Tekrar nasip olur inşallah :)8 kilo geldi ama cok uzun surede geldi yaninaz emek harcamadim geri almak icin 81den 73e inmiştim simdi 73 olsam ahh ahh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tekrar nasip olur inşallah :)8 kilo geldi ama cok uzun surede geldi yaninaz emek harcamadim geri almak icin 81den 73e inmiştim simdi 73 olsam ahh ahh
Ben yapmistim onu gercekten cok ise yeriyorBir de daha once denedigim ve cok guzel eksiler aldigim bugun yeniden basladigim kendim uydurdugum bi diyet var kizlar omlet ayran diyeti. Sabah peynirli 2 yumurtali omlet sonra aciktikca az tuzlu ayran 1.5 ayda 8 kilo vermistim.bi de bu hurma diyetinden sonra hemen kilo almayim diye basladim cumartesiye kadar yapacagim.cumartesi abbas yolcu zaten esimin aile ziyaretinden sonra anneme gecince yuruyuse de baslayacagim insallah.
Bi de yogurt kuru buldum kizlar kendim bizzat yapmadim ama olumlu yorum cok fazla onu da deneyecegim insallah.
10 gun yapiliyor
1 sise soda
Yarim limon
3 kasik yogurt
1 silme cay kasigi toz zencefil
Yedigine ictigine fazla dikkat etmeyenler bile 10 gunde 1-2kilo vermis denemekte fayda var
Elhan abla bildigim ne var ne yok döktüm ortaya bak
Biz taşlamiyoruz tatlım.... kendini iyi hissettigin sürece doğal yiyorsan aç da kalmiyorsan sorun yok...Abla bu cuma yarismasi gruplarinda benim gordugum bu tarz diyet yapanlari tasliyorlar ondan sesimi cikarmadim.80.8le basladim 7. Gun sonunda 77.4 oldum tavsiye ederim herkese
Büyük bir rahatlik gerçekten kıyafetlerin içinde dönebilmek....Ver gitsin tüm büyük bedenleri....Az once accaip motive oldum. Gecen sene önü acik giydigim gomleklerin onu kapandi(icine giymeye ozel sifir kollu penye diktirmistim)
Hâla gobek kalca cikiyor. Ama inanin ki önleri asla birlesmiyordu. Hatta 2016da 90 civariyken giyebildigim bir gomlegi ramazanda yada ramazan oncesi denemistim yine de nerdeyse 1 ay olmustur o zaman da önü birlesmiyoduuu. 5 kg daha gitti mi tiril tiril geçiririm bu yazı o gomleklerle. Gecen sene kalin penye uzerine tunikle anam agladi. Kan ter icinde kaliyodum tansiyonum oynuyodu. Giyecek bisey bulamadigim icin disari cikmak istiyodum. Birde 54 beden kiyafetleri ayirmaya basladim. Anneme vericem insallah bana geri dönüşü olmasin cok amiiiin.
Simdi kiraz sapi cayi zamaniiii
Mideyi bozmaz hiçbiri....Valla yarin sabah bende 89 gormezsem artik hurma yogurtmu yapcam, kabak mi, karpuz mu mideyi bozcam bu gidisle
Helal sana araştırmacı ruh....bayıldım yaptıklarına. Kesinlikle olumlu sonuç çıkacak. Maviş gözlerinden öperim senin.Bir de daha once denedigim ve cok guzel eksiler aldigim bugun yeniden basladigim kendim uydurdugum bi diyet var kizlar omlet ayran diyeti. Sabah peynirli 2 yumurtali omlet sonra aciktikca az tuzlu ayran 1.5 ayda 8 kilo vermistim.bi de bu hurma diyetinden sonra hemen kilo almayim diye basladim cumartesiye kadar yapacagim.cumartesi abbas yolcu zaten esimin aile ziyaretinden sonra anneme gecince yuruyuse de baslayacagim insallah.
Bi de yogurt kuru buldum kizlar kendim bizzat yapmadim ama olumlu yorum cok fazla onu da deneyecegim insallah.
10 gun yapiliyor
1 sise soda
Yarim limon
3 kasik yogurt
1 silme cay kasigi toz zencefil
Yedigine ictigine fazla dikkat etmeyenler bile 10 gunde 1-2kilo vermis denemekte fayda var
Elhan abla bildigim ne var ne yok döktüm ortaya bak
Kaptanım kaptanım kolay gelsin ve de geçmiş olsun ama kendin için de neler yaptın onu da yaziver. Günlük gibi okuyoruz yazdıklarını... Bu kosusturmali hayatın seni neden eritmiyor muammayi çözemedim bir kış geldi geçti yazı da yariladik sayılır bu dönemi 10 kg eksi ile tamamlamazsan ......Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı günler
Sabah kızın hastane işini hallederken baya yoruldum Ufakliktan idrar da istediler tabi bizimkisi yok diye diye deli etti beni
Neyseki sonunda halledebildik sonuçlar da çarşamba günü çıkacakmış artık o gün sonuçları alıp kayıt içinde doktordan çıkınca havuza geçerim
Öğleden sonra da biraz evle ugrasinca ancak fırsat oldu ♡
Katmerli motivasyon....spor da var ohhh yansın yağlar.Kizla pazara gittik geldik. Yaniyor memleket
Eve gelincede 15 dklik bir leslie patlattim 20de ip atlama
Su iç o zaman tek eksik bu...saat başı uyuyana kadar bardak bardak gönder canım....Kizlar sabah 1 yumurta domates peynir salata
Oglen special k yarim form biskuvi muz
Aksam ton balikli salata
Pek su icemedim bugun sadece
Valla aksam yemeğinden sonra annemlere gittik ananemin yanina. Ordan 10.15de ciktik. 11de eve geldik. Kız anamızı aglatti. Koşturmaktan perüşan olduk eşimle. Artik bugunu kapatiyorum hayirli gecelerBiz taşlamiyoruz tatlım.... kendini iyi hissettigin sürece doğal yiyorsan aç da kalmiyorsan sorun yok...
Büyük bir rahatlik gerçekten kıyafetlerin içinde dönebilmek....Ver gitsin tüm büyük bedenleri....
Mideyi bozmaz hiçbiri....
Helal sana araştırmacı ruh....bayıldım yaptıklarına. Kesinlikle olumlu sonuç çıkacak. Maviş gözlerinden öperim senin.
Kaptanım kaptanım kolay gelsin ve de geçmiş olsun ama kendin için de neler yaptın onu da yaziver. Günlük gibi okuyoruz yazdıklarını... Bu kosusturmali hayatın seni neden eritmiyor muammayi çözemedim bir kış geldi geçti yazı da yariladik sayılır bu dönemi 10 kg eksi ile tamamlamazsan ......
Katmerli motivasyon....spor da var ohhh yansın yağlar.
Su iç o zaman tek eksik bu...saat başı uyuyana kadar bardak bardak gönder canım....
Ablacım sabah kv ile kahvaltı yaptık o yüzden sabah uygulayamadım yarım gözleme yedim sadece ama akşama yaptım şu an da çok açım yerken tıka basa doymuş hissettim ama karpuzun şişirmesi öyle hissettirmiş çünkü bir kk peynir yedim haliyle açım ama mutluyum hiç onu yiyim bunu yiyim geçmiyor aklımdanşimdi kahve içiyorum.Lilim günün nasıl geçti? Karpuz peynire başladın mı?
günaydın kızlarO 8 kg geri geldi mi peki
Kg vermem durursa bende yapicam detoks
Hayırlı olsun yeni telefonun.. Geldiğine sevindim.Slm kizlar bi gorunup bi kayboldum telefonum kaybolmustu. Yenisi geldi artik daha aktif olurum insallah