Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydın 8 .takımın güzelleri işler çok yoğun sizlerin aranıza katılamıyorum
güloma ne oldu neye küstü neden ayrıldı yada ayrıldımı anlayamadım
bende bu arada kendimi bırakmadım yememe dikkat ediyorum sporumu yapıyorum
sizleri ösledimmm bennnn

günaydın akrep azad ve gelecek olan fıstıklar

Günaydınlar Lillycim ve tüm arkadaşlar:içelim:

gunaydin kizlar
akrepcim canim sanada gunaydinn valla bende basladim gune sirkeli su e kaysiyla ama gerisi fena hic sorma
:roflol::roflol::roflol:

arkadaşlar gün aydın ben kahvaltımı yaptım inşallah güne iyi başladım öglende ne yiyecem bilmiyorum başaracam inşallah aranıza katılmayı bay

günaydın Selma 12 hoşgeldinkaydirigubbakcemile5

şimdide dünün raporu kahvaltı 1/2 simit öğle birkaç köfte 2 dilim ekmek ve salata, akşam 1 karnıyarık (küçük ve közlenmiş patlıcanla yapılmış akrebin oklavasını gördüm sanki bir an hemen açıklama yapmayı uygun buldum) aralarda 1 elma, 1 portakal,1/3 ayva.
geçmişe bakıp geliyorum...

aferin akreppp:jeyyar:
erite erite bişey bırakmıyacaksın dikkat et kendine :jeyyar:

Bencede ama ne yalan söyliyim bu spor aşkını takdir ediyorum

Lubabe çok sevindim Allah yardımcıları olsuna.s.

Herkese selam şekerlerrrrrrr..nabersiniz..ben iyiyim

annamler geldi,diyet işi karıştı azcık:1ninca:..acil toparlanmam lazım...

bi geçmişe bakayım
:roflol::roflol: Çitoscum ben alıştım ama sende hazırlan akrebin oklavasına sabitsenklava:almışsanklava:

Geçmiş olsun Akrepcim a.s.

bizde seni ösledik EdicimŞeniz

selam kızlar tekrar merhaba kayseriden misafirler geldi bugun boyunca iş çıkışı onlarla olacam bugunki menümü söylememyi uygun görüyorum çünkü biraz abarttım ama bu akrep hanım kilo verme birincisi olmayacağım manasına gelmez di mi? öptüm hepinizi isim isim yazamıyorum kusura bakamayın kısıtlı giriyorum çünkü ben....

biryumru takıldıboğazıma nefes alamıyorum oğlumu uğurladım garajdan biraz önce geldimsenağlama
eşim eve bıraktı beni işe döndü
ağladım ağladım odasına girdim eşyalarını topladım
senağlama
sizlerle takılayımdedim kimseler yok
bende sayfalara döktüm gözyaşlarımı senağlama
uzun tatiller güzel olmuyormuş onu anladımiçimde bir acıvar :a015:

allah kvuştursun ablacım zamanla alırşırsın inşallah benimkilerde öğleydi zamanında
evden bir çıktık tam çıktık yuvaya dönüş pek olmuyor zamanla alışılıyor sen gider gelirsin artık birazda zaman geçer

ne bileyim duru yaa
tam alışmıştık derken ayrılığa uzunolan tatil döndürdü tekrar çarkı başa :çok üzgünüm:
ailenin alıştığını zannediyorsun bence değil
evlat alışıyorda zamanla anne babanın içinde hasretinkoru hem yanıyor senağlama
buzdolabının kapağını açamıyorumyedirmeyi unuttuğum birşey çıkar içinden diye
odasına giremiyorum üstüme üstüme geliyor oda odadaki kokusu senağlama

ay canım ya
deme böğle benim bile gözlerim doldu burdan
anneciğim geldi aklıma iki gün sesi giderdi garibimin zordur tabi allah kısmet ederde bizde gönderirsek anlarız herhalde

aman ankaradan hiç bir yere kıpraşma senağlama
görünen dağın ardı yakın oluyor
tüm iyi okullar orda
evlatların yanında olsun yanında okut
önümüzdeki yıl kızda girecek abisi onunda ankarada okumasını istiyor aslında bu fikir banada cazipgeliyor hem maddi hemde manavi yönden onu abisine emanet etmek senağlama
belki küçük bir ev kiralayıpiki kardeşte durabilirler arada bende gelirim yanlarına diye düşünüyorum senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…