Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiz niye dondurma yedin Allah seni iyi etsinSelam. Bu aralar gelmem zorlaşicak. Ananem hastaneye yatis yapti.. ayaklarim cok sisti sabah 8den beri haldir haldir koşturuyorum
Menum
Sabah 10 civari diyelim
2 yumurtadan menemen
Yesilcay
2 dilim kepek ekmegi
Ogleden sonra dondurma
Aksam 19.00 civarı
Az mercimek
Az patlican musakka
Kucuk parca beyaz ekmek annemdeydim diye..
Cok gecmis olsun insallah kisa zamanda sagligina kavusurSelam. Bu aralar gelmem zorlaşicak. Ananem hastaneye yatis yapti.. ayaklarim cok sisti sabah 8den beri haldir haldir koşturuyorum
Menum
Sabah 10 civari diyelim
2 yumurtadan menemen
Yesilcay
2 dilim kepek ekmegi
Ogleden sonra dondurma
Aksam 19.00 civarı
Az mercimek
Az patlican musakka
Kucuk parca beyaz ekmek annemdeydim diye..
Merhaba canım hoşgeldinSade nescafemi içiyorum
Bu hafta cok dondurma yedim. Soz verdim kendime cumaya kadar yok şekerli hic bisi. O yuzden kg veremiyorum bu hafta gram gram gidiyorKiz niye dondurma yedin Allah seni iyi etsin
Valla ben bu sabah uyudum 11e kadar. Dün yorgunluktan mahvoldum. Onceki gece uyumamistim. Dun sabahta 8de kalkinca akşam kaykıldım.Kizlar gunaydin uyuyanlar varmi aranizda enerjik bir pazar gunu guzel kahvaltilarimizi yesil caylarimizi bol yuruyuslerimizi yapalim ben haftaya cuma kilo bildiriminde bir SUPRIZ yapacagim galiba size suan oyle gozukuyor bende heyecanliyim bebisim 6 da uyandi yeni uyuttum limonlu suyumu hazirliyorum
Tamam teşekkür ederimMerhaba canım hoşgeldin
Menüleri akşam toplu olarak yazarsan incelenip yorum yapması daha kolay olur böyle ayrı ayrı gözden kaçıyor
Kizlar gunaydin uyuyanlar varmi aranizda enerjik bir pazar gunu guzel kahvaltilarimizi yesil caylarimizi bol yuruyuslerimizi yapalim ben haftaya cuma kilo bildiriminde bir SUPRIZ yapacagim galiba size suan oyle gozukuyor bende heyecanliyim bebisim 6 da uyandi yeni uyuttum limonlu suyumu hazirliyorum
Ben koca gun temizlik yaptim. Evde bocük topladigimiz icin. Tek bir oda kaldi. Onuda yarin kaldiririm. Simdi kizimi uyutmaya uğraşıyorum. Koca gun babannesiyle parktaymislar yorgunluktan perisan olmus yavru :) gelince yikadim pakladim uyusun birazKızlar ne alemdesiniz
Ben felaket yorulmusum yaşam uyurum aslında ama daha çok erken Sonra sabaha karşı hortlarim
Çay demledim eşimle karsilikli şekersiz çaylarımizi içeriz
Ayy benimde kulağım tv de gözüm buralarda hurma diyetini en kısa sürede yapmayı düşünüyorum ay sonuna düğün varBen de bugün AYT sınavına girecek kızlarımızın giriş kontrolünü yaptım. Bayan polis olmayınca beni gorevlendirdiler. Kızları yoklamak mahrem yerlerine dokunmak hiç hoş değildi ama görevimi sorunsuz yerine getirdim. Temizlik, çocuk bakımı yoktu gundemimde ama diyetimi de ihmal etmedim. Büşra, Asibecim, Sibel sonuçlarınızı heyecanla bekliyorum. Kaptan bugün ne yedi içti uyumadan bahsetseydi keşke...Hangi sayfada hatırlamıyorum ama bizim Birbardakcay hurma yoğurt diyeti yapıyordu ve bir haftada 3.5 kiloyu vermişti...bize hiç bahsetmiyor cadı...burada paylaşıyorum merak edip denemek isteyen arkadaş olur diye yazıyorum. Yarın dönem sonu kurul toplantımız var. Stresi şimdiden başladı. Saatlerce müdür konuşacak sonra başarısız sınıf ve öğrencilerin hesabı sorulacak Benden haberler bu kadar. Kulağım da Tv'de canlı tartışmada.
İnşallah düzgün sonuçlar aliriz tek temennimiz o :) @birbardakcay a bak sen hic bahsetmiyor bizeBen de bugün AYT sınavına girecek kızlarımızın giriş kontrolünü yaptım. Bayan polis olmayınca beni gorevlendirdiler. Kızları yoklamak mahrem yerlerine dokunmak hiç hoş değildi ama görevimi sorunsuz yerine getirdim. Temizlik, çocuk bakımı yoktu gundemimde ama diyetimi de ihmal etmedim. Büşra, Asibecim, Sibel sonuçlarınızı heyecanla bekliyorum. Kaptan bugün ne yedi içti uyumadan bahsetseydi keşke...Hangi sayfada hatırlamıyorum ama bizim Birbardakcay hurma yoğurt diyeti yapıyordu ve bir haftada 3.5 kiloyu vermişti...bize hiç bahsetmiyor cadı...burada paylaşıyorum merak edip denemek isteyen arkadaş olur diye yazıyorum. Yarın dönem sonu kurul toplantımız var. Stresi şimdiden başladı. Saatlerce müdür konuşacak sonra başarısız sınıf ve öğrencilerin hesabı sorulacak Benden haberler bu kadar. Kulağım da Tv'de canlı tartışmada.