Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne guzel 11 e kadar uyumak ruya gibiValla ben bu sabah uyudum 11e kadar. Dün yorgunluktan mahvoldum. Onceki gece uyumamistim. Dun sabahta 8de kalkinca akşam kaykıldım.
23.30 da kizi yatırdım, 00.00 da kendim yattim. aa gece 3 te kızım uyandi gazi vardi yine. Ezani duydum tekrar uyurken. Sabahta esim erken kalkmis zaten. Kızım uyaninca o oynatti biraz bende 11de anca kalktim.
Şimdi evi toplayip temizlik yapicam
Kesintisiz uyumayinca inan bir anlami yok..Ne guzel 11 e kadar uyumak ruya gibi
6 ay once 11 de uyanmisimdir heraldeKesintisiz uyumayinca inan bir anlami yok..
Kizim genelde sabah uyuyor. Gece cok uyaniyor6 ay once 11 de uyanmisimdir heralde
Duzen bi turlu oturrurulmuyor ya bazen guzel uyuyo bazen hicKizim genelde sabah uyuyor. Gece cok uyaniyor
DemekkiBenim kızımda bu gece hiç uyanmadan uyudu ama ne yazıkki benim boynum tutulmuş demekki bi kez uyanması daha iyi
Abla bu cuma yarismasi gruplarinda benim gordugum bu tarz diyet yapanlari tasliyorlar ondan sesimi cikarmadim.80.8le basladim 7. Gun sonunda 77.4 oldum tavsiye ederim herkeseBen de bugün AYT sınavına girecek kızlarımızın giriş kontrolünü yaptım. Bayan polis olmayınca beni gorevlendirdiler. Kızları yoklamak mahrem yerlerine dokunmak hiç hoş değildi ama görevimi sorunsuz yerine getirdim. Temizlik, çocuk bakımı yoktu gundemimde ama diyetimi de ihmal etmedim. Büşra, Asibecim, Sibel sonuçlarınızı heyecanla bekliyorum. Kaptan bugün ne yedi içti uyumadan bahsetseydi keşke...Hangi sayfada hatırlamıyorum ama bizim Birbardakcay hurma yoğurt diyeti yapıyordu ve bir haftada 3.5 kiloyu vermişti...bize hiç bahsetmiyor cadı...burada paylaşıyorum merak edip denemek isteyen arkadaş olur diye yazıyorum. Yarın dönem sonu kurul toplantımız var. Stresi şimdiden başladı. Saatlerce müdür konuşacak sonra başarısız sınıf ve öğrencilerin hesabı sorulacak Benden haberler bu kadar. Kulağım da Tv'de canlı tartışmada.
O 8 kg geri geldi mi pekiBir de daha once denedigim ve cok guzel eksiler aldigim bugun yeniden basladigim kendim uydurdugum bi diyet var kizlar omlet ayran diyeti. Sabah peynirli 2 yumurtali omlet sonra aciktikca az tuzlu ayran 1.5 ayda 8 kilo vermistim.bi de bu hurma diyetinden sonra hemen kilo almayim diye basladim cumartesiye kadar yapacagim.cumartesi abbas yolcu zaten esimin aile ziyaretinden sonra anneme gecince yuruyuse de baslayacagim insallah.
Bi de yogurt kuru buldum kizlar kendim bizzat yapmadim ama olumlu yorum cok fazla onu da deneyecegim insallah.
10 gun yapiliyor
1 sise soda
Yarim limon
3 kasik yogurt
1 silme cay kasigi toz zencefil
Yedigine ictigine fazla dikkat etmeyenler bile 10 gunde 1-2kilo vermis denemekte fayda var
Elhan abla bildigim ne var ne yok döktüm ortaya bak
8 kilo geldi ama cok uzun surede geldi yaninaz emek harcamadim geri almak icin 81den 73e inmiştim simdi 73 olsam ahh ahhO 8 kg geri geldi mi peki
Kg vermem durursa bende yapicam detoks