How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selam. Bu aralar gelmem zorlaşicak. Ananem hastaneye yatis yapti.. ayaklarim cok sisti sabah 8den beri haldir haldir koşturuyorum

Menum
Sabah 10 civari diyelim
2 yumurtadan menemen
Yesilcay
2 dilim kepek ekmegi

Ogleden sonra dondurma

Aksam 19.00 civarı
Az mercimek
Az patlican musakka
Kucuk parca beyaz ekmek annemdeydim diye..
Kiz niye dondurma yedin 😂 Allah seni iyi etsin

Selam. Bu aralar gelmem zorlaşicak. Ananem hastaneye yatis yapti.. ayaklarim cok sisti sabah 8den beri haldir haldir koşturuyorum

Menum
Sabah 10 civari diyelim
2 yumurtadan menemen
Yesilcay
2 dilim kepek ekmegi

Ogleden sonra dondurma

Aksam 19.00 civarı
Az mercimek
Az patlican musakka
Kucuk parca beyaz ekmek annemdeydim diye..
Cok gecmis olsun insallah kisa zamanda sagligina kavusur

Kizlar gunaydin :uykucu: uyuyanlar varmi aranizda enerjik bir pazar gunu guzel kahvaltilarimizi yesil caylarimizi bol yuruyuslerimizi yapalim ben haftaya cuma kilo bildiriminde bir SUPRIZ yapacagim galiba size suan oyle gozukuyor :rolleyes: bende heyecanliyim bebisim 6 da uyandi yeni uyuttum limonlu suyumu hazirliyorum :KK9:

Slm kizlar

Dun aksam giremedim uyudum kaldim
Oncelikle dunku menumun devaminu vereyim 11de kahvalti yapmistim resmini atmistim
2 ara yaptim. Birinde turk kahvesi digerinde dondurma yedim. Aksamda semiz otu ve cacik yedim semiz otuna siyez bulguru attim guzel oldu.

20190615_195214.jpg

Bugun sabahta 2 dlm tam bugday ekmegine ince bir dilim kasar ve domatesle tost yaptim. Telefon cocuklardaydi cekemedim resim. Yine 11e dogru yedim bu yuzden bugun de 2 ara yapnayi dusunuyorum. Aksamda kalan semiz otunu yerim yaninada yine cacik yaparim. Peynirim bitti 2 gundur kasar yedim esime lor aldirayim bugun.

Kizlar gunaydin :uykucu: uyuyanlar varmi aranizda enerjik bir pazar gunu guzel kahvaltilarimizi yesil caylarimizi bol yuruyuslerimizi yapalim ben haftaya cuma kilo bildiriminde bir SUPRIZ yapacagim galiba size suan oyle gozukuyor :rolleyes: bende heyecanliyim bebisim 6 da uyandi yeni uyuttum limonlu suyumu hazirliyorum :KK9:
Valla ben bu sabah uyudum 11e kadar. Dün yorgunluktan mahvoldum. Onceki gece uyumamistim. Dun sabahta 8de kalkinca akşam kaykıldım.
23.30 da kizi yatırdım, 00.00 da kendim yattim. Hoppaaa gece 3 te kızım uyandi gazi vardi yine. Ezani duydum tekrar uyurken. Sabahta esim erken kalkmis zaten. Kızım uyaninca o oynatti biraz bende 11de anca kalktim.
Şimdi evi toplayip temizlik yapicam

Selamın aleyküm kizlarrrr ♡♡♡♡♡

Tekrar kızımın üniversite sınavına girecegi okula geldik ana kız ♡
Gerci daha 1.5 saat var ama dedik trafiğin işi belli olmaz ;) biz onlemimizi alalım da burda nasılsa hemen yanda kafe var diye ;)

Şimdi sade kahvemi içiyorum ;) Gerci biraz sertmis ama yinede iyi geldi ;) içim buruşsun :D

Sabah ufaklık da cok eğlendi havuzda ;) Hocasiyla hasret giderilebilir ve bol bol yüzdü ;) iyi geldi sabah sabah diyor ♡

Dualarını eksik etmeyin de kuzum bunuda Allahın izniyle atlatsin ;)

Valla öyle bir heycanla yazmışsın ki ben bile hissettim o heycanini ♡♡♡♡♡ Merakla cumayi bekliyoruz o zaman ;)

Kızlar ne alemdesiniz ;)

Ben felaket yorulmusum yaşam uyurum aslında ama daha çok erken :D Sonra sabaha karşı hortlarim :D

Çay demledim ;) eşimle karsilikli şekersiz çaylarımizi içeriz ;)
Ben koca gun temizlik yaptim. Evde bocük topladigimiz icin. Tek bir oda kaldi. Onuda yarin kaldiririm. Simdi kizimi uyutmaya uğraşıyorum. Koca gun babannesiyle parktaymislar yorgunluktan perisan olmus yavru :) gelince yikadim pakladim uyusun biraz

Ben de bugün AYT sınavına girecek kızlarımızın giriş kontrolünü yaptım. Bayan polis olmayınca beni gorevlendirdiler. Kızları yoklamak mahrem yerlerine dokunmak hiç hoş değildi ama görevimi sorunsuz yerine getirdim. :deli:Temizlik, çocuk bakımı yoktu gundemimde ama diyetimi de ihmal etmedim. Büşra, Asibecim, Sibel sonuçlarınızı heyecanla bekliyorum. Kaptan bugün ne yedi içti uyumadan bahsetseydi keşke...Hangi sayfada hatırlamıyorum ama bizim Birbardakcay Birbardakcay hurma yoğurt diyeti yapıyordu ve bir haftada 3.5 kiloyu vermişti...bize hiç bahsetmiyor cadı...burada paylaşıyorum merak edip denemek isteyen arkadaş olur diye yazıyorum. Yarın dönem sonu kurul toplantımız var. Stresi şimdiden başladı. Saatlerce müdür konuşacak sonra başarısız sınıf ve öğrencilerin hesabı sorulacak :işsiz:Benden haberler bu kadar. Kulağım da Tv'de canlı tartışmada. :confused:

Ben de bugün AYT sınavına girecek kızlarımızın giriş kontrolünü yaptım. Bayan polis olmayınca beni gorevlendirdiler. Kızları yoklamak mahrem yerlerine dokunmak hiç hoş değildi ama görevimi sorunsuz yerine getirdim. :deli:Temizlik, çocuk bakımı yoktu gundemimde ama diyetimi de ihmal etmedim. Büşra, Asibecim, Sibel sonuçlarınızı heyecanla bekliyorum. Kaptan bugün ne yedi içti uyumadan bahsetseydi keşke...Hangi sayfada hatırlamıyorum ama bizim Birbardakcay Birbardakcay hurma yoğurt diyeti yapıyordu ve bir haftada 3.5 kiloyu vermişti...bize hiç bahsetmiyor cadı...burada paylaşıyorum merak edip denemek isteyen arkadaş olur diye yazıyorum. Yarın dönem sonu kurul toplantımız var. Stresi şimdiden başladı. Saatlerce müdür konuşacak sonra başarısız sınıf ve öğrencilerin hesabı sorulacak :işsiz:Benden haberler bu kadar. Kulağım da Tv'de canlı tartışmada. :confused:
Ayy benimde kulağım tv de gözüm buralarda :KK70: hurma diyetini en kısa sürede yapmayı düşünüyorum ay sonuna düğün var 🙈

İnşallah düzgün sonuçlar aliriz tek temennimiz o :) @birbardakcay a bak sen hic bahsetmiyor bize :D

Hadi bende aklimdayken yediklerimi paylaşayım;

Gerci pek diyetlik bir menü değildi ama kosturmacadan ancak okadar oldu bugün :(

Uyaninca; 07.00de
1 kupa sıcak su

Kahvaltı 10.00da
1 dilim beyaz peynir
Bol domates salatalık
5 zeytin
1/2 simit

Ara 13.00da
1 sade Nescafe

Öğlen 14.00de ( Üniversite sınavı için beklerken midem bulandı )
1 adet kaşarlı poğaça
1 şekersiz Cay
İnanın cafede poğaça harici tost harici bir şey yoktu ve kampüs içinde zaten market yok :(

Ara; 18.00de
1 kupa şekersiz Nescafe

Aksam 18.40da
4 boğum çiğ köfte
Bol marul

Bu saate kadar 2.5 litre su icildi ama yatan kadar 3.5 bile olur o ♡

Abartılı değil belki ama karbonhidrat fazla kaçmış bence ;) cumaya kadar mümkün olduğu kadar karbonhidrat tuketmeyecegim ;)

Back