Selam. Diyetisyenden geliyorum kız şok oldusaglikli beslenmeye gecerek kg alimini engellicez. Bende dedimki belki ilk 3 ay 5 kg verebilirim. En azindan sonra onu geri alirim. Kadin dogum doktorunun bebegin gelisiminde sorun yok dedigi muddetce devam ederiz dedi. Artik vucut analizi yapilamiyormuş manyetij alan oldugu icin. Normal tartildim orda tokken 87.4 geldim 1 kg kiyafet dusuyoruz dedi. 86.4 olarak gecen haftaya gore 800 gr eksi dedi. Zaten bu sabah bende 86.5 gormustum saat 5te
İnşallah ya. Şimdilik listeden cikmayacagim. Ne Zaman artı gelmeye başlarsam o zaman cikmayi düşünüyorum. İlk üç ay vermeye gayret edicem. Bebege zarari olacagini düşünmüyorum kg vermemin. Cunku zaten hep yararli seyler yiyecegimHarika bir sonuç canımEminim saglikli beslenerek hiç Kilo almadan bile doğuma gidebilirsin ♡
Zaten ilk aylarda minicik olacak cnmİnşallah ya. Şimdilik listeden cikmayacagim. Ne Zaman artı gelmeye başlarsam o zaman cikmayi düşünüyorum. İlk üç ay vermeye gayret edicem. Bebege zarari olacagini düşünmüyorum kg vermemin. Cunku zaten hep yararli seyler yiyecegim
Zaten protein agirlikli beslenme oluyor. Et balik konusunda biraz daha dikkat etmem lazim. Yoksa sut, yogurt, peynir , yumurta cok guzel tuketirim. Ama et ve balik tuketimi yoktu artik mecbur olcakZaten ilk aylarda minicik olacak cnmsenin dikkat ederek yediklerin bile hayde hayde yeter ona hayirla dogur insallah
Günaydın kızlar
Gene hastane yollarindayim kan ve smear alacaklar bugün
Geçen gün Dr diyetisyen yönlendirdi liste verdi diyetisyen
Günaydın kızlar
Gene hastane yollarindayim kan ve smear alacaklar bugün
Geçen gün Dr diyetisyen yönlendirdi liste verdi diyetisyen
İnşallah ya. Şimdilik listeden cikmayacagim. Ne Zaman artı gelmeye başlarsam o zaman cikmayi düşünüyorum. İlk üç ay vermeye gayret edicem. Bebege zarari olacagini düşünmüyorum kg vermemin. Cunku zaten hep yararli seyler yiyecegim
Benim reglnin aslında 2.ci günü ama baya ağrım var
Sıcak su torbası koyacagim birazdan belki rahatlatır birde kabizlik oluştu nedense
Neyse kiraz sapı ve bol suyla onuda çözeriz inşallah
Selamın aleykum kizlarrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Dün hem bedenen hemde beynen baya yorucu bir gün oldu benim için
Sabahtan kızın bu Verem muhabbetine göğüs hastalıkları hastanesinde kontrolü vardı
Tekrar göğüs filmi çekildi ve çok şükür temiz çıktıDoktor verem Dispanseri gerek görmediği sürece tekrar gelene gerek yok dedi ♡♡♡♡♡
Hadi ordan kostur kostur eve dönüp kahvaltimizi yapıp mecbur Annemler gittik ( Veremlilerin çok olduğu hastaneye küçük kuzuyu götürmek istemedim o yüzden mecbur Anneme bıraktık )
Baştan biraz gerilim yalan değil ama en Son tam kalkacagima yakın babam bu Son günlerdeki muhabbeti açtı
Uzun uzun konuşup rahatsız olduğum şeyleri Babama da söyledimsonunda hesapta orta yolu bulduk ama tam cikarken resmen Annem kaç gündür kafam yerinde değil ondan oldu ama siz arayı açmayın dediğinde dayanamadım ve kusura bakma senin kafa yerinde olursa tabi geliriz arada ama senin kafanda çok sık gidiyor bu ara dedim
Öğleden sonra kızlarla Avmye gidip ayakkabı baktıkHesapta kendime diye çıktım ama begenemedim ama şansa büyük kızıma bir çift ayakkabı aldım ufakligin da daha evvel çok isteyip bedenini bulamadığı bir pantolon vardı onları alıp döndük
Akşam da biraz parka uğradıkları sonra eşimle buluşup eve döndükten sonra baygın düşmüşüm
Tekrar hoşgeldin canım
Bayrama daha 1 ay var ve o arada rahat o 81i görebilirsin ♡ Birlikte çok daha güzel devam ederiz merak etme
Serin istanbul sabahindan gunaydinnn :) bugun tam ütü yapmalik hava
Benim sepetten dahada fazlasi. Bundan sonra biriktirmemem lazımayyyy ütü deme bende de bir sepet ütü var yapılmayı bekliyorum bu akşam yaparım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?