How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ayy benimde kulağım tv de gözüm buralarda :KK70: hurma diyetini en kısa sürede yapmayı düşünüyorum ay sonuna düğün var 🙈
Canım ilgini cekecekse ben minik bir diyet uyguladim. Günde en az 500 gr gidiyor....Hurmanin muadili karpuz; yoğurdun yerine peynir yanina da bir dilim tb ekmeği. Sabah ve akşam iki öğün.... Kendi bulusum. :halay:Denenmis garantili. Peynirin ve karpuzun miktarı doymana bağlı. Ekmek sınırlı sadece.

Canım ilgini cekecekse ben minik bir diyet uyguladim. Günde en az 500 gr gidiyor....Hurmanin muadili karpuz; yoğurdun yerine peynir yanina da bir dilim tb ekmeği. Sabah ve akşam iki öğün.... Kendi bulusum. :halay:Denenmis garantili. Peynirin ve karpuzun miktarı doymana bağlı. Ekmek sınırlı sadece.
Ciddi misin peynir ve karpuzda sınır yok öyle mi lütfen tam aydınlat bebişim sağlıklı ya da sağlıksız benim ay sonuna kadar hatta kıyafet alma süresi dersek en fazla 10 günüm var ve ben dehşet durumdayım ne versem kar ama çok vermeliyim 🙈

Benimde kulak tvde göz burada :D

Bu arada dün beklerken sohbet ettiğim bir hatun bana Bakırköy'de Kizilayda akupunktur yapıldığını ve bir arkadaşının 1.5 ayda 12 kg verdiğini söyledi ;)
Tabi kadınlar bir araya gelince muhabbet elbette diyete de gelir :D hatta eski resimlerimi gösterdim de kesinlikle bak git çok faydasını görürsün arkadaşım tatlı delisiydi ondan sonra hiç canı istemedi tabi doğal olarak da verdi dedi ;)

Dönüşte hatta kızıma dedim bak böyle böyle ne dersin diye ve oda nasılsa sağlıklı beslenecegiz destek olur faydası olur birlikte gideriz dedi ♡♡♡♡♡
Metabolizmayi hizlandiriyormus zaten ;)

Ciddi misin peynir ve karpuzda sınır yok öyle mi lütfen tam aydınlat bebişim sağlıklı ya da sağlıksız benim ay sonuna kadar hatta kıyafet alma süresi dersek en fazla 10 günüm var ve ben dehşet durumdayım ne versem kar ama çok vermeliyim 🙈
Sadece bir gün dene... devam edip etmeyeceğine vücudun karar verir canım. Hem de Antep'in en yağlı peynirinden yedim. sonundaoldu sonundaoldu tubişim bilir peynirimizi.

Sadece bir gün dene... devam edip etmeyeceğine vücudun karar verir canım. Hem de Antep'in en yağlı peynirinden yedim. sonundaoldu sonundaoldu tubişim bilir peynirimizi.
Ama beni hatırla öyle bir günlükle ölçemiyorum verip vermediğimi, bide regl dönemi gelmek üzere yani hiç anlayamam, son bir haftadır açlıktan ölerek uyuyorum 2 kilo gitti şükür yani anlamam için bir hafta geçmesi gerekiyor o yüzden hurma diyetine yönelmiştim.

Ama beni hatırla öyle bir günlükle ölçemiyorum verip vermediğimi, bide regl dönemi gelmek üzere yani hiç anlayamam, son bir haftadır açlıktan ölerek uyuyorum 2 kilo gitti şükür yani anlamam için bir hafta geçmesi gerekiyor o yüzden hurma diyetine yönelmiştim.
O zaman bana güven....karpuz peynir diyetini şiddetle tavsiye ediyorum. Ekmeği yarım dilim yapalım. Çabuk vermen bir de regl dönemi yakın olduğundan.

Hurma çok pahali....her ne kadar lifli olsa da karpuz kadar bağırsakları çalıştırmıyor. Karpuz mucize, önceden çok korkar şeker oranı fazla diye yiyemezdim. Önyargılarim gitti artık....
Ay dün yedim ama karpuz masum değil sözlerinizi hatırlayıp pişmanlıktan ölmüştüm neyse tamam yarın hemen bu dediğini yapıyorum canikom farkı farkedersem yazarım yok yazmazsam siz anlayın halimi :KK70:

Sana eşlik ederim istersen beraber başlayalım.

Ay dün yedim ama karpuz masum değil sözlerinizi hatırlayıp pişmanlıktan ölmüştüm neyse tamam yarın hemen bu dediğini yapıyorum canikom farkı farkedersem yazarım yok yazmazsam siz anlayın halimi :KK70:
Bir büyük karpuzu yemezsin herhalde :confused: canım farkı fark edemezsen başka bir şey denersin. Zararlı şeyleri yemesen bile kendi kendine gider ama biraz zaman alır.

O zaman bana güven....karpuz peynir diyetini şiddetle tavsiye ediyorum. Ekmeği yarım dilim yapalım. Çabuk vermen bir de regl dönemi yakın olduğundan.

Karpuz karpuz dediniz valla canım çekti :D
Bende senelerdir karpuz yiyemiyorum çok fazla şekerinden dolayı :( kavun da öyle :(

Peki ekmeği sadece sabah yiyorsun dimi ;)
KV şu anda Kaplıcaları kizcesiyle ;) gittiği yerin peyniri inanılmaz lezzetli köy peyniri var ♡♡♡ karpuz müthiş gidiyor valla gelirken istesem mi acep :D

Karpuz karpuz dediniz valla canım çekti :KK70:
Bende senelerdir karpuz yiyemiyorum çok fazla şekerinden dolayı :KK43: kavun da öyle :KK43:

Peki ekmeği sadece sabah yiyorsun dimi :KK66:
KV şu anda Kaplıcaları kizcesiyle :KK66: gittiği yerin peyniri inanılmaz lezzetli köy peyniri var ♡♡♡ karpuz müthiş gidiyor valla gelirken istesem mi acep :KK70:
Her iki öğünde de var bir dilim tam buğday ekmeği.

Ayy bende deneyim yarın onu kilo veririsem devam edeyim peki en fazla kaç gün yapabiliriz

Ayy bende deneyim yarın onu kilo veririsem devam edeyim peki en fazla kaç gün yapabiliriz
Kontrollü olarak sıkılana kadar devam edebiliriz. Vücudumuzu dinleyelim. Direnç başladığı anda bırakabiliriz.

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese Günaydın ;)

Birazdan eşimi uyandırır işe gönderirim ;) sonra kuzularida uyandirayim ;)
Ufaklık tekrar havuza başladığı için hastanede tahlillerini yaptırmam lazım ;) büyük kıza randevu alamadım ama gidince boşluk varsa onada tahlillerini yaptırmam lazım ( verem için ara ara kanına bakılması gerekiyor temasli olduğundan )

Back