• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Büyük ihtimalle dediğin gibi regldendir :KK66: Aklında bulunsun adet dönemine yakın tarçın pek tüketme geciktiriyormus :KK66: birde bol su iç ödem gitsin :KK66:

Valla menü güzel kutlamaya rağmen bu kadar yendiye helal ben olsam sevgiliyi de yerim herhalde :KK70: :KK70: :KK70:
Sanirim ikinci bahar yaşıyorsun ♡ Rabbim senin ve kızın hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah .....Aminnnn

Gecen sene omuzlarında sakatlamistim nasıl bir meretse en ufak şeyde yine tutuyor :KK43: Sanirim tam iyilesmedi o yüzden bayram sonrası tekrar gideceğim doktora :KK66:

Yok yok uymayayim şeytana :KK70: kk buna hazır değil :KK70:

Kız ehliyeti bende çok zor aldım :KK70:
Hele ben birde Almanyada aldım ehliyeti valla okadar kurallara dikkat ediyorlar ki inan minicik şeylerden kaldım :KK70: tamam otobanda 80le çıkmak pek akıllıca ve ufak bir hata değildi kabul :KK70: ama arabayı sonuçta çok iyi tuttuğum halde denetmen resmen içinde yarışçı ruhu var seni trafiğe sokmak olmaz demişti :KK70:

Bir keresinde eşimle yarismistik hatta :KK70: Ben benim arabalar oda şirket arabasıyla :KK66: baya kalabalık arkadaş topluluğu ile 4 araba bir yere gitmiştik orda da kim daha usta şoför muhabbeti olunca benimki tabiki ben diye böbürlenince bana geldiler :KK70: Tamam lan kapisiyoruz :KK70: kim önce mahalleye varis birinci dedim :KK66: benimki de hayatta bilerek asla kayıp etmez :KK66: Nasıl bir cesaret olduysa
Deli gibi gittim ve resmen kocami geçtim :KK70: :KK70: Benim arabadaki arkadaşlar tabi o ara hatim indirdi :KK70: ama sağlam varınca helal olsun dediler :KK70:

He artık çocuk olunca hız yapmiyorum ama hep derim taksi şoförü bile olabilirdim :KK70:
Park konusunda da kesinlikle 45 senelik şoför olan babam bile manyak diyor bana :KK70:
Hele birde bana o arabaya oraya zor girer derlerse :KK70: o zaman inadına giriyorum :KK70:
En Son hastaneye gittiğimde güvenlik görevlisi helal valla abla bir kerede nasıl girdin oraya ben yapamazsın diye düşündüm dedi :KK70:

Ne yapayım ruhum Serseri :KK70: :KK70: :KK70:
Tarçınla pek aram yok Allahtan :-) Su da içiyorum bol bol ama acayip şişim şuanda..

Evet ikinci baharımız 2-3 aya nikahımız var ve ben ideal kiloma kavuşmadan gelinlik giymek istemiyorum. Çok sağol kaptanım amin :dua:

Çok geçmiş olsun bu arada umarım tez zamanda illetten kurtulursun.

Araba konusunda da tebrikler vallahi :KK9:

Tarçınla pek aram yok Allahtan :-) Su da içiyorum bol bol ama acayip şişim şuanda..

Evet ikinci baharımız 2-3 aya nikahımız var ve ben ideal kiloma kavuşmadan gelinlik giymek istemiyorum. Çok sağol kaptanım amin :dua:

Çok geçmiş olsun bu arada umarım tez zamanda illetten kurtulursun.

Araba konusunda da tebrikler vallahi :KK9:

O zaman daha sıkı devam etmek için sebebin de varmış ♡ bence o sürede rahat bir 10 kg verirsin ;) zaten azimlisin maşallah ♡♡♡

Büyük ihtimalle dediğin gibi regldendir :KK66: Aklında bulunsun adet dönemine yakın tarçın pek tüketme geciktiriyormus :KK66: birde bol su iç ödem gitsin :KK66:

Valla menü güzel kutlamaya rağmen bu kadar yendiye helal ben olsam sevgiliyi de yerim herhalde :KK70: :KK70: :KK70:
Sanirim ikinci bahar yaşıyorsun ♡ Rabbim senin ve kızın hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah .....Aminnnn

Gecen sene omuzlarında sakatlamistim nasıl bir meretse en ufak şeyde yine tutuyor :KK43: Sanirim tam iyilesmedi o yüzden bayram sonrası tekrar gideceğim doktora :KK66:

Yok yok uymayayim şeytana :KK70: kk buna hazır değil :KK70:

Kız ehliyeti bende çok zor aldım :KK70:
Hele ben birde Almanyada aldım ehliyeti valla okadar kurallara dikkat ediyorlar ki inan minicik şeylerden kaldım :KK70: tamam otobanda 80le çıkmak pek akıllıca ve ufak bir hata değildi kabul :KK70: ama arabayı sonuçta çok iyi tuttuğum halde denetmen resmen içinde yarışçı ruhu var seni trafiğe sokmak olmaz demişti :KK70:

Bir keresinde eşimle yarismistik hatta :KK70: Ben benim arabalar oda şirket arabasıyla :KK66: baya kalabalık arkadaş topluluğu ile 4 araba bir yere gitmiştik orda da kim daha usta şoför muhabbeti olunca benimki tabiki ben diye böbürlenince bana geldiler :KK70: Tamam lan kapisiyoruz :KK70: kim önce mahalleye varis birinci dedim :KK66: benimki de hayatta bilerek asla kayıp etmez :KK66: Nasıl bir cesaret olduysa
Deli gibi gittim ve resmen kocami geçtim :KK70: :KK70: Benim arabadaki arkadaşlar tabi o ara hatim indirdi :KK70: ama sağlam varınca helal olsun dediler :KK70:

He artık çocuk olunca hız yapmiyorum ama hep derim taksi şoförü bile olabilirdim :KK70:
Park konusunda da kesinlikle 45 senelik şoför olan babam bile manyak diyor bana :KK70:
Hele birde bana o arabaya oraya zor girer derlerse :KK70: o zaman inadına giriyorum :KK70:
En Son hastaneye gittiğimde güvenlik görevlisi helal valla abla bir kerede nasıl girdin oraya ben yapamazsın diye düşündüm dedi :KK70:

Ne yapayım ruhum Serseri :KK70: :KK70: :KK70:
Hehe darısı da bana olsun inş canım 😬

Ev yapımı sucuklu yumurtada sıkıntı yok karatay onaylıyor 🙂
Asıl pirinç pilavı falan sıkıntı Joyen Joyen senin menülerin gayet güzel pilavı ve üzerine dondurmayı görünce şaşırdım 🙄
Merhaba... ev yapımı bir sucuktu maalesef yumurtayı arada boyle renklendiriyorum sade yemek zor geliyor spor yapmıyorum ama 16 aylık ikizlerim var gün boyu onlar önde ben arkada koşuyorum bakalım cuma günü tartı ne gösterecek varsa elinizde bir liste uygulamak isterim epey bilgilisiniz sanırım
alah bagişlasin :) bebisler en tatli çaginda ne guzel sevilir sindi onlar😍 liste demissiniz en fazla 1500 kalori alacaksiniz istediginizi yiyebilirsiniz ,gunlük 1500 kalori, nette kalori cetveli var ordan bakin , zaten bir sure sonra ezberliyorsunuz, uzucu olan spor yapamamaniz

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı geceler :KK66:

Öğlen kayinvalideye uğradık bir haftadir gorusmedigimiz için :KK66:
Gitmeden bulaşık makinem nedense doğru düzgün yikamamisti bende evden çıkmadan hepsini tekrar elde yikadim :KK43:
Yıkamaz olaydım :KK43: Büyük kızım o ara evde değildi zaten olsaydı hayatta izin vermezdi :KK66:

Eskiler bilir geçen sene nasıl becerdiysem omuzlardaki tendonlari mı ne yirtmistim :KK43: İlk etapta boyun fıtığı yüzünden omzuma ağrı vuruyor sandık hatta kaç tane doktor MRimi gorduyse anında ameliyat dediler :KK43: tabi o ara çığlıklar atarak uykudan bile uyanıyorum ve bana kortizonlu direk kemiğe iğne yaptılar da oylelikle ağrılarım hafiflemisti :KK43:
En sonunda tama ameliyat olayım da kurtulalım dediğimde gittiğim doktor Allah razı olsun anladı sıkıntının omuzlardaki geldiğini ve tekrar MR sonrasında teşhis konmustu :KK66:

Son gittiğim doktorun hocası hatta şansa ordayım ve adam nasıl becerdin bunu demişti :KK70: Normalde çok fazla ağırlık kaldiranlarda olurmuş genelde ama nadiren de olsa dolaba uzanirken bile olabilir ve dayanılmaz ağrı yapar demişti :KK66:
Genelde iyileşmesüreci 6 ay falan demişti ama nadiren ameliyat bile gerekebilir demişti :KK43:
Tabi benim 1 sene oldu ve cok fazla iş yapmadığım sürece sıkıntı olmuyordu ama bütün ev işlerini de kızıma yıkmak istemiyorum ( Allah razı olsun özellikle ilk 3 ay yatalak gibiydim :KK43: yemek dahil hersey kizimdaydi ve af edersiniz lavaboya bile onun yardımıyla gidiyordum o dönem )

Bugun de o evde yokken yavaş yavaş bulasiklari yıkadıktan ama en son hissettim yine kollarını tutacağını :KK43: Kvdeyken hafif ağrı başladı ama eve gelince resmen kollarım yine bir Ton ağırlık varmış gibi ağır gelmeye başladı ve ağrılarım çoğaldı :KK43:

Şu anda bile yazarken bütün parmaklarım dahi uyuşuk :KK43:
Tabi büyük kızdan firçayı yedim :KK70: 2 gün hiç iş yapmadan dinleniyorsun dedi mecbur peki dedim :KK70: Allahtan dinlenin geçiyor ama bayramdan sonra tekrar aynı doktora gidip MR cektirip göstermem lazım sonuçta bu böyle nereye kadar gidecek :KK43:

Ahhh ahhh valla hep derim çevremdeki kem gözlere geliyorum sanırım :KK43:
Ne zaman tamam yine kendime odaklanacagim desem yamuluyorum :KK70: Artık kimseye diyetteyim bile demiyorum nazaran geleceğim diye :KK70: ( Seneler once yildiznameme baktirmistim da o zaman da bakan kişi valla kardeşim yıldızın çok alcak birde milleti kendin gibi görüp anlatıyorum hiç bir işin rast gitmez konuşma demişti de ben hala dayanamıyorum :KK70: Hatta arkadaşla dalga geçiyoruz parası neyse verelim de yıldız alalım kendimize diye cunku oda ayni ben :KK70:

Allah razı olsun canım Rabbim tüm hastalara şifa versin insallah ♡♡♡ Aminnn

Birlikte inşallah hedefimiz ulastigimizi da burada paylaşacağız ben inanıyorum :KK66:

Yok canım sıkıntı değil onu listeye girdiğinde ben NOT dusecegim zaten :KK66:
Tabi sen bana 2 hafta sonra yine hatırlat :KK66:

Harika bir menü tebrikler canım ♡♡♡♡♡

Aramıza hoşgeldin o zaman canım :KK66:
İnşallah mezun olana kadar heycanlı daim olur :KK66:

Bizimde zaten cuma tartı günümüz :KK66: gerçi pazartesi de kontrol tarımı var ama o zorunlu degil :KK66:

Harika bir menü canım ♡ Tebrikler :KK66:

Sanirim ehliyetle basın dertte :KK66: Gerci emin ol bir iki direksiyon dersi sonrasi çok seveceksin :KK66:

Benim 20 sene oldu ehliyet alalı ve hep derim ustayim diyen erkek şoförlere bile taş çıkarırım :KK70: hatta geçen hafta kizlarimla 4 günlüğüne tatile bile gittik sehirdisina :KK66:
Ben aksine özellikle Son ses müzik eşliğinde arabayla gezmeyi çık severim hatta bir ara acaba bayan taksi şoförü mü olsam hem para kazanırim demiştim :KK70: :KK70: :KK70:

Sabır emin ol alisinca iyiki diyeceksin :KK66:

Menülerin hepsi harika valla ♡♡♡

Afiyet olsun sanada :KK66: Menü gayet güzel bence :KK66:
Geçmiş olsun kaptanım.Keşke bi kas gevşetici falan alsaydın uyumadan gecede uyutmamış seni inş yakında düzelir :(

Günaydın herkese güzel bi hafta dilerim. Sabah sırt ağrısıyla uyandım ve diyetr başlayacağım diye haftasonu baya sınırsız yemiştim. Tabi bana artı olarak döndü ama önemli deil. Şu an kilom 98,6 . Bu arada intermitten fasting diyeti yapıyorum yani yapacağım. Bir kez yaptım baya faydasını gördüm yine aynen devam inşallah.

oynakbasi34 oynakbasi34 çok geçmiş olsun canım. Benim de sırt ağrım ara ara gelip gidiyo belim de sakat zaten doğumdan sonra kendine gelemedi. Bu sebepler sporu çok olumsuz etkiliyo. Ben en güzel yürüyüşle kilo veriyorum çok zorlamadan.

Dün ki menümü paylaşıyorum;

Sabah : 1 yemek kaşığı menemen, 1 orta boy siyez unlu krep, 1 çay kaşığı bal, 5 siyah zeytin, 2 dilim köy peyniri (370 kcal)
Akşam : 1 dilim çavdar ekmeği , 1 yemek kaşığı yoğurtlu havuç salata, 2 adet ceviz, 2 parça kurutulmuş zeytinyağlı domates, 1 yemek kaşığı semiz otu, yarım porsiyon güveçte karides (300 kcal)
Akşam atıştırması : 1 kase yoğurt (pulbiberli limonlu) (73 kcal)

Spor: 60 dakika tempolu yürüyüş (280 kcal) ve suyu günde 3-3,5 litre içiyorum, su içmeyi çok seviyorum.

Dün sevgilim ile 2.yılımızı kutladık o yüzden hep meze tarzı yedim :-)
Kutlamada bile diyetini bozmamışın maşallah sana :KK9:

Günaydin millet benim misafirim gitti...cokk yorgunum umarim aksam üstü kendimi spor salonuna atarim...kahvaltim biraz alakasiz olsada idare eder.. aksam tüm gün menümü sporumu topluca yazacagim......bu son toparlanmaya calistigimiz bir Pazartesi olmasi dilegiyle... görüsmek üzere :21:

Kutlamada bile diyetini bozmamışın maşallah sana :KK9:
Çok sıkı diyetteyim, sırf kaçamak olmasın diye kimseyle görüşmüyorum, arkadaşlar falan çağırıyor dışarı çıkmıyorum düşün :rolleyes: İlk 1 ayı sıfır kaçamaksız ve -5 kg olarak atlatmam lazım sonra bünyem alışıyor istesem de kaçamak yapamıyorum.

alah bagişlasin :) bebisler en tatli çaginda ne guzel sevilir sindi onlar😍 liste demissiniz en fazla 1500 kalori alacaksiniz istediginizi yiyebilirsiniz ,gunlük 1500 kalori, nette kalori cetveli var ordan bakin , zaten bir sure sonra ezberliyorsunuz, uzucu olan spor yapamamaniz
Çok şükür tatlı ve zahmetliler ne yapalım büyük oğlumda zor büyüdü ama geçti gitti unuttum bunlarda büyür inşallah tadını çıkartmak lazım.Karatayı seviyorum bende cokta güzel kilo vermistim zamaninda ama meyvesiz durmak istemiyorum artık bakalım yavas yavas artık

Çok şükür tatlı ve zahmetliler ne yapalım büyük oğlumda zor büyüdü ama geçti gitti unuttum bunlarda büyür inşallah tadını çıkartmak lazım.Karatayı seviyorum bende cokta güzel kilo vermistim zamaninda ama meyvesiz durmak istemiyorum artık bakalım yavas yavas artık
Canim şöyle düşün, sana 1500 lira veriyorum bu parayla bir gun yemek ihtiyacini karsilayacaksin, gidip hepsini sabah kahvaltisina harcarsan tum gun ac kalirsin sonra, bu sebepten hesapli kuplanip üç öğunune yettir parayi, hapsini tek tip gidayada harcamamalisn, dusun bu paran hepsiyle gunde 10dilim ekmek alir yersin fakat amac ihtiyacin olan gidalara bölmek,inan asla ac kalmiyorsun her ögune 400kalori ayir ,geriye 300kalori kalir bununlada kendini şimart, dondurma cukulata yada neyi seviyorsan.bu sistemle hicbirsey yapmasanda haftada en az 1500gr verirsin ama sporsuz kalici olamaz tek ihtimal senin bebisler bu ihtiyaci karsiliyor olmali:) kos dustu yetis gibi gibi🌼

Mutlu haftalar😘

Bulamiyorum Bulamiyorum canım çok geçmiş olsun babana , nasıl durumu şu an ?

oynakbasi34 oynakbasi34 banucum sizin de tercihleriniz hayırlı olsun, umarım gonlundeki bir bölüm olur..
Sınav kadar tercih dönemi de aşırı stresli ve zor çok iyi bilirim 😊

mavimli mavimli iş yukunmu arttı canım o yüzden mi fazla göremiyorum seni gerçi ben de ugrayamiyorum nedense..
Bu arada aldığın kilolar için hemen start verip başla.. ne zorluklarla emekle gitti kilolar unutma 😘

Canim şöyle düşün, sana 1500 lira veriyorum bu parayla bir gun yemek ihtiyacini karsilayacaksin, gidip hepsini sabah kahvaltisina harcarsan tum gun ac kalirsin sonra, bu sebepten hesapli kuplanip üç öğunune yettir parayi, hapsini tek tip gidayada harcamamalisn, dusun bu paran hepsiyle gunde 10dilim ekmek alir yersin fakat amac ihtiyacin olan gidalara bölmek,inan asla ac kalmiyorsun her ögune 400kalori ayir ,geriye 300kalori kalir bununlada kendini şimart, dondurma cukulata yada neyi seviyorsan.bu sistemle hicbirsey yapmasanda haftada en az 1500gr verirsin ama sporsuz kalici olamaz tek ihtimal senin bebisler bu ihtiyaci karsiliyor olmali:) kos dustu yetis gibi gibi🌼
Boyle anlatinca cidden mantıklı geliyor yapılamayacek gibide degil denemekten zarar gelmez sagolun🥰

Bu hesabınız doğru değil, ortalama aktiflikte biri günde 1500 kalori yakar, ve günde 1500 kalori alan biri kilo veremez. 1 kilo harcanan 7000 kaloriye isabet eder. Ayrıca kendinizi çikolata benzeri şekerli transyağlı sağlıksız yiyeceklerle şımartmak ile diyet olamaz maalesef. Haftada 1500 gram verilebilmesi için haftada 10500 kalori yakılması gerekir. Bu da alınan kalorinin harcanan kaloriden daha düşük olması gerektiğini gösterir.

Eminim bir kaç güne spor da eklenir :KK66:
Bakalim ben yarın biraz daha iyi olursam en azından kolları fazla kullanmadan kızlarla evde Leslie yaparım belki :KK66:
Ufaklıkda nette boy uzatacak hareketler olan bir aplikasyon görmüştüm geçen gün onu yapacakmış ille :KK70: Neyse bari o şükür alıştı spora :KK66: zaten haftada iki gün yuzmesi var hafta ici de benle spor yapsın olmadı :KK66: hem biraz daha boya gider :KK66: gerçi ablasını geçecek gibi ( ablası 19a görecek 1.63 boyu kuzu da 9a girecek 1.35 boyu ♡ )

Rabbim kazasız belasız kullanmayı nasip etsin ....Amin
Ben kızıma da diyorum bak gir ehliyeti de al diye ama bakalım şimdilik masraf olmasın diye bekleyebilirim diye tuttruyor :KK70: Millet evladım çok masraf yapıyor der benimki de tam tersi aman babamın parası bitmesin sıkışmasın der :KK70:
Mesleğinieline alınca yada calismaya başlarsa üniversite harici o zaman alirmis :KK66: bende diyorum aradan çıksa sonra 2 sene derslere mi çalışayım yada ehliyet mi der bahane olsun diye :KK70:
Maşallah kuzulara büyük kızın gerçekten çok anlayışlı bir çocuk banucum şimdiki çocuklar herşeyi talep ediyor omzun içinde daha dikkatli ol artık durumunu az çok anladın kendini uzun süre yoracak işlerden uzak dur çok geçmiş olsun sende ne çektin bu omuzdan yaw:110:
Karatay candır :confused:

Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz. Eylülde- misafirlerim gittikten sonra- sizlerle yarışmayı bekleyen bir ablaniz olduğunu unutmayın. Geçen şubatta mezun oldum takımdan. Tatil girince bir de Antebe gidince bıraktım kendimi. Kilo alsam da umursamiyorum burada bizimle ilgilenen arkadaşlar var sağ olsunlar. Sizler de hiç korkmayın azimli olun bir de devamsızlık yapmayın bütün yağlarinizdan kurtulacaksiniz. Yukarıdaki tüm mesajları okudum. Kaptan , Tuğbacim, Yenosum , Asibecim İşilduru( kız adını unuttum Meral duymasın) öpüyorum bolcana. Yeni bacilarima da sevgilerimi gönderiyorum. Ne iyi ettiniz de geldiniz.

sonundaoldu sonundaoldu ve takım merhabaaaa :KK68:
Ben bayram sonrasına kadar pek gelemem bebişim evimde değilim memleket tatil derken yoğunum yaaani :cool: :KK70:
Ama hepinizi çok özledim nekadar çok arkadaş gelmiş yokluğumda, hepiniz hoşgeldiniz :KK25:
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. abla Işılduru adını söylememişti Işıl diyebilirsiniz demişti ;)
YENA YENA ablaaa beni neden hiç etiketlemiyorsun :63:

Hepinizi seviyorum gençlik öptüm 😘😘😘💕

sonundaoldu sonundaoldu ve takım merhabaaaa :KK68:
Ben bayram sonrasına kadar pek gelemem bebişim evimde değilim memleket tatil derken yoğunum yaaani :cool: :KK70:
Ama hepinizi çok özledim nekadar çok arkadaş gelmiş yokluğumda, hepiniz hoşgeldiniz :KK25:
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. abla Işılduru adını söylememişti Işıl diyebilirsiniz demişti :KK66:
YENA YENA ablaaa beni neden hiç etiketlemiyorsun :63:

Hepinizi seviyorum gençlik öptüm 😘😘😘💕
O kadar uzun süre gelmeyince unutmuşum demek ki 😒
Desem de senin gibi güzelligi unutursam kalbim kurusun 🤗🤗

Kolaylıklar diliyorum yoğunluğuna ve kocaman sarılıyorum ..

Bir ara toplanalım yeniden 😍😍😍

O kadar uzun süre gelmeyince unutmuşum demek ki 😒
Desem de senin gibi güzelligi unutursam kalbim kurusun 🤗🤗

Kolaylıklar diliyorum yoğunluğuna ve kocaman sarılıyorum ..

Bir ara toplanalım yeniden 😍😍😍
Unutmuşum demekki den sonra kalbim duruyordu üzüntüden 😔 ki sonrasıyla kendime geldim 😉😍😍😍
Aynen ablişko birleşelim valla hepinizi ayrı ayrı çooook özledim. Ben de kocaman öptüm 😘❤️

Back