Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Onceden vardi. Dogumdan eve gelince 109 oldum. 1 ay sonra 105 ile bayrama gittim. Neler duydum bir bilsen şişirme gibi olmuşsun dediler

Kesinlikle bizler aynı şeyi yaşıyoruz
Eskiden öldürseler beni asla soylemezdim rekor kilomu gerçi geri aldım ama artık biraz daha rahatım vermiştim ama tekrar verebilirim

Ben hic yanamiyorum anca krem rengi yada kipkirmizi oluyorum

Normalde ben direk yaz gelince dışarı çıkarken 50 faktör güneş kremi kullanırım ama maşallah yaz başında bir bakayım dedim uçmuş Fiyatları
Gecen sene 35 liraya aldigim krem şu anda 80 - 90 lira arası bende almadım daha sonra belki indirim yakalarim diye ama Allahtan ağrı falan olmuyor direk karariyorum

Onceden vardi. Dogumdan eve gelince 109 oldum. 1 ay sonra 105 ile bayrama gittim. Neler duydum bir bilsen şişirme gibi olmuşsun dediler

Ahhh ahhh bana yeri geldi büyük gorumcemin arkadaşı ( benden 8 yaş büyük ) kayinpederimin 7sine geldiğinde nerden estiyse durduk yere; "Sen bu kiloyla çocuk dogurabildiysen ben hayli hayli dogururum " demişti
Ulen cenaze evi ama dangoz her yerde dangoz Allahtan iyi saatime den geldi bozulma yerine gülümseyerek : " Tabi dogurursun ama bunun için önce koca bulman lazım üstelik ben dikkatini çekerim evlenirken 19 yaşında 52 kiloydum Birde eşim beni fizigim içindeğil karakterim için sevdi" dedim

O AN yerin dibine gören o oldu Hesapta beni herkesin içinde bozacakti kilomdan dolayı

Densiz cok cidden. Bende duymuyorum artik

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Okadar yorgun olduğum halde yinede erkenden dinç bir şekilde uyanabildim
Sıcak suyumla güne başlıyorum hemen sonra da yol çıkmadan bir Türk Kahvesi yapacağım kendime ki bahçeye gidip kahvaltiyi hazirlayana kadar beni tutsun

Dün fırsat bulamadım ama bugün inşallah fırsatım oldukça sizlere de bakacağım ♡

Hadi bakalım inşallah bugünü de kacamaksiz atlatiriz da haftaya daha hafif ve motife olmuş şekilde başlarız ♡♡♡♡

Canım geçen çarşamba Ankara'ya gittik. Dün gece döndük. Kayınpeder bağırsak fıtığı ve kasık fıtığı ameliyatı oldu. İki gün izin aldık. Durumu iyi taburcu oldu. Yine arada bir baktım buraya ama yazamadım. İyiyim çok şükür. Senin diyet nasıl geçiyor. Ben devam edemedim.

oynakbasi34 merhaba.

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡

Herkese hayırlı günler

Bahçede keyif yapıyoruz arkadaslarla öncesinde de güzel bir kahvaltı yaptık tabi ben duzenimi bozmadim
Arkadaş sarmalari sabah erkenden pisirmis getirdiğinde daha sıcaktı ama tadına dahi bakmadım şükür

Akşamlik da mangal yapacağız ve ben yine listemi dışına cikmayacagim

oynakbasi34 merhaba.

Hoşgeldin canım
Uzun zamandır görünmüyordun ♡ Nasılsın bakalım

Geçmiş olsun ablacım
Tam olmasa da devam ediyorum bakalım nasıl olacak, düğüne istediğim kiloda olamam da olsun sonra da olda güzel.

Gecmis olsun abla

Selam bugun oy kullandiktan sonra ailecek gezmeye gittik
Oyle yurudukki ayaklarim aciyo
Her neyse sacmalardan seçmeler menusu gelsin

11.30
1 dilim cok tahilli ekmek
Menemen
1 sekersiz cay
1 dilim peynir
Domates salata

Saatleri bilemiyorim
Disarda iken dondurma ve limonlu soda
4 kayisi kurusu

Eve gelince 19.00
Az mercimek corbasi
1 dilim ekmek
3 kofte
3 cigkofte bol marulla
Az yogurt
Yarim bardak salgam

İyi dileğin için teşekkür ederim. Menün çok kötü değil. Dondurma çok cıss değil , meyveli soda yerine sade tercih et canım. Çabuk kilo vermek istiyorsan az kaçamak veya hiç....

Hoşbuldum. Uzun zaman oldu. Ben iyiyim sen de iyisindir umarım. Kiloları aldım (10 kg) geri döndüm. 14. grupta 1 hafta denemedeyim.

Slm kizlar
Dun gelmeden once meryem uyudu arabaya binerken uyandi gece 12de banyo yaptirdim rahatlasin diye esim uyuttu sonra onu. Bende dus aldiktan sonra uyuyakaldim yorgunluktan giremedim aksam.
Bugunde eminenin bir arkadasina gitcez cuma gunu davet etmisti. Evden yemek yiyip cikarim orda sadece cay icerim diye dusunuyorum (insallah).

Kahvaltidan sonra bir sey yememissinki sadece icmissin

Gecmis olsun cnm

Selamın aleyküm kizlarrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Gece resmen baygın düştüm hatta ilk kez uzun bir aradan sonra 7de eşimi işe gönderip 5 dakika daha uyuyamam dedim ve saat 10.00da uyandim

Kızın havuz kaydı ve doktor kontrolü için acil çıkıyorum ama dönüşü damlaya menü de paylaşırım dünden kalan

Hoşbuldum. Uzun zaman oldu. Ben iyiyim sen de iyisindir umarım. Kiloları aldım (10 kg) geri döndüm. 14. grupta 1 hafta denemedeyim.

Hayırlısı canım
İnşallah o alınanların fazlasıyla vereceğiz ( bende maalesef baya aldım ama vermeye başladım şükür ♡ )

Gunaydin kizlarrrr ya noralim ve motivem yerlerde ben normalde hergun tartilir burda motive icin suprz vs. Yaziyorum biliyosunuz yav cuma kilo bildiriminden sonra + cikmaya basladim ama kesinlikle 1 lokma kacamak yok regl de olmadim

Canım kendin diyorsun regl olamadım daha diye eminim onun şişliği vardır Moralarda bozmak yok ben inanıyorum cuma yine güzel eksileri göreceksin ♡♡♡♡

Evde 3 renk meyve kalmayınca (bugün pazara gideceğim) normal kahvaltıya döndüm. Yumurta, peynir, zeytin, yeşillik yedim. 1 yıldan uzun süredir ara öğünü bırakmıştım. Vücudumu şaşırtmak ve kilo vermek için tekrar başladım. O yüzden kuru yemişi ara öğüne sakladım. Ekmeğe hala hayır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…