- 20 Mart 2009
- 30.804
- 91.860
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım Sibel...şifreyi çözmüş olabilirim. Hoş geldin ne demek..buyrun ..Bende aranıza katılabilirmiyim
Insallah cnm bnm cok azmettim valla kafaya koydumSenin önerileri dikkate almanı @Lilimam a benzetiyorum. Nescafe yarıya inmiş Harika. Lili çok çabuk hedefe ulaşmıştı sıra sen de
Bence güzeldi eksiler bekliyordum kaptan ben. Tebrik ederim..
Basen var ama üst bence ince. Öyle ooo kollara bak denecek birşey yok. Zaten başladın sonu güzel olsun inş.
Allah zihin açıklığı versin. Eşimde sunan görevine gitti ne var acaba diyorduk demek ki önemli bir sınavmış. Gelmez o artık
Senin Azmin ve kararlılığın yerinde bence.kafada bitirmişsin zaten. Merakla sonucunu bekliyorum. Manda kimmiş asıl mandaya göster!
Az onun eşinin gönlüne göre değildeAmine Busra nun gönlüne göre verdin Allah. Sabah sabah sinirimi zıplattı
Okula almayacakları kesinde cafede vardir bence wc :)
Bende aranıza katılabilirmiyim
Kizlar mosafirlerim gitti ev dandini 3 cocuklu yengem geldi evi temizlemeye girisiyorumcok sukur yaptiklarimdan yemedim borek payates salatasi ve kek yapmistim hicbirini yemedim istahim yok kesildi resmen kendimi sasirtiyorum
bu aralar sabah bi muzla gecistirdim acikmamama ragmen oglen special k yedim sutle cok az ama misafirler bunlari yerken formun domatesli krakeri var ondan actim ama 5 6 kare yiyebildim aksam komple menuyu paylasirim opuldunuz banu kizinin sinavi nasil gecti
Merhaba bende 31 yaşındayım boy 165 kilo 75.50 Adana’da yaşıyorum 10 aylık kızım var ilk hedefim 65 kilo vermek ben o zaman 3 hafta sonra tartı bildirimi yapcam günlük yediklerimide paylaşırımSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı akşamlar
Bugün cidden beni çok yoran bir gün oldu
Sabah kızı beklerken aslında gayet keyifliydihatta kızımı beklerken çokda sohbeti güzel bir Arkadas buldum kendime
Oda kızını bekliyordu o arada sohbet ederken vaktin geçtiğini hiç anlamadık desem yeridir
Tabi çıkışta trafik kampüs içinde felakettiZar zor eve geldik
bir iki saat dinlenip sonrada Annemle ve Kizkardesim olacakla parka gittik
Gitmez olaydım
Malum küçük kuzu dün gece Annemde kaldı eee onuda dönüşte alırım diye tamam bende gelirim dedim ama bir güzel kapisip geri geldim günün sonunda
Rabbim kardeşin de hayırlısını versin ...aminnnn
Uzun bir süre görmesem daha mutlu olurum
Maalesef varmış ama kalabalık olacak diye kapatmislarBiraz daha ileride olan bir Cami vardı oraya gönderiyorlardı milleti tabi bende gitmedim öyle olunca da en yakın benzincide aldık dönüşte soluğu
Tabiki katılabilirsin
Aramıza hoşgeldin
Kendini tanitirsan kızlarlâ da çok çabuk kaynasir motive olursun ♡
Bu arada bendeniz Banu ♡ 39 yaşında biri 18.5 diğeri 8.5 yaşında iki cadinin annesiyim
Uzun zamandır takımın kaptanlığını yapıyorumve maalesef şimdilik en tombikis hatun benim
Kuralalrimiz 1.ci sayfada yazıyor gerçi bu ara pek onlara katı bir şekilde umuyoruzTek beklentimiz düzenli paylaşım ve her gün menu paylaşımı
spor mecbur değil ama yapanlar sürelerini de yazıyor gün sonunda menu bildirimine ♡
Bu arada yeni gelen arkadaşlarımız 3.cu cuma bildiriminde Listemize dahil olabiliyorlar
Maalesef tek esnetemedigimiz kural bu
Çok şükür fena geçmemiş gerçi matematik de ancak 9 soru cozebilmis ama dilden girdiği iyi pek sıkıntı yapmıyorAsıl önemli olan yarın İngilizce ♡ Rabbim inşallah gönlüne göre verir
Aminnnn
Evet ismim Sibel kızımın adıda meriç hışbuldumSanırım Sibel...şifreyi çözmüş olabilirim. Hoş geldin ne demek..buyrun ..
Tanıştığımıza memnun oldum canım. İnşallah istediğin kiloya yakın zamanda ulaşirsin. Çok basit beslenme düzenini oturttuk mu gerisi gelecek. Günlük yediklerini paylaşmaya başladığında nerede hata yaptığını göreceksin. Bu arada boş durma zayıflama hikayelerini diyet bölümünde araştır oku. Çok faydası olacak.Evet ismim Sibel kızımın adıda meriç hışbuldum
Benim eşimde Bursalı hemşeri sayılırız bayramda ordaydım protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum zaten tatlı hiçbişey yemicem karbonhidrat en az seviyede çok teşekkür ederimTanıştığımıza memnun oldum canım. İnşallah istediğin kiloya yakın zamanda ulaşirsin. Çok basit beslenme düzenini oturttuk mu gerisi gelecek. Günlük yediklerini paylaşmaya başladığında nerede hata yaptığını göreceksin. Bu arada boş durma zayıflama hikayelerini diyet bölümünde araştır oku. Çok faydası olacak.
Benim ismim de Meryem. Öğretmenim hala çalışıyorum bir devlet okulunda. Bursa'da yaşıyorum. İki oğlum var. 22 ve 21 yaşlarında. Şubat ayında bu takımda mezun oldum. 22 kilo verdim. Sizlerle beraber devam ediyorum
HosgeldinBende aranıza katılabilirmiyim
HoşbuldumHosgeldin![]()
Cevremde cok iyi anlaşan kardes hic gormedim ama seninki cok baska sabirlar diliyorumSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı akşamlar
Bugün cidden beni çok yoran bir gün oldu
Sabah kızı beklerken aslında gayet keyifliydihatta kızımı beklerken çokda sohbeti güzel bir Arkadas buldum kendime
Oda kızını bekliyordu o arada sohbet ederken vaktin geçtiğini hiç anlamadık desem yeridir
Tabi çıkışta trafik kampüs içinde felakettiZar zor eve geldik
bir iki saat dinlenip sonrada Annemle ve Kizkardesim olacakla parka gittik
Gitmez olaydım
Malum küçük kuzu dün gece Annemde kaldı eee onuda dönüşte alırım diye tamam bende gelirim dedim ama bir güzel kapisip geri geldim günün sonunda
Rabbim kardeşin de hayırlısını versin ...aminnnn
Uzun bir süre görmesem daha mutlu olurum![]()
Maalesef varmış ama kalabalık olacak diye kapatmislarBiraz daha ileride olan bir Cami vardı oraya gönderiyorlardı milleti tabi bende gitmedim öyle olunca da en yakın benzincide aldık dönüşte soluğu
Tabiki katılabilirsin![]()
Aramıza hoşgeldin
Kendini tanitirsan kızlarlâ da çok çabuk kaynasir motive olursun ♡
Bu arada bendeniz Banu ♡ 39 yaşında biri 18.5 diğeri 8.5 yaşında iki cadinin annesiyim![]()
Uzun zamandır takımın kaptanlığını yapıyorumve maalesef şimdilik en tombikis hatun benim
![]()
Kuralalrimiz 1.ci sayfada yazıyor gerçi bu ara pek onlara katı bir şekilde umuyoruzTek beklentimiz düzenli paylaşım ve her gün menu paylaşımı
spor mecbur değil ama yapanlar sürelerini de yazıyor gün sonunda menu bildirimine ♡
Bu arada yeni gelen arkadaşlarımız 3.cu cuma bildiriminde Listemize dahil olabiliyorlar![]()
Maalesef tek esnetemedigimiz kural bu
Çok şükür fena geçmemiş gerçi matematik de ancak 9 soru cozebilmis ama dilden girdiği iyi pek sıkıntı yapmıyorAsıl önemli olan yarın İngilizce ♡ Rabbim inşallah gönlüne göre verir
Aminnnn
Merhaba bende 31 yaşındayım boy 165 kilo 75.50 Adana’da yaşıyorum 10 aylık kızım var ilk hedefim 65 kilo vermek ben o zaman 3 hafta sonra tartı bildirimi yapcam günlük yediklerimide paylaşırım![]()
Kizlar sabah bir muz oglen 13 gibi special k
Mosafirler geldiginde 1 nescafe 2 si 1 arada form meyveli biskuvi 3 adet patates salatasini patatesi 3 4 kup 1 tane kiraz
Aksam 1 yumurta 1 bardah sebzeli hazir corba
Selam. Bu aralar gelmem zorlaşicak. Ananem hastaneye yatis yapti.. ayaklarim cok sisti sabah 8den beri haldir haldir koşturuyorum
Menum
Sabah 10 civari diyelim
2 yumurtadan menemen
Yesilcay
2 dilim kepek ekmegi
Ogleden sonra dondurma
Aksam 19.00 civarı
Az mercimek
Az patlican musakka
Kucuk parca beyaz ekmek annemdeydim diye..
Cevremde cok iyi anlaşan kardes hic gormedim ama seninki cok baska sabirlar diliyorum
Teşekkür ederim kilo bildirimimi burdan yaparım o zamanListeye girmeden de burada bildirim yapıyorsun canımhem bizde görüyoruz farkı hemde editörler kurallara uyuldugunu görmek isteyebilir itiraz olursa ki şükür şimdiye kadar bizim hiç bir arkadaşa itiraz çıkmadı ♡
Abartılı bir şey yok hatta az bileafiyet olsun
Afiyet olsun canım
Allah yardımcınız olsun ♡ İnşallah Anannecigin de bir An önce iyileşir de sende tekrar dönersin tam gaz ♡♡♡♡
Rabbim şifalar versin ....Aminnnn
Valla benimki düşman başına da diyemiyorumdüşmana yazık
![]()
![]()
Allaha havale ettim bitti gitti ama bizimkilerin hatrına mecbur kalınca yine bir araya geleceğiz mecbur![]()
Tarçınlı suyumu içtim yatma zamanı![]()