• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Senin önerileri dikkate almanı @Lilimam a benzetiyorum. Nescafe yarıya inmiş Harika. Lili çok çabuk hedefe ulaşmıştı sıra sen de :KK66:

Bence güzeldi eksiler bekliyordum kaptan ben. Tebrik ederim..

Basen var ama üst bence ince. Öyle ooo kollara bak denecek birşey yok. Zaten başladın sonu güzel olsun inş.

Allah zihin açıklığı versin. Eşimde sunan görevine gitti ne var acaba diyorduk demek ki önemli bir sınavmış. Gelmez o artık :KK70:

Senin Azmin ve kararlılığın yerinde bence.kafada bitirmişsin zaten. Merakla sonucunu bekliyorum. Manda kimmiş asıl mandaya göster!

Az onun eşinin gönlüne göre değilde Amine Busra Amine Busra nun gönlüne göre verdin Allah. Sabah sabah sinirimi zıplattı
Insallah cnm bnm cok azmettim valla kafaya koydum

Kizlar mosafirlerim gitti ev dandini 3 cocuklu yengem geldi evi temizlemeye girisiyorum :temizlik: cok sukur yaptiklarimdan yemedim borek payates salatasi ve kek yapmistim hicbirini yemedim istahim yok kesildi resmen kendimi sasirtiyorum 😊 bu aralar sabah bi muzla gecistirdim acikmamama ragmen oglen special k yedim sutle cok az ama misafirler bunlari yerken formun domatesli krakeri var ondan actim ama 5 6 kare yiyebildim aksam komple menuyu paylasirim opuldunuz banu kizinin sinavi nasil gecti

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı akşamlar ;)

Bugün cidden beni çok yoran bir gün oldu :(
Sabah kızı beklerken aslında gayet keyifliydi ;) hatta kızımı beklerken çokda sohbeti güzel bir Arkadas buldum kendime :D
Oda kızını bekliyordu o arada sohbet ederken vaktin geçtiğini hiç anlamadık desem yeridir ;)

Tabi çıkışta trafik kampüs içinde felaketti ;) Zar zor eve geldik ;) bir iki saat dinlenip sonrada Annemle ve Kizkardesim olacakla parka gittik :( Gitmez olaydım :(
Malum küçük kuzu dün gece Annemde kaldı eee onuda dönüşte alırım diye tamam bende gelirim dedim ama bir güzel kapisip geri geldim günün sonunda :(

Rabbim kardeşin de hayırlısını versin ...aminnnn

Uzun bir süre görmesem daha mutlu olurum :KK62:

Okula almayacakları kesinde cafede vardir bence wc :)

Maalesef varmış ama kalabalık olacak diye kapatmislar:D Biraz daha ileride olan bir Cami vardı oraya gönderiyorlardı milleti tabi bende gitmedim öyle olunca da en yakın benzincide aldık dönüşte soluğu :D

Bende aranıza katılabilirmiyim

Tabiki katılabilirsin ;)
Aramıza hoşgeldin ;)
Kendini tanitirsan kızlarlâ da çok çabuk kaynasir motive olursun ♡

Bu arada bendeniz Banu ♡ 39 yaşında biri 18.5 diğeri 8.5 yaşında iki cadinin annesiyim ;)
Uzun zamandır takımın kaptanlığını yapıyorum ;) ve maalesef şimdilik en tombikis hatun benim :D

Kuralalrimiz 1.ci sayfada yazıyor gerçi bu ara pek onlara katı bir şekilde umuyoruz ;) Tek beklentimiz düzenli paylaşım ve her gün menu paylaşımı ;) spor mecbur değil ama yapanlar sürelerini de yazıyor gün sonunda menu bildirimine ♡

Bu arada yeni gelen arkadaşlarımız 3.cu cuma bildiriminde Listemize dahil olabiliyorlar ;)
Maalesef tek esnetemedigimiz kural bu ;)

Kizlar mosafirlerim gitti ev dandini 3 cocuklu yengem geldi evi temizlemeye girisiyorum :temizlik: cok sukur yaptiklarimdan yemedim borek payates salatasi ve kek yapmistim hicbirini yemedim istahim yok kesildi resmen kendimi sasirtiyorum 😊 bu aralar sabah bi muzla gecistirdim acikmamama ragmen oglen special k yedim sutle cok az ama misafirler bunlari yerken formun domatesli krakeri var ondan actim ama 5 6 kare yiyebildim aksam komple menuyu paylasirim opuldunuz banu kizinin sinavi nasil gecti

Çok şükür fena geçmemiş gerçi matematik de ancak 9 soru cozebilmis ama dilden girdiği iyi pek sıkıntı yapmıyor ;) Asıl önemli olan yarın İngilizce ♡ Rabbim inşallah gönlüne göre verir ;) Aminnnn

Herkese hayırlı akşamlar :KK66:

Bugün cidden beni çok yoran bir gün oldu :KK43:
Sabah kızı beklerken aslında gayet keyifliydi :KK66: hatta kızımı beklerken çokda sohbeti güzel bir Arkadas buldum kendime :KK70:
Oda kızını bekliyordu o arada sohbet ederken vaktin geçtiğini hiç anlamadık desem yeridir :KK66:

Tabi çıkışta trafik kampüs içinde felaketti :KK66: Zar zor eve geldik :KK66: bir iki saat dinlenip sonrada Annemle ve Kizkardesim olacakla parka gittik :KK43: Gitmez olaydım :KK43:
Malum küçük kuzu dün gece Annemde kaldı eee onuda dönüşte alırım diye tamam bende gelirim dedim ama bir güzel kapisip geri geldim günün sonunda :KK43:

Maalesef varmış ama kalabalık olacak diye kapatmislar:KK70: Biraz daha ileride olan bir Cami vardı oraya gönderiyorlardı milleti tabi bende gitmedim öyle olunca da en yakın benzincide aldık dönüşte soluğu :KK70:

Tabiki katılabilirsin :KK66:
Aramıza hoşgeldin :KK66:

Bu arada bendeniz Banu ♡ 39 yaşında biri 18.5 diğeri 8.5 yaşında iki cadinin annesiyim :KK66:
Uzun zamandır takımın kaptanlığını yapıyorum :KK66: ve maalesef şimdilik en tombikis hatun benim :KK70:

Kuralalrimiz 1.ci sayfada yazıyor gerçi bu ara pek onlara katı bir şekilde umuyoruz :KK66: Tek beklentimiz düzenli paylaşım ve her gün menu paylaşımı :KK66: spor mecbur değil ama yapanlar sürelerini de yazıyor gün sonunda menu bildirimine ♡

Bu arada yeni gelen arkadaşlarımız 3.cu cuma bildiriminde Listemize dahil olabiliyorlar :KK66:
Maalesef tek esnetemedigimiz kural bu :KK66:

Çok şükür fena geçmemiş gerçi matematik de ancak 9 soru cozebilmis ama dilden girdiği iyi pek sıkıntı yapmıyor :KK66: Asıl önemli olan yarın İngilizce ♡ Rabbim inşallah gönlüne göre verir :KK66: Aminnnn
Merhaba bende 31 yaşındayım boy 165 kilo 75.50 Adana’da yaşıyorum 10 aylık kızım var ilk hedefim 65 kilo vermek ben o zaman 3 hafta sonra tartı bildirimi yapcam günlük yediklerimide paylaşırım🤗🤗

Evet ismim Sibel kızımın adıda meriç hışbuldum
Tanıştığımıza memnun oldum canım. İnşallah istediğin kiloya yakın zamanda ulaşirsin. Çok basit beslenme düzenini oturttuk mu gerisi gelecek. Günlük yediklerini paylaşmaya başladığında nerede hata yaptığını göreceksin. Bu arada boş durma zayıflama hikayelerini diyet bölümünde araştır oku. Çok faydası olacak.
Benim ismim de Meryem. Öğretmenim hala çalışıyorum bir devlet okulunda. Bursa'da yaşıyorum. İki oğlum var. 22 ve 21 yaşlarında. Şubat ayında bu takımda mezun oldum. 22 kilo verdim. Sizlerle beraber devam ediyorum

Tanıştığımıza memnun oldum canım. İnşallah istediğin kiloya yakın zamanda ulaşirsin. Çok basit beslenme düzenini oturttuk mu gerisi gelecek. Günlük yediklerini paylaşmaya başladığında nerede hata yaptığını göreceksin. Bu arada boş durma zayıflama hikayelerini diyet bölümünde araştır oku. Çok faydası olacak.
Benim ismim de Meryem. Öğretmenim hala çalışıyorum bir devlet okulunda. Bursa'da yaşıyorum. İki oğlum var. 22 ve 21 yaşlarında. Şubat ayında bu takımda mezun oldum. 22 kilo verdim. Sizlerle beraber devam ediyorum
Benim eşimde Bursalı hemşeri sayılırız bayramda ordaydım protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum zaten tatlı hiçbişey yemicem karbonhidrat en az seviyede çok teşekkür ederim

Kizlar sabah bir muz oglen 13 gibi special k
Mosafirler geldiginde 1 nescafe 2 si 1 arada form meyveli biskuvi 3 adet patates salatasini patatesi 3 4 kup 1 tane kiraz
Aksam 1 yumurta 1 bardah sebzeli hazir corba

Selam. Bu aralar gelmem zorlaşicak. Ananem hastaneye yatis yapti.. ayaklarim cok sisti sabah 8den beri haldir haldir koşturuyorum

Menum
Sabah 10 civari diyelim
2 yumurtadan menemen
Yesilcay
2 dilim kepek ekmegi

Ogleden sonra dondurma

Aksam 19.00 civarı
Az mercimek
Az patlican musakka
Kucuk parca beyaz ekmek annemdeydim diye..

Herkese hayırlı akşamlar ;)

Bugün cidden beni çok yoran bir gün oldu :(
Sabah kızı beklerken aslında gayet keyifliydi ;) hatta kızımı beklerken çokda sohbeti güzel bir Arkadas buldum kendime :D
Oda kızını bekliyordu o arada sohbet ederken vaktin geçtiğini hiç anlamadık desem yeridir ;)

Tabi çıkışta trafik kampüs içinde felaketti ;) Zar zor eve geldik ;) bir iki saat dinlenip sonrada Annemle ve Kizkardesim olacakla parka gittik :( Gitmez olaydım :(
Malum küçük kuzu dün gece Annemde kaldı eee onuda dönüşte alırım diye tamam bende gelirim dedim ama bir güzel kapisip geri geldim günün sonunda :(

Maalesef varmış ama kalabalık olacak diye kapatmislar:D Biraz daha ileride olan bir Cami vardı oraya gönderiyorlardı milleti tabi bende gitmedim öyle olunca da en yakın benzincide aldık dönüşte soluğu :D

Tabiki katılabilirsin ;)
Aramıza hoşgeldin ;)

Bu arada bendeniz Banu ♡ 39 yaşında biri 18.5 diğeri 8.5 yaşında iki cadinin annesiyim ;)
Uzun zamandır takımın kaptanlığını yapıyorum ;) ve maalesef şimdilik en tombikis hatun benim :D

Kuralalrimiz 1.ci sayfada yazıyor gerçi bu ara pek onlara katı bir şekilde umuyoruz ;) Tek beklentimiz düzenli paylaşım ve her gün menu paylaşımı ;) spor mecbur değil ama yapanlar sürelerini de yazıyor gün sonunda menu bildirimine ♡

Bu arada yeni gelen arkadaşlarımız 3.cu cuma bildiriminde Listemize dahil olabiliyorlar ;)
Maalesef tek esnetemedigimiz kural bu ;)

Çok şükür fena geçmemiş gerçi matematik de ancak 9 soru cozebilmis ama dilden girdiği iyi pek sıkıntı yapmıyor ;) Asıl önemli olan yarın İngilizce ♡ Rabbim inşallah gönlüne göre verir ;) Aminnnn
Cevremde cok iyi anlaşan kardes hic gormedim ama seninki cok baska sabirlar diliyorum

Merhaba bende 31 yaşındayım boy 165 kilo 75.50 Adana’da yaşıyorum 10 aylık kızım var ilk hedefim 65 kilo vermek ben o zaman 3 hafta sonra tartı bildirimi yapcam günlük yediklerimide paylaşırım🤗🤗

Listeye girmeden de burada bildirim yapıyorsun canım ;) hem bizde görüyoruz farkı hemde editörler kurallara uyuldugunu görmek isteyebilir itiraz olursa ki şükür şimdiye kadar bizim hiç bir arkadaşa itiraz çıkmadı ♡

Kizlar sabah bir muz oglen 13 gibi special k
Mosafirler geldiginde 1 nescafe 2 si 1 arada form meyveli biskuvi 3 adet patates salatasini patatesi 3 4 kup 1 tane kiraz
Aksam 1 yumurta 1 bardah sebzeli hazir corba

Abartılı bir şey yok hatta az bile ;) afiyet olsun

Selam. Bu aralar gelmem zorlaşicak. Ananem hastaneye yatis yapti.. ayaklarim cok sisti sabah 8den beri haldir haldir koşturuyorum

Menum
Sabah 10 civari diyelim
2 yumurtadan menemen
Yesilcay
2 dilim kepek ekmegi

Ogleden sonra dondurma

Aksam 19.00 civarı
Az mercimek
Az patlican musakka
Kucuk parca beyaz ekmek annemdeydim diye..

Afiyet olsun canım ;)
Allah yardımcınız olsun ♡ İnşallah Anannecigin de bir An önce iyileşir de sende tekrar dönersin tam gaz ♡♡♡♡

Rabbim şifalar versin ....Aminnnn

Cevremde cok iyi anlaşan kardes hic gormedim ama seninki cok baska sabirlar diliyorum

Valla benimki düşman başına da diyemiyorum :D düşmana yazık :D :D :D
Allaha havale ettim bitti gitti ama bizimkilerin hatrına mecbur kalınca yine bir araya geleceğiz mecbur ;)

Listeye girmeden de burada bildirim yapıyorsun canım :KK66: hem bizde görüyoruz farkı hemde editörler kurallara uyuldugunu görmek isteyebilir itiraz olursa ki şükür şimdiye kadar bizim hiç bir arkadaşa itiraz çıkmadı ♡

Abartılı bir şey yok hatta az bile :KK66: afiyet olsun

Afiyet olsun canım :KK66:
Allah yardımcınız olsun ♡ İnşallah Anannecigin de bir An önce iyileşir de sende tekrar dönersin tam gaz ♡♡♡♡

Rabbim şifalar versin ....Aminnnn

Valla benimki düşman başına da diyemiyorum :KK70: düşmana yazık :KK70: :KK70: :KK70:
Allaha havale ettim bitti gitti ama bizimkilerin hatrına mecbur kalınca yine bir araya geleceğiz mecbur :KK66:
Teşekkür ederim kilo bildirimimi burdan yaparım o zaman

Malum benim küçük kuzu yüzmeye gidiyordu haftanin 4 günü havuzu seçimden dolayı gecici olarak kapanmadan evvel ;)

İlk başladığında onla ilgilenen Hoca başka tesise geçmişti ve benimki çok istiyordu tekrar onunla devam etmeyi ;) Hoca da devamli ayrılmadan önce bu su kuşumu ben yetistirecegim diyordu ;)

Dün beni arayıp Abla pazar günü kuzu getirebilirsen burda devam etsin diğer havuz açılmayacak uzun bir müddet hem kuzu da yuzsun dedi ;) kayıtlar da yarin yada pazartesi açılacak ona göre kaydı yapalım da kuzu yarışmalara hazirlayacagim dedi ♡♡♡♡♡
Yuzme Akademisi tekrar açıldığında direk yine akademiye dahil edeceğiz onu dedi ;)

Bizimki havalara uçtu tabi ama ders 08.30da başlıyor ve ben her haftasonu yine uyuyamayacağım :D
Neyse kuzum sağ olsun ;)

Tarçınlı suyumu içtim yatma zamanı 🤗🤗

Sana iyi geceler canım ;)
Bende hem bedenen hemde beynen yoruldum :( Üstelik yarın sabah 8de kızın havuzunda olmamız gerekiyor ;)

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Erkenden uyandık ve hazırlanıp birazdan kuzuyu havuza goturecegiz eşimle ♡
Yeni bir sabaha dünü geride bırakarak uyandım çok şükür ;)

İnşallah öğleden sonra da büyük kızın ingilizce Sınavı çok güzel geçer de birilerine de kapak olur :D

Back