Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de şuraya ilişiyimMerhaba hanımlar nasılsınız, banucum güzel haberlerini bekliyoruz bendemi akapunktur yaptirsam diye aklımdan geçmedi değil hani İzmir'de senin gittiğin gibi bir yer varmıdır acaba kaç iğne takıldı size her hafta degisicekmi ayrıntıları alabilirmiyim :)
Yanlış gruba yazdım buraya mı gelsem .
Sabah ev isi kizlar derken kahvalti yapamadim
Oglenle kahvaltiyi bir arada yapcam artik
Simdi buna 2 yumurta kirdik mi tamam yanina 1 bardakta ayran yapayim ohh miss
Eki Görüntüle 2281762
Merhaba hanımlar nasılsınız, banucum güzel haberlerini bekliyoruz bendemi akapunktur yaptirsam diye aklımdan geçmedi değil hani İzmir'de senin gittiğin gibi bir yer varmıdır acaba kaç iğne takıldı size her hafta degisicekmi ayrıntıları alabilirmiyim :)
Gercekten cok iyi gidiyorsun bence cok iyi bir sonuc alcaksiniz carsambaDünkü menüyü plde paylasamamistim aklimdayken onuda yazayım bugünün menusuyle
Dün bahcede;
Uyanınca 07.00de
1 duble şekersiz Türk Kahevesi
Kahvaltı 10.00da
2 yumurta
1 parça peynir
5 zeytin
Az Domates Salatalık
Ara 13.00de
1 şekersiz Nescafe
Ara 14:30da
1 kiraz saplı çay
1 avuç kabak çekirdeği
Ara 17:00de
1 sade Madensuyu
Aksam 18.00de
2 köfte
2 tavuk kanat
4 kare kuzu şişden ( yani yarım )
2 kaşık çoban salata
2 çatal patlıcan salatası
Gün içinde 3 litre su içtim
Reddettiklerim; tadına dağı bakmadım
BÖREK
SARMA
LİMONATA
GAZLI İÇECEKLER
PATATES
Kaç adım attım bilmiyorum ama baya bir dolandı ortalikta
Gercekten cok iyi gidiyorsun bence cok iyi bir sonuc alcaksiniz carsamba
Allah soyletti gel tabi. Çok seviniriz. Grubunda çok tatlı insanlar vardır ama biz daha çok tatliyiz. Hiç tatlı krizi yaşatmayiz sana bu fırsatı değerlendir bence.Yanlış gruba yazdım buraya mı gelsem .
Yumurta mucizesiBugünün menüsü;
Nasıl yorulduysam sabah 7de eşimi uyandirip 5 dakika daha uyuyayim dedim bir uyandım 10
Uyanınca 10.00da
1 kupa sıcak su
Kahvaltı 10.15de
1 büyük bardak ayran ( canım hiç bir şey istemedi )
Ara 14.00de Anneme uğradım
1 şekersiz Nescafe
Öğlen 15.30da
2 haşlanmış yumurta
5 - 6 TOP beyaz peynir
Ara 17.00de
1 kupa kiraz saplı çay
Ara 19.00da
1 kupa limonlu yeşil çay
Biliyorum bugün hiç bir şey yememissin diyeceksiniz ama cidden gram açlık hissetmedim ♡♡♡ Tabi birazda yoğunluktan oldu sanirım ama eskiden olsa hastanede ya simit yada tost gomerdim evde yemek yoksa da dönerken en kötü disardan hazır birseyler alırdım şimdi şükür aklıma gelmiyor
Bu menuyu begenmedim ama. Hic bi sey yokki, bi yumurta protein olarak. Boyle yapma yemeye calis listene gore oncede hazirlaBugünün menüsü;
Nasıl yorulduysam sabah 7de eşimi uyandirip 5 dakika daha uyuyayim dedim bir uyandım 10
Uyanınca 10.00da
1 kupa sıcak su
Kahvaltı 10.15de
1 büyük bardak ayran ( canım hiç bir şey istemedi )
Ara 14.00de Anneme uğradım
1 şekersiz Nescafe
Öğlen 15.30da
2 haşlanmış yumurta
5 - 6 TOP beyaz peynir
Ara 17.00de
1 kupa kiraz saplı çay
Ara 19.00da
1 kupa limonlu yeşil çay
Biliyorum bugün hiç bir şey yememissin diyeceksiniz ama cidden gram açlık hissetmedim ♡♡♡ Tabi birazda yoğunluktan oldu sanirım ama eskiden olsa hastanede ya simit yada tost gomerdim evde yemek yoksa da dönerken en kötü disardan hazır birseyler alırdım şimdi şükür aklıma gelmiyor
Yumurta mucizesi
Bu menuyu begenmedim ama. Hic bi sey yokki, bi yumurta protein olarak. Boyle yapma yemeye calis listene gore oncede hazirla
Yattim döndüm döndüm kalktim cok aciktim, aglamak istiyorum biz niye boyle bir kadere mahkum olduk kendimiz ettik, bulduk
ben de şimdi bi sade kahve içtim
internettte geziniyorum bu gecede böyle olsun kafa dağıtayım dedim birazdan yatarım