• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Sabah ev isi kizlar derken kahvalti yapamadim
Oglenle kahvaltiyi bir arada yapcam artik
Simdi buna 2 yumurta kirdik mi tamam yanina 1 bardakta ayran yapayim ohh miss
20190624_112821.jpg

Cok lezzetli bi smoothie tarifim var kizlar dusuk kalorili kan sekerini dengeleyen ve tok tutan ferah icecegimiz oglen yemegi niyetine yaptim 12 adet kiraz 2 kadik yogurt 1 bardak sut 1 c.k tarcin ve az biraz zencefil tozda olur kurusuda ben 1 2 kup buzda attim icine blendrdan geciriyoruz hazirrrr afiyet olsun

Eklentiler

• 1561378774800299957841.jpg
    1561378774800299957841.jpg
    116,9 KB · Görüntüleme: 22
Merhaba hanımlar nasılsınız, banucum güzel haberlerini bekliyoruz bendemi akapunktur yaptirsam diye aklımdan geçmedi değil hani İzmir'de senin gittiğin gibi bir yer varmıdır acaba kaç iğne takıldı size her hafta degisicekmi ayrıntıları alabilirmiyim :)
Ben de şuraya ilişiyim :kahve::KK70:

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı günler ;)

Hastanede biraz aksilikler olunca ( doktor yokmuş o An birde sağlık raporu alacaksan 50 tl dediler ) bizde hemen başka bir yerden tekrar randevu alıp öğleden sonra tekrar doktora gittik ;)
Bakalım yarın da o doktora gidip ordan raporunu alabilirsem havuza Son kaydini tamamlarim ;)

Yanlış gruba yazdım buraya mı gelsem :KK48:.

Her zaman bekleriz ♡♡♡♡

Sabah ev isi kizlar derken kahvalti yapamadim
Oglenle kahvaltiyi bir arada yapcam artik
Simdi buna 2 yumurta kirdik mi tamam yanina 1 bardakta ayran yapayim ohh miss
Eki Görüntüle 2281762

Afiyet olsun canım çok güzel görünüyor ;)

Merhaba hanımlar nasılsınız, banucum güzel haberlerini bekliyoruz bendemi akapunktur yaptirsam diye aklımdan geçmedi değil hani İzmir'de senin gittiğin gibi bir yer varmıdır acaba kaç iğne takıldı size her hafta degisicekmi ayrıntıları alabilirmiyim :)

Canım valla iki gün kaldı kontrole ve bizde Ana Kız heycanlı bekliyoruz ♡♡♡♡
Heee iştah ve tatlı krizi bakımından ikimizde çok rahatiz ;) hatta benim kabizlik bile yok oldu şükür ♡
İkimiz de takip kartı çıkardılar ;) hatta NOT düştü pko ve insülin direnci de var diye ;)
İkimizin de birer tane tam iman tahtasi denen yere ( göğüsün az üstü ) 3 - 4 parmak aralıklı 2 tane taktilar ;) büyük kızın 2 tane de sağ kulağına taktı ;) bende kavisli da var diye bir tane de bacağıma takti ve cidden eskiden zorlanan ben artık çok rahatım o konuda bile ;) hiç açlık hissetmiyoruz ♡ ve yanımda tatlı da yiyen olsa canım çekmiyor :D

Ben Kızılayda yaptırdım ( izmirde var mı bilmiyorum ama devlet hastanelerinde de yeni yeni yapıldığını duymuştum gerçi bizim buradakinde yok )
İlk muayene 55 sonrakiler 35 ;)

Dünkü menüyü plde paylasamamistim aklimdayken onuda yazayım bugünün menusuyle ;)

Dün bahcede;

Uyanınca 07.00de
1 duble şekersiz Türk Kahevesi

Kahvaltı 10.00da
2 yumurta
1 parça peynir
5 zeytin
Az Domates Salatalık

Ara 13.00de
1 şekersiz Nescafe

Ara 14:30da
1 kiraz saplı çay
1 avuç kabak çekirdeği

Ara 17:00de
1 sade Madensuyu

Aksam 18.00de
2 köfte
2 tavuk kanat
4 kare kuzu şişden ;) ( yani yarım )
2 kaşık çoban salata
2 çatal patlıcan salatası

Gün içinde 3 litre su içtim ;)

Reddettiklerim; tadına dağı bakmadım
BÖREK
SARMA
LİMONATA
GAZLI İÇECEKLER
PATATES

Kaç adım attım bilmiyorum ama baya bir dolandı ortalikta :D

Dünkü menüyü plde paylasamamistim aklimdayken onuda yazayım bugünün menusuyle ;)

Dün bahcede;

Uyanınca 07.00de
1 duble şekersiz Türk Kahevesi

Kahvaltı 10.00da
2 yumurta
1 parça peynir
5 zeytin
Az Domates Salatalık

Ara 13.00de
1 şekersiz Nescafe

Ara 14:30da
1 kiraz saplı çay
1 avuç kabak çekirdeği

Ara 17:00de
1 sade Madensuyu

Aksam 18.00de
2 köfte
2 tavuk kanat
4 kare kuzu şişden ;) ( yani yarım )
2 kaşık çoban salata
2 çatal patlıcan salatası

Gün içinde 3 litre su içtim ;)

Reddettiklerim; tadına dağı bakmadım
BÖREK
SARMA
LİMONATA
GAZLI İÇECEKLER
PATATES

Kaç adım attım bilmiyorum ama baya bir dolandı ortalikta :D
Gercekten cok iyi gidiyorsun bence cok iyi bir sonuc alcaksiniz carsamba (:

Bugünün menüsü;
Nasıl yorulduysam sabah 7de eşimi uyandirip 5 dakika daha uyuyayim dedim bir uyandım 10 :D

Uyanınca 10.00da
1 kupa sıcak su

Kahvaltı 10.15de
1 büyük bardak ayran ( canım hiç bir şey istemedi )

Ara 14.00de Anneme uğradım
1 şekersiz Nescafe

Öğlen 15.30da
2 haşlanmış yumurta
5 - 6 TOP beyaz peynir

Ara 17.00de
1 kupa kiraz saplı çay

Ara 19.00da
1 kupa limonlu yeşil çay

Biliyorum bugün hiç bir şey yememissin diyeceksiniz ama cidden gram açlık hissetmedim ♡♡♡ Tabi birazda yoğunluktan oldu sanirım ama eskiden olsa hastanede ya simit yada tost gomerdim :D evde yemek yoksa da dönerken en kötü disardan hazır birseyler alırdım ;) şimdi şükür aklıma gelmiyor

Gercekten cok iyi gidiyorsun bence cok iyi bir sonuc alcaksiniz carsamba :-)

Ay inşallah canım :KK66: gerçi kendimi şiş hissetmiyorum ama iki gün üst üste dışarda tüm gün geçirince bu sabah tartıya çıkmak istemedim hem çarşamba bana da süpriz olsun :KK70:

Bugünün menüsü;
Nasıl yorulduysam sabah 7de eşimi uyandirip 5 dakika daha uyuyayim dedim bir uyandım 10 :KK70:

Uyanınca 10.00da
1 kupa sıcak su

Kahvaltı 10.15de

1 şekersiz Nescafe

Öğlen 15.30da
2 haşlanmış yumurta
5 - 6 TOP beyaz peynir

Ara 17.00de
1 kupa kiraz saplı çay

Ara 19.00da
1 kupa limonlu yeşil çay

Biliyorum bugün hiç bir şey yememissin diyeceksiniz ama cidden gram açlık hissetmedim ♡♡♡ Tabi birazda yoğunluktan oldu sanirım ama eskiden olsa hastanede ya simit yada tost gomerdim :KK70: evde yemek yoksa da dönerken en kötü disardan hazır birseyler alırdım :KK66: şimdi şükür aklıma gelmiyor
Yumurta mucizesi :cool:

Bugünün menüsü;
Nasıl yorulduysam sabah 7de eşimi uyandirip 5 dakika daha uyuyayim dedim bir uyandım 10 :D

Uyanınca 10.00da
1 kupa sıcak su

Kahvaltı 10.15de

1 şekersiz Nescafe

Öğlen 15.30da
2 haşlanmış yumurta
5 - 6 TOP beyaz peynir

Ara 17.00de
1 kupa kiraz saplı çay

Ara 19.00da
1 kupa limonlu yeşil çay

Biliyorum bugün hiç bir şey yememissin diyeceksiniz ama cidden gram açlık hissetmedim ♡♡♡ Tabi birazda yoğunluktan oldu sanirım ama eskiden olsa hastanede ya simit yada tost gomerdim :D evde yemek yoksa da dönerken en kötü disardan hazır birseyler alırdım ;) şimdi şükür aklıma gelmiyor
Bu menuyu begenmedim ama. Hic bi sey yokki, bi yumurta protein olarak. Boyle yapma yemeye calis listene gore oncede hazirla

Yumurta mucizesi :cool:

En sevdiğim :D inanılmaz tok tuttu cidden ;) he şu anda açım yalan değil ama öyle rahatsız edecek şekilde değil ;) aç ama mutluyum ♡♡♡♡

Bu menuyu begenmedim ama. Hic bi sey yokki, bi yumurta protein olarak. Boyle yapma yemeye calis listene gore oncede hazirla

Diyorum ya bugün hiç bir şey yemedim gibi ama inan kosturmacadanmidir nedir bilmiyorum cidden açlık hissetmedim gün içinde ;)
Hani aylardır böyle hissetmemistim ve bu duygu hoşuma da gidiyor ♡
Yarın inşallah dışarı çıkmadan adam gibi kahvaltimi yaparım ;) beslenmeme de dikkat ederim ;) sonuçta uzun bir yol ve bende bu sekilde zor olacağının farkındayım ;)

Yattim döndüm döndüm kalktim cok aciktim, aglamak istiyorum biz niye boyle bir kadere mahkum olduk :KK43: kendimiz ettik, bulduk

Aman kuzu bu saatte sakin emeğine yazık etme ;) şu iç hatta içine limon sık bol ki tikasin seni ;) Bak cuma göreceğin bol eksileri düşün ♡♡♡♡

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Yarın benim ve kızım için büyük gün :D Bakalım ne sonuç çıkacak :21: :21: :21: :21:
Gerçi bu sabah dayanamayıp tartildim
:KK71::KK71::KK71::KK71:
Sonuç sabah sabah ağzımı kulaklarima vardirdi :D inşallah hep bu sekilde gider de Bayramı çifte bayram ilan ederim ♡

Hemen suyumla güne başlıyorum ;) sonra da güzel bir kahvaltı edip şu ufakligin rapor işini artık inşallah halleder bitiririm ;)

ben de şimdi bi sade kahve içtim
internettte geziniyorum bu gecede böyle olsun kafa dağıtayım dedim birazdan yatarım

Kahve Çandır ♡ Bende saat kaç olursa olsun içer yatarım :D millet 4den sonra içince uyuyamaz ben tam tersine içip anında uyuyabilirim :D

Back