- 15 Eylül 2013
- 1.792
- 3.021
- 408
- 35
Tarçınla pek aram yok Allahtan Su da içiyorum bol bol ama acayip şişim şuanda..Büyük ihtimalle dediğin gibi regldendir Aklında bulunsun adet dönemine yakın tarçın pek tüketme geciktiriyormus birde bol su iç ödem gitsin
Valla menü güzel kutlamaya rağmen bu kadar yendiye helal ben olsam sevgiliyi de yerim herhalde
Sanirim ikinci bahar yaşıyorsun ♡ Rabbim senin ve kızın hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah .....Aminnnn
Gecen sene omuzlarında sakatlamistim nasıl bir meretse en ufak şeyde yine tutuyor Sanirim tam iyilesmedi o yüzden bayram sonrası tekrar gideceğim doktora
Yok yok uymayayim şeytana kk buna hazır değil
Kız ehliyeti bende çok zor aldım
Hele ben birde Almanyada aldım ehliyeti valla okadar kurallara dikkat ediyorlar ki inan minicik şeylerden kaldım tamam otobanda 80le çıkmak pek akıllıca ve ufak bir hata değildi kabul ama arabayı sonuçta çok iyi tuttuğum halde denetmen resmen içinde yarışçı ruhu var seni trafiğe sokmak olmaz demişti
Bir keresinde eşimle yarismistik hatta Ben benim arabalar oda şirket arabasıyla baya kalabalık arkadaş topluluğu ile 4 araba bir yere gitmiştik orda da kim daha usta şoför muhabbeti olunca benimki tabiki ben diye böbürlenince bana geldiler Tamam lan kapisiyoruz kim önce mahalleye varis birinci dedim benimki de hayatta bilerek asla kayıp etmez Nasıl bir cesaret olduysa
Deli gibi gittim ve resmen kocami geçtim Benim arabadaki arkadaşlar tabi o ara hatim indirdi ama sağlam varınca helal olsun dediler
He artık çocuk olunca hız yapmiyorum ama hep derim taksi şoförü bile olabilirdim
Park konusunda da kesinlikle 45 senelik şoför olan babam bile manyak diyor bana
Hele birde bana o arabaya oraya zor girer derlerse o zaman inadına giriyorum
En Son hastaneye gittiğimde güvenlik görevlisi helal valla abla bir kerede nasıl girdin oraya ben yapamazsın diye düşündüm dedi
Ne yapayım ruhum Serseri
Evet ikinci baharımız 2-3 aya nikahımız var ve ben ideal kiloma kavuşmadan gelinlik giymek istemiyorum. Çok sağol kaptanım amin
Çok geçmiş olsun bu arada umarım tez zamanda illetten kurtulursun.
Araba konusunda da tebrikler vallahi