• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bende bütün gün sersem gibiydim hatta akşam üzere hafif ateşim de çıkmış esimin demesi ;) ben olcmedigim sürece hayatta anlamam hatta elle kontrol ederken de hep eşime derim sen bir baksana diye ( ben direk ateş ölçer kullanırım :D )
Şükür şimdi yok ama hala gözlerim yanıyor :(

Anammmmmm çok sevindim canım ♡♡♡♡♡
Rabbim inşallah sağlıkla kucağına da almayı nasip eder ...Aminnn

O zaman bugün itibaren sağlıklı beslenmeye devam ;) Kilo almadan bile bu sureci tamamlayabilirsin ♡♡♡♡ Ay çok keyifli bir süreç olacak hepimi için ♡♡♡♡ Takimimiza bir kuzucuk daha geliyor oleyyyy ♡♡♡
İlk etapta biraz daha verip daha sonra alsam bile sabit kalarak bitirebilsem o bile yeterli. Bakalim diyetisyenim nasil bir yol cizecek

Yarın sabah kadın hastalıkları randevum var rutin kontrol amaçlı bide kaç aydır regl de azalma var onuda sorcam yediklerimi yarın yazarim

Sabah erken kalkacagim iyi geceler güzel hatunlar ❤️
Gecmis olsun simdiden. İyi geceler (:

hayırlı olsun cnm çok sevindim. sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. :KK200: :KK200: :KK200: :KK68: :KK68: :KK68:

Bende bütün gün sersem gibiydim hatta akşam üzere hafif ateşim de çıkmış esimin demesi :KK66: ben olcmedigim sürece hayatta anlamam hatta elle kontrol ederken de hep eşime derim sen bir baksana diye ( ben direk ateş ölçer kullanırım :KK70: )
Şükür şimdi yok ama hala gözlerim yanıyor :KK43:

Anammmmmm çok sevindim canım ♡♡♡♡♡
Rabbim inşallah sağlıkla kucağına da almayı nasip eder ...Aminnn

O zaman bugün itibaren sağlıklı beslenmeye devam :KK66: Kilo almadan bile bu sureci tamamlayabilirsin ♡♡♡♡ Ay çok keyifli bir süreç olacak hepimi için ♡♡♡♡ Takimimiza bir kuzucuk daha geliyor oleyyyy ♡♡♡

geçmiş olsun cnm dikkat et kendine

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

Bugün bende büyük kızı Yedikule göğüs hastanesine götüreceğim :KK66: malum hala şu aylar önce arkadaşının sınıfa Verem tehlikesi yaması yüzünden koruma amaçlı kontrolleri var :KK66: inşallah bu sefer doktor artık gelmenize gerek yok der :KK66:

Birazdan kızları uyandırır hazırlamaya başlarız ama hazır vakit varken sıcak suyumla güne başlıyorum ♡

sabah 6
iki tahilli ekmekle sandivic salam kasar peynir zeytin salatasi icinde

10.30 civarı
1 haslama yumurta tadimlik salam kasar peynir
sekersiz cay

13.40
yarim sekerli turk kahvesi
2 kare cikolata

15.30
karabugday aşı yogurtlu ve salatalıklı
2 3 yudum kefir

19.30
yogurtlu sehriye corbasi(unsuz)
kiymali ispanak yemeği (pirincsiz)
2 yk yogurt
domates salatalik
1 dilim cok tahilli ekmek

sabah 6
iki tahilli ekmekle sandivic salam kasar peynir zeytin salatasi icinde

10.30 civarı
1 haslama yumurta tadimlik salam kasar peynir
sekersiz cay

13.40
yarim sekerli turk kahvesi
2 kare cikolata

15.30
karabugday aşı yogurtlu ve salatalıklı
2 3 yudum kefir

19.30
yogurtlu sehriye corbasi(unsuz)
kiymali ispanak yemeği (pirincsiz)
2 yk yogurt
domates salatalik
1 dilim cok tahilli ekmek
Hamilelik takvimini sevsinler senin :KK68: :KK68: :KK68: :KK200: :KK200:

Dün epey şoktaydımda bugun kabullendim hatta benimsedim bile. Agrim var tedirginim. Dikkat etmeye çalışıyorum. Kizda yasadiklarimi yasamak istemiyorum simdi cocuk var yatamam 3 ay
Insallah rahat bir hamilelik gecirirsin cnm

Slmlar takim arkadaslarim,izine cikmistim fakattttt
Hala 84 kiloyum😔ramazan bayrami arefesi 81 gormustum fakat tekrar ramazana basladigim kiloya dondum.kismet artik.bakalim tekrar 80 hedefine inebilecekmiyim.sizleri izledim buralarda.yeni arkadaslar katildi aramiza,hepsine cok cok eksi ler diliyorum.biz ucunu biraktik siz birakmayin diyorum canlarim💓
Yeniden hossssbuldumm💁

Hala 84 kiloyum😔ramazan bayrami arefesi 81 gormustum fakat tekrar ramazana basladigim kiloya dondum.kismet artik.bakalim tekrar 80 hedefine inebilecekmiyim.sizleri izledim buralarda.yeni arkadaslar katildi aramiza,hepsine cok cok eksi ler diliyorum.biz ucunu biraktik siz birakmayin diyorum canlarim💓
Yeniden hossssbuldumm💁
İnersin inersin. Kafana takma kontrollü git. Güç içinde :)

Selamın aleykum kizlarrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Dün hem bedenen hemde beynen baya yorucu bir gün oldu benim için ;)
Sabahtan kızın bu Verem muhabbetine göğüs hastalıkları hastanesinde kontrolü vardı ;)
Tekrar göğüs filmi çekildi ve çok şükür temiz çıktı ;) Doktor verem Dispanseri gerek görmediği sürece tekrar gelene gerek yok dedi ♡♡♡♡♡

Hadi ordan kostur kostur eve dönüp kahvaltimizi yapıp mecbur Annemler gittik ( Veremlilerin çok olduğu hastaneye küçük kuzuyu götürmek istemedim o yüzden mecbur Anneme bıraktık )
Baştan biraz gerilim yalan değil ama en Son tam kalkacagima yakın babam bu Son günlerdeki muhabbeti açtı ;)

Uzun uzun konuşup rahatsız olduğum şeyleri Babama da söyledim ;) sonunda hesapta orta yolu bulduk ama tam cikarken resmen Annem kaç gündür kafam yerinde değil ondan oldu ama siz arayı açmayın dediğinde dayanamadım ve kusura bakma senin kafa yerinde olursa tabi geliriz arada ama senin kafanda çok sık gidiyor bu ara dedim :D

Öğleden sonra kızlarla Avmye gidip ayakkabı baktık ;) Hesapta kendime diye çıktım ama begenemedim ama şansa büyük kızıma bir çift ayakkabı aldım ufakligin da daha evvel çok isteyip bedenini bulamadığı bir pantolon vardı onları alıp döndük ;)

Akşam da biraz parka uğradıkları sonra eşimle buluşup eve döndükten sonra baygın düşmüşüm :D

Yeniden hossssbuldumm💁

Tekrar hoşgeldin canım ;)
Bayrama daha 1 ay var ve o arada rahat o 81i görebilirsin ♡ Birlikte çok daha güzel devam ederiz merak etme ;)

Selamın aleykum kizlarrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Dün hem bedenen hemde beynen baya yorucu bir gün oldu benim için ;)
Sabahtan kızın bu Verem muhabbetine göğüs hastalıkları hastanesinde kontrolü vardı ;)
Tekrar göğüs filmi çekildi ve çok şükür temiz çıktı ;) Doktor verem Dispanseri gerek görmediği sürece tekrar gelene gerek yok dedi ♡♡♡♡♡

Hadi ordan kostur kostur eve dönüp kahvaltimizi yapıp mecbur Annemler gittik ( Veremlilerin çok olduğu hastaneye küçük kuzuyu götürmek istemedim o yüzden mecbur Anneme bıraktık )
Baştan biraz gerilim yalan değil ama en Son tam kalkacagima yakın babam bu Son günlerdeki muhabbeti açtı ;)

Uzun uzun konuşup rahatsız olduğum şeyleri Babama da söyledim ;) sonunda hesapta orta yolu bulduk ama tam cikarken resmen Annem kaç gündür kafam yerinde değil ondan oldu ama siz arayı açmayın dediğinde dayanamadım ve kusura bakma senin kafa yerinde olursa tabi geliriz arada ama senin kafanda çok sık gidiyor bu ara dedim :D

Öğleden sonra kızlarla Avmye gidip ayakkabı baktık ;) Hesapta kendime diye çıktım ama begenemedim ama şansa büyük kızıma bir çift ayakkabı aldım ufakligin da daha evvel çok isteyip bedenini bulamadığı bir pantolon vardı onları alıp döndük ;)

Akşam da biraz parka uğradıkları sonra eşimle buluşup eve döndükten sonra baygın düşmüşüm :D

Tekrar hoşgeldin canım ;)
Bayrama daha 1 ay var ve o arada rahat o 81i görebilirsin ♡ Birlikte çok daha güzel devam ederiz merak etme ;)
Sen dun baya yerinde durmamissin :D

Back