Tarçınla pek aram yok AllahtanBüyük ihtimalle dediğin gibi regldendirAklında bulunsun adet dönemine yakın tarçın pek tüketme geciktiriyormus birde bol su iç ödem gitsin
Valla menü güzel kutlamaya rağmen bu kadar yendiye helal ben olsam sevgiliyi de yerim herhalde
Sanirim ikinci bahar yaşıyorsun ♡ Rabbim senin ve kızın hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah .....Aminnnn
Gecen sene omuzlarında sakatlamistim nasıl bir meretse en ufak şeyde yine tutuyorSanirim tam iyilesmedi o yüzden bayram sonrası tekrar gideceğim doktora
Yok yok uymayayim şeytanakk buna hazır değil
Kız ehliyeti bende çok zor aldım
Hele ben birde Almanyada aldım ehliyeti valla okadar kurallara dikkat ediyorlar ki inan minicik şeylerden kaldımtamam otobanda 80le çıkmak pek akıllıca ve ufak bir hata değildi kabul ama arabayı sonuçta çok iyi tuttuğum halde denetmen resmen içinde yarışçı ruhu var seni trafiğe sokmak olmaz demişti
Bir keresinde eşimle yarismistik hattaBen benim arabalar oda şirket arabasıyla baya kalabalık arkadaş topluluğu ile 4 araba bir yere gitmiştik orda da kim daha usta şoför muhabbeti olunca benimki tabiki ben diye böbürlenince bana geldiler Tamam lan kapisiyoruz kim önce mahalleye varis birinci dedim benimki de hayatta bilerek asla kayıp etmez Nasıl bir cesaret olduysa
Deli gibi gittim ve resmen kocami geçtimBenim arabadaki arkadaşlar tabi o ara hatim indirdi ama sağlam varınca helal olsun dediler
He artık çocuk olunca hız yapmiyorum ama hep derim taksi şoförü bile olabilirdim
Park konusunda da kesinlikle 45 senelik şoför olan babam bile manyak diyor bana
Hele birde bana o arabaya oraya zor girer derlerseo zaman inadına giriyorum
En Son hastaneye gittiğimde güvenlik görevlisi helal valla abla bir kerede nasıl girdin oraya ben yapamazsın diye düşündüm dedi
Ne yapayım ruhum Serseri
Tarçınla pek aram yok AllahtanSu da içiyorum bol bol ama acayip şişim şuanda..
Evet ikinci baharımız 2-3 aya nikahımız var ve ben ideal kiloma kavuşmadan gelinlik giymek istemiyorum. Çok sağol kaptanım amin
Çok geçmiş olsun bu arada umarım tez zamanda illetten kurtulursun.
Araba konusunda da tebrikler vallahi
Hehe darısı da bana olsun inş canımBüyük ihtimalle dediğin gibi regldendirAklında bulunsun adet dönemine yakın tarçın pek tüketme geciktiriyormus birde bol su iç ödem gitsin
Valla menü güzel kutlamaya rağmen bu kadar yendiye helal ben olsam sevgiliyi de yerim herhalde
Sanirim ikinci bahar yaşıyorsun ♡ Rabbim senin ve kızın hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah .....Aminnnn
Gecen sene omuzlarında sakatlamistim nasıl bir meretse en ufak şeyde yine tutuyorSanirim tam iyilesmedi o yüzden bayram sonrası tekrar gideceğim doktora
Yok yok uymayayim şeytanakk buna hazır değil
Kız ehliyeti bende çok zor aldım
Hele ben birde Almanyada aldım ehliyeti valla okadar kurallara dikkat ediyorlar ki inan minicik şeylerden kaldımtamam otobanda 80le çıkmak pek akıllıca ve ufak bir hata değildi kabul ama arabayı sonuçta çok iyi tuttuğum halde denetmen resmen içinde yarışçı ruhu var seni trafiğe sokmak olmaz demişti
Bir keresinde eşimle yarismistik hattaBen benim arabalar oda şirket arabasıyla baya kalabalık arkadaş topluluğu ile 4 araba bir yere gitmiştik orda da kim daha usta şoför muhabbeti olunca benimki tabiki ben diye böbürlenince bana geldiler Tamam lan kapisiyoruz kim önce mahalleye varis birinci dedim benimki de hayatta bilerek asla kayıp etmez Nasıl bir cesaret olduysa
Deli gibi gittim ve resmen kocami geçtimBenim arabadaki arkadaşlar tabi o ara hatim indirdi ama sağlam varınca helal olsun dediler
He artık çocuk olunca hız yapmiyorum ama hep derim taksi şoförü bile olabilirdim
Park konusunda da kesinlikle 45 senelik şoför olan babam bile manyak diyor bana
Hele birde bana o arabaya oraya zor girer derlerseo zaman inadına giriyorum
En Son hastaneye gittiğimde güvenlik görevlisi helal valla abla bir kerede nasıl girdin oraya ben yapamazsın diye düşündüm dedi
Ne yapayım ruhum Serseri
Kaç kilosun yarışmak çok iyi gelecek bakalım kim önce ulaşacakHoşgeldin senle yakın kilodayız hedefimiz de aynı
Ev yapımı sucuklu yumurtada sıkıntı yok karatay onaylıyor
Asıl pirinç pilavı falan sıkıntıJoyen senin menülerin gayet güzel pilavı ve üzerine dondurmayı görünce şaşırdım
alah bagişlasin :) bebisler en tatli çaginda ne guzel sevilir sindi onlarMerhaba... ev yapımı bir sucuktu maalesef yumurtayı arada boyle renklendiriyorum sade yemek zor geliyor spor yapmıyorum ama 16 aylık ikizlerim var gün boyu onlar önde ben arkada koşuyorum bakalım cuma günü tartı ne gösterecek varsa elinizde bir liste uygulamak isterim epey bilgilisiniz sanırım
Geçmiş olsun kaptanım.Keşke bi kas gevşetici falan alsaydın uyumadan gecede uyutmamış seni inş yakında düzelirSelamın aleyküm kızlarrrrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı geceler
Öğlen kayinvalideye uğradık bir haftadir gorusmedigimiz için
Gitmeden bulaşık makinem nedense doğru düzgün yikamamisti bende evden çıkmadan hepsini tekrar elde yikadim
Yıkamaz olaydımBüyük kızım o ara evde değildi zaten olsaydı hayatta izin vermezdi
Eskiler bilir geçen sene nasıl becerdiysem omuzlardaki tendonlari mı ne yirtmistimİlk etapta boyun fıtığı yüzünden omzuma ağrı vuruyor sandık hatta kaç tane doktor MRimi gorduyse anında ameliyat dediler tabi o ara çığlıklar atarak uykudan bile uyanıyorum ve bana kortizonlu direk kemiğe iğne yaptılar da oylelikle ağrılarım hafiflemisti
En sonunda tama ameliyat olayım da kurtulalım dediğimde gittiğim doktor Allah razı olsun anladı sıkıntının omuzlardaki geldiğini ve tekrar MR sonrasında teşhis konmustu
Son gittiğim doktorun hocası hatta şansa ordayım ve adam nasıl becerdin bunu demiştiNormalde çok fazla ağırlık kaldiranlarda olurmuş genelde ama nadiren de olsa dolaba uzanirken bile olabilir ve dayanılmaz ağrı yapar demişti
Genelde iyileşmesüreci 6 ay falan demişti ama nadiren ameliyat bile gerekebilir demişti
Tabi benim 1 sene oldu ve cok fazla iş yapmadığım sürece sıkıntı olmuyordu ama bütün ev işlerini de kızıma yıkmak istemiyorum ( Allah razı olsun özellikle ilk 3 ay yatalak gibiydimyemek dahil hersey kizimdaydi ve af edersiniz lavaboya bile onun yardımıyla gidiyordum o dönem )
Bugun de o evde yokken yavaş yavaş bulasiklari yıkadıktan ama en son hissettim yine kollarını tutacağınıKvdeyken hafif ağrı başladı ama eve gelince resmen kollarım yine bir Ton ağırlık varmış gibi ağır gelmeye başladı ve ağrılarım çoğaldı
Şu anda bile yazarken bütün parmaklarım dahi uyuşuk
Tabi büyük kızdan firçayı yedim2 gün hiç iş yapmadan dinleniyorsun dedi mecbur peki dedim Allahtan dinlenin geçiyor ama bayramdan sonra tekrar aynı doktora gidip MR cektirip göstermem lazım sonuçta bu böyle nereye kadar gidecek
Ahhh ahhh valla hep derim çevremdeki kem gözlere geliyorum sanırım
Ne zaman tamam yine kendime odaklanacagim desem yamuluyorumArtık kimseye diyetteyim bile demiyorum nazaran geleceğim diye ( Seneler once yildiznameme baktirmistim da o zaman da bakan kişi valla kardeşim yıldızın çok alcak birde milleti kendin gibi görüp anlatıyorum hiç bir işin rast gitmez konuşma demişti de ben hala dayanamıyorum Hatta arkadaşla dalga geçiyoruz parası neyse verelim de yıldız alalım kendimize diye cunku oda ayni ben
Allah razı olsun canım Rabbim tüm hastalara şifa versin insallah ♡♡♡ Aminnn
Birlikte inşallah hedefimiz ulastigimizi da burada paylaşacağız ben inanıyorum
Yok canım sıkıntı değil onu listeye girdiğinde ben NOT dusecegim zaten
Tabi sen bana 2 hafta sonra yine hatırlat
Harika bir menü tebrikler canım ♡♡♡♡♡
Aramıza hoşgeldin o zaman canım
İnşallah mezun olana kadar heycanlı daim olur
Bizimde zaten cuma tartı günümüzgerçi pazartesi de kontrol tarımı var ama o zorunlu degil
Harika bir menü canım ♡ Tebrikler
Sanirim ehliyetle basın dertteGerci emin ol bir iki direksiyon dersi sonrasi çok seveceksin
Benim 20 sene oldu ehliyet alalı ve hep derim ustayim diyen erkek şoförlere bile taş çıkarırımhatta geçen hafta kizlarimla 4 günlüğüne tatile bile gittik sehirdisina
Ben aksine özellikle Son ses müzik eşliğinde arabayla gezmeyi çık severim hatta bir ara acaba bayan taksi şoförü mü olsam hem para kazanırim demiştim
Sabır emin ol alisinca iyiki diyeceksin
Menülerin hepsi harika valla ♡♡♡
Afiyet olsun sanadaMenü gayet güzel bence
Kutlamada bile diyetini bozmamışın maşallah sanaDün ki menümü paylaşıyorum;
Sabah : 1 yemek kaşığı menemen, 1 orta boy siyez unlu krep, 1 çay kaşığı bal, 5 siyah zeytin, 2 dilim köy peyniri (370 kcal)
Akşam : 1 dilim çavdar ekmeği , 1 yemek kaşığı yoğurtlu havuç salata, 2 adet ceviz, 2 parça kurutulmuş zeytinyağlı domates, 1 yemek kaşığı semiz otu, yarım porsiyon güveçte karides (300 kcal)
Akşam atıştırması : 1 kase yoğurt (pulbiberli limonlu) (73 kcal)
Spor: 60 dakika tempolu yürüyüş (280 kcal) ve suyu günde 3-3,5 litre içiyorum, su içmeyi çok seviyorum.
Dün sevgilim ile 2.yılımızı kutladık o yüzden hep meze tarzı yedim
Çok sıkı diyetteyim, sırf kaçamak olmasın diye kimseyle görüşmüyorum, arkadaşlar falan çağırıyor dışarı çıkmıyorum düşünKutlamada bile diyetini bozmamışın maşallah sana
Çok şükür tatlı ve zahmetliler ne yapalım büyük oğlumda zor büyüdü ama geçti gitti unuttum bunlarda büyür inşallah tadını çıkartmak lazım.Karatayı seviyorum bende cokta güzel kilo vermistim zamaninda ama meyvesiz durmak istemiyorum artık bakalım yavas yavas artıkalah bagişlasin :) bebisler en tatli çaginda ne guzel sevilir sindi onlarliste demissiniz en fazla 1500 kalori alacaksiniz istediginizi yiyebilirsiniz ,gunlük 1500 kalori, nette kalori cetveli var ordan bakin , zaten bir sure sonra ezberliyorsunuz, uzucu olan spor yapamamaniz
Canim şöyle düşün, sana 1500 lira veriyorum bu parayla bir gun yemek ihtiyacini karsilayacaksin, gidip hepsini sabah kahvaltisina harcarsan tum gun ac kalirsin sonra, bu sebepten hesapli kuplanip üç öğunune yettir parayi, hapsini tek tip gidayada harcamamalisn, dusun bu paran hepsiyle gunde 10dilim ekmek alir yersin fakat amac ihtiyacin olan gidalara bölmek,inan asla ac kalmiyorsun her ögune 400kalori ayir ,geriye 300kalori kalir bununlada kendini şimart, dondurma cukulata yada neyi seviyorsan.bu sistemle hicbirsey yapmasanda haftada en az 1500gr verirsin ama sporsuz kalici olamaz tek ihtimal senin bebisler bu ihtiyaci karsiliyor olmali:) kos dustu yetis gibi gibiÇok şükür tatlı ve zahmetliler ne yapalım büyük oğlumda zor büyüdü ama geçti gitti unuttum bunlarda büyür inşallah tadını çıkartmak lazım.Karatayı seviyorum bende cokta güzel kilo vermistim zamaninda ama meyvesiz durmak istemiyorum artık bakalım yavas yavas artık
Boyle anlatinca cidden mantıklı geliyor yapılamayacek gibide degil denemekten zarar gelmez sagolunCanim şöyle düşün, sana 1500 lira veriyorum bu parayla bir gun yemek ihtiyacini karsilayacaksin, gidip hepsini sabah kahvaltisina harcarsan tum gun ac kalirsin sonra, bu sebepten hesapli kuplanip üç öğunune yettir parayi, hapsini tek tip gidayada harcamamalisn, dusun bu paran hepsiyle gunde 10dilim ekmek alir yersin fakat amac ihtiyacin olan gidalara bölmek,inan asla ac kalmiyorsun her ögune 400kalori ayir ,geriye 300kalori kalir bununlada kendini şimart, dondurma cukulata yada neyi seviyorsan.bu sistemle hicbirsey yapmasanda haftada en az 1500gr verirsin ama sporsuz kalici olamaz tek ihtimal senin bebisler bu ihtiyaci karsiliyor olmali:) kos dustu yetis gibi gibi☺
Bu hesabınız doğru değil, ortalama aktiflikte biri günde 1500 kalori yakar, ve günde 1500 kalori alan biri kilo veremez. 1 kilo harcanan 7000 kaloriye isabet eder. Ayrıca kendinizi çikolata benzeri şekerli transyağlı sağlıksız yiyeceklerle şımartmak ile diyet olamaz maalesef. Haftada 1500 gram verilebilmesi için haftada 10500 kalori yakılması gerekir. Bu da alınan kalorinin harcanan kaloriden daha düşük olması gerektiğini gösterir.Canim şöyle düşün, sana 1500 lira veriyorum bu parayla bir gun yemek ihtiyacini karsilayacaksin, gidip hepsini sabah kahvaltisina harcarsan tum gun ac kalirsin sonra, bu sebepten hesapli kuplanip üç öğunune yettir parayi, hapsini tek tip gidayada harcamamalisn, dusun bu paran hepsiyle gunde 10dilim ekmek alir yersin fakat amac ihtiyacin olan gidalara bölmek,inan asla ac kalmiyorsun her ögune 400kalori ayir ,geriye 300kalori kalir bununlada kendini şimart, dondurma cukulata yada neyi seviyorsan.bu sistemle hicbirsey yapmasanda haftada en az 1500gr verirsin ama sporsuz kalici olamaz tek ihtimal senin bebisler bu ihtiyaci karsiliyor olmali:) kos dustu yetis gibi gibi☺
Maşallah kuzulara büyük kızın gerçekten çok anlayışlı bir çocuk banucum şimdiki çocuklar herşeyi talep ediyor omzun içinde daha dikkatli ol artık durumunu az çok anladın kendini uzun süre yoracak işlerden uzak dur çok geçmiş olsun sende ne çektin bu omuzdan yawEminim bir kaç güne spor da eklenir
Bakalim ben yarın biraz daha iyi olursam en azından kolları fazla kullanmadan kızlarla evde Leslie yaparım belki
Ufaklıkda nette boy uzatacak hareketler olan bir aplikasyon görmüştüm geçen gün onu yapacakmış illeNeyse bari o şükür alıştı spora zaten haftada iki gün yuzmesi var hafta ici de benle spor yapsın olmadı hem biraz daha boya gider gerçi ablasını geçecek gibi ( ablası 19a görecek 1.63 boyu kuzu da 9a girecek 1.35 boyu ♡ )
Rabbim kazasız belasız kullanmayı nasip etsin ....Amin
Ben kızıma da diyorum bak gir ehliyeti de al diye ama bakalım şimdilik masraf olmasın diye bekleyebilirim diye tuttruyorMillet evladım çok masraf yapıyor der benimki de tam tersi aman babamın parası bitmesin sıkışmasın der
Mesleğinieline alınca yada calismaya başlarsa üniversite harici o zaman alirmisbende diyorum aradan çıksa sonra 2 sene derslere mi çalışayım yada ehliyet mi der bahane olsun diye
Karatay candırÇok şükür tatlı ve zahmetliler ne yapalım büyük oğlumda zor büyüdü ama geçti gitti unuttum bunlarda büyür inşallah tadını çıkartmak lazım.Karatayı seviyorum bende cokta güzel kilo vermistim zamaninda ama meyvesiz durmak istemiyorum artık bakalım yavas yavas artık
O kadar uzun süre gelmeyince unutmuşum demek kisonundaoldu ve takım merhabaaaa
Ben bayram sonrasına kadar pek gelemem bebişim evimde değilim memleket tatil derken yoğunum yaaani
Ama hepinizi çok özledim nekadar çok arkadaş gelmiş yokluğumda, hepiniz hoşgeldiniz
Elhan abla Işılduru adını söylememişti Işıl diyebilirsiniz demişti
YENA ablaaa beni neden hiç etiketlemiyorsun
Hepinizi seviyorum gençlik öptüm
Unutmuşum demekki den sonra kalbim duruyordu üzüntüdenO kadar uzun süre gelmeyince unutmuşum demek ki
Desem de senin gibi güzelligi unutursam kalbim kurusun
Kolaylıklar diliyorum yoğunluğuna ve kocaman sarılıyorum ..
Bir ara toplanalım yeniden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?