Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Tarçınla pek aram yok Allahtan Su da içiyorum bol bol ama acayip şişim şuanda..

Evet ikinci baharımız 2-3 aya nikahımız var ve ben ideal kiloma kavuşmadan gelinlik giymek istemiyorum. Çok sağol kaptanım amin

Çok geçmiş olsun bu arada umarım tez zamanda illetten kurtulursun.

Araba konusunda da tebrikler vallahi

O zaman daha sıkı devam etmek için sebebin de varmış ♡ bence o sürede rahat bir 10 kg verirsin zaten azimlisin maşallah ♡♡♡

Hehe darısı da bana olsun inş canım

alah bagişlasin :) bebisler en tatli çaginda ne guzel sevilir sindi onlar liste demissiniz en fazla 1500 kalori alacaksiniz istediginizi yiyebilirsiniz ,gunlük 1500 kalori, nette kalori cetveli var ordan bakin , zaten bir sure sonra ezberliyorsunuz, uzucu olan spor yapamamaniz

Geçmiş olsun kaptanım.Keşke bi kas gevşetici falan alsaydın uyumadan gecede uyutmamış seni inş yakında düzelir

Günaydın herkese güzel bi hafta dilerim. Sabah sırt ağrısıyla uyandım ve diyetr başlayacağım diye haftasonu baya sınırsız yemiştim. Tabi bana artı olarak döndü ama önemli deil. Şu an kilom 98,6 . Bu arada intermitten fasting diyeti yapıyorum yani yapacağım. Bir kez yaptım baya faydasını gördüm yine aynen devam inşallah.

oynakbasi34 çok geçmiş olsun canım. Benim de sırt ağrım ara ara gelip gidiyo belim de sakat zaten doğumdan sonra kendine gelemedi. Bu sebepler sporu çok olumsuz etkiliyo. Ben en güzel yürüyüşle kilo veriyorum çok zorlamadan.

Kutlamada bile diyetini bozmamışın maşallah sana

Günaydin millet benim misafirim gitti...cokk yorgunum umarim aksam üstü kendimi spor salonuna atarim...kahvaltim biraz alakasiz olsada idare eder.. aksam tüm gün menümü sporumu topluca yazacagim......bu son toparlanmaya calistigimiz bir Pazartesi olmasi dilegiyle... görüsmek üzere

Kutlamada bile diyetini bozmamışın maşallah sana
Çok sıkı diyetteyim, sırf kaçamak olmasın diye kimseyle görüşmüyorum, arkadaşlar falan çağırıyor dışarı çıkmıyorum düşün İlk 1 ayı sıfır kaçamaksız ve -5 kg olarak atlatmam lazım sonra bünyem alışıyor istesem de kaçamak yapamıyorum.

Çok şükür tatlı ve zahmetliler ne yapalım büyük oğlumda zor büyüdü ama geçti gitti unuttum bunlarda büyür inşallah tadını çıkartmak lazım.Karatayı seviyorum bende cokta güzel kilo vermistim zamaninda ama meyvesiz durmak istemiyorum artık bakalım yavas yavas artık

Canim şöyle düşün, sana 1500 lira veriyorum bu parayla bir gun yemek ihtiyacini karsilayacaksin, gidip hepsini sabah kahvaltisina harcarsan tum gun ac kalirsin sonra, bu sebepten hesapli kuplanip üç öğunune yettir parayi, hapsini tek tip gidayada harcamamalisn, dusun bu paran hepsiyle gunde 10dilim ekmek alir yersin fakat amac ihtiyacin olan gidalara bölmek,inan asla ac kalmiyorsun her ögune 400kalori ayir ,geriye 300kalori kalir bununlada kendini şimart, dondurma cukulata yada neyi seviyorsan.bu sistemle hicbirsey yapmasanda haftada en az 1500gr verirsin ama sporsuz kalici olamaz tek ihtimal senin bebisler bu ihtiyaci karsiliyor olmali:) kos dustu yetis gibi gibi

Mutlu haftalar

Bulamiyorum canım çok geçmiş olsun babana , nasıl durumu şu an ?

oynakbasi34 banucum sizin de tercihleriniz hayırlı olsun, umarım gonlundeki bir bölüm olur..
Sınav kadar tercih dönemi de aşırı stresli ve zor çok iyi bilirim

mavimli iş yukunmu arttı canım o yüzden mi fazla göremiyorum seni gerçi ben de ugrayamiyorum nedense..
Bu arada aldığın kilolar için hemen start verip başla.. ne zorluklarla emekle gitti kilolar unutma

Boyle anlatinca cidden mantıklı geliyor yapılamayacek gibide degil denemekten zarar gelmez sagolun

Bu hesabınız doğru değil, ortalama aktiflikte biri günde 1500 kalori yakar, ve günde 1500 kalori alan biri kilo veremez. 1 kilo harcanan 7000 kaloriye isabet eder. Ayrıca kendinizi çikolata benzeri şekerli transyağlı sağlıksız yiyeceklerle şımartmak ile diyet olamaz maalesef. Haftada 1500 gram verilebilmesi için haftada 10500 kalori yakılması gerekir. Bu da alınan kalorinin harcanan kaloriden daha düşük olması gerektiğini gösterir.

Maşallah kuzulara büyük kızın gerçekten çok anlayışlı bir çocuk banucum şimdiki çocuklar herşeyi talep ediyor omzun içinde daha dikkatli ol artık durumunu az çok anladın kendini uzun süre yoracak işlerden uzak dur çok geçmiş olsun sende ne çektin bu omuzdan yaw
Karatay candır

Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz. Eylülde- misafirlerim gittikten sonra- sizlerle yarışmayı bekleyen bir ablaniz olduğunu unutmayın. Geçen şubatta mezun oldum takımdan. Tatil girince bir de Antebe gidince bıraktım kendimi. Kilo alsam da umursamiyorum burada bizimle ilgilenen arkadaşlar var sağ olsunlar. Sizler de hiç korkmayın azimli olun bir de devamsızlık yapmayın bütün yağlarinizdan kurtulacaksiniz. Yukarıdaki tüm mesajları okudum. Kaptan , Tuğbacim, Yenosum , Asibecim İşilduru( kız adını unuttum Meral duymasın) öpüyorum bolcana. Yeni bacilarima da sevgilerimi gönderiyorum. Ne iyi ettiniz de geldiniz.

sonundaoldu ve takım merhabaaaa
Ben bayram sonrasına kadar pek gelemem bebişim evimde değilim memleket tatil derken yoğunum yaaani
Ama hepinizi çok özledim nekadar çok arkadaş gelmiş yokluğumda, hepiniz hoşgeldiniz
ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. abla Işılduru adını söylememişti Işıl diyebilirsiniz demişti
YENA ablaaa beni neden hiç etiketlemiyorsun

Hepinizi seviyorum gençlik öptüm

O kadar uzun süre gelmeyince unutmuşum demek ki
Desem de senin gibi güzelligi unutursam kalbim kurusun

Kolaylıklar diliyorum yoğunluğuna ve kocaman sarılıyorum ..

Bir ara toplanalım yeniden

O kadar uzun süre gelmeyince unutmuşum demek ki
Desem de senin gibi güzelligi unutursam kalbim kurusun

Kolaylıklar diliyorum yoğunluğuna ve kocaman sarılıyorum ..

Bir ara toplanalım yeniden
Unutmuşum demekki den sonra kalbim duruyordu üzüntüden ki sonrasıyla kendime geldim
Aynen ablişko birleşelim valla hepinizi ayrı ayrı çooook özledim. Ben de kocaman öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…