akrep 33 ben geldim dogrumu geldim ne yapacam şimdi ben bana bilgi yazarmısın ona göre hareket edeyim bay görüşürüz bu arada bende mersin mut tanım
:hooray: ONALTINCI HAFTA GÖBEK ERİTME BİRİNCİSİ :hooray:
baharçelik
İKİNCİ a.s.
akrep33
ÜÇÜNCÜ a.s.
semiha + hayal gözlü
:hooray: ONALTINCI HAFTA BASEN ERİTME BİRİNCİSİ :hooray:
akrep33 + nukeray + hayal gözlü + baharçelik
İKİNCİ
ÜÇÜNCÜ
:smiley-cool:
aferin akreppp:jeyyar:
erite erite bişey bırakmıyacaksın dikkat et kendine :jeyyar:
canım çok sevindim ablan adına
baban çok güzel düşünmüş
ablan alışınca kendi ev düzenine zor gelirdi şimdi ona
canım yaa ne sevinmiştir şimdi
allah babana sağlıklı hayırlı uzun ömür versin şeker
iletmemmi ablam bu yazıları tek tek onada okutacağım anlatmam bile moral oluyor okuyunca daha bi sevinecektir eminim
günaydın akrebim maşallah ne güzel kilo veriyosun kız valla kıskanıyom ha
kızlar gelmediler herhalde sabah elmamı yedim kahvaltıda az peynir 1 dilim ekmek çay içtim o kada
Günaydın 8 .takımın güzelleri işler çok yoğun sizlerin aranıza katılamıyorum
güloma ne oldu neye küstü neden ayrıldı yada ayrıldımı anlayamadım
bende bu arada kendimi bırakmadım yememe dikkat ediyorum sporumu yapıyorum
sizleri ösledimmm bennnn
uuuuuuuuuuuuuuuffffffffffffffff bu nedir yaaa kimse yok kendin yaz kendin oku(((
selam kızlar tekrar merhaba kayseriden misafirler geldi bugun boyunca iş çıkışı onlarla olacam bugunki menümü söylememyi uygun görüyorum çünkü biraz abarttımama bu akrep hanım kilo verme birincisi olmayacağım manasına gelmez di mi? öptüm hepinizi isim isim yazamıyorum kusura bakamayın kısıtlı giriyorum çünkü ben....
Selam şekerlerrrrrrrrr...pek yazılmamşış dünden beri kimsecikler yok sanırım..bugün sabah tartıldım 100 gr vermişim bile çok şaşırdımmmmmmmmm..
biryumru takıldıboğazıma nefes alamıyorum oğlumu uğurladım garajdan biraz önce geldimsenağlama
eşim eve bıraktı beni işe döndü
ağladım ağladım odasına girdim eşyalarını topladım
senağlama
sizlerle takılayımdedim kimseler yok
bende sayfalara döktüm gözyaşlarımı senağlama
uzun tatiller güzel olmuyormuş onu anladımiçimde bir acıvar :a015:
sizin için daha mantıkklı tabi madi yönden daha iyi olcağı kesin sende gidip geldinmi arada iyi olur tabi
zaman çok kötü çünkü o yolardan geçtik bilirim hertürlü şey geliyor çocukların başına
hozlemk hoş bulduk aranızda olmaktan mutluyum cok iyi motive oluyorum öylende 1su bardagı makarna yedim cokmu
:1shok::1shok:senağlamasenağlama içimi kanattın Lillycim :teselli:biryumru takıldıboğazıma nefes alamıyorum oğlumu uğurladım garajdan biraz önce geldimsenağlama
senağlama
:1shok::1shok:senağlamasenağlama içimi kanattın Lillycim :teselli:
Canım okumak için gidiyor olması seni teselli etsin ve Allah kavuştursun canım inan benimde boğazımda birşeyler düğümlendi:çok üzgünüm:
neyse kızlar mantıklı düşündüğünde geçiyor sıkıntıkızlar çarşıdan gelir gelmez size bakayım dedim
evde işlerimi toparlıyim tekrar gelirim çıtırlar görüşürüz
öptüm sizleri Şeniz:1hug:
biryumru takıldıboğazıma nefes alamıyorum oğlumu uğurladım garajdan biraz önce geldimsenağlama
senağlama
Lillycim yaaa off ayrılık çok yaman hakikaten dediğin gibi..gün gelip benim oğluşum da büyüyp gidecek her ne kadar göndermek istemesem de..İnşallah kızında onun yanına gider sen de onların yanina..oohh mis gibi..canım allah kavuştursun,allah evletlarımıza sağlıklı ,mutlu ,uzun bir ömür versin başka bişey istemem..
hasibe ablacım allah kavuştursun
üzülme ne olur
kötü oldum bende
çok zordur eminim alışıp sonra ayrılmak
allah sağlık versin oğluşuna ablacım üzülme ne olur
ay lili abla mahvettin beni benimde kardeşim almanyada oturuyor her ayrılıkda bu sahneleri yaşıyoruz Allah güle güle kavuştursun
sekercim nasilsin kiz ne var ne yok soyle bakim
anam kadirgali misin nesin diyecem ama adanalisin ne fircaliyon kiz iki kase corba demis iste anam bana gore iki kase bile az da neysee ben hayatta doymam corbyala mesela anamm demeyim simdi benide firscalar bu
optum sekerr
akrep 33 canım ben kırmızı mercimek corbası ictim başkada bir şey yemedım yalnız beşi bir yewrde cay ve bir portakal yiycem birde aktivya yiyorum bakalım faydası olacakmı yalnız yarın güne gidecem ne yapayım orada dayana bilirmiyim yoksa orada yesem akşam hic birşey yemesemmi siz ne dersiniz hoşcakalın kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
mercimek çorbanın yanında maydanoz da yiyebilirsin şeker..yarında günde azar azar yersin ayarlarsın kendini..akam da çok az yersen tamamdır şekerakrep 33 canım ben kırmızı mercimek corbası ictim başkada bir şey yemedım yalnız beşi bir yewrde cay ve bir portakal yiycem birde aktivya yiyorum bakalım faydası olacakmı yalnız yarın güne gidecem ne yapayım orada dayana bilirmiyim yoksa orada yesem akşam hic birşey yemesemmi siz ne dersiniz hoşcakalın kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
ablam benim olacak o kadar ruh haliyle çok bağlantılı yediklerimiz iki gün sıkarsın artık şeker ablamcanlarım benim kusura bakmayın üzdüm sizide :çok üzgünüm:
ama annelik işte kaç yaşında olursa olsunlar canından bir parça gözünde hala bebekler
ne bileyim işte akrep çok kızacaksın ama bugün bütün gün saçma sapan yedim
ruh halim dünden beri valiz hazırladım kötüydü
aklım başımda değildi
diyetle kasmadım kendimi :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?