Allahim sanada ve her bekleyene de nasip etsin. Tesekkur ederimAmine Busra cnm çok tebrik ederim sağlıkla al kucağına inş.
@Lilimam meralim ben çok dillendirdim ya ondan ben sanmışsındır Bakalım artık Rabbim ne zaman uygun görürse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahim sanada ve her bekleyene de nasip etsin. Tesekkur ederimAmine Busra cnm çok tebrik ederim sağlıkla al kucağına inş.
@Lilimam meralim ben çok dillendirdim ya ondan ben sanmışsındır Bakalım artık Rabbim ne zaman uygun görürse
Allahim sanada ve her bekleyene de nasip etsin. Tesekkur ederim
kızına çok geçmiş olsun canım
ben 10 takımdayım burası kardeş takımımız o yüzden sohbete balıklama daldım ama umarım kimseyi rahatsız etmemişimdir
20 günden sonra Annem öğlen kahve içmeye geldi gerçi çok daha önce gelmişti ama 20 gündür malum soğukluk vardı ve ne ben davet ettim nede o geleyim dedi
Hesapta sıkıntıları konuşup bertaraf ettik ama kırılan bardak nasıl eskisi gibi olmuyorsa bende kizimda hiç bir şey yok gibi davranamayacagiz He misafir olduğu için hürmet gösterdik ama o birseyler anlatırken aklımdan okadar çok şey geçti ki meğer ne boş şeyler varmış
Çok teşekkürler canım Şükür veremli çıkmadı ama işte sınıf arkadaşından dolayı temasli olarak kayitlara geçti verem merkezinde ve 3 ay daha koruma ilacı kullanmak zorunda
Şükür hiç bir sıkıntı yok ve inşallah hiç bir zaman o hastalıkla uğraşmayı
Ne demek rahatsızlık her zaman bekleriz ♡♡♡♡♡
Banu ablacığım annenle ne geçti ki aranizda siz hiç ayrilmazdiniz ins en kısa zamanda soğukluk geçer aranızdaki20 günden sonra Annem öğlen kahve içmeye geldi gerçi çok daha önce gelmişti ama 20 gündür malum soğukluk vardı ve ne ben davet ettim nede o geleyim dedi
Hesapta sıkıntıları konuşup bertaraf ettik ama kırılan bardak nasıl eskisi gibi olmuyorsa bende kizimda hiç bir şey yok gibi davranamayacagiz He misafir olduğu için hürmet gösterdik ama o birseyler anlatırken aklımdan okadar çok şey geçti ki meğer ne boş şeyler varmış
Çok teşekkürler canım Şükür veremli çıkmadı ama işte sınıf arkadaşından dolayı temasli olarak kayitlara geçti verem merkezinde ve 3 ay daha koruma ilacı kullanmak zorunda
Şükür hiç bir sıkıntı yok ve inşallah hiç bir zaman o hastalıkla uğraşmayı
Ne demek rahatsızlık her zaman bekleriz ♡♡♡♡♡
Banu ablacığım annenle ne geçti ki aranizda siz hiç ayrilmazdiniz ins en kısa zamanda soğukluk geçer aranızdaki
Kizcenede çok geçmiş olsun
Aile içinde böyle insanlar olması çok zorCanım çok uzun ve saçma bir hikaye aslında ama şu kadarını söyleyeyim çıban başı maalesef kizkardesim
Hatun Annemi fena gaza getirip istediği yerden yanlış anlaşılmalar yaratıp resmen kızıma karşı kiskirtti
Hatun tatile çıktı da sakin bir şekilde konusabildik tabi her ne kadar barismis dahi olsak kızım hala çok kırgın ve sadece benim hatrima konuşuyor Teyzesiyle konuşmuyor ve kolay kolay da konuşmam diyor haklı olarak Sonuçta artık küçük değil ve yapılanları görüyor ( sabrina hayranım valla ben olsam hepsini silerim diyor )
Aile içinde böyle insanlar olması çok zor
Kardeşin olmasa amann gitmem görmem dersin illaki karsilasirsin kardeşin olunca
Eşi tarafıyla nasıl kardeşin
Kardeş candır ya ne desem bilemedim abla çok değişik sendeki kız kardeş
Kızında çok haklı doğal olarak teyze anne yarısı demektir kışkırtmak ne demek
Yarın bende tartilip yazarım kızlar yarın herkes bol eksi görür ins tartıda
Gunaydin kizlar gecen hafta 71.5
Guncel 70.3
Fark 1.2
Cnm ben bu hafta izine ayriliyordum***8. TAKIM 630. ETAP****
mavimli ( 79.4 / / / %)
Zarpy ( 67.7 / / / % )
HasibeG ( 93.2 / / / % )
aijoo ( 86.9 / / / % )
Frytiop ( 71.5 / 70.3 / 1.2 / 1.68 % )
8. Takım Ortalaması; %
Gunaydin kizlar
Valiz hazirliklari tamam
Bugun temizlik ve kizlari yikama isini halledince isler bitiyor
Gece yola cikicaz insallah. Ilk defa gece yolculugu yapcaz biraz tedirginim. Sabah namazdan sonra uyumadim. Gece yoldada uyumamam lazim. Insallah oglen meryem uyurken biraz kestirebilirim.
Cnm ben bu hafta izine ayriliyordum
Eriyorsun gııııııııGunaydin kizlar gecen hafta 71.5
Guncel 70.3
Fark 1.2