How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Menu
Sabah 10.30
3 yumurtadan omlet (artti yiyemedik kizimla)
Peynirliydi 5 zeytin
Domates salata

Saat 14.30
1 tabak nohut
1 bardak ayran

17.30
Az yeşil mercimek corbasi 5 yk
4 yk bezelye
1 bardak ayran

Aksam
19.30
Yesiercimek corbasi
Bezelye
Ayran
Dondurma
Bakliyatli bir gün geçirmişsin. Karbonatlı su iyi gelir şişkinliğini alır en azından.

Kızlar kızlar toplaşın Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. hatun ablamın tavsiyesi dehşet işe yarıyor haberiniz olsun :rapci: 2 günde minumum 700 gram gitti hemde birebir uygulamadım.
Dün sabah yarım gözleme akşamda bir dilim karpuz bir kk peynir yemiştim,
bu sabahta yine bir dilim karpuz bir kk peynir yarım dilim ekmek, sonra 3 kaşık kadar pirinçsiz bulgursuz bir kaşık kadar yağ ile pişmiş ıspanak ,3 taze kayısı,2 badem 3 fındık,akşamda yarım kk peynir bir dilim karpuz,tabi iki günde de kahve var bu şekilde ben bile farkı gördüm.
Minumum dedim çünkü hem kıyafetle hem de wc siz az önce tartıldım:KK76:

İyi geceler kızlar nslsnz görüşmeyeli çok msj birikmiş, malum çocuklar evde tele bakmaya fırsatım olmuyor ya küçükte tel yada buyukte, bugünde misafirim vardı gene yedim içtim ne olacak halim bilmiyorum nazarami geldim nedir deli bir iştah kilom aldı başını gitti bu işe bir dur demem lazım ama nasıl ?

Slm kizlar

Yatmadan bir bakayim dedim. Birazdan camasir serip yatarim.

Oglen hastaneye gittik eminenin goz kontrolu vardi numarasi ilerlemis biraz yeni cam yazdi 6 ay sonra kontrol dedi. Sonra kbbye girdim kontrolu vardi ama hasta oldu yine bakarmi dr dedim arkadasa o da bi goster dedi. Muayeneye girdim dedim antibiyotik basladim 3. gunu bugun bogazi beyazlamisti geniz akintisi vardi atesi vardi alerji ilaclarinada devam ediyorum dedim. Bakti bogazi biraz toparlamis sinuzitide var 10 gune tamamla antibiyotigi sonra tekrar gel olmadi kulak testi de yapariz dedi. 27sine randevu almistim zaten tahmin edip olur o gun gelirsin dedi.

Hastaneden cikip pazara gittik 3 cocukla 😂 bir yagmur bastirdi mahsur kaldik pazar yerinde bos bos biraz daha dolandik araba biraz uzaktaydi 1 sokak arkada cok kalabalik oluyor diye oraya birakmistim. Hafifleyince biraz ciktik arabaya gittik hizlica. Sonra bime ugrayip market alisverisi yaptik. Eve giderken baktim esimin gelme saati onun gizergahindan gideyim dedim. Sokagin kosesinde yakaladim onu iyi oldu once meryemi cikardi sonra inip posetleri tasidi :KK48: Aksam hazir yemek yaptim hem cok gec olmustu hem de cok yorulmustum. 2 parca biraz fazla oldu ama gitti valla.

Bu arada suyumu yazmiyorum ama en az 3 lt iciyorum siselerim yanimda donusumlu dolaba koyuyorum soguk daha iyi gidiyor.

Menumu yazayim
Sabah 08.30 muslim bitince nesfitin bir urununu almistim degisiklik olsun diye 1 kase ondan
Ara 11.00 filtre kahve
Ogle 14.00 taze fasulye yogurt tarhana sekerim dustu galiba icim gecer gibi oldu cok kotu midem bulandi bir gariptim resimde yok ama 2 dlm de ekmek kabugu yedim (icini kizlar yemisti)
Aksam 19.00 firinda hazir sinitzel ve salata

20190618_201900.jpg 20190618_135621.jpg 20190618_084412.jpg

Bulamiyorum Bulamiyorum tatlım aralarda çay, kahve sağlıklı atıştırmalık serbest...hatta meyveli yoğurt veya sütlü meyveli smoothi bile icebilirsin. Gün boyu hafif bir mideyle dolaşma keyfi yaşatıyor bana karpuz peynir. Yediğinden zevk alıyorsun bu da artısı. Senin menune baktım da gayet güzel. Benim bu tarif yazın yemek yiyemeyenler , hazırlamaya usenenler için uygun. Sen zaten menulerinle sağlıklı beslenmeyi yakalamışsin.

Tesekkur ederim cnm :KK200:

Az once internette senin diyetine benzer bir seye denk geldim linkini birakiyorum bir bakarsin :KK66:

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Sabah erkenden uyandım hatta birazdan duşumu alıp kızlarla çıkacağız ;)
Bu akupunktur yapılan yerde randevu sistemi yokmuş erkenden gidip sıraya giriliyor bende muayene saati başlamadan orda olalım ki fazla beklemeyelim dedim ;)

Ay inşallah faydasını görürüz de ana kız çabucak zayiflariz ;)

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı günler ;)

Ana kız gidip Akupunkturumuzu yaptırdık ♡ Hayırlısı bakalım inşallah çok faydası olur ;)
Doktor çok güzel ilgilendi ve birde beslenme listesi verdi bize ;)
sebze ve salata 2ser kaşık izinli biraz Protein ağırlıklı bir beslenme ve ilk etapta çorba bile yasak ;)
Daha doğrusu işkembe çorbası, et ve tavuk suyuyla yapılmış çorbaya sadece için var ;)
Hamur işi, bakliyat, meyve ve hazır paketlenmiş herşey yasak ;)
3 tane iğne taktı ( 2 göğsüme 1 de bacagima )
Her hafta gideceğiz ilk ay sonraki aylarda 15de bir gidilecek ;)

İnşallah çok güzel faydasını görürüz Ana kız da bu sene kilolara bir daha gorusmemek üzere vedalasmis oluruz♡

Benim tartım bozukmuş kızlar 2.5 kilo eksik çıkıyormuş eve damacana alınca bakicam gerçekten yanlış mı doğrumu diye annemdeyim eve geçmedim 3 gündür buradayım ama ben kademe kademe indim 82 ile başladım 76 ya kadar indi 79 78 diye sonra bayramda tartildilar dayimlar ve eksik bu dendi benim moral sıfıra indi tabi eşim gidince de bir orada bir burada sapıttı ellerim ayaklarım davul ötesi diyebilirim ne yapayım şimdi ey cemaat

Benim tartım bozukmuş kızlar 2.5 kilo eksik çıkıyormuş eve damacana alınca bakicam gerçekten yanlış mı doğrumu diye annemdeyim eve geçmedim 3 gündür buradayım ama ben kademe kademe indim 82 ile başladım 76 ya kadar indi 79 78 diye sonra bayramda tartildilar dayimlar ve eksik bu dendi benim moral sıfıra indi tabi eşim gidince de bir orada bir burada sapıttı ellerim ayaklarım davul ötesi diyebilirim ne yapayım şimdi ey cemaat
Hayırlısı olsun diyete devam

Canım takımın ilk sayfasında elmalı Zencefilli bir ödem atıcı ve yağ yakıcı tarif var mutlaka onu yap ;) kesinlikle çok işe yarıyor hatta bedeli birazdan yapacağım ♡ içimi de gayet keyifli ;)

Slm kizlar

Yatmadan bir bakayim dedim. Birazdan camasir serip yatarim.

Oglen hastaneye gittik eminenin goz kontrolu vardi numarasi ilerlemis biraz yeni cam yazdi 6 ay sonra kontrol dedi. Sonra kbbye girdim kontrolu vardi ama hasta oldu yine bakarmi dr dedim arkadasa o da bi goster dedi. Muayeneye girdim dedim antibiyotik basladim 3. gunu bugun bogazi beyazlamisti geniz akintisi vardi atesi vardi alerji ilaclarinada devam ediyorum dedim. Bakti bogazi biraz toparlamis sinuzitide var 10 gune tamamla antibiyotigi sonra tekrar gel olmadi kulak testi de yapariz dedi. 27sine randevu almistim zaten tahmin edip olur o gun gelirsin dedi.

Hastaneden cikip pazara gittik 3 cocukla 😂 bir yagmur bastirdi mahsur kaldik pazar yerinde bos bos biraz daha dolandik araba biraz uzaktaydi 1 sokak arkada cok kalabalik oluyor diye oraya birakmistim. Hafifleyince biraz ciktik arabaya gittik hizlica. Sonra bime ugrayip market alisverisi yaptik. Eve giderken baktim esimin gelme saati onun gizergahindan gideyim dedim. Sokagin kosesinde yakaladim onu iyi oldu once meryemi cikardi sonra inip posetleri tasidi :KK48: Aksam hazir yemek yaptim hem cok gec olmustu hem de cok yorulmustum. 2 parca biraz fazla oldu ama gitti valla.

Bu arada suyumu yazmiyorum ama en az 3 lt iciyorum siselerim yanimda donusumlu dolaba koyuyorum soguk daha iyi gidiyor.

Menumu yazayim
Sabah 08.30 muslim bitince nesfitin bir urununu almistim degisiklik olsun diye 1 kase ondan
Ara 11.00 filtre kahve
Ogle 14.00 taze fasulye yogurt tarhana sekerim dustu galiba icim gecer gibi oldu cok kotu midem bulandi bir gariptim resimde yok ama 2 dlm de ekmek kabugu yedim (icini kizlar yemisti)
Aksam 19.00 firinda hazir sinitzel ve salata

Eki Görüntüle 2280150 Eki Görüntüle 2280151 Eki Görüntüle 2280152

Tesekkur ederim cnm :KK200:

Az once internette senin diyetine benzer bir seye denk geldim linkini birakiyorum bir bakarsin :KK66:

Karpuz diyetiyle iki buçuk ayda(yaz tatilinde) on beş kilo veren eşimin bir arkadaşı vardı. Ben de ondan esinlendim denedim. Yalnız o karpuz harici hiçbir şey yememiş. Ben o kısa süreli verilen kilolara sıcak bakmadığım için peynir ve tb ekmeği ekledim. Bu diyete inanıyorum birazdan senin linki inceleyeceğim. İki gün denedim zaten kendimde farkı somut olarak bizzat tartıda gördüm.

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

Sabah erkenden uyandım hatta birazdan duşumu alıp kızlarla çıkacağız :KK66:
Bu akupunktur yapılan yerde randevu sistemi yokmuş erkenden gidip sıraya giriliyor bende muayene saati başlamadan orda olalım ki fazla beklemeyelim dedim :KK66:

Ay inşallah faydasını görürüz de ana kız çabucak zayiflariz :KK66:
Gayretin çok hoşuma gitti lütfen utandir bizi...
Gunaydin kizlar
Bugun basliyorum adam akilli.
Hergun en az 30 dk spor
2 lt su
Aksam 7:30 en gec yemek
Hadi bismillah
Gururlu şişmaniyem benim...hadi azmine sağlık aldığın kararlar çok güzel....
Kızlar nasılsınız Lilimam Lilimam neymiş Meryem ablamın dediği
Ben de merak ettim ...ne dedim ki :işsiz:
Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı günler :KK66:

Ana kız gidip Akupunkturumuzu yaptırdık ♡ Hayırlısı bakalım inşallah çok faydası olur :KK66:
Doktor çok güzel ilgilendi ve birde beslenme listesi verdi bize :KK66:
sebze ve salata 2ser kaşık izinli biraz Protein ağırlıklı bir beslenme ve ilk etapta çorba bile yasak :KK66:
Daha doğrusu işkembe çorbası, et ve tavuk suyuyla yapılmış çorbaya sadece için var :KK66:
Hamur işi, bakliyat, meyve ve hazır paketlenmiş herşey yasak :KK66:
3 tane iğne taktı ( 2 göğsüme 1 de bacagima )
Her hafta gideceğiz ilk ay sonraki aylarda 15de bir gidilecek :KK66:

İnşallah çok güzel faydasını görürüz Ana kız da bu sene kilolara bir daha gorusmemek üzere vedalasmis oluruz♡
Valla biz de aynısını yapıyor ve söylüyoruz tek eksiğimiz çuvaldızımız bı de vizite ucretimiz:KK19: inşallah faydasını göreceksiniz.

Back