Onceden vardi. Dogumdan eve gelince 109 oldum. 1 ay sonra 105 ile bayrama gittim. Neler duydum bir bilsenRabbim seninde gönlüne göre verir inşallah ♡♡♡♡ Aminnnn
Kesinlikle bol bol resim çekilin canımileride keşke dememek için Varsın kilolu olsun gerçi sende abartılı bir kilon yok ♡♡♡
Ben günlerde bilerek tok gidip cayı cok tutuyodum. Sadece tatliya dayanamadigim icin tatli ve salata kisir tarzi ne varsa ondan yiyodum. Pogaca borek caktirmadan geri koyuyodum. Gün bitene kadar kimseye diyet yapiyorum demedim. Olaki kacirirsam arkamdan konusmasinlar dye. Çünkü bir arkadas oyle yapti devam edemedi diyete. Sonradan ogrendi cok kisi. Eger bu sene ayni grupla gün yaparsak eminim zayifladigimi farkederler daha cok dikkat etmem gerekir benim icin daha iyi :)
Birde artik utanmadan basladigim kiloyu ve suanki kilomu soyleyebiliyorum. 113 kg olan da bendim. Suan 90 olanda. İnsallah ilerde de 65 70 olcam. Ne kadar zorlu bisey yaptigimi herkes bilsin istiyorum
Ben hic yanamiyorum anca krem rengi yada kipkirmizi oluyorum
Onceden vardi. Dogumdan eve gelince 109 oldum. 1 ay sonra 105 ile bayrama gittim. Neler duydum bir bilsenşişirme gibi olmuşsun dediler
Densiz cok cidden. Bende duymuyorum artikKesinlikle bizler aynı şeyi yaşıyoruz
Eskiden öldürseler beni asla soylemezdim rekor kilomugerçi geri aldım ama artık biraz daha rahatım vermiştim ama tekrar verebilirim
Normalde ben direk yaz gelince dışarı çıkarken 50 faktör güneş kremi kullanırım ama maşallah yaz başında bir bakayım dedim uçmuş Fiyatları
Gecen sene 35 liraya aldigim krem şu anda 80 - 90 lira arasıbende almadım daha sonra belki indirim yakalarim diye ama Allahtan ağrı falan olmuyor direk karariyorum
Ahhh ahhh bana yeri geldi büyük gorumcemin arkadaşı ( benden 8 yaş büyük ) kayinpederimin 7sine geldiğinde nerden estiyse durduk yere; "Sen bu kiloyla çocuk dogurabildiysen ben hayli hayli dogururum " demişti
Ulen cenaze evi ama dangoz her yerde dangozAllahtan iyi saatime den geldi bozulma yerine gülümseyerek : " Tabi dogurursun ama bunun için önce koca bulman lazım üstelik ben dikkatini çekerim evlenirken 19 yaşında 52 kiloydum Birde eşim beni fizigim içindeğil karakterim için sevdi" dedim
O AN yerin dibine gören o olduHesapta beni herkesin içinde bozacakti kilomdan dolayı
Canım geçen çarşamba Ankara'ya gittik. Dün gece döndük. Kayınpeder bağırsak fıtığı ve kasık fıtığı ameliyatı oldu. İki gün izin aldık. Durumu iyi taburcu oldu. Yine arada bir baktım buraya ama yazamadım. İyiyim çok şükür. Senin diyet nasıl geçiyor. Ben devam edemedim.Elhan yav sen nerdaaasın?
oynakbasi34 merhaba.Hazirliklarim tamamŞimdi keyif kahvemi bir güzel içip giyinir yollara dokuluruz ( Tabi önce esim ve kızım oy kullanacaklar ♡♡♡♡♡ )
Ben maalesef Alman vatandaşı olduğum için oy kullanamıyorum
oynakbasi34 merhaba.
Geçmiş olsun ablacımCanım geçen çarşamba Ankara'ya gittik. Dün gece döndük. Kayınpeder bağırsak fıtığı ve kasık fıtığı ameliyatı oldu. İki gün izin aldık. Durumu iyi taburcu oldu. Yine arada bir baktım buraya ama yazamadım. İyiyim çok şükür. Senin diyet nasıl geçiyor. Ben devam edemedim.
Gecmis olsun ablaCanım geçen çarşamba Ankara'ya gittik. Dün gece döndük. Kayınpeder bağırsak fıtığı ve kasık fıtığı ameliyatı oldu. İki gün izin aldık. Durumu iyi taburcu oldu. Yine arada bir baktım buraya ama yazamadım. İyiyim çok şükür. Senin diyet nasıl geçiyor. Ben devam edemedim.
İyi dileğin için teşekkür ederim. Menün çok kötü değil. Dondurma çok cıss değil , meyveli soda yerine sade tercih et canım. Çabuk kilo vermek istiyorsan az kaçamak veya hiç....Selam bugun oy kullandiktan sonra ailecek gezmeye gittik
Oyle yurudukki ayaklarim aciyo
Her neyse sacmalardan seçmeler menusu gelsin
11.30
1 dilim cok tahilli ekmek
Menemen
1 sekersiz cay
1 dilim peynir
Domates salata
Saatleri bilemiyorim
Disarda iken dondurma ve limonlu soda
4 kayisi kurusu
Eve gelince 19.00
Az mercimek corbasi
1 dilim ekmek
3 kofte
3 cigkofte bol marulla
Az yogurt
Yarim bardak salgam
Hoşbuldum. Uzun zaman oldu. Ben iyiyim sen de iyisindir umarım. Kiloları aldım (10 kg) geri döndüm. 14. grupta 1 hafta denemedeyim.Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡
Herkese hayırlı günler
Bahçede keyif yapıyoruz arkadaslarlaöncesinde de güzel bir kahvaltı yaptık tabi ben duzenimi bozmadim
Arkadaş sarmalari sabah erkenden pisirmis getirdiğinde daha sıcaktı ama tadına dahi bakmadım şükür
Akşamlik da mangal yapacağız ve ben yine listemi dışına cikmayacagim
Hoşgeldin canım
Uzun zamandır görünmüyordun ♡ Nasılsın bakalım
Gelsin benim olmayan menum
Uyaninca; 06.45de ( kahvaltıya kadar tikasin dedim yol uzun diye )
1 şekersiz duble Türk Kahvesi
Kahvaltı 09.30da
1 dereotlu poğaça ( yağsız desem yeridir 1 dilim ekmek hakkimin yerine yedim )
1 haşlanmış yumurta
1 parça beyaz peynir
5 zeytin
6 dilim salatalık
4 dilim Domates
3 bardak şekersiz çay
Ara 11.30da
1 şekersiz Nescafe
Öğlen 14:00de ( açlık hissetmedim )
1 ufak ayran
Ara 16:00da
1 şişe madensuyu
Akşam 18.00de
1 kavanoz Ayran ( şu pipetli kavanozlardan)
Gün içinde 3 litre su icildi ama yatan kadar bir 500 ml daha içerim
Gittiğimiz yerde hava inanılmaz sicakti sansimiza ve okadar çok terledi şu içtim ki ondan sanırım karnım hiç acikmadi ♡♡♡♡
Canım geçen çarşamba Ankara'ya gittik. Dün gece döndük. Kayınpeder bağırsak fıtığı ve kasık fıtığı ameliyatı oldu. İki gün izin aldık. Durumu iyi taburcu oldu. Yine arada bir baktım buraya ama yazamadım. İyiyim çok şükür. Senin diyet nasıl geçiyor. Ben devam edemedim.
Hoşbuldum. Uzun zaman oldu. Ben iyiyim sen de iyisindir umarım. Kiloları aldım (10 kg) geri döndüm. 14. grupta 1 hafta denemedeyim.
Gunaydin kizlarrrr ya noralim ve motivem yerlerde ben normalde hergun tartilir burda motive icin suprz vs. Yaziyorum biliyosunuz yav cuma kilo bildiriminden sonra + cikmaya basladim ama kesinlikle 1 lokma kacamak yok regl de olmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?