gunaydin guzel bayanlarr
anam su akrepe bak milletin canina okuyo kiz az rahat birak arkadaslarida nefes alsinlar yok olurda baski bu kadarda olmazz be alla alla birakta bu hafta biz birinci olalim dimi amaa
dünün raporu kahvaltı karışık yağsız tost, öğle yemedim komşum çaya çağıçmıştı ceviz büyüklüğünde 1 kurabiye akşam tavuk haşlama ve 2 kaşık pilav :)
Arkadaşlar Asi ve selma yok akşam msn den ya da tlf ile görüşen varmı ?? hem çok merak ediyorum hemde çok üzülüyorum bu duruma((
Lillyde görünmedi bu gün hiç(
kadim dostum benim yerimseni ben Şeniz
kızlar biraz bozuldu herhalde yada bilmediğimiz bişeyler var husel öyle kolay kolay kırılmazdı
dur bakalım yakında çıkar kokusu bu meselenin :uhm:
kızlar merhabaa doktordaydım geldim birazdan tekrar gideceğim
kızımın elinin üstünde bir kitle var ve devamlı ağrı yapıyor
o yüzden hastanedeydik öğleden sonrada film sonucuma göre teşhisi konacak
bir uğrayayım dedim
güzel dileklerde bulunan bulunmayan herkesi öpüyorum Şeniz
diyette fena dozuttum
yarından itibaren sıkacağım :1rolleyes:
benden bu hafta eksi beklemeyin uçtummm
ama söz artıylada huzurunuza gelmiyeceğim
hoşcakalın şimdilik
yarın oğlumu yolcu edeceğim hep burda olurum artık a.s
a.s. canım benim..öp ablanı yerimize..dualarımız onunla şeker..SLM BAYANLAR YENGEMİN DÜKKANINDAN GİRİYORUM FIRSAT BULDUM ANCA ABLAMLA BERABER OKUL İŞLERİYLE UĞRAŞIYORUM YAZDIKLARINIZI ABLA İLETİYORUM hepisne slmımı ilet dedi üstümde kalmasın
bravo canım.inşallah cumaya sürprizin büyük olurakrebim akşam dartıldım tok karnına cnm 74 8 geldim aç karnına merak ediyorum artık cuma sabahı dartılırım süpriz olsundimi ama
oooo acaip yakmışındır yağları şimdi şeker..hadi bakalım..inşallah birinci olursungünaydın kızlar haftasonunu temizlik ve az yürüyüşle geçirdim hava güzel olsa yürüyüp kosu yapacaktık eşimle bari ev temizleyelim dedik evin canına okuduk:)))) sabahtan beri 2 fincan nescafe içtim ikisi birarada ... öğlen meyve yiyecem 1 muz bir de portakal arada su bol bol haftasonu pek su içemedim... işyerinde daha planlı programlı gidiyo... öptüm hepinizi güzel günlerdilerim... bu hafta kilo vermede birinci olacam kafaya koydum akrep... umarım beni geçmeye kalkıışmazsın:)))
allah yardımcınız olsun şeker..verdiğiniz desteği mutlulukla izliyorum.bravo sizeneyse kızlar bana müsade muhtara gideceğiz şimdi fırsat bulursam yine girerim inşallah
kız nediyon sen..git kendi takımına kurabiye nasıl yenir geceleri onu öğret sen ve sondan birinci olun.1. cilik bizim şekergunaydin guzel bayanlarr
anam su akrepe bak milletin canina okuyo kiz az rahat birak arkadaslarida nefes alsinlar yok olurda baski bu kadarda olmazz be alla alla birakta bu hafta biz birinci olalim dimi amaa
hadi bakalım şeker...en kuvvetli halka olma sırası sendeNeslihan canım listedede belli olduğu gibi 2 çarpıyı bir tek ben yedimdelikafadulden takımın en zayıf halkası olarak beni düzeltmeye çalışıyor sevgili koçum Akrebim:1hug:
cnım öğünlerinde dere otu maydanoz ve tere ye bol bol..özellikle dere otudünün raporu kahvaltı karışık yağsız tost, öğle yemedim komşum çaya çağıçmıştı ceviz büyüklüğünde 1 kurabiye akşam tavuk haşlama ve 2 kaşık pilav :)
Arkadaşlar Asi ve selma yok akşam msn den ya da tlf ile görüşen varmı ?? hem çok merak ediyorum hemde çok üzülüyorum bu duruma((
Lillyde görünmedi bu gün hiç(
ablacım geçmiş olsunkızlar merhabaa doktordaydım geldim birazdan tekrar gideceğim
kızımın elinin üstünde bir kitle var ve devamlı ağrı yapıyor
o yüzden hastanedeydik öğleden sonrada film sonucuma göre teşhisi konacak
bir uğrayayım dedim
güzel dileklerde bulunan bulunmayan herkesi öpüyorum Şeniz
diyette fena dozuttum
yarından itibaren sıkacağım :1rolleyes:
benden bu hafta eksi beklemeyin uçtummm
ama söz artıylada huzurunuza gelmiyeceğim
hoşcakalın şimdilik
yarın oğlumu yolcu edeceğim hep burda olurum artık a.s
bakalım ablacım bu akşam görüşebilirsem..kadim dostum benim yerimseni ben Şeniz
kızlar biraz bozuldu herhalde yada bilmediğimiz bişeyler var husel öyle kolay kolay kırılmazdı
dur bakalım yakında çıkar kokusu bu meselenin :uhm:
akrep 33 ben geldim dogrumu geldim ne yapacam şimdi ben bana bilgi yazarmısın ona göre hareket edeyim bay görüşürüz bu arada bende mersin mut tanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?