Gazaniz mübarek olsun kizinla
oynakbasi34
belki bende yaptiririm kg verimim durursa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam hatunlar ben 2 hafta yıllık izin aldım. Oğluşum tatile girdi vakit geçiriyoruz. Biraz itiraf gibi olacak ama bu yıl 5,5 yaşında çok keyifli geçiyor MaşAllah. Önceden çok yorardı beni izne çıkmaya korkardım artık ortak kararlar alıyoruz. Parka gidiyoruz o bisiklet sürüyor önümde ben yürüyorum. Yorulunca ben banka oturuyorum o önümde oynuyor. O meyve suyu içiyor ben kahve. Sonra çıkıp benim işleri hakediyoruz sonra onun istediğini. Bana da fırsat veriyor kuzum. Puzzle falan yapıyoruz. Kurtuldum saklambaç körebe yakalamacadan
Kilom da benim de alıp başını gidiyor. Tutamıyorum ne bu kilodan çektiğimiz. Verdik bitti Yok. Normal insanlar gibi yiyince de alıyorum ben. Sanmayın ki ucu kaçıyor. Kaçmıyor ama alıyorum. Hamurişi ekmek pilav yemiyorum ama diğer yemekleri normal yiyorum kilo alıyorum. Akşam yemeyip bir de yürüyüş yaparsan diğer öğünlerde de aburvubur tatlı hamurişi yemezsen duruyor kilo alımım. Lilimam sen kaç kilo oldun tatlım??
Desene bizim daha 3.5 sene var :/ 2 yaş çok agir geciyor yaSelam hatunlar ben 2 hafta yıllık izin aldım. Oğluşum tatile girdi vakit geçiriyoruz. Biraz itiraf gibi olacak ama bu yıl 5,5 yaşında çok keyifli geçiyor MaşAllah. Önceden çok yorardı beni izne çıkmaya korkardım artık ortak kararlar alıyoruz. Parka gidiyoruz o bisiklet sürüyor önümde ben yürüyorum. Yorulunca ben banka oturuyorum o önümde oynuyor. O meyve suyu içiyor ben kahve. Sonra çıkıp benim işleri hakediyoruz sonra onun istediğini. Bana da fırsat veriyor kuzum. Puzzle falan yapıyoruz. Kurtuldum saklambaç körebe yakalamacadan
Kilom da benim de alıp başını gidiyor. Tutamıyorum ne bu kilodan çektiğimiz. Verdik bitti Yok. Normal insanlar gibi yiyince de alıyorum ben. Sanmayın ki ucu kaçıyor. Kaçmıyor ama alıyorum. Hamurişi ekmek pilav yemiyorum ama diğer yemekleri normal yiyorum kilo alıyorum. Akşam yemeyip bir de yürüyüş yaparsan diğer öğünlerde de aburvubur tatlı hamurişi yemezsen duruyor kilo alımım. Lilimam sen kaç kilo oldun tatlım??
Aynen valla bugünlerde zirveye çıktı bizimkinin 2 yaş ergenliği, çocuğumu tanıyamaz oldum ota çöpe sinirlenip ağlamaya başladı bikaçgündür, hastaydı ondandır diycem ama hastalığın başında bile böyle huysuz değildi bugünlerde felaket, dışarda sıkıntı yok ama evde sürekli mızmız son bir haftadırDesene bizim daha 3.5 sene var :/ 2 yaş çok agir geciyor ya
Bizim bayram haftasi anlatilmaz yasanirdi. Bide kopek disleride geliyor. Köyde serbestligede alisinca tam bir ergendi :/ neyseki simdi duzene döndük biraz.Aynen valla bugünlerde zirveye çıktı bizimkinin 2 yaş ergenliği, çocuğumu tanıyamaz oldum ota çöpe sinirlenip ağlamaya başladı bikaçgündür, hastaydı ondandır diycem ama hastalığın başında bile böyle huysuz değildi bugünlerde felaket, dışarda sıkıntı yok ama evde sürekli mızmız son bir haftadır
o 2 yas sendromu 1.5 tan 4 e kadar surdu bizdeDesene bizim daha 3.5 sene var :/ 2 yaş çok agir geciyor ya
Sonucu merakla bekliyorum ama Emin’im güzel eksiler olacaktır. Eşimde ben ilk diyete başladığımda süzüldün diye hep dalgaya alıyordu beni. Sonunda süzüldüm şükür darısı da beyzoşla sana tatlım
Gazaniz mübarek olsun kizinla oynakbasi34 belki bende yaptiririm kg verimim durursa
Menüm
Saat 9.30
Ceyrek simit
11.30
1 yumurtadan menemen
1 salatalik
1 dilim kepek ekmeği
Ara 1 kupa kiraz sapi cayi (ardından Leslie)
15.00
Tavuk menu tavuk dünyası + ayran
17.00 limonata
19 30
Yesil mercimek çorbası 2 kepçe
Yogurt az
21.00
İki kraker
4 5 cekirdek
Aynen valla bugünlerde zirveye çıktı bizimkinin 2 yaş ergenliği, çocuğumu tanıyamaz oldum ota çöpe sinirlenip ağlamaya başladı bikaçgündür, hastaydı ondandır diycem ama hastalığın başında bile böyle huysuz değildi bugünlerde felaket, dışarda sıkıntı yok ama evde sürekli mızmız son bir haftadır
Bizim bayram haftasi anlatilmaz yasanirdi. Bide kopek disleride geliyor. Köyde serbestligede alisinca tam bir ergendi :/ neyseki simdi duzene döndük biraz.
Ya benim kız hâla konuşmuyor cok uzuluyorum ve bu ara cok takmaya basladim. 23 aylik. Bugun gittik oyuncak aldik yine bir suru. Bayramdan beri tv telefon kapattim herseyi biraz ilerleme var gibi inşallah konusur artik. Cok uzuluyorum cok. Kardesim otizmli benim 5 yasinda konustu, zeka geriligide var onda
Bugün çok aktif olamadim, reelde çok aktiftim
Diyetisyen görüşmesi vardi bugun. 89.9 gordum orada
1.1 yagdan vermisim. 200 gr kas almisim, 200 gr da sudan gitmiş, 200 gr da ödem olunca eksi 900 gr göründüm tartıda. İnşallah cuma evde de gorup takima daha iyi katki saglarim
Ömrümüz hep bir diyetle geçmeli bizim gibilerin. Yoksa verdiklerini aliyosun. En azindan az almaya baslayinca önüne geçebilmek önemli galiba
Valla cnm bazısı daha küçük uyumlu oluyor. Umarım senin kuzu da daha erken sana uyum sağlar. Benim oğlan çok çok sakin bir çocuk vurma kırma böğürerek ağlama Yok. Ama MaşAllah duramıyor yerinde ve sürekli sürekli oyun istiyordu. Yine istiyor ama bana da fırsat veriyor artık. Şu an kucağımda meselaDesene bizim daha 3.5 sene var :/ 2 yaş çok agir geciyor ya
Benim kardesimde rahatsiz oldugu icin daha fazla panik yapiyorum. Cok canı isterse anne baba diyor. Aç, evet diyor şu aralar. Sadece kopegin, inegin ve keçinin taklidini yapabiliyorMaşAllah cnm. Sana boşuna güvenmediğimi bir kez daha anladım. Artık ekstra dikkat et ki şu 9 lardan iyice uzaklaş sonra gevşetirsin yani sıkmadan devam edersin cnm. Dediğin gibi ömrümüz diyet olacak napak bize de düşen bu
Puhaha ben de bu imojiden diyorum kuzucum
Valla cnm bazısı daha küçük uyumlu oluyor. Umarım senin kuzu da daha erken sana uyum sağlar. Benim oğlan çok çok sakin bir çocuk vurma kırma böğürerek ağlama Yok. Ama MaşAllah duramıyor yerinde ve sürekli sürekli oyun istiyordu. Yine istiyor ama bana da fırsat veriyor artık. Şu an kucağımda mesela
Bu arada çocuğun komutları alıyor mu? Mesela kapıyı kapat ayakkabılarını getir deyince getiriyor mu?? İşaret parmağını kullanıyor mu?? Adına bakıyor mu göz teması var mı?? Bunlar varsa tamamdır korkma. Oğlum 30 ay konuşmadı. Hem de hiç. Üstelik 19 aylık kreşe başladı. Çok çok ilgilendim Yok konuşmadı. Çok üzülüyordum anne bile demiyordu. 30 aylık konuşmaya başladı önce kelimeler sonra cümle. Milletin çocuğu takır takır puzzle yapıyordu renkleri söylüyor sayı sayıyordu. Ben oğluma mööö inek, hav hav köpek diye öğretmeye çalışıyordum ama yok yani olmuyordu. Sonra yavaş yavaş açıldı pir açıldı. 5 yaşında renkler tamam İngilizce türkçe sayılar tamam toplama çıkarma yapıyor benim bilmediğim her hayvanı biliyor puzzle da MaşAllah gayet iyi. harfleri öğrenmeye başladı hatta bazı kelimeleri okuyor. Boşuna yıpratmışım kendimi. Artık herkes biliyordu üzüntümü bana şimdi diyorlar boşuna kendini üzdün kahrettin diye. Sen de sakince bol bol etkinlik yap cnm.
Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı günler
Ana kız gidip Akupunkturumuzu yaptırdık ♡ Hayırlısı bakalım inşallah çok faydası olur
Doktor çok güzel ilgilendi ve birde beslenme listesi verdi bize
sebze ve salata 2ser kaşık izinli biraz Protein ağırlıklı bir beslenme ve ilk etapta çorba bile yasak
Daha doğrusu işkembe çorbası, et ve tavuk suyuyla yapılmış çorbaya sadece için var
Hamur işi, bakliyat, meyve ve hazır paketlenmiş herşey yasak
3 tane iğne taktı ( 2 göğsüme 1 de bacagima )
Her hafta gideceğiz ilk ay sonraki aylarda 15de bir gidilecek
İnşallah çok güzel faydasını görürüz Ana kız da bu sene kilolara bir daha gorusmemek üzere vedalasmis oluruz♡
Bugün çok aktif olamadim, reelde çok aktiftim
Diyetisyen görüşmesi vardi bugun. 89.9 gordum orada
1.1 yagdan vermisim. 200 gr kas almisim, 200 gr da sudan gitmiş, 200 gr da ödem olunca eksi 900 gr göründüm tartıda. İnşallah cuma evde de gorup takima daha iyi katki saglarim
Bizim bayram haftasi anlatilmaz yasanirdi. Bide kopek disleride geliyor. Köyde serbestligede alisinca tam bir ergendi :/ neyseki simdi duzene döndük biraz.
Ya benim kız hâla konuşmuyor cok uzuluyorum ve bu ara cok takmaya basladim. 23 aylik. Bugun gittik oyuncak aldik yine bir suru. Bayramdan beri tv telefon kapattim herseyi biraz ilerleme var gibi inşallah konusur artik. Cok uzuluyorum cok. Kardesim otizmli benim 5 yasinda konustu, zeka geriligide var onda
Korkma o zaman cnm konuşur Allah’ın izniyle. Ama tedbir bizden sen bol bol konuş işaret ettiğini verme söylemesini bekle. Tv az aç. Park bahçe gezdir arkadaş edinsinBenim kardesimde rahatsiz oldugu icin daha fazla panik yapiyorum. Cok canı isterse anne baba diyor. Aç, evet diyor şu aralar. Sadece kopegin, inegin ve keçinin taklidini yapabiliyor
Bayramda beri tv telefon yok. Zaten kistan beri hep disari cikiyoruz. Bugun yagisliydi islaktir her yer cikaramamKorkma o zaman cnm konuşur Allah’ın izniyle. Ama tedbir bizden sen bol bol konuş işaret ettiğini verme söylemesini bekle. Tv az aç. Park bahçe gezdir arkadaş edinsin
Birden mi basladi? Oncesinde hic kelime yok muyduSlm kizlar
Dun gelemedim temizlik yaptim butun gun cocuklar olunca yaya yaya yaptim mecbur. Sag kasigim agriyordu bir de dun. Bugun de adet oldum 1 hafta erken geldi ondan galiba +1 uyandum sabah insallah yarina atarim bugun yesil cay ve kiraz sapi cayi iceyim. Hatta simdi mesaj yazinca kiraz sapi cayi yapayim.
Dunku menum
09.00 2 dlm tam bugday ekmegi ile tost
12.00 filtre kahve
17.00 1 tabak yogurtlu makarna (yemek yapmaya firsatim olmadi makarna yaptim hemen cocuklarda yesin diye)
20.00 4 kayisi ve kucuk bir kase kiraz
Hayirlisi olsun cnm insallah faydasini gorursunuz
Tebrik ederim cnm darisi basimiza insallah bu ara 9lara takildim bende resmen benimle inatlasiyor
Ilerleme var diyorsun cnm insallah toparlar kisa zamanda. Eminede 25 aylikken konusmaya basladi.