya faydasını gördüm yine aynen devam inşallah.
oynakbasi34 çok geçmiş olsun canım. Benim de sırt ağrım ara ara gelip gidiyo belim de sakat zaten doğumdan sonra kendine gelemedi. Bu sebepler sporu çok olumsuz etkiliyo. Ben en güzel yürüyüşle kilo veriyorum çok zorlamadan.
Mutlu haftalar
@HasibeG canım çok geçmiş olsun babana , nasıl durumu şu an ?
oynakbasi34 banucum sizin de tercihleriniz hayırlı olsun, umarım gonlundeki bir bölüm olur..
Sınav kadar tercih dönemi de aşırı stresli ve zor çok iyi bilirim
@mavimli iş yukunmu arttı canım o yüzden mi fazla göremiyorum seni gerçi ben de ugrayamiyorum nedense..
Bu arada aldığın kilolar için hemen start verip başla.. ne zorluklarla emekle gitti kilolar unutma
Maşallah kuzulara büyük kızın gerçekten çok anlayışlı bir çocuk banucum şimdiki çocuklar herşeyi talep ediyor omzun içinde daha dikkatli ol artık durumunu az çok anladın kendini uzun süre yoracak işlerden uzak dur çok geçmiş olsun sende ne çektin bu omuzdan yaw
Karatay candır
Ben bu hafta yarışa katılabiliyor muyum merak ettim arkadaşlar listelerle kim ilgileniyor yeni oldugum icin pek bilgim yok sonuçta amaç kilo vermenin yanında yarışmaya katkıda bulunabilmekte önemli
Selamlar herkese.
Davet üzerine aranızdayım herkes için de uygunsa.
Kilom dün sabah itibariyle 63.1
Boy 165
Yaş 42.
Hedefim 58.
Amacım öncelikli kilo vermek olsa da ben yağ kütlemi azaltmak, bol spor yapmak, kas kütlemi arttırmak istiyorum.
Sizler hangi sporları yapıyorsunuz.
Hastalarım derken doktormusunuz:)Bu kadar ilgili olmaniz güzel, burda görevim kendi edinim ve birebir tecrubelerim ile arastirmalarimi denkleyerek cikan neticeyi bildirmektir, ayrica aciklamalarimdaki ayrintilari nasil degerlendireceginiz sizin bilgi kaynaklarinizla alakali zira sagliksiz hicbir gidanin vucuduma karismasina izin vermem ki 15 grm lık emin oldugunuz bir cukulata motivasyonunuzu 3e katlar zarari ise sizin su anda aklima verdiginiz zarardan azdir:)
Gelelim cetvelimize:) 75 kiloluk bir birey hic spor yapmasa dahi gunde 2500 yada 3000 kalori harcar.ve zayiflamamak icin almasi gereken kaloride budur, 1500 kalorilik bir diyet gunde en az eksi 1000 kalori demektir bu haftada 7000 bin kalori yapar ve bu da aslinda1500 gr yaktirir (kas degil yağ) çünkü diyetimizi karma gidalardan olusturursak zarar gormeyiz.sizin 10,000 tezinize gelince, tum bunlarin yaninda kuvvetli gunluk spor eksi kaloriye en az 4 bin kalori ekler ve haftalik zayiflama 3kg civari olur fakat bu cok masakatli bir sistemdir, siz yinede dediklerinizde diretirseniz onu bilemem, benim hastalarim bu sistemle uzun yillardir sagligina kavustu, sloganimiz disiplin, kendine iyi davranmak, motivasyonu yuksek tutmak. Sizde kendi sisteminizde basariya ulastiysaniz hic sorun yok bildiginiz yoldan gidin neticede biz kilo sorununu aşip saglikla formda kalmaya calisanlariz, ben Mezomorf oldugum icin daha cok ugrasiyorum o kadar!guzel gunler diliyorum
Çok güldüm kaptanım daha 6 yaşındayken bukadar bilmişlerse ilerde düşünemiyorumSelamın aleyküm kizlarrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı akşamlar
Şu anda huniyi kafaya takma az kaldı
İlaçlarımı içip bir iki saat de olsa uyuyabildim sonra da Annemin telefonuna uyandımHatun durumumu duyduğu halde sokağın başında oturmasına rağmen sadece aman kızın var yat gitsin demekle yetindi telefonda sonra ben sitem edip hani bir zahmet kahve içme bahanesiyle de olsa gelseydin diyince é hadi geleyim dedi
Neyse geldi 1 saat oturup gitti tam yine uzanayim derken komşunun 6 yaşındaki kızı habersiz geldi ve daha büyük kız durumu anlatıp onu geri gonderene kadar kızı itirip musaitseniz geldim demiş
Ufak kardeşi de o arada uyuyorum bir yarım saat sonra onuda anası getirmez mi
Normalde hiç habersiz gelmezlerdi ( hep Anneleri arardi abla çok sikildilar gelsinler mi diye yada arada kendi cagirirdı benim kızı ) ama Son 3dur habersiz geliyorlar üstelik maşallah çokda bilmisler
En Son geldiğinde akşam 9a kadar oturdular hadi geç oldu dedim diye bana sen bizi kibarca sepetliyorsun demez mi
Üstelik 1 saat sonra eşimin halası ve kuzeni çaya gelecek ama kızlar inatla biz oturacagiz kitmiyoruz diyorlarÜstelik Salon resmen oyuncak yağmuruna tutuldu ve hala boya yapacağız diyorlar
Kas gevşetici ve ağrı kesici içtim ama banamısın demedi
Sanada çok geçmiş olsun canımdediğin gibi bize ancak yürüyüş yada bisiklet biraz daha verince inşallah daha yoğun sporlar da yaparız
Aminnnn canım inşallah
İnan ben ondan fazla merakla bekliyorum hatta bugün eşim dedi belki erken açıklanması olasılığı varmış ♡ inşallah gonlumuzce olur
Valla hakkı ödenmez ♡♡♡♡
Millet evladım hakkım var der hakkım ödenmek der ban kızım için diyorumbugün yemek yerken bile zorlaninca istersen ben besleyeyim ağzına dedi ♡
Masraf çıkarmamak için elinden geleni yapar ama kardeşine kıyamam onun isteklerini yapın der
Bakalim okul harici belki evden çizim yaparak harcligim çıkar diyor ( bir arkadaşım teklif etti tanıdık var istersen teknik çizim yap iyi para kazanırsın demişti )
Takıma zaten hemen dahil oldun canım ama listeye 3.cü cuma bildiriminde dahil olabilirsiniz kural gereği
Ama merak etme zaman su gibi akıyor ♡
Aramıza hoşgeldin canım
İnşallah hepbirlikte hedeflerimize ulasiriz
Aşırı bir kilonun yok zaten çabucak gider olanlarda
sana tavsiyem kettlebal filan almadan,.... evde su siseleri veya agirligi belli olan seylerle basla baktin ki hafta 4-5 3 haftadir yapiyorsun o zaman kettleball alabilirsin ki zamanla onunda kg atirmalisin bunuda göz onunda bulundurun bence....ben spor salonuna kayitliyim ama düzenli gitmiyorum....gene basliycam insallah... evde elliptic... kettlebal..pilates top, cember hatta trampolin bile varTeşekkürler. Fitness ı salonda yapmak istiyorum ama istediğim gibi bir yer bulamadım. Giyilebilir ağırlıklar almayı istiyorum. El için aldım. Kettlebell düşünüyorum bir de. Araştırma aşamasındayım.
Aynen. Doğru diyorsunuz. Azim ve devamlılık kolay değil.sana tavsiyem kettlebal filan almadan,.... evde su siseleri veya agirligi belli olan seylerle basla baktin ki hafta 4-5 3 haftadir yapiyorsun o zaman kettleball alabilirsin ki zamanla onunda kg atirmalisin bunuda göz onunda bulundurun bence....ben spor salonuna kayitliyim ama düzenli gitmiyorum....gene basliycam insallah... evde elliptic... kettlebal..pilates top, cember hatta trampolin bile variste ama en önemlisi beslenme + spor ve bunu istikrarli bir sekilde yapsam simdiye kadar ohoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?